Új privát üzeneted érkezett!

Anna! Boldog születésnapot!!!!!!!!!!!!!!

Kata! :cry: Jobbulást, Te meg pihenj le rögtön, amint a gyerkőcök engedik... +++++

Judit! Takonykór elmúlt előző héten. ( Csak halkan mondtam. ) Majdcsak megússzátok a vírust! Komám, ezek a vírusok úgy jönnek-mennek! :shock: Itteni oviban most a bárányhimlő tarol - a tetvesség mellett természetesen... :evil:

Ja van egy sztorim: hétfőn megyek vásárolni, tele a boltok cigányokkal, rendkívüli gyvt.-t kaptak, 5000/gyerek, persze a Coop-ban már megint itt a Pannon, ( azok is tudják már, mikor van Ladányon segélyosztás :wink: ), a romák kettesével-hármasával vették az előfizetéses mobilokat! Halmozottan hátrányos helyzet!!! :evil: Nagyon mérges vagyok, mi meg nem vagyunk jogosultak semmire, mert Apa veszi a fáradtságot, és reggel 6-tól estig értünk dolgozik hőségben-fagyban! A koszfészkei meg egy keresztbe-szalmaszálat nem tesznek, és tartjuk őket, övék az ország! Na de szociális voltam megint... :oops: Pedig az lennék vagy mi... De komolyan, ezt már nem lehet kibírni szó nélkül! Nagy igazság: " Az ország azé, aki teleszüli."

donkoaniko

Annának mi is nagyon boldog 6. szülinapot kívánunk!

Anikó, már az árusok több mint fele kint van, a könyves sátor is működik (bár finoman szóltak, hogy a babakocsival ne próbáljak meg vásárolni :evil: , úgysem férünk el, hagyjam a sátor előtt... na ja...)
Gartulálunk a mászáshoz!

Kata! JObbulást Bencének, neked pedig kitartást, egy picivel, egy beteg nagyobbacskával.... húúú, tényleg nehéz!!!!! Még jó, hogy anyukád tud segíteni.

Szilbee, Levente füle ugye nem durrant be jobban? Dév is javulófélben???
Megjött az evcapakk!! :) (Írt mélt, hogy véletlen rossz helyre küldte először, azért a csúszás...)

Rólunk: szörnyű éjjel után végre le tudtam tenni egy kicsit SZabit, megint egy szemfog lehet a bűnös, igencsak fehéredik neki, meg duzzad, aztán bánthatja. Tegnap meg csak 1x egy órát aludtunk, de 10 körül aludt el megint este... MOsott rongy effektus....
De holnap Télapózunk! :) Már sokat emlegeti, keresi a bolotkban is, énekelni kell a télapós dalokat, remélem élőben sem retten meg tőle nagyon!
Pénteken meg irány SZeged, sógórnőmékhez! Igaz, Apa konferencián lesz, de estére már végez majd. Egy kis újabb kikapcs. a hétköznapokban...

Kép
Kép
dorkáék

Áve.

Kicsit eltűntem... Szoka szerint nem olvastam még mindent végig... Noh, ami még gyorsan a fejemben van:

Annának Nagyon Boldog Hatodik Szülinapot kívánunk! :D

Betegeskedőknek, végkimerülésben szenvedőknek gyógypuszik és pozitív enerdzsi!

Olga, tök jaó lett a házikód, komolyan mondom kedvet kaptam én is a mézeskalács sütögetéshez :lol: Pedig nem vagyok nagy m.kalács fan... Nagyon rohanósak vagyunk mostanában, időpontot képtelen vagyok meghatározni, de úgy jó lenne, ha bedobnám valamikor a postaládátokba (cím tán benne van a tábliban...) a spar-os pontyokat? :oops:

Tej: igen, újabban azt mondják, minél később szabad bevezetni - inkább tápi legyen helyette. Az egyik ismerősöm viszont már a tápszert is tejjel készítette a csecsemőjének...monnyuk jó 15 éve :roll: Én megvárom legalább a 2 éves kort. Utána is csak félve, óvatosan... (hátha örökítettem a bélflórámat...)

