Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
A nevekre szeretnék reagálni, ami nálunk is nagyon érdekesen alakult.
Mikor még nem volt gyerekünk, már akkor tudtuk,ha egyszer fiúnk lesz, az csak Dani lehet. Első terhességemnél nem tudtunk megállapodni a lánynevekkel, nem volt "igazi". Így hát megszületett Dániel (szerencsére fiú :lol: ) Másodjára már szinte a fogantatás környékén tudtuk, ha kiscsaj lenne, Betti lenne. A fiúnevekkel olyannyira hadilábon álltunk, hogy mikor a szülőszobán kérdezték előre a lehetséges neveket, akkor a férjem azt mondta, legfeljebb megkapja a doki nevét :oops: (Szabolcs volt az orvos) Így lett meg Bettikénk.
Most még nem voltam terhes, már az volt a gondolatomba, hogy a Brigi és a Niki név nagyon tetszik, fiúnevünk újfent nincs..... Remélem nem ikercsajok lesznek :lol: Az uh szerint 1 van, de láttam én már olyat, hogy a szülőszobán derült ki, hogy az egy az mégis kettő....
banyoszka

Cosmo! Elfelejtettem megírni, hogy ha módosítani akarsz a hozzászólásokon és már elküldted, a hozzászólásod melletti "SZERKESZT" gombbal változtathatsz rajta, törölhetsz is, majd újból elküldöd.
Ennyi. :)

Banyoszka szép neveik vannak a gyerekeknek!
És igen: A név kötelez. Viselni is kell azt. Tényleg nem lehet véletlen.
Én kezdettől szerettem a nevemet, soha fel sem merült bennem, hogy megváltoztassam, vagy más után vágyódjam.... :D

Aviubi Ne lődd le magad!
Szeretjük, ha pörgés és mondanivaló van! :wink: :D
Ne görcsölj, légy erősebb a félelmednél!!!!
Ne engedd meg magadnak a pánikolást, mert elveszi tőled a természetes érzést, a boldog pillanataidat, és rengeteg energiát mozgósít! És neked arra van szükséged, hogy minden erődet be tudd osztani és jól felhasználni! No para, nem lehet semmi baj!!!:D:D:D
Köszönöm az infot a doktornéniről, nekem a társa volt nagyon szimpi, aki elmagyarázta a diétát (xy Györgyné)! Bűbáj volt az a nő!
Igen, a Krisztike (így szólítják egymás közt,csak azért írom én is! :lol: ) az asszisztens, majd hétfőn ő veszi le a vért...

Remélem, Spánikot is elérem. Nem akarok ráakaszkodni, de ideje lenne találkoznunk. Kicsit be vagyok tojva, mert már a második napja érzek "jóslófájásokat" ( :?: ) Nem elviselhetetlen fájdalom, de pont olyan, mikor menzesz előtt 1-2 nappal érzem, hogy meg fog jönni.... :roll:
(a diétával való stressz előbbre hozza a szülést? :shock: )

damara

Damara: húúú, ez ciki, elég egyértelmü ez a szerkesztés gomb :oops: Kiszúrta a szemem, de nem vettem észre. Mondjuk törölni még mindig nem megy :roll: :? Köszönöm szépen a segítséget!

Csajok! Vallomással tartozom! Nem lapítok tovább. Egy ideje már ketten vagyok :lol: Kérlek, ne gratuláljatok, majd csak ha kibújt a bébi! Köszönöm! Elnézést, hogy ilyen sokáig megtartottam magamnak a boldogságot, de bízom benne, hogy megértitek. A szívem egy része már régóta világgá kürtölte volna, de egy része még titkolná (és nagyon sok ember elől titkolni is fogja) szülésig. Kicsit betojva, de nagyon boldogok vagyunk. :D

Kép
Kép
cosmopolita

Cosmo!!!! Nem gratulálok hanem egy hatalmas nagy ölelést küldök Neked!!!!!!!!! :D :lol: Damara! Egy kicsit még várjon az a baby!!! Bár én nem bánnám ha egyszerre szülnék,magunkat ismerve jokat röhögnénk!!!
okina78

Okina: nagyon szépen köszönöm!!! :D

Damara: sikerült elérni a dokit? Tényleg legyen még kicsit türelmes Gergő!

Kép
Kép
cosmopolita

Cosmo: Ez fantasztikus!!!! :D Szuper!!! :D De jó kedvem lett így estére ettől a hírtől :D
lamme

Csak bepislantottam, és mit látok? :) COSMO! Nem gratulálok előre, majd csak ha kibújt, de tudd, hogy rettenetesen drukkolok Nektek, hogy minden rendben legyen. Nagyon sokat gondolok Rátok. Szorítok!
:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

Puszi, Ági

KépKép
KépKép
pannaanya

Cosmopolita!!! Én is Veletek örülök, hidd el! És azt is megértem, hogy még nem akarjátok ,hogy mindenki tudja! Én külön örülök, mivel én 06.03-ra vagyok kiírva, úgyhogy akár még együtt is szülhetünk???? Meg a dokinál is elképzelhető, hogy összefutunk... Sőt, már lehet, hogy vártunk is együtt kedvenc Spánikunkra???
És hogy vagy? Émelygés,fáradtság...stb?

