csajok, ha nem viszünhk babakocsit, akkor a gyerekülést én el tudom vinni a csomagtartóban. Akkor csinálhatjuk azt, hogy én felveszem vidokatát újpesten, átmegyünk akatáékhoz, ott találkozunk, ott a gyerekülést áttesszük hozzám, és akkor már beférünk.
Nos?
bondi, a mosásodról jut eszembe, hogy emlékeztek, a hétvégén meséltem, hogy apa cucait nem teregettem ki mert azokat én nem használom (ugye a telefonos sztorira reagálva) azóta sincsenek kiteregetve. Már párszor szóltam, mindig azt mondta, hogy majd. de én csakazértsem fogom megcsinálni... ugyanaznap kértem hogy mossa el a tepsiket (semmi) előtte lévő nap meg hogy tegye el a mózest és vegye elő a lábzsákot. Ez összesen lenne kb. 10 perc... de nem érdekel. Csak az bosszant, hogy megcsinálok itthon mindent és szinte alig vagyok itthon, vagy ha mégis, akkor a gyerekkel kell tornázni vagy etetni vagy fejni vagy a lakást rendbetenni. Nem tudok szétszakadni...
Mondjuk tök jó lesz, mert karácsonykor három hetet leszünk együtt és abból 8 nap ausztria, síelés.
Már alig várom. És én járok a legjobban az egésszel, mert Eliotra felváltva fognak vigyázni úgyhogy kedvemre síelhetek amennyit akarok (már csak az a feladat hogy a kissrácot jó hamar megtanítsam hogy komolyabb pályákra is mehessünk.
de akkor azt hiszem egy kicsit ki tudok majd kapcsolódni.
képzeljétek, a gépem meg meghalófélben van... este felraktam tölteni és reggelig csak félig töltött. Így persze hamar lemerül, de ha meg be van kapcsolva és úgy teszem töltőre, akkor meg sípol. Ha kihúzom, akkor meg elmegy a kép... Szóval k.o. De ebben csak az a röhej, hogy még csak két éves és nem volt egy olcsó darab (bár mi nem bolti áron vettük, hanem ismerősön keresztül jóval olcsóbban, így viszont nincs rá gari...Tiszta szívás. Még az a szerencse, hogy kapok másikat. Csak azon drukkolok, hogy mire ez teljesen megadja magát, addigra meglegyen a másik.
(két napja át is mentettük az összes képet a férjem gépére biztos ami biztos.
Ma elhagytam a papucsomat a gézengúzban... Nagyon remélem hogy meglesz, mert a világ legkényelmesebb papucsa és itthon nem lehet kapni. most hívtam őket és aki most ül a recepción nem látja ott... remélem nem nyúlták le...
gyerek mindjárt ébred, akkor etetek, aztán kezdjük a tornát. Ma fogjuk először csinálni a bhrg-s feladatokat. nagyon kíváncsi leszek. FŐleg arra, hogy a gördeszkához mit fog szólni.
AMúgy valaki csinálja már meg nekem a következőt: megfogod a gyereket és úgy tartod mintha büfiztetnéd. Háromszor körbefordulsz jobbra, majd balra és utána rögtön megnézed a gyerek szemét. Úszkál oldalra???