Dorka, igen, agyalok mán, hogy tesókocsi, vagy miegyéb legyen :roll: Eddig a testvérkocsi felé hajlottam, mer pillanatnyilag úgy állunk, hogy 2 lábon járó Lucival nem lehet normálisan közlekedni :lol: Külön ágy téma még mindig jegelve, azt hiszem most már megvárjuk Pöttömöt - nagyon nem mindegy a helyszűke miatt, hogy milyen megoldást választunk, úgyhogy majd a puding próbája az evés lészen... (Abban már biztos vagyok, hogy a kiságyat újra csak nappal fogjuk használni - persze csak ha Pöttömnek is megfelel majd az együttalvósdi.)

Kata, vasárnap mánpedig szerepeltek a srácok az Aktujálisbane :D Meg a szolnok képekben (vagy szöveg nélkül...vagy ilyesmi) összeállításban is benne vannak/voltak :)

Karifalu pénteken nyit.

Judit
Kép

Kép
balwin

Olga!
nem sajnos, ő nem eszi meg a feltétet, de nemcsak ő, ezért a dajkanénik raknak ki üres kenyeret is, mert azt megeszi, és mégse maradjon már éhen a gyerek. mondjuk lekopogom a héten minden nap megette a vacsit, amit elétettem, már ez is fél siker

úgy tudom, elkelt az anorák.

Anikó!
EGYETÉRTEK!!!!!! nem vagyok rasszista, de az ember színe igenis hoyg fehér, és kész.

ha kiderül, hogy a 15 éves kislány erőszaktevői cigányok voltak, azt hiszem elindul egy lavina....talán ez volt az uccsó csepp a pohárban

Dorka!
jó barangolást, és majd mesélj, mi volt a télapóval!

hát a könyvesek is jó bunkók voltak, pont babakocsit hagyok kint, hátha ellopnák!

sógornőéknél van gyerek?

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok!

Reggel megjártuk a fülészetet,szerencsére 15 percet kellett csak várnunk.A jobb füle rendben,összeforrott a dobhártya,a bal még minig gázos,gyulladt,majd pénteken kell visszamenni és akkor meglátja a dokinő,hogy szúrni kell-e.Bajban vagyok a gyógyszeradással is,mert kisdrágám úgy döntött neki már elég volt a sok gyógyszerből,nem vesz be többet és mindet inkább ránk köpi.Ez marha jó csak így sosem fog meggyógyulni.1 órás kemény harc 1 gyógyszer és szednünk kell 3-at.Már mindig idegbe vagyok előtte.Orra már egész jó,de még mindig köhög.Nem tom folytathatjuk-e a bölcsit hétfőn.

Szami:Anna nagylányotoknak nagyon sok boldog születésnapot kívánok.Mikor lesz az ünneplés?Mit fog kapni?

Anikó:Gratulálok Dorotinak a mászáshoz,akkor most már te is kotorhatsz utánna egész nap.A leírtakkal meg én is egyet értek veled,úgy tudom sajnálni az ilyen "szegény" barnabőrűeket.És szerintem is marha nagy igazságtalanság,hogy mi magyarok semmire nem vagyunk "rászorulva",de szegény etnikum mindent megkaphat.Na ez van.

Kép
pné rami81

Rami! Mi tejbe tesszük az antibigyót!

Kata! A szirupot L. sem eszi, ezért teába szotuk tenni. (Annyiba amennyit tutria megiszik.)

Betegek Gyógyuljatok!!! :(

Dorka! Mocorgást érzel e már?

Bocsi.. megint ilyen nyúlfaknyi volt most.. pedig tudnék írni, csak nem hagynak. :twisted:

Pussz!
szilbee

Igen már én is próbáltam,csak kakaóba,mert a tejet megába nem issza beg,de vhogy kiszimatolja,hogy abba más is van,viszi a csaphoz és kiönti.Furmányos a kissrác és nagyon nehéz átvágni,már most a cebion cseppet sem hajlandó bevenni.Na hátha majd elmúlik.
Szilbee:És a fiúk jobban vannak már?

Kata:Most olvasom,hogy Bence is beteg lett.Jobbulást neki is.Hogy van azóta?Remélem már jobban és hogy nem vmi vírus.

Kép
pné rami81

Rami! Joghurt? (sima.. vagy gyümölcsös) Még ez jutott az eszembe...