Damara: Köszönöm a nevekhez fűzött kedves szavaidat, jólesett nagyon! :lol:

Kép

Kép

Kép
banyoszka

:D :D :D Milyen aranyosak vagytok, mindjárt pityergek :D :D :D Köszönöm mindenkinek a kedves szavakat!!!

Banyoszka: igen, én is gondoltam rá, hogy esetleg együtt szülünk. Klassz lenne! :wink: (nálam a 39.heti programozott császár a terv, remélem így is marad... mármint csak a 39.hét a kérdés). Én eddig a tegnapival együtt 4szer voltam UH-n a dokinál és az utsó kivételével csütörtökön délután 5-kor.
Nekem ma kell visszamennem a kombi vérvételre és legközelebb 22-én vagy 29-én megyek a dokihoz a Honvédba.
Szerencsés vagyok, mert max. csak egy kis fáradság van.
Tök jó, hogy tettél fel vonalzót!

Na megyek vért adni.

Kép
Kép
cosmopolita

Sziasztok!

Cosmo! Most nagyon örülök! Annyira drukkoltam! :wink: Ilyenkor olyan jó érzés tud lenni!

Damara! Velem az a legnagyobb baj, hogy baromira görcsös tudok lenni. Ha valamit akarok akkor azt nagyon akarom, és csak azt akarom. Nálam nincs másik út. Férjem ki is van tőlem rendesen. Sőt még a környezet is rátesz 1 lapáttal, mert mindenki azt tanácsolja, hogy most várjunk, pihenjen a szervezetem stb.. De én nem tudom elképzelni sem, hogy visszamenjek dolgozni, és másra kezdejek koncentrálni. Már ez is nagy dolog, hogy letettem a 4 gyerekről. De a 3-ról soha! Azért az is benne van a pakliban, hogy szeptemberig 5 éven kerszetül vagy szoptattam, vagy terhes voltam, és ez lehet, hogy télnyleg sok egy kicsit a szervezetnek, de én nem érzem magam gyengének. Na jó egy picit, de az a vérveszteségtől van, és mostmár az is egyre jobb.

Banyoszka! Dani, és Betti 1 napon születtek? Az nagyon buli.

aviubi

Aviubi: köszi Neked is :D
Nagyon hasonló érzéseket fogalmaztál meg, mint ahogyan én éreztem/érzek. Én annyit tudok, hogy én az elmúlt hónapokban nem hallgattam senkire (dokin kívűl), csak azt tettem amit a szívem és a szervezetem diktált. Szerintem igazán csak Te és a Párod tudhatjátok, hogy most mi játszódik le benned. Minden ember más, de biztos vagyok benne, hogy Ti tudjátok a leginkább, hogy mi lenne a legjobb most. Görcsösségről meg annyit, hogy nálam jobban senki nem görcsölt a babán (a nap minden percében ezen járt az agyam) és mégis második hónapban megfogant. Elsőre pedig azért nem (úgy gondolom) mert akkor ideges voltam (szó szerint gyomorideg) és a stressz remek fogamzásgátló. Viszont utólag nem bánom, mert így még jobban felkészült a szervezetem.
Én is nagyon drukkolok Neked!!!! :wink:

Kép
Kép
cosmopolita

:!: LAMME! :!:
Nagyon boldog születésnapot!!!!! :D :!:
cosmopolita

Cosmo - de jó hogy feljöttem, éreztem hogy gyorsan ide kell ülnöm. Sok pusza. :D :D :D :D :D

Lamme - BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!
toldikrisztina

Aviubi: igen 3 év különbséggel pont egy napon születtek :lol:
Én sem hittem volna, hogy így sikerül, mert Betti a kiírt időponthoz képest 10 napot késett, majd magától indult. Szoktunk is nevetni, hogy megvárta a tesó szülinapját!

Cosmopolita: én még nem tudom, mikor megyek a dokihoz, jövő héten hétfő-kedd magasságában kell hívnom,majd utána már fogom tudni, és megírom Neked.
banyoszka

Ismét vagyok, csak anyukámékat el kellett vinnem autóval és mig öltöztek gyorsan feljöttem.

Szóval nem jutnak szavak az eszembe Cosmo csak hogy megértelek, hogy eddig titokban tartottad, és hogy még most se szeretnéd világgá kürtölni.
Emlékszem amikor kiderült hogy babát várok, a közvetlen ismerőseim tudták, mivel mindenki szurkolt a lombik miatt, de a teljes ismeretségi körömnek csak később mertem elmondani. Bár nálunk tesóm volt oly "rendes" hogy feltette az iwiw üzenő falára a tudom nélkül, így volt aki még is megtudta.

