Új privát üzeneted érkezett!

Orsi: hat javul az eves! valtozo igazabol, hogy mikor es mit eszik meg. A tapot keverve adom neki fele tap fele tejpep, csak a bananost eszi tisztan, tegnap viszont evett kanallal is, repa almat.
Szoval az ossz mennyiseg egesz jo a nap vegere, foleg hogy sotetben leneygesen tobet eszik, igy hajnalban pl 220at evett :shock: ugyan ez ora mulva de volagosban mar csak 12o volt....hiaba minden erdekesebb mint a kaja.
Hat igen mar tobb izben sztar, tvben is volt/lesz( a masszazsos eloadast felvettek es a gyakorlat kozben vