Új privát üzeneted érkezett!

Amikor felsírtál
Felsírtál, s könnycsepp hullt mennyből a földre,
a hónapok csendjét kis lényed megtörte.
Mamád, ki méhében néked otthont adott,
az élettől egy csodaszép kisleányt kapott.
Mint legdrágább kincsét, magához ölelt,
elfáradt, de ily szép terhet még nem viselt.
Testével érezte, ahogy kis szíved dobban,
s annyira szeretett, hogy nem lehet jobban.
Hálás tekintetét az égnek felemelte,
s legszebb gondolatit mind feléd terelte.
Arcod köré fonta két puha tenyerét,
s néked adta keble mindősszes kenyerét.
Sötét volt, csak a békés csend figyelt,
s léted minden kérdésre megfelelt.
Egyszerre lélegzett most anya és lánya,
s érezte, élte már nem volt hiába

Kép

Kép
melcsike70

Hazaértem én is:)

Most csak bekukk, megyek gyorsan zuhanyozni, aztán még benézek, de szerintem már csak jó éjt-et kívánni.

Anyukámmal mászkáltunk egy kicsit a váci utcában, olyan szépen ki van világítva:)
Vendég

Valaki?

:roll: :roll: :roll:

Kép

Kép
melcsike70

Boboka

Igen most már nálunk is szép a sétáló utca, tudod karácsony lesz. :(

Kép

Kép
melcsike70

Nem lesz boldog karácsony az idei. :cry:

Kép

Kép
melcsike70

Gondolom ismeritek, de ha nem, akkor legyen példa azoknak, akiknek nem adják ki gyerkmemük testét http://forumkereso.hu/f%C3%B3rumok/n%C5 ... %20abortum

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E

ennn, köszi szépen.
Nagyon ügyesek voltak, hogy kiharcolták, hogy Búzaszem jó helyen legyen, és megadták neki a végtisztességet.

Viszont olvastam a hozzászólásokat, háááát, azok elkeserítőek.
Vendég

Azok sajnos igen. De a lényeg az írásban van,h igenis lehet kérni és még ha a gyakorlat más is, ha a szülők úgy akarják, akkor nem mondhatnak nem-et.

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E

Igen, és nagyon nagyon gratula nekik, hogy abban a helyzetben ezt meg tudták tenni.

Lányok, megyek aludni.

Melcsike, sajnálom, hogy nem tudtunk egyszerre írni :cry:
Örülök, hogy jól sikerült a munka, és, hogy a férfi kollégák ilyen aranyosak voltak :wink:

Azért pihengess is néha egy csöppet:)

Holnap reggel jövök, bár ma sem tudtam sokat írni, alig volt megállás...

Pusz mindenkinek, jó éjt
Vendég

Tünci, Betti, Leda, remélem ti is jól vagytok. Leszámítva persze Betti fogfájását. Betti, ma azt hallottam, hogy a bölcsességfog kihúzása előtt kb. egy hetes antibiotikum kúra van, ezt mindenképp beszéld meg a dokival, ha esetleg már van, vagy hamarosan lesz baba, akkor szabad e. Bocsi, nem okoskodni akartam.

Kisanyácska, Süti, mi régi Manónk (bocsi, ha valakit lehagytam a listáról :oops: ) jelentkezzetek, ha tudtok 8)
Vendég

Jó éjt lányok!

Megyek én is aludni.

Boboka

Én is sajnálom, hogy most is elkerültük egymást. :(

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok, jó reggelt!

Hú,de nagyon álmos vagyok4Volt már éjfél mire lefeküdtem,megint új szobában alszunk,ezt is meg kell szokni..tök furi, hogy inncs tévé... :D

Remélem Betti jobban van a fogad,tényleg ne halogasd, mert pillanatokok belül babás lehetsz,úgyhogy irány a fogdoki!!!

Ennn!
Ismertem Búzaszem történetét,Kisanya figyelmét hívtam fel egyszer rá!
A kommentek valóban elkeserítőkek...nem értem, hogy mért nem értik... :cry:

Melcsike!
Nagyon-nagyon örülök, ohgy kimozdultál és jól érezted magad!!

Boboka!
hát meg sem tudtam nyikkanni,amikor olvastam vázát megint..kérdeztem az uram, azt mondta,tegyetek a vázába, olyan műanyag izét, amit ki lehet venni a víznek, a vázát pedig kétkomponensű ragasztóval kell leragasztani(kb2000 forint ),azt nem lehet csak letörni,mert kőkeményen odaragad,a temetőben kinnt is ezzel ragasztottuk a mécsestartót..kb 5-10 perc amíg megköt, addig várni kell,aztán a rohadt tolvaj mehet a pokolra!!!