Banyoszka - milyen ari vonalzókat készítettél. :) A gyerekek nevei is nagyon szépek.

Vumenke - ennyire előre vagytok fogzásban. Nálunk igazán semmi nem látszik, azt leszámítva hogy néha ezerrel dörzsöli az inyét.

Pepitanna - jó pihenést és kikapcsolódást kívánok. Remélem jól fogjátok érezni magatokat. Majd kérünk beszámolót és képeket.

Okina - hogy vagy igy a vége felé?

Ági - végül eldöntöttétek a nevet, vagy marad Gyurika?
toldikrisztina

Banyoszka - ezt hogy csináltátok hogy egy napon születtek, ez nagyon klassz. :D
Nálunk Eszter az apukája születésnapján született. Mivel már késett pár napott már azon viccelődtünk hogy mivel férjem 23, Én 25-én születtem Eszter meg 24-én fog. Erre apuka ajándékának megérkezett. De hogy testvérek egy napon, ilyet még nem hallottam, nagyon tetszik.
toldikrisztina

Toldikriszta:Én csak azt akartam, hogy mindkettő februári legyen de álmomba sem hittem volna, hogy így sikerül, de mi is nagyon örültünk neki. Így nekem még különlegesebbek, tudom, hülyeség, de akkor is! Ráadásul idén májusban már azt hittem,terhes maradtam, és teljesen "bevadultam", hogy Úr Isten, megint februári baba lesz (tudni kell, hogy az unokaöcsém is februári, csak 6nappal korábban született az enyémeknél :D ) És most már tudatosan szerettem volna egy másik hónapot, aztán végül így lett a június ( és így is sikerült)
A vonalzók nekem is tetszenek,as baj csak az,hogy hosszúnak ítéli meg a kezelőfelület, így csak akkor van fent, ha én egyesével felpakolászom... macerás....
banyoszka

Cosmo, Kriszta: Köszönöm szépen a köszöntést!! Annyira jól esik, hogy eszetekbe jutott!!! :)
lamme

Cosmo! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nagyon klassz!

Aviubi - Szinte szomszédok vagyunk! Jövő hétvégén egyeztessünk játszóteret! :wink:

Lamme - Üdv köztünk! 30 :wink: :lol:

Gyors voltam, mert már ezerrel vasalok, készülődök a "nyaralásra"!
Ja! És megvan a new autónk! Muszály csavarognunk :oops: :wink: ezért csak most....

Kép
Kép
pepitanna

Sziasztok!

Cosmo - Csak nem...!!!!! Szupi jó! Nagyon örülök Nektek!

Lamme - Boldog szülinapot!!!

Ági - Nagyon cuki a kisfiad! Különösen a lábujjai tetszenek. :lol: :wink:

Aviubi - Nekem is tetszik a Neved! Tök különleges. Egyébként meg tudlak érteni, amikor születtem, a városban én voltam a 2. Bettina. Skoszor néztek furán az emberek, de szzerencsére most már sokan vagyunk. :lol:

Pepitanna - Gratula az új járgányhoz!!!! Élvezzétek csak és nagyon jó nyaralást kívánok nektek. Egyszer mi is összefuthatnánk, visszaadnám a vérnyomásmérődet :lol: és megcsodálnám Pannit élőben is!

Lányok - Nagyon gáz! Alig 8 héttel szülés után menstruálok! :shock: Próbáltam hívni a dokinkat, hogy ez normális-e, de nem sikerült. Írtam neki sms-t, de most nem válaszolt. Majd a jövő héten még próbálom, úgyis kell hívnom a rákszűrés eredméyn miatt.

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Betty! Ne aggódj a mensi miatt. van akinek ennyire korán jön meg. Hunor születése után nekem is 6 héttel megjött. Aztán több mint 1 évig semmi. Én is megijedtem. :lol: Annyira fura, hogy néhány évvel ezelött a Bettina ritka név volt. Akkor pl. Kati volt nagyon sok. Most pedig pont emiatt kevesen adják ezt a nevet a lányuknak. Attól viszont nem félek, hogy az Avarka divat név lesz. Az iwiw-en beírtam egyszer a keresőbe. Hát nem vagyunk sokan!

Pepitanna! de jó! Ti is itt laktok a környéken? Oké! Én benne vagyok a játszóterezésben. Vagy egy sétában!
nekünk sajna még nincs autónk. Nem merünk belevágni, mindig másra gyűjtünk, pedig mostmár nagyon kéne, mert sokszor rémálom BKV-val közlekedni 2 gyerekkel.

Cosmo! Egyetértek, és ezért mostmár nem is nagyon beszélek a családdal a gyerek témáról. Röviden lezárom. Aztán pedig ha pocakban lesz majd ugyis mindenki örülni fog neki. Aki nem az pedig megtarthatja magának.