Fiúk alakulnak. Dávid köhög most nagyon csúnyán, de majd hoz Ed Sombucus Nigrát du-án. Remélem az segít majd neki...
szilbee

Rami, reméljük pénteken már rendben talál mindent a doktor!
Gyümölcspürébe keverve a gyogyó????

Szilbee, már 12 hetesen éreztem "áramlást", apró rúgásokat pedig úgy 2-3 hete, napi 1x biztosan. De most is rúgkapál odabent :lol:
Milyen gyógyszer az a Sombocus Nigra? Még nem hallottam...

Judit, még sajna nincs baba sógornőméknél, bár már tervben van...
Mézeskalács receptet dobsz, ha lesz időd???

Judit, én is nagyon szerettem volna a testvérkocsit, de egyszerűen megoldhatatlan, hogy bejussak vele a lépcsőházba (szűk az ajtó, és igazi hátbavágós), az meg, hogy felhozzam az elsőre, főleg 2 gyerekkel... sajna nem megy....
:cry: Nektek van tárolótok a fsz-en?
amúgy ezt néztem ki a baby outletben, 40.000 Ft-ért:
Kép

Ditke, holnap negyed kilenckor akkor a szokott helyen???
Már töltöm a remek fényképezőgépünkbe az elemeket :)

Valakinek nincs egy eladó baldachinja? CSak a függöny, ágyneműnk, vasunk már van... Sehol nem lehet külön kapni (legalábbis ahol én eddig néztem). Vagy tipp, hol nézhetnék még szét?

Kép
Kép
dorkáék

Dorka! A mi baldachinuk ha tetszik, nyugodtan mehet hozzátok! A vas is... mehetett volna, mert az se kell már, csa azért van az ágyon, mert nem tudjuk hova tenni.
A S.N. homeos szer. A Fenistil cseppet majd viszi vmikor Ed (persze teli üvegeset). Nagyon szépen köszünjük!!! Hatásos volt! Bár néha azzal fenyegetjük Leventét ha kiabál, hogy leállunk a cseppek szedésével... :twisted: :lol: Rekedten nem tudott kiabálni. :twisted:

Na Dév ennyit aludt... megen köhög... :( :(
szilbee

Dorka!
nincs elfelejtve! majd dobom, éppen néztem, hyog mit kellene még, amit hamarabb is meg lehet csinálni, hogy puhuljon, meg eláll dobozokban. a moscauer nagyon tecc, meg most van 4 szupi recept a nők lapjába, lehet onnan is kipróbálok 1-2-t.

Holnap várjuk akkor a képeket!

Rami!
én a cseppeket mindig a reggeli első teába rakom, azt megissza csont nélkül, levegőt is épphoyg vesz.
az antibigyó nálunk mostanában úgy jött be, ha Gréti adta, akkor tátotta a száját. próbáld ki, hogy maci adja, vagy valami ilyesmit.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Szami: Annának csodaszép 6. szülinapot!

Kép

Dorka: Brendonban árulnak külön is baldachin függönyt.

Rami: Jobbulást nektek!!!

Anikó: Gratula a mászáshoz! Nem is írtad annó, hogy kúszik a lyány.
Rendkívüli gyvt ügyben meg.... :twisted: :twisted: :twisted: Majd reagálok privin.

BBJ: Jaja, akartam is írni, hogy a hírekben elfelejtették megemlíteni, hogy c.-k voltak az erőszakoskodók. :roll: Korrekt, pontos tájékoztatás, mi?
jaimee1

Anna! Nagyon Boldog 6. születésnapot! :)

Kép
szilbee

Anikó! Gratul a Dorkának a mászáshoz! :D

Ááááá megen csak ennyi... Dév kismajmot játszik... 2 mp se bírnak ki a fiaim nélkülem...

Vénasszony leszek mire Mindkenkinek reagálhatok... :roll:
szilbee

Köszönjük a köszöntéseket, most várjuk a doktor bácsit a 6 éves oltással... Remélem, simán megy majd. Nagy ünneplés nem lesz, de kap tortát (hatalmas oroszkrém, majd lefotózom) és egy hercegnős újságot, meg virágot, majd dec 23-án, a családi karácsony és szülinapozás keretén belül lesz ajándékozás.

Kis betegeknek jobbulást!

