Szilbee, Te jó ég, elhiszem, hogy félted Dévet, szerencse a szerencsétlenségben, hogy épp a dokinál voltatok!!!! Nekünk azt mondta dokinéni, csak felet adjunk, ha rohama van, és induljunk is az ügyeletr, ha ilyen lenne. Remélem elkerülitek a kórházat!!!!
kúp nálunk is van, de gondolom Ádám kiváltja a receptet! Csörögj, ha tudunk segíteni!!!!! ++++++++ BÁRMIKOR!!!!!
Kata, nem úszta meg Apa és Mama sem... jobbulást mindenkinek!!!!!
Anikó, lehet véres, engem is a többiek nyugtattak meg, mi is nagy fogvérzősek vagyunk....
Judit, ma még kétséges a délutánunk, megcsörgethetlek olyan 5 körül, akkor már talán látjuk, hogyan alakul az este!
Rami, reméljük a joghurt még délután is jó lesz gyogyóbeadásra!
Én még Szabival nagyon nem tudok kocsi nélkül elindulni, inkább akkor vágunk neki, ha APa is jön velünk, legfeljebb ő cipeli, ha már nagyon nem akar sétálni. De még 5 hónap alatt sok midnen változhat, lehet, nem is tudom én sem beleimádkozni majd a babakocsiba akkorra.
Megvolt a Télapó ünnepség, tök aranyosak voltak a gyerekek, nem ijedt meg senki sem, Szabi még táncolt is, mikor énekeltünk
Bár az kicsit rossz volt, hogy pár anyuka pl. rumos szaloncukit hozott, aztán nem hinném, hogy ez 1-2 éveseknek való (Ditkével meg is beszéltük, hogy mivel egy csomóan hoztak kaját, pogit, a gyerekek rárobbantak, aztán nem is volt mind nekik való)
Néhány kép ZSófiról és SZabiról, no és a Mikulásról:
Zsófi és Szabi
nagy az egyetértés a konyhában
megjött a télapó, aki nem látszik
tisztes távolból
egy megkaparintott szaloncukival