A tegnapi decathlonos szereplés jól sikerült. Igaz az eső miatt nem kint a jégen hokiztak a fiúk, hanem az épületben egy összetákolt műanyag valamin. Pici volt, és fura zsíros, de azért jól elszórakoztak a gyerekek. Utána kaptak ajándékot is. Bence azért este mondta, hogy ő a nagy jégen szeretett volna száguldozni. Volt kötél húzás is, ami hatalmas élmény volt, mert ők nyertek. Sőt még Hunor is húzta a kötelet. :)
további szép hétvégét!

aviubi

Aviubi - :lol: NAgyon örülök, hogy jól sikerült a hétvégi szereplés!!!!

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Sziasztok!

Micsoda csodálatos hírekre jövök, Cosmo ez szuuuuuper!!! :lol: Annyira drukkoltam, és őszintén gyanús is voltál kicsit :wink: lesz valami extra vizsgálat, vagy doki szerint a normál rend szerintiek?

Lamme: boldog szülinapot!!! Jó ez a 78-as széria ;))

Kriszta: Még sehol semmi fog, de sok kis pötty van az ínyén, kíváncsi vagyok...

Dokit még most se nagyon lehet utolérni? Nekem is mennem kéne hozzá még karácsony előtt, de akkor fogalmam sincs, hogy tudom elérni :?

Bocs, hogy most másra nem reagálok, de etetek, aztán megyek át a mestereket csekkolni... :roll:
vumenke

Bettyna, Pepitanna: :wink:

Banyoszka: ok, majd mindig egyeztetünk, aztán egyszer csak sikerül összefutni.

Kriszta: biztos nagyon morc lettem volna a nővéredre, de gondolom annyira örült, hogy nem is gondolkodott :) Nekem amúgy még nem tudja a bátyám sem. Nem vette észre a múlt héten, én meg nem mondtam neki, de legközelebb már biztosan feltünik neki is. Mondjuk pár hete a meglepetés bulin a fél családnak egyértelmü volt, pedig akkor csak a 10.héten voltam. Most már csak egyetlen nagyon bő pulcsiban tudom elrejteni.... bár igazából nem is akarom elrejteni.

Aviubi: gratula a fiúknak a kötélhúzáshoz!

Vumenke: nem hiszem, hogy más lesz a menet, mert most az a gond nem jöhet elő, mivel 1baba van (most azt mondom szerencsére), de mondjuk azt nem tudom mennyire szokványos, hogy az első 3hónapban 4x voltam UH-n és volt, hogy 1hét után újra kellett mennem, pedig minden rendben volt (persze nem bántam). Mondjuk néha amikor nagyon ideges voltam egy egy vizsgálat előtt, akkor éreztem, hogy jobban nyugtat, meg amint látta, hogy minden Ok, már mondta is, pedig éppenhogy lefeküdtem az ágyra.
Gyanús voltam? Éreztem a kérdésből, hogy a fejfájásra nem vettem be gyógyszert?! :D Igaz, mondjuk a próbálkozós időszakban, se nagyon szedtem.
Még amúgy nem tudjuk elhinni a férjemmel, olyan furcsa... mint egy film. Csak majd, ha a kezünkben lesz. Már nagyon várjuk a júniust.

Kép
Kép
cosmopolita

Cosmo - teljesen megértelek, amit érzel, hisz én se hittem el amikor közölték velem hogy babát várok. És igazából 12. hétig én nagyon féltem is, de titkon reméltem hogy ennek így kell maradnia. :D Mivel én lombikos vagyok, nekem is elég sűrűn nézték a babát, de ez nem baj.
Azt meg hogy nem is akarod elrejteni, ez is természetes, hisz nagy boldogság ez, hisz az ember ilyenkor sokkal boldogabb mint különben. :D
Hát most nem tudok mit írni annyira örülök Nektek, de tényleg szívből. :D

Vumenke - hogy haladtok a munkákkal?

Aviubi - gondoltam rátok hétvégén hogy vajon hogy sikerült a fiúknak a hokiházás, de ezek szerint minden rendben volt.

Sz.bettyna - sajnos Nekem is elég hamar megjött. Akkor én is kétségbe estem, de mondták ismerősök hogy sajnos van akinek elég hamar megjön.

Eszter felfedezte a hangját, olyan mértékben sitik néha, de látszik rajta hogy nagyon tetszik Neki. Egyre többet dumálgat, olyan édes. :)
Viszont pár napja este nem igazán akarodzik aludni, 8 óra fele vacsi, majd elég hamar elalszik, de csak fél órát, utána 11 óráig fent van, és vigyorog, mint aki jó kicsesztem a családdal. Igaz utána alszik reggelig, de néha úgy kell kitámasztani a szemem, én szerintem hamarabb elaludnék.
toldikrisztina

Sziasztok!!! Most csak gyorsan jövök,ma voltam a doki bácsinknál hétfön befekszem kedden szülünk!!! Hiába ez már a harmadik most eléggé parázok!!! Damara! Hova tüntél???Képzeljétek tegnap még az ügyeleten is voltunk mert a fiam megfogta Fannika kezét hogy menjen vele játszani,és kirándult a könyöke! Vagyis kicsuszott az orsocsontja! Elmentünk az ügyeletre és visszarakták neki! Ne mondjam mekkora üvöltés volt!!!
okina78

Okina - Remélem jobban van Fannika, szegényke nem csodálom hogy sírt. Szegény fiadat se irigylem, gondolom megrémült ő is rendesen.
Gondolok majd rád kedden. Lesz aki a híreket hozza majd ide, ha nem akkor szívesen leszek aki a híreket hozza. Ha gondolod megadom a számomat.
toldikrisztina

Sziasztok!