Dorka, barátnőmék is néztek testvérkocsit, ott 19 hónap van a két fiú között, de alig találtak olyat, aminek a hátsó kocsija vízszintesig dönthető. Végül egy használtat vettek meg, amit Németországból hoztak be az előző tulajok. Ők ugyan liftes házban laknak Pesten, de a 9. emeletre vitték minden alkalommal, szegény majd' beleszakadt.

Judit, nekem ne is emlegess evést... :twisted: Anna meg a kaja... :roll: Én nem tudom, hogy enm hal éhen, de komolyan... :roll:

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Jaj, Olga, az ovinkba keresnek januártól óvó nénit határozott időre.

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Annának nagyon sok boldog szülinapot kívánunk!

Kép

Niki

Kép
Kép
csni

Anikó: Gratula a mászáshoz Dorka babának!

Jaimee: Már kiderült, hogy kik voltak az elkövetők?

Betegeknek jobbulást!

Niki

Kép
Kép
csni

ennyi: elkaptam Bencétől, dél előttől minden jön ki belőlem alul és felül (és egyszerre is... ezen még én is röhögtem) Attól is izomlázam van, hogy felkelek a fekvésből... Remélem Marci nem kapja el..., mert a kiszáradás veszélye miatt rögötn kórház lenne... Az volt a jó, hogy itt volt ma is anyám.

Kép

Kép
szolkata

Óóóó Kata! :cry: Remélem nagyon gyorsan túl lesztek rajta. Szorítok, hogy Marci (és Pisti se) kapja el! :( xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
szilbee

Dorka! Azon gondolkodom, hogy tesókocsival még boltba se tudnál bemenni. Tesófellépőn mi is agyaltunk, de szerecsére Levente pont akkorra szokott hozzá a mellettünk sétáláshoz. Nagy mákunk volt.
És gratu a mocorgáshoz. Esküszöm nem rémlik, hogy írtad (pedig bizti írtad).. jaj ne hari... annyira zizi vok az elmúlt 3 hónapban. :oops: :oops:
szilbee

Kata, :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Igyá te is minél több folyadékot, ha bírsz, és bízzunk benne, hogy a legkisebb és a legnagyobb megússza!!!! +++++

Szilbee, nem, nem írtam asszem a mocorgást, mert kicsit hihetetlen volt nekem is, hogy iylen korán éreztem.... Aztán meg mióta nagyobbacskákat rúg, azóta nekem már természetes. Szal nem volt egy olyan átható "ELSŐ" mocorgás...

Babakocsi: igen, a bolt is eszembe jutott, így az egymás melletti elhelyezésűek sem jöhetnek számításba.

Baldachin: köszi előre is!!!!! :) aranyos vagy!!!!!

Kép
Kép
dorkáék

Sziasztok!

Köszönöm a tippeket,ma a joghurt még bejött,bár lehet azért mert 5.napja nem igazán van étvágya,de mostanra már eléggé kiéhezett és megette.A kamrában csempéztem a végéhez.Az a vicc,hogy előtte üdítőbe csempésztem a kamrába,leraktam a poharat az asztalra,hogy nagy rohangászásában hátha meissza,szájához emelte és egy hirtelen mozdulattal az asztalra borította.Mondjuk nem csodálom,mert elég büdi,így nehéz becsapni.Na mindegy reggel folytatódik a harc.Amúgy már újra eleven,úgyhogy bízok benne,hogy jövünk ki a betegségből.Borzasztó rossz beteg a fiam.

Dorka:Pedig tök jól néz ki az a kocsi.Én nem is tudom mit csinálnék,ha most szülnék,mert Gabika kb. május óta nem hajlandó babakocsiba ülni,szóval a nagy kocsink sógornőméknél,a sport kocsink,ami kb. 10 alkalommal lett használva pedig a padláson várja kistesó érkezését.Ahogy jött a jó idő onnantól mindenhova biciklivel,vagy hosszab útra kocsival mentünk és jobban tetszett neki a biciklizés és úgy kifeszítette magát amikor bele akrtam rakni a kocsiba,hogy egyedül nem is bírtam és így fel is adtam a dolgot.Mostanába pedig vagy kocsival,de leginkább gyalog megyünk a boltba.Szerencsére most már ő is nagyon ügyesen jön velem,fogja a kezem,közben minden kőnél megállunk,boltban autómatikusan megy a kiskocsiért,szóval most már nagyon ügyes,de azért volt néhány kemény hetünk,amikor mindig szökdösött volna.

