Sziasztok, jó reggelt!
Hú,de nagyon álmos vagyok4Volt már éjfél mire lefeküdtem,megint új szobában alszunk,ezt is meg kell szokni..tök furi, hogy inncs tévé...
Remélem
Betti jobban van a fogad,tényleg ne halogasd, mert pillanatokok belül babás lehetsz,úgyhogy irány a fogdoki!!!
Ennn!
Ismertem Búzaszem történetét,Kisanya figyelmét hívtam fel egyszer rá!
A kommentek valóban elkeserítőkek...nem értem, hogy mért nem értik...
Melcsike!
Nagyon-nagyon örülök, ohgy kimozdultál és jól érezted magad!!
Boboka!
hát meg sem tudtam nyikkanni,amikor olvastam vázát megint..kérdeztem az uram, azt mondta,tegyetek a vázába, olyan műanyag izét, amit ki lehet venni a víznek, a vázát pedig kétkomponensű ragasztóval kell leragasztani(kb2000 forint ),azt nem lehet csak letörni,mert kőkeményen odaragad,a temetőben kinnt is ezzel ragasztottuk a mécsestartót..kb 5-10 perc amíg megköt, addig várni kell,aztán a rohadt tolvaj mehet a pokolra!!!
Férjecskével megint beszélgettük a baba témát...nem akarja még ő sem.Azt mondta nagyon fél még attól, hogy hogyan viselem lelkileg..szerinte most még végig rettegném, sírnám..és így még ő nagyon félt..azt mondta lehet ,hogy ezen az idő sem segít majd.
Igaza van..én sem akarom még..majd, talán..
Egyébként tényleg senkit sem érdekel már , hogy mit érezhetek.egnap este a melohelyre behozta a gyerekét a kollegám felesége(8 hetes gyönyörű kislány),feltette mózest a pultra, majd a többi kollegám kb fél órán át kánonban gügyögött, hogy jaj, de szép,stb...
Képetelen voltam beállni a sorba..igazából nem fájt, tényleg, csak az járt a fejemben, hogy nekik mennyire tetszene, ha ilyen átéléssel beszélnék Viola haldoklásáról az ő élő gyereke mellett..vagy beszélnék a különböző halálos kimenetelű gyermekbetegségekről..
szóval nem gond, hogy ott volt, de lehetne egy pöttyet tapintatosabb is..
Kiváncsi lennék Betti,Melcsike Ti mit szóltatok volna????
Basztikuli
,szerintem hősiesen tűrtem....
puszi mindenkinek..
ha nem elsznek millióan, megkérem a főnököm, hogy engedjen egy percre a gépéhez napközben...