Férjecskével megint beszélgettük a baba témát...nem akarja még ő sem.Azt mondta nagyon fél még attól, hogy hogyan viselem lelkileg..szerinte most még végig rettegném, sírnám..és így még ő nagyon félt..azt mondta lehet ,hogy ezen az idő sem segít majd.
Igaza van..én sem akarom még..majd, talán..

Egyébként tényleg senkit sem érdekel már , hogy mit érezhetek.egnap este a melohelyre behozta a gyerekét a kollegám felesége(8 hetes gyönyörű kislány),feltette mózest a pultra, majd a többi kollegám kb fél órán át kánonban gügyögött, hogy jaj, de szép,stb...
Képetelen voltam beállni a sorba..igazából nem fájt, tényleg, csak az járt a fejemben, hogy nekik mennyire tetszene, ha ilyen átéléssel beszélnék Viola haldoklásáról az ő élő gyereke mellett..vagy beszélnék a különböző halálos kimenetelű gyermekbetegségekről..
szóval nem gond, hogy ott volt, de lehetne egy pöttyet tapintatosabb is..

Kiváncsi lennék Betti,Melcsike Ti mit szóltatok volna????
Basztikuli :D ,szerintem hősiesen tűrtem.... :cry:

puszi mindenkinek..

ha nem elsznek millióan, megkérem a főnököm, hogy engedjen egy percre a gépéhez napközben...

KépKépKép
tünci28

Jó reggelt!

Ez nagyon rossz lehetett, neked Tünci, nem tudom mit lett volna velem, ahogy magamat ismerem........ huuu............

Most is bőgök, most jöttem meg a vérvételről, csak a gyógyszer miatti szokásos. 6 kismama állt be soron kivül elém, mert nálunk ez a szokás. És én csak álltam és egyre hátrább, és néztem ahogy állnak előttem a nagy hasukkal. Nagyon rossz volt nézni. Most kellene szülnöm tegnap, ma, holnapután vagy hétvégén. :( :cry: :cry: :cry: És nekem már nincs meg a kisbabám.

Kép

Kép
melcsike70

Kép

Kép
melcsike70

Tünci

Az jó lenne, ha néha be tudnál nézni, mert ha csak beleolvasol is a topikban, akkor is érzed, hogy mi ott vagyunk Veled. :wink:

Boboka, Betti

Ne dolgozzatok ilyen sokat, hogy még be sem kukucskáltok. :wink:

Mi van a többiekkel? ?????????????

Kép

Kép
melcsike70

Betti átstartolt a fogorvoshoz és holnap 8.-ra megyek is.
Nem azért halogattam, mert félek, hanem mert korábban egyik napról a másikra elmúlt a fájdalom és elfelejtettem. Ugye nem fájt, nem gondoltam rá.
De most megint és nekem nem ad semmi antibiotikumot az biztos, inkább ha kell 9 hónapig kibírom.
Na majd látjuk meg holnap.

A Búzaszemest elolvastam, a hozzászólásokon átfutottam és bocsássa meg a világ, de egyáltalán nem tudom tolerálni azt a gondolkodást, hogy az még csak az anya méhének terméke, nem gyerek.
És mivel intoleráns vagyok, kerülöm is az ilyen jellegű embereket, mert csúnya vége lenne.
Fáj a fogam, lehet azért vagyok nyűgös.

Betti
Kép
betti0412

Sziasztok!

Nem nagyon volt időm jönni :cry:

+ a gépem is elég fura dolgokat művel, pl. a bejövő levelezésemnél egyszer csak a régebbi levelekre ugrik és még sok egyéb furcsaság stb. stb. , szóval elkezdtem gyanakodni, hogy esetleg az infosok szórakoznak, és nem nagyon mertem a netet megnyitni. Isten tudja, hogy miket figyelnek ezek, ki hányszor netezik stb., jobb félni, mint megijedni :wink:

Betti, húzni is fog holnap vagy csak a gyulladást csillapítja?

A hozzászólások nagyon primitívek voltak a Búzaszemes történet után. Az egyik írta, hogy neki már volt abortusza, ő aztán tudja mi az, akkor meg pont neki kéne megértenie, és nem érzéketlen tuskóként írni a dologról... :twisted: No comment

Később még írok majd:)

Melcsike, nagyon szépek ám a versek, mindig elfelejtem megdícsérni.