Kata.Nagyon sajnálom.Szorítok,hogy Marci ne kapja el,az szörnyű lenne.Remélem gyorsan átfut rajtatok!

Na jó hosszúra sikerült.Jó éjszakát mindenkinek!

Kép
pné rami81

Kata!
jaj de sajnállak! igyál sokat, és normaflore! Picuri remélem én is hoyg nem kapja el!

Dorka!
jaj de jók azok az édes ki mocorgások! tényleg nem írtad! én sem olvastam, még csodálkoztam is Szilbee írásán, pedig ilyet csak megjegyeztem volna!

jóccakát! még tanulok egy kcisit, aztán szunya!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Reggelt!

Kata?

Többi kis és nagy beteg?

Dorka! Hja csak magamból indultam ki... mostanában nagyon dekoncentrált vok... az agykapacitásom is lecsökkent... azé gondoltam hogy akkor már bizti írtad.

Rólunk: Vacak éjszanánk volt... Dáv nagyon köhögött. Alig tudott aludni.
Ma reggel pedig Leventét viszük a fogdoki nénihez. CSak hogy szokja a légkört... utána pedig megyünk O. Ágihoz, hogy megnézze a fiúkat.
szilbee

Szilbee!
akkor nektek is van progitok bőven! éppen tegnap előtt fürdés közben beszéltük Grétivel, hogy mit szólna hozzá, ha átugranánk a szomszéd fogdoki bácsihoz megmutatni a fogait, mondta ok, megmutatja milyen csillogósak!

ja, és édes volt tegnap, mert a városi logopédus (szintén szomszéd) és egy tanítónéni alkotnak egy gyerekegyüttest, amit tőle tudtam meg de olyan szépen elmondta, hogy kinek az anyukája a néni, és a logopédiás bácsi! És az óvódai koncerten ő alkotta a harmadik tagot.

Dorka!
ma, angol előtt jó lesz?

Judit,
Kép
Kép
bbj

Áve.

Kata :( :( :( Nagyon szar ez a fosós-hányós nyavaja :( Jobbulást Nektek!

Anikó, gratula a mászáshoz! :D
Cigánytéma: elbaszott egy ország lett ez. Kedves István királyunk elintézte a jövőnket, amikor lefeküdt Európának. Ha marad a régi rend, ma ciánykérdés sem lenne. Noez kicsit szélsőjobbosra sikeredett, de elegem van már az egészből, ami ebben az országban folyik.

Najóvan, inkább elhúzok, ma elég negatív vagyok, bocs.

Judit
Kép

Kép
balwin

:?: Lányok! A gyerek (sürgősségi) ambulancia a nagy "fehér" épületben van balra a földszinten?

Dávid kruppos... nem kicsit.. nagyon... Rendesen rohama volt a dokinál a vizsgálatok közben. Lehet nem kerülhetjük el a kórházat... Bár az se izgat, csak ne legyen baja!

Most is kint van a hűvösben... szerencsére nincs nálunk köd és szerencse az is hogy Ed épp ma van szabadságon.

Nagyon félek... féltem... :(
szilbee

Szilbee, nincs otthon Rectodelt kúpotok? Nekünk van, de én most dolgozok és kocsim sincs! Jobb lenne a kórházat elkerülni....ha bementek, tuti bennt tarták! Nyomj le neki gyorsan egy Calcium Sandozt!!!! De ha Ed eljön kocsival, szívesen adok egy kúpot!

Fagyasztó ajtó kinyit, és álljatok elé!

Évi és
Kép
csongianya

Ja, és ha rohama volt, akkor miért nem csinált a doki semmit????

Évi és
Kép
csongianya

A dokinál kapott Dév Rectodelt. (Kaptunk receptet is.) Utána hűvösre vittük és javult az állapota.

Kaptunk beutalót, hogy ha du-ra nem javul, akkor indulás a kórházba, hogy monitorra tegyék.
szilbee

Akkor jó, szerintem javulni fog!

Ne ijjedj meg, ha nagyon fejbe vágja, lehet, hogy aludni fog egy nagyot!

Mit kaptatok még? Fenistil? Köptető?