Okina, drágám! Tegnap nem voltam a Mávba, tudod, már az Áek-be lettem lepasszolva!!!
Kicsit megütött a közelgő időpontod!!!! :shock:
Basszus, mindjárt túl leszel rajta!!!!! :shock:
Szerintem az utolsó várakozásteljes napok a legszarabbak, irigyellek is, meg nem is!!!! :D (és még így utoljára egy kis stressz......remélem, minden oké már a csemetével!)
Írtam privit, ha gondolod.....
Minden perces gondolatom leszel kedden!!!

damara

Sziasztok!
Tegnap én is voltam dokinál. Nem semmi ami ott van a rendelésen az ÁEK-be... Baromi sokan voltunk akik időpont nélküliek. Ha mindenki időpontot kérne akkor szerintem hópapokkal előre kéne kérni. A lényeg, hogy megcsináljuk az átjárhatósági vizsgálatot. kb. januárba, mert akkor leszek túl a 3 hónapon. Sajna fizetős a vizsgálat, mert a tb. nem fizeti a kontraszt anyagot. De megoldjuk. Megkaptam a szövettant, és sajna a sejtésem igazolódott a baba már 6 hetes volt, ami azt jelenti, hogy nekem volt 1 havim terhesen. Csak azt nem értem, hogy az abéna terhességi teszt miért nem mutatta ki. de most már nem akarom ezen rágni magam. Most elkezdem végni a centin a napokat január közepéig kb..

Okina! De jó! Kedden szoritok! Fanninak pedig jobbulást! Ezek a gyerekek! :lol: Nálunk Bence a szülésem elött 2 hónappal törte el a kezét. :o

aviubi

Kriszta: mi azt hiszem a 39.hétig fogunk félni... bár biztosan könnyebb lesz idővel. Egyelőre minden hónapban "találok" valamit ami miatt félni lehet :roll:
Aranyos vagy, hogy örülsz nekünk :)

Okina: gondolunk Rád kedden!!! Aztán majd gyere és mesélj, amikor lesz erőd és időd. Várunk vissza az élménybeszámolóval!!! Fanninak jobbulást!!! Szegénykém.

Damara: dokival is randiztál tegnap?

Aviubi: nem fizeti a TB? Mintha jókedvéből csináltatná meg ezt a vizsgálatot az ember... :? Hidd el, hipp hopp itt lesz a január, az ünnepek miatt biztosan még gyorsabban telik majd az idő! Én is hajtanám, de nagyon.

Kép
Kép
cosmopolita

Aviubi - nem semmi hogy nem fizeti a TB, anno mikor nekem csinálták akkor még ingyenes volt, hogy változik minden. De az a lényeg, hogy megcsinálja. Tuti hamar eljön a január, hisz olyan gyorsan mennek a napok, meg mint Cosmo is írja az ünnepek miatt meg még gyorsabban fog repülni.

Cosmo - hát igen ez tényleg így van, az ember minden hónapban izgul valamiért, amikor meg már megszületik, akkor meg folytatódik tovább mig élünk.

Én ma úgy elfáradtam, délelőtt nekiugrottam az ablakoknak és az összeset megpucoltam. Szerencsére Eszter mint aki érezte hogy anyának dolga van, több mint 2 órát szunditott kint a babakocsiban. Ami meglepő, mert eddig csak akkor aludt ennyit kint ha sétáltunk, különben csak fél órát.
Délután meg lementem vele a gyerekorvoshoz, mert napok óta a szeme alatt hol kicsit piros, hol nagyon. Hát kiderült ekcémás tünet, de hogy pont a szeme alatt, máshol a testén nincsen. Kaptunk krémet azzal kell kenni majd, remélem nem komoly és ezt még kinövi.

Lamme - mi újság veletek?
toldikrisztina

Sziasztok!