Pusz nektek
Vendég

Boboka
Mondta, hogy lehet húzni fog, de nem nagyon tudom mit, mikor még ki sem jött, ez bent van az ínyem alatt, és nincs hely neki kijönni.
Szóval, nem tudom mi lesz, de gyógyszert nem veszek be.....
Nem vágom tönkre a szervezetem pont most.

Betti
Kép
betti0412

sziasztok,gyorsan benézek! :lol:

Melcsike, sajnálom, de ne sírj, jaj, ne sírj!!!!
Ne mondd, hogy nincs babád, mert van, csak máshol!!!én így gondolok Rá!!!!(ölelős smájli)

Betti!
én is mennyit kínlódtam mire kinőtt mind a 4!

amúgy itt semmi extra, jó sokan vannak,ma 8-ig vagyok, meg holnap is.Aztán pénteken csavargunk egyet Férjecskével,vásárolgatunk!

Puszi,ha hazaérek jövök!

KépKépKép
tünci28

Csajoooook,nem jól látom, ohgy én írtam utoljára ,ugyi?????

Mi van veletek,jelentkezzetek!!!

Még bizotsan megvárom Férjecskét, kb másfél órát maradok...
tünci28

Mindenki ki van dőlve Tünci.
Azt hiszem Boboka is sokáig dolgozik.
Én meg néztem a Feleségek 5. évadot, az ágyban, de már leragad a szemem.

Betti
Kép
betti0412

Reggel 8.-ra kell mennem a fogdokihoz, és most ahogy jöttem vissza Szegedre, akkora köd volt már 5 órakor, hogy nem tudom mi vár rám reggel, de már nem lehetett semmit sem látni.

Betti
Kép
betti0412

nagy kalappal reggelre és ködmentes vezetést!!!
Remélem nem kell semmi drasztikus a fogad miatt..

én is mindjárt megyek, csak várok még,hogy ne egyedül aludjak..
meg egy nagyon kényes témában kell az uram véleménye,lehet valamelyik nap megkérdem tőletek is.

Aludj jól!
tünci28

ma van négy hónapja, hogy Viola Angyalka lett... :cry: :cry:

KépKépKép
tünci28

Tünci, ez már minden hónapban eszedbe fog jutni. emlékezni kell.

Decemberi topicban azon panaszkodnak, hogy nekik most milyen szörnyű, hogy már fáj minden, meg depresszió, meg már mennyire nem jó minden... :roll: :roll:
Hát most erre mit gondoljon az ember? Azt, hogy azt sem tudja értékelni az ember, milyen mikor jó?
Nem értem én ezt a világot.

Betti
Kép
betti0412

El sem tudják képzelni, mekkora szerencséjük és áldásuk van és panaszkodnak. Ehhez nem tudok tényleg mit fűzni, de nem is az én feladatom ez.

Betti
Kép
betti0412

Megyek aludni, mert már kiállhatatlan leszek lassan....

Betti
Kép
betti0412

Sziasztok!

Remélem nem bánjátok, ha írok nektek, bár tulajdonképpen én is ide tartozom, a három vonalzóm "mögött" vannak bánatok, fájdalmak, veszteségek és küzdelmek.

Tünci!
Elsősorban neked ajánlom ezt az oldalt egy kis bíztatásul. OLvasd el kérlek, hogy sikerülhet neked is!!

http://www.kissvirag.hu/blog/?page_id=135

Constanze

Kép
Kép
Kép
constanze

sziasztok!

Constanze!

Beleolvastam most reggel..olvastam az ikrek születését,egyikőjük csodálatos fejlődését..sendben sírdogáltam, megrohantak az emlékek..
de sikerülhet,nekik sikerült..

Hálásan köszönöm Neked!

Boboa írt, hogy két napig nincs nete, csak a melóhelyről,puszil mindenkit és írjunk sokat!

Kisanya,Leda?Hettuli mi újság??

Betti!
Csodálom, hogy még tudod olvasni a decemberit..én kb két hónapja nem megyek a novemberibe, nincs miért..saját magamba meg miért rúgjak nagyot?? :cry:

KépKépKép
tünci28

Jó reggelt!