A lényeg, hogy próbálj hideg párát csinálni. Ablak kinyit, lepedő, törülköző száradjon vagy valami ilyesmi.
És hajnalra szokott rosszabbodni.... de nálunk a Rectodelt még mindig bevált, szerencsére nem kellett kórházba menni. De ha kell, akkor ott meg jó kezekben lesz...

Évi és
Kép
csongianya

Köszi! Megnyugtattál!

Fenistil és Sinupret, amit szednie kell.
szilbee

Szilbee :( Szurkolok, hogy javuljon Dávid állapota! Sajna (illetve szerencsére) személyes tapasztalatom/tunk nincs a kruppal kapcs.ban... de anno a mandulagyuszi kapcsán a doktornő azt mondta, ha bekrupposodik éjjelre, calcium és fenistil csepp, meg sarkig nyitott ablak...

Judit
Kép

Kép
balwin

Annának utólag is boldog szülinapot!

Szilbee: sajnálom, hogy Dév kruppos, nem egyszerű dolog...

mi: elég mosott rongy vagyok. Éjszaka Pisti és anyám is túlesett ezen a gyors lefolyású hasmenésen-hányáson... csak hát elég cudarul vannak ők is... Pisti ment dolgozni, anyám otthon van, én meg a 2 gyerkőccel. A tejem kifogyott reggelre.. most próbálok pihenni, meg lassan enni.

Kép

Kép
szolkata

Szilvi!
Remélem javul Dév állopota és nem kell kórházba menni

Gyerekabulanciát azt tudom hogy a fehér épület bal első ajtó,gondolom az a sűrgőségi

Kép

Kép
katlina

Kata! +++++++++++++++++++++++++++ Hogy vagytok?

Szilbee! ++++++++++++++++++++++++++++++++ A sürgősségi meg ott van, ahol írtad, de ne kelljen mennetek!!!!!!!!!!!!!

Igazi mocsok idő van... :cry: :evil: Ma kaptuk VOLNA a Prevenart, ugyanis tegnap szólt a védőnőnk, hogy akadozik az oltóanyag-ellátás, majd csörög, ha megjött, ne menjünk potyára... Pedig már a súlyára is kivi vok, de ebben a takony időben csak azért nem járkáltattam meg. :(

Viszont: kibújt Ketteske fogunk alul :D , de képzeljétek, picit véres az ínye az áttörésnél, ez normális? :roll:

donkoaniko

Szilbee, mi újság? Elaludt Dév? Akkor írt ki a doki Rectodeltet? Éjjelre még nyugodtan adhatsz majd egyet, de vigyázz, sokat nem szabad neki adni! De gondolom a doki elmondta! Azért készülj fel, hogy hajnalba, holnap még előjöhet a köhögés! Nagyon szurkolok nektek! Ja, hívj nyugodtan, ha kell egy-két tanács....új telcsim van, a régiben maradt a számod!

Kata, na akkor Ti is jól kifogtátok! Nagyon gyors gyógyulást kívánok! Próbálj pihenni, meg inni!

Szami, kicsit lemaradtam, de nagyon boldog szülinapot kívánok a nagy 6 évesnek!

Kép

Évi és
Kép
csongianya

Szilbee, Te jó ég, elhiszem, hogy félted Dévet, szerencse a szerencsétlenségben, hogy épp a dokinál voltatok!!!! Nekünk azt mondta dokinéni, csak felet adjunk, ha rohama van, és induljunk is az ügyeletr, ha ilyen lenne. Remélem elkerülitek a kórházat!!!!
kúp nálunk is van, de gondolom Ádám kiváltja a receptet! Csörögj, ha tudunk segíteni!!!!! ++++++++ BÁRMIKOR!!!!!

Kata, nem úszta meg Apa és Mama sem... jobbulást mindenkinek!!!!!

Anikó, lehet véres, engem is a többiek nyugtattak meg, mi is nagy fogvérzősek vagyunk....

Judit, ma még kétséges a délutánunk, megcsörgethetlek olyan 5 körül, akkor már talán látjuk, hogyan alakul az este!

Rami, reméljük a joghurt még délután is jó lesz gyogyóbeadásra! :)
Én még Szabival nagyon nem tudok kocsi nélkül elindulni, inkább akkor vágunk neki, ha APa is jön velünk, legfeljebb ő cipeli, ha már nagyon nem akar sétálni. De még 5 hónap alatt sok midnen változhat, lehet, nem is tudom én sem beleimádkozni majd a babakocsiba akkorra.