Cosmo Nem taliztam a dokival, csak egy szurira mentem, majd jövőhét hétfőn lesz 1 napi elfoglaltság, hogy szuri után még a doktornőre is várjak.
Marha jó élmény ez egy majd' 4 éves gyerekkel, aki 1 óra múlva már nem bír magával. Nagy segítség, hogy ott van apa is, de káosz.
És persze időpontot sem tudnak adni!!!! Mindenki vár szépen a sorára. :evil:
Nem hívtam doktor bácsit, mert láttam, írtátok többen is, hogy jelenleg is szinte elérhetetlen. Inkább mélt írtam neki, de még nem jött válasz... 8)

Bizony lányok, hamar eljön a január. Gondoljatok csak bele, hogy télapó, karácsonyi ajándékvásárlás, fenyőfadíszítés, ajándékozás, óévbúcsúztatás és hipp-hopp új év! Lesz elfoglaltság, hogy ne jusson annyit eszetekbe a félelmetek!!!! :wink: :D
Mégegyszer hangsúlyozom!: NO PARA!! :D
Kriszta gratula Eszternek, toleráns kiscsaj! :lol:
Amúgy pihenjél is, lesz még karácsony előtti puceválás..... :lol:

damara

Sziasztok!
Pontosítok. A vizsgálat ingyen van, csa a kontraszt anyag kerül 20 ezer forintba. Doki elmondta, hogy van 3 féle módszer, de ez a legújabb, és legjobb. Hát én bizok benne, így ezt választom.
Cosmo! És amikor megszületik akor jön aztán a neheze. Én folyamatosan parázok valamin. Most pl. az ovis buszbaleset tette be nálam a kaput. Bencééket is nagy busszal szokták kirándulni vinni. Lehet, hogy tavasszal én leszek a dög szülő, de nem vagyok benne biztos, hogy elengedem. Szóval folyamatosan van min izgulni.
Szerintetek az normális, hogy óvodában a Mikulás csomagban nyalóka, és cukorka van? Én ezt nagyon durvának tartom, mert nálunk a nyalóka, cukorka, gumi cukor tabu. Csokit ehet a gyerek, de miért kell gatyit adni egy kis gyereknek? És a többi szülő nem szólt...Lehet, hogy csak én vagyok finnyás?

aviubi

Sziasztok!

Cosmo: na igen, de nem akartam direktben rákérdezni! Lehet, hogy hülyén hangzik (bocs akkor), de talán jobb is, hogy egy baba növekszik Benned, így azért gondolom egy icipicit nyugodtabb vagy. Azért igyekezz ne túlparázni a hátralévő hónapokat, csak lazán! Tudod: sok szabadbanlevős, "jólérzemmagam" program, pozitív gondolatok és minden ok lesz! Nemét szeretnétek tudni? Mentek majd 4D-sre?

Kriszta: sajnos, vagy nem, de a babáknak állandóan változik az alvási ritmusuk hol hasfájás, hol fognövekedés, hol csak életkori sajátosság kavar be. Nálunk Aliz az első hetekben nappal semmit se aludt és éjjel is sokszor hajnali 2-ig kellett vele szórakozni, mire bekómásodott. Pár hete kialakult, hogy 10-13 között alszik a kerten, meg délután is 1 órát, majd este fél 9 fele. Most bevezette ezek mellé a fürdés előtti (6-7 fele) alvást is - a hintában. Szóval mindig van valami új, ezen ne aggódj. lehet, hogy többet bír fenn lenni, vagy a foga miatt nyugtalankodik és azért nem alszik 11-ig.
Barna dolgozik karácsonyig? És 2 ünnep között?

Okina: húúú, megleptél! :lol: megy a drukk és ne izgulj!!! Várjuk a híreket ;)

Damara: neked is már csak 50 nap, csak úgy potyognak a topicbébik :lol: lassan a "régi" kismamik is újra babásodnak, hallod Lamme? (Felhívás keringőre ;))

Avibi: tudom, nagyo rossz a várakozás, de mindjárt itt vannak az ünnepek, a készülődés miatt nagyon gyorsan eltelnek a hetek és mindjárt január, kitartás!!

Mi nyakig benne vagyunk a felújításban. Most már kezd látszani, mert eddig csak romboltak :evil: amúgy semi extra, kiscsaj jól van, édes tündérke! Ja, áttértünk a mosható pelusokra, szuper!
sajnos ennyi voltam, megyünk fürdetni!

Kép Kép
vumenke

Sziasztok!
Vumenke! Nagyon tetszik a bolgod! És a pelusok nagyon meggyőzőek. Hogy én mennyit gondolkoztam rajta, de soha nem mertem belevágni. Most pedig már szerintem fölösleges is. Pedig Bencének eléggé érzékeny volt a bőre kicsi korában. Igaz nem a fenekével voltak gondok, de a mosószerrel még most is nagyon kell vigyáznom, mert ha nem megfelelőt veszek rögtön elkezd viszketni a bőre.

aviubi

Sziasztok! Kriszta! Szivesen veszem a számod ha elküldöd priviben,Damaráét is beirtam,kedden biztos jelentkezek!Vumenke nagyon szép Aliz!
okina78

Sziasztok!

Túl vagyunk az oltáson. Pont evés közben jött a doki néni, így félbe kellett hagyni. Mira a szuri jött, addigra már eléggé tombolt kajáért, szegény észre se vette a szúrásokat. Utána kúp gyorsan be, citromkarika a lábikra, szopi és most békés alvás van. Remélem ennyivel meg is ússzuk a dolgot.