Tegnap már nem volt időm, hogy beköszönjek. Ma este se, leszek. Jó lenne ha lenne ott net. De nincs csak tévé. Egész jó egy kicsit kikapcsolódni, de csak igy, hogy nincsenek emberek. Csak mi négyen. Tegnap este elég rendesen belehúztam a bőgésbe. Megijesztettem mindenkit. De hagyták hogy kisirjam magam. Tegnap azon gondolkodtam, hogy nem volt időm semmire szinte. Szinte végig féltem attól nehogy baj legyen és mire már elhittem, hogy minden rendben van, addigra baj lett. :cry: Nem volt időm örülni Bogikámnak. :(

Tünci

Kicsi Violád már 4 hónapos, Lackó most volt 5 hónapos, Bogika meg 3 hónapos. 8) Ici-pici Angyalkák. 8)

Betti

Tényleg nem kínzód csak magad azzal, hogy olvasod a decemberi topikot? Bár én beszélek, folyton azt csinálom én is. Tudom, de mégis olyan történeteket olvasok, meg videókat nézek, meg zenét hallgatok, amivel csak kínzóm magam.

Boboka

Azért remélem be tudsz jelentkezni, de tényleg ne legyen belőle problémád csak akkor.

Vigyázzatok magatokra. Tegnap férjem névnapja, ma Barbara van, holnap születne Bogika, holnapután Apám és öcsém névnapja. Mind a ketten Mikulások. Sz... az élet................... :x

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok!

Lányok, ejnye bejnye, hát alig termeltetek valamit tegnap:(

Ma dolgozok sokáig, úgyhogy ma tudok már jönni este is, már amennyit a meló enged.

Képzeljétek el, elfelejtettem befizetni az októberi számlát, tegnap előtt fizettem be a novemberivel együtt (akkor találtam meg :oops: ). Tegnap előtt már nem volt telefon kimenő hívás, tegnapra meg a netet vették el. Nem tudom, ma mi lesz, lehet, hogy nem lesz tv. adás. Pedig két napja felhívtam őket, hogy már rendeztük a tartozást, lesznek szívesek visszakapcsolni, mivel kb. 10 éve rendszeres, tisztességes, jól fizető előfizetőjük vagyok, de semmi. + még marha sok visszakapcsolási díjat kell majd fizetni...

Betti, remélem nem kell húzni. Szorítok.
Vendég

Fogorvos néni beleinjekciózott az ínyembe egyet, majd összecsináltam magam, utánna meg beleerőltetett egy fertőtlenítő lapot a fogam és az ínyem közé, ekkor már potyogtak a könnyeim, de bírtam. Ennyi volt, jövő héten szájsebészet. :( :shock: :( :shock:

Ő sajnos ezt nem tudja tovább csinálni, csak a gyúladást csökkenti. Jajajajajajajaj.

Betti
Kép
betti0412

Halli! :)
Boboka én pont az ellenkezőjét produkáltam ennek a tényállásnak.A múlt hónapban bementem a TVszolgáltatómhoz, hogy teljesen lemondjam a TVszolgáltatást (szinte semmi normális műsor nincs, így alapzajnak a lakásba meg jó lesz a rádió), aláírtuk, hogy 2008.11.30-tól megszűnik a szolgáltatás, de most negyedike van és még mindig MEGY ez a sok fantasztikus műsor :shock: , most várom, hogy küldenek-e számlát vagy nem?Meg lehet itt őrülni :evil:
madamrekamé

Hát igen... Arról nem is beszélve, hogy anno kb. 4 vagy 5 ezerrel kevesebbet fizettünk ugyanezért az internetért (8000 körül, most meg 12 ezer valamennyi), most meg az új belépők szinte fele annyiért vannak...

Úgyhogy ma elkezdem én is nézni a szolgáltatókat, ha találok jobbat, már pedig szerintem fogok, akkor hagyom őket a fenébe.

Betti, remélem azért a gyulladás minél hamarabb csillapodik, elmúlik.
Nagyon rossz, és rám is ez vár, csak már el kellene mennem, mert nálam sincs helye, hogy kibújjon, kibújjanak, 100% , hogy húzás (kiműtés) lesz. :cry:

Melcsike, vagy?
Vendég

Tünci!

És a lényeg, hogy az ikrek születése után alig több, mint 1,5 évvel született egy újabb kislányuk 40. hétre!!!

Én is vesztettem el amúgy egy kicsike pocaklakót, majd a középső gyermekem koraszülött lett, de a harmadik időre született, hatalmas, erős kisbaba, igazi csodababa!! PEdig azt mondták, hogy ne tartsam meg, mert nem fogom tudni kihordani.

