Köszi a hiányolást, vagyok, csak tegnap délelőtt elkísértem dokihoz az unokahugomat, délután pedig itthon volt a férjem és vásárolgattunk. Illetve csinálom végre a fotókönyvet is.
Nem tudom emlékeztek e még, valamikor augusztus végén említettem, hogy garanciális javításokat csinálnak nálunk... volt közben egy kis szünet (bő 2hónap), és úgy tűnik most folytatják. Pont karácsony előtt... na, mindegy. Szóval amiatt se tudok majd jönni néha.
Damara: én mindig elérem a dokit néhány próbálkozás után.
Ez tényleg vicc, hogy nincs időpont. Én tegnap a MÁVban voltam az endokrinológián, 2helyen is be kellett jelentkezni, de utána is érkezési sorrend volt /legutóbb is ez volt, csak akkor még időpontunk is volt, de minek?/
És persze vita és veszekedés, hogy ki, ki után jön. Több, mint 2,5 órát vártunk, mert a dokinak minden beteg után sürgős dolga volt... Gondoltam Rád... ezt minden héten eljátszani.
Aviubi: ne is mondd, én minden beteg, balesetes vagy rossz körülmények között élő gyereket megsiratok. Szerintem elvárható lenne, hogy egészségesebb legyen a mikulás csomag, de sajnos nem igazán jellemző.
Vumenke: a babatémát leszámítva, életemben nem voltam még ennyire nyugodt és kiegyensúlyozott. Nekem nagyon jót tesz, hogy itthon vagyok.
Egy kicsit sem hiányzik a munka
Dec.közepétől csak heti 2-3napot dolgozik a férjem, majd eltereli a figyelmemet.
A nemét nem szeretnénk tudni, jó lenne szüléskor meglepődni. 4D? Erről még nem beszélgettünk. Én azt hiszem szeretnék elmenni, bár az előző nem volt igazán pozitív élmény. Ha megyünk, akkor inkább a 30.hét körül. Aliz nagyon helyes, a blogon az egyik képen olyan, mintha sminkelve lenne
Bettyna: remélem, nem lett nyűgi vagy lázas Szabi az oltástól?!
Kriszta: tündériek a képek! A sapis nagyon jóóóó!
Banyoszka: lassan már csak elmúlnak a rosszullétek. Muszáj!