Vumenke - Nagyon cuki!

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Kép Kép
toldikrisztina

Kép Kép
toldikrisztina

Kriszta! Nagyon szép és ennivaló baba Eszter!!!
A lábrágcsálós képen azok a kínálkozó combok....... :lol: :lol: :lol:
Gyönyörű! :D

Csajok, semmi hír még Ágiról .... :roll:

Cosmo, lamme, banyoszka????????

Vumenke, a mosható pelus az amire én gondolok?
A hagyományos textil?

Ha nem így van, ne röhögj ki, le vagyok maradva!!!!
:lol:

damara

Damara:Én vagyok, csak nagyon írni-valóm nincs...

Toldikriszta:Eszter milyen gyönyörű baba!!!!!! Én is ilyet AKAROK!!! :lol: :lol: :lol:

Én dec.22-én megyek majd AFP-re, azon kívül semmi extra,a hányingerek még mindig kerülgetnek sajnos, pedig ez már a 14.hét, már rég abba kellett volna maradnia szerintem.

Képzeljétek, a német RTL-en 10.30-11-ig minden hétköznap van egy műsor, a címe Mein Baby... Hát hogy abba milyen tündéri újszülötteket mutogatnak... Öröm nézni, bár én németül nem tudok, de sebaj!
Ha van kedve valakinek kukucskáljon bele.

Cosmopolita: Veled mi újság mostanság?
banyoszka

Köszi a hiányolást, vagyok, csak tegnap délelőtt elkísértem dokihoz az unokahugomat, délután pedig itthon volt a férjem és vásárolgattunk. Illetve csinálom végre a fotókönyvet is.

Nem tudom emlékeztek e még, valamikor augusztus végén említettem, hogy garanciális javításokat csinálnak nálunk... volt közben egy kis szünet (bő 2hónap), és úgy tűnik most folytatják. Pont karácsony előtt... na, mindegy. Szóval amiatt se tudok majd jönni néha.

Damara: én mindig elérem a dokit néhány próbálkozás után.
Ez tényleg vicc, hogy nincs időpont. Én tegnap a MÁVban voltam az endokrinológián, 2helyen is be kellett jelentkezni, de utána is érkezési sorrend volt /legutóbb is ez volt, csak akkor még időpontunk is volt, de minek?/ :evil: És persze vita és veszekedés, hogy ki, ki után jön. Több, mint 2,5 órát vártunk, mert a dokinak minden beteg után sürgős dolga volt... Gondoltam Rád... ezt minden héten eljátszani. :(

Aviubi: ne is mondd, én minden beteg, balesetes vagy rossz körülmények között élő gyereket megsiratok. Szerintem elvárható lenne, hogy egészségesebb legyen a mikulás csomag, de sajnos nem igazán jellemző. :?

Vumenke: a babatémát leszámítva, életemben nem voltam még ennyire nyugodt és kiegyensúlyozott. Nekem nagyon jót tesz, hogy itthon vagyok. Egy kicsit sem hiányzik a munka :oops:
Dec.közepétől csak heti 2-3napot dolgozik a férjem, majd eltereli a figyelmemet. :wink:
A nemét nem szeretnénk tudni, jó lenne szüléskor meglepődni. 4D? Erről még nem beszélgettünk. Én azt hiszem szeretnék elmenni, bár az előző nem volt igazán pozitív élmény. Ha megyünk, akkor inkább a 30.hét körül. Aliz nagyon helyes, a blogon az egyik képen olyan, mintha sminkelve lenne :)

Bettyna: remélem, nem lett nyűgi vagy lázas Szabi az oltástól?!

Kriszta: tündériek a képek! A sapis nagyon jóóóó!

Banyoszka: lassan már csak elmúlnak a rosszullétek. Muszáj! :wink:

Kép
Kép
cosmopolita

Sziasztok!

Ma voltunk uh-n és ctg-n, de semmi extra azon kívűl hogy a baba feje már 10,4 cm. Hétfőn a Honvédba kell mennem ctg-re és vizsgálatra, a végén még tényleg van 1 hetem hátra :(

Cosmo: nagyon szurkolok Neked!!!

Kép

Kép
oroszági

Cosmo: be kell vallanom valamit (remélem, nem haragszol meg): az nlc-s topicon megírtam a csajoknak a jó hírt, nem bírtam magamban tartani. Rengetegen drukkolnak, nagyon örülnek Neked és jó egészséget kívánnak!!
Jujj, nagyon izgi, nagyon csodállak Benneteket, hogy legyőzitek a kíváncsiságotokat!! :wink:

Ági: aztamindenit, Te mindjárt szülsz!!!! Emlékszem, amikor még huszonx hetesen ítál, godoltam is, hogy basszus, milyen sok van még hátra. Most meg???! Simán 3-asban karácsonyoztok majd!!!! :lol: :lol: :lol: azonnal gyere/jöjjön valaki a jó hírekkel! Drukkolunk!