Constanze

Kép
Kép
Kép
constanze

Boboka

Aludtam kicsit,sikerült 1,5 órát. Marci drága a internetetek. Nálunk ha vonalas telefonon lenne a telefon előfizetéssel együtt lenne 9000 forint. De nincs vonalas telóm, ezért kábelnetünk van, ami 3800 forint. Korlátlan internet, és nem is lassú. De most nálunk is hirdetik, aki most kötteti be a kábelnetet vagy a kábeltévét, annak 2 hónapig nem kell fizetni a havidijat. Ez azért nekem sem tetszik. Mi még kedvezményesen sem kaptuk 1 hónapig sem, nem ingyen. :evil: Persze kellenek az új ügyfelek. De hát mindennel igy vannak, most például az LCD tévéket hogy néztem, két éve 240000-ért vettük a milyenket, most kettőt kapnék érte. :evil:

Kép

Kép
melcsike70

Madamrekamé Szia!

Te itt ilyen korán. Mostanában te is elalszol korán nem nagyon irsz éjjel. :wink:

A csekket lehet majd azért még küldik Neked, nem olyan könnyű az ilyen szolgáltatóktól megszabadulni.

Kép

Kép
melcsike70

Tünci, láttam én is a vonalzódon :cry:

Constanze, nagy gratula a három gyerkőchöz :wink:
"Meglátogattam" én is a blogodat, de sajna még nem nagyon volt időm olvasgatni :cry: De majd pótolom 8) :lol: :)
Vendég

Boboka

Nálatok nincs kábelnet? Majd arra ügyelj, hogy ha ilyen rádióhullámos ( remélem nem irok hülyeséget), na szóval azok nem a legjobbak. Elég lassú, aláiratnak ilyen két éves hűségszerződéseket és elég ritka ha lehet normálisan netezni.

Kép

Kép
melcsike70

Boboka

Szijjjjjja! Na de jó, hogy itt vagy!

Kép

Kép
melcsike70

Szia Melcsike!

Nekünk is kábelnetünk van, nagyon gyors egyébként.

Nálunk a net, a tv, meg a telefon olyan 25-26 ezer szokott lenni havonta. Szóval már a hócipőm teli van velük... És alig telefonálunk, a net a drága. Már 100 %, hogy váltunk szolgáltatót...
Vendég

Boboka!
Kedves vagy köszönöm!
Nem az én blogom, egy kedves lányé, akinek a szavai nekem is sokat segítettek, amikor nagyon magam alatt voltam.

Lányok!
Nektek is köszönöm ezt a fórumot, elolvastam elejétől! Annyira jó látni, hogy nem én voltam a "hülye", pontosan azokat írtátok le, amiket én is átéltem.
Most nagyon boldogok vagyunk a férjem, én és a gyerekek, kívánom nektek is, hogy eljuthassatok ide!

Kép
Kép
Kép
constanze

Boboka

Ennyi pénzért kell is hogy váltsatok. Nagyon drága nektek. :shock: Én 9000 párszázat fizetek a kábeltévére, a netre és a digitális műsorra. Igaz nekünk telefon nincs benne, de azzal sem lenne sokkal drágább, mert pont múlt hónap elején voltam benn a digitális szerződést módositani, akkor néztem.

Kép

Kép
melcsike70

Costanze!

Szia!

Én is üdvözöllek. Mennyi idős terhes voltál amikor elvesztetted a kis babád? Tudsz róla beszélni? És mikor volt?

Kép

Kép
melcsike70

Beszéltem a szájsebésszel....
Jövő hét szerda 3 óra :(

Előttte kedden inkább erre készítsen fel a pszichológus....
Vmi antibiotikumokat emlegetett, hogy szedni kell-ene :shock: , de én nem az biztos. Anyu is mondta, vegyek be fájdalomcsillapítót, de nincs az a pénz. bár így elég fájdalmas, de éltünk már át nagyobbat is, azt is kibírtam, mit nekem egy fog.
Azért eléggé tartok a jövő hét szerdától, basztikuli.

Constanze, köszönjük a kedves szavaid.

Tünci, én csak azért nézek be a decemberibe, mert sokat dumcsiztam velük, megismertem őket, és kíváncsi vagyok, hogy haladnak. Na nem épp jó érzés, de nem is kínzás azért, tényleg csak kíváncsi vagyok és mindig meglepődök, hogy majdnem a fele már novemberbe kibújt.