Megvolt a Télapó ünnepség, tök aranyosak voltak a gyerekek, nem ijedt meg senki sem, Szabi még táncolt is, mikor énekeltünk :)
Bár az kicsit rossz volt, hogy pár anyuka pl. rumos szaloncukit hozott, aztán nem hinném, hogy ez 1-2 éveseknek való (Ditkével meg is beszéltük, hogy mivel egy csomóan hoztak kaját, pogit, a gyerekek rárobbantak, aztán nem is volt mind nekik való)

Néhány kép ZSófiról és SZabiról, no és a Mikulásról:

Kép Zsófi és Szabi
Kép nagy az egyetértés a konyhában :)

Kép megjött a télapó, aki nem látszik :)
Kép tisztes távolból :)
Kép egy megkaparintott szaloncukival

Kép
Kép
dorkáék

Sziasztok!

Szilbee! Jól rám ijjesztettél! Szegény Dév! :cry: Egyébként kúp nekünk is van itthon, ugyhogy ne adj isten, szükség esetén ide is szaladhattok érte bármikor!!!

Katám! Nektek is: :cry: Remélem Marci megússza! Ti pedig minnnél gyorsabban essetek át rajta!

balwin Judit! Persze bedobhatod a postaládába, de általában itthon is vagyok... most, hogy a nagy fiam tegnap óta a bölcsiben alszik! :D
Egy kis segítség a házikóhoz! Van mézeskalács adventi naptár is...

http://www.desszert.eu/mezeskalacs_haziko_keszites

Én innen töltöttem le a sablont, de ha jövőre is csinálok, akkor kisebbet készítek, viszont a tetőt nagyobbra-hosszabbra hagynám...

Judit! Köszi az ovrálos témát. Ma vettem neki, igaz nem együttes, de jó lesz az nekünk!

Dorka! Stépek vagytok az új avataron! És gratula a mocorgásokhoz! Jaj, de irigy vagyok! Úgy szeretttem állapotos lenni!!!

Olga

Kép
juhaszolga

Dorka! Ditke! De jók a képek! Zsófi oda mert menni? :D Sajna itt a bölcsiben nem lesz Mikulás... de a Corában lesz 6-án, lehet elnézünk...

Szami! Irok pü-t!

Olga

Kép
juhaszolga

Szilbee!
Mi is szorítunk, hogy ne legyen komolyabb! én sem tudom mi is ez, de azt olvastam, hyog a fürdőszobába ha megnyitod a zuhanyt hideg vízzel,és bementek "levegőzni" az is használ....hátha nem lesz rá szükség.
majd azért gyere, és mondjad, hogy vagytok!

Kata!
akkor ez valami komolyabb lehetett, ha már anyukád is...dokival nem beszéltél, hoyg Marcinak mit is lehetne adni? akár megelőzésképpen?

Dorka!
tényleg jó a új avatar, én is észrevettem ám!
nagyon csinosak a a gyerekek! na és persze az anyukák is!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Mi 6-án úgy néz ki a minimaxos mikuláncsra megyünk. valaki esetleg?

Olga!
jaj de ügyi Balázs! és miért nincs miki?

na leti is ealudt, míg pötyögtem, húzok tanulni!

Ditke! Te hoyg állsz a tanulással? lesz mostanában valamiylen vizsga? vagy uúgy van a vizsgaidőszak, mint a főiskolán/egyetemen?

Judit,
Kép
Kép
bbj

De aranyosak vagytok! El is pityeredtem kicsit... Annyira jólesik ez az önzetlesnégetek!

Köszi Mindenkinek a tanácsokat és a segítséget!
Remélem nem kell vele élnünk.
A karomban aludt most egy órát... még ugatós a köhögés... viszont a hangja már kevésbé rekedtes.

Meglepett egy újabb "sétálással". 3-4 népés volt, meg cipőben de az is valami.

Levente hétfőn mehet megen oviba. Javul a füle. Az ovis télapózásról sajna lemarad.

Évi! Pü.ben elküldenéd a számod? én is küldöm az enyémet. Köszi!
szilbee

Sziasztok!

