Márti,
ha ilyen szép kislányod van, miért nem hozol róla gyakrabban képeket???? Irgum-burgum!!!!
Nándikát ma ideültettem az ölembe, együtt olvastunk, meg nézegettük a képeket, és kérdeztem, hogy melyik kislány tetszik neki
olyan izgatott lett, hadonászott össze-vissza... biztosan azt mondta: ő... meg ő... meg ő...
úgyhogy egyelőre nem állunk be sehová a sorba, de Lea képei naggggyon tetszettek neki
Anyjuk
na csak gyere-gyere-gyere arra a talira! Bár most már igyekszem részt venni a talikon, úgyhogy ne csüggedj, ha most nem tudsz jönni! Annácska nekünk a szívünk csücske, rá vártunk már születése előtt is
Köszi a kendő infót, hát akkor Nándival ez nem jött még össze. Nándika nem cumizik, hanem kendőt rág
Marcsi,
Emmácskáé a
topik első foga?
Hát nagy-nagy hurrrrrááááá! Na meg annak, hogy ilyen észrevétlenül növesztette
bár - ki tudja, hány észrevétlenül növesztett kicsi fog lapul még itt-ott a szájacskákban
Domi fogával mi van? Én azt hittem, neki már tuti megvan egy, és több van várólistán
Kike,
Domi pofija is gödröcskés? Megáll az eszem!!!! Olyan édes!!!! Vicces, elképzeltem egy igazi professzort ilyen helyes kis gödröcskékkel
felfalnák a lányok az egyetemen
Képzeljétek,
tegnap összeszámoltam, a lányom ágyában hány baba+egyéb állatka alszik, mind betakarva, elaltatva rendesen, minden este: 13! Egy óra, mire mindet elrendezi, betakarja, végül ő is lefekszik. Aztán felpattan és közli, hogy a valamelyik baba fázik, és hol van a cipője
Ja, és minden állatának neve van - mind az ő gyerekei