Betti
Kép
betti0412

Beszéltem a szájsebésszel....
Jövő hét szerda 3 óra :(

Előttte kedden inkább erre készítsen fel a pszichológus....
Vmi antibiotikumokat emlegetett, hogy szedni kell-ene :shock: , de én nem az biztos. Anyu is mondta, vegyek be fájdalomcsillapítót, de nincs az a pénz. bár így elég fájdalmas, de éltünk már át nagyobbat is, azt is kibírtam, mit nekem egy fog.
Azért eléggé tartok a jövő hét szerdától, basztikuli.

Constanze, köszönjük a kedves szavaid.

Tünci, én csak azért nézek be a decemberibe, mert sokat dumcsiztam velük, megismertem őket, és kíváncsi vagyok, hogy haladnak. Na nem épp jó érzés, de nem is kínzás azért, tényleg csak kíváncsi vagyok és mindig meglepődök, hogy majdnem a fele már novemberbe kibújt.

Betti
Kép
betti0412

Bocsi a dupláért, azt hittem nem rakta fel

Betti
Kép
betti0412

Betti

Ez most tényleg elég rosszkor jött ki neked. El kellett volna már az első alkalommal menned. Már rendben lettél volna. De szerintem én sem mentem volna el, ha megszűnt volna a fájdalom. A gyulladás miatt mindig irnak fel antibiotikumot, én egyszer nem kaptak az egyik bölcsesség fogamnál és szájzáram lett. (A férjem éppen örülhetett volna neki :wink: ), de az azért komoly dolog.

Kép

Kép
melcsike70

Betti, homeos bogyók neked már segítettek a fájdalomcsillapításban? Mert talán még azzal meg lehetne próbálni.

Constanze, tényleg, ha van kedved, erőd írd le, veletek mi történt.
Vendég

Melcsike!
Korán elment, 7 hetes volt csak. 2006 februárjában volt. Igazából azért rázott meg nagyon, mert 3 héttel azután lett pozitív a tesztem, hogy kimondták nem lehet természetes úton gyerekünk több, az első is egy csoda volt. Teljesen padlóra kerültem, és akkor jött a pozitív teszt, mennyei öröm, majd a teljes padlóra zuhanás, és az újabb "nem lehet több gyerek" diagnózis. Már be is irattam a lányom bölcsibe, és megbeszéltem, hoyg visszamegyek dolgozni. De Áron nem sokkal később kopogtatott.:-)

Borzasztó volt, hogy egyedül maradtam, mindenki azt mondta, hoyg tuti beteg volt, szedjem össze magam, ez még semmi sem volt, koncentráljak a lányomra, ne bőgjek annyit. Olyan jó lett volna legalább egy nap, amikor kibőghetem magam, és nem kell erősnek lennem a lányom miatt! Utána utáltam mindenkit, aki terhes volt, sorra születtek a környének a második, harmadik babák. És még közben arra is kellett gondolnom, hoyg lehet, hoyg esélyem sem lesz több babára.

A legkisebb gyerekünk pedig egy váratlan ajándék, nagyon-nagyon szerettem volna harmadik gyereket is, de az előzmények miatt nem mertem volna belevágni, de ő hozzánk kívánkozott. MÁr nagyon korán kinyílt a méhszájam, még csak 10 hetes voltam, ekkora mondták azt, hogy jobb lenne megszakítani, mert nem fogunk eljutni még addig sem, hogy már koraszülésnek számítson, és így kisebb trauma lenne. NEm engedtem. De minden napom egy rettegés volt. Közben itt voltam a két kicsi gyerekkel, a kisebbik még csak 9 hónapos volt, amikor ez kiderült, segítséget kellett felvennünk, nagyon-nagyon sok pénzünk ráment. Aztán a 11. héten elkezdtem vérezni, annyira, hogy az éjszakai betéteket is óránként cseréltem. Azt hittem, kész vége. A kórházban megvizsgáltak, közölték, hogy ne is egyek, igyak, mert műteni kell tutira, de UH_t csak 7 órával később csináltak, addig csak sírtam. De élt!!! A 15. hétig véreztem folyamatosan (egy-egy nap szülnet volt csak), okát nem tudták. De élt!!! A méhszáj egyre tovább nyílt, de bírtuk! A végén a 38. héten született csak meg, 3,6 kilóval!!!
Szóval a vége csodálatos lett.

Constanze

Kép
Kép
Kép
constanze

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?