Szilbee, nagyon szorítunk értetek! Barátnőm kisfia a múlt héten végig kórházban volt Pesten, azt mondta nekik is a doki, hogy ez az esős, nem túl hideg idő nagyon kihozza a kruppot, sok most a beteg. De olyan stramm kislegény a fiatok, hátha gyorsan túl lesztek rajta.

Kata, Nektek is gyors gyógyulást. Ez valamiféle járvány lehet, Máté is itthon van, őt tegnap küldte haza a tanító néni az iskolából hányingerrel, szédüléssel, gyomorfájással, nekem az éjszaka volt gyomorgörcsöm és hasmenésem, mint a mosott rongy olyan vagyok, Jázmin meg extra nyűgös, félek, ő is elkapja. Anna viszont nagyon jól viselte az oltást.

Köszönjük még egyszer a köszöntéseket, este megnéztük a "nagylánnyal".

Dorka, jók a képek, s gratula a mocorgáshoz. Erről jut eszembe, Olga, ki mondta, hogy még nem lehetsz állapotos?! :wink: :lol: Mert ha ezt még én mondtam volna... :roll:

Anikó, Nektek meg a kis fogacskához gratula. :lol:

Rami, hogy van Gabi?

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Sziasztok!

Szilbee:Nagyon sajnálom,borzasztó dolog ez.Azért tudom,mert én is és tesóm is krupposak voltunk.Rajtam elég korán kijött,de 3 éves koromra kinőttem.Hugomnál 3 évesen jött ki és majdnem 6 volt mikorra kinőtte.Viszont régen sokkal sz@rabbul kezelték a dolgot,nem volt ennyi csodaszer.És Isten mentsen a kórháztól,de ha nem múlna neki,ott jó kezekben lesz.Bár tényleg ne kerüljön rá sor.És tényleg szerencse a szerencsétlenségben,hogy a dokinál kapott rohamot,így rögtön tudott segíteni.Én nem is tudm hirtelen mit csinálnék,ha Gabó befulladna.De jobb ebbe nem belegondolni.Amúgy nálunk is úgy volt,hogy apa velünk aludt a hideg szobában,sarkig kitárt ablaknál és amikor nem volt minusz és vmelyikőnknek rohama volt,akkor az erkélyen aludt velünk.Még emlékszem is,hogy egyszer kint akartam aludni tesómmal.Na kicsit "elkalandoztam.".Jobbulást nektek és szorítok,hogy ne legyen már gontd és ne kelljen kórházba menni.Majd írj,hogy hogy van Dávid!

Kép
pné rami81

Szilbee: Én is szorítok nagyon Nektek! Ne félj, ha kórházra kerül a sor, az sem annyira szörnyű. Sok kruppos gyerek van a hurutoson, de általában csak egyszer kell Őket bevinni, utána már tudják a szülők otthon kezelni.
De remélem nem kerültök oda.

Kata: Nektek is jobbulást és kitartást! Szerintem Marcit még védi a tejcsi, nem hinném, hogy elkapja. Bence már jól van?

Dorka, Ditke: Jók a képek.

Niki

Kép
Kép
csni

Lányok! Megint csak birka leszek... egy kicsit... Október közepén beadtam a GYES igényemet (postán könyvelt küldeményként, lehet, a honlapukon is írva van), és azóta nem érkezett válasz. Elérni telefonon őket lehetetlenség, idáig meg ugye gyerekkel nem álltam be a "sötétek"-hez... A kérdésem: mikor szokták, körülbelül utalni a gyest? Mert a családit azt 2-án mindíg megkapom. Gyesre meddig várjak? Azért küldhettek volna egy levelet...

Olga

Kép
juhaszolga

Olga: Hívd fel telefonon Őket!

Niki

Kép
Kép
csni

Szilbee! Gondolok Rátok! ++++++

Dorka: én is akartam írni, milyen jó avatarod van... :oops: Szabi édibédi, jólöltözött fiatalember a többi képen is! Mocorgás: :D de jó!!! Grat! Köszi a választ fog-ügyben!

Ditke! Zsófi is szépséges, csinos!!!!!! :D Annyira bájos arca van! És Te is csinos vagy!

Niki! Dorka gipszén van már rajz? Hogy vagytok?

Jaimee, merre vagy? Hogysmint?

Ennyi, Dorka telerakta a pelust. :)

donkoaniko

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?