Damara: igen textil, de a legtöbb már olyan külsejű, mint a papír, csak textilből van, meg mindenféle extra anyagból (bambusz, mikrofleece, frottír, plüss...), szuper pihepuhák, egyszerű őket kezelni-mosni, full természetesek, csinosak és nem mellesleg gazdaságosabbak. www.mamami.hu oldalakon van egy halom info, ha érdekel valakit. (Blogon is írtam pár szót róluk)

Kriszta: lábújjszopis Eszter de édeske!!! És milyen kis husi, nagyon sokat fejlődött Ő is! Karácsony milyen lesz, 3-asban, vagy nagyszülőkkel? Nálunk Szenteste anyumék jönnek át, így leszünk (immár) 5-en ;)

Aviubi: na igen, Nálatok már nem nagyon kell pelus, Hunor is már nagy :) tényleg jó, modernek már ezek a moshatók.

Betty: képeket nézegetem, Szabi nagykabátban-bealvós haláli, imádom!

Hoztam újabb képeket ;) Kép Kép Kép Kép

(Lamme: csak simán a 600x450-es képeket egymás után a melléklet feltöltése gombbal berakom, semmi space-t, semit nem nyomok a képek után, így teszi be egymás mellé őket)
vumenke

Sziasztok!

Nem tudtam jönni néhány napig, szerencsére ti írtatok egy csomót :D

Vumenke: Nagyon édes kis baba Aliz :lol: Köszi a fényképfeltöltős infót :wink: A mamami oldal szerintem is nagyon jó. Egy időben sokat jártam oda :) Csak az nlc-s nicknevemmel :D

Oroszági: De jó, hogy megint írtál pár sort :D Több, mint 10 centi a bébi buksija :shock: 8) Névválasztással végül hogy álltok?

Kriszta: Ó, de tündéri baba Eszter is!! :lol: Olyan nagylány már :D

Okina: Drukkolok nektek én is nagyon kedden!!! Várjuk az infót :wink:

Bettyna: Remélem Szabinak semmi gondot nem okoztak az oltások!

Mi is megvagyunk, lassan talán vége lesz a betegeskedésünknek. Holnap délelőtt Mikulás ünnepség lesz az oviban, aztán a párom melóhelyére megyünk Mikulásozni :D Már nagyon várjuk :D

Képzeljétek, az utóbbi egy hónapban teljesen beleszerettem a sütésbe :D Már csináltam csokitortát, piskótát csokiöntettel, palacsinta "tortát", ma meg zserbót :D És nagyon fincsi lett eddig minden :D Párom úgy belakott a zserbóból, megevett vagy hat kockát együltében, hogy megülte a hasát :D:D Már jól van :D

Na most már mennem is kell, megpróbálok holnap jönni. Ja, és nehogy elfelejtsem: Köszi szépen a köszöntéseket lányok, nagyon aranyosak vagytok!!!! :D
lamme

Sziasztok!

Köszi az érdeklődést. Szabi még tegnap is elég nyűgi volt, de azt nem tudom, hogy ez az oltások utóhatása volt-e vagy az időjárás. Láza szerencsre nem volt. Ma viszont már nagyon kis vidáman ébredt.

Lamme - Nyami!!!! Sütik! :lol: Jó Mikuásozást! Ez olyan jó lehet! Jóvőre már Szabi is élvezni fogja az ünnepeket.

Vumenke - Nekem a centi van a fejemen képetek tetszik a legjobban! :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Nézzétek micsoda vicceset kaptam a barátnőmtől Mikulásra!!!

http://TRL2.TV/View/?v=3012288e5dd5487f812ca577c42bd237

Kép

Kép
oroszági

Sziasztok Csajok!

Gyors bekukkantás, mert lassan jön a télapó hozzánk, utána meg megyünk anyóshoz. Unokaöcsémék már tiszta lázba vannak a télapó miatt, főleg ha tudnák, hogy Barna az. Tavaly is ő öltözött be, és egyáltalán nem ismerték meg, nagyon jó alakította a télapó szerepét.
Köszönöm az Eszter dicséreteket, nagyon aranyosak vagytok.

Ági - nagyon jó amit kaptál, ha nem baj akkor tovább is küldtem egy-két ismerősömnek.

Kép
toldikrisztina

Sziasztok Mindenkik! :wink:

Laciapu dolgozik a gépnél, csak dicsekvősnyi időt kértem tőle, mert muszály megosztanom Veletek az élményt! 8) :wink:
Anyukák! Mindenkinek ajánlom: Alsópáhok, Kolping! Minden a babáknak, a babákról szól! Kép Kép Kép
Panninak még természetes közeg a víz, baromira élvezte! Na persze mi is! :lol:

Boldog Mikulást!

Kép
Kép
pepitanna

Pepitanna, ezek csodásak, Pannid nagyon élvezte, látszik!!!

Boldog Mikut kívánni jöttem :) Kép Kép Kép Kép
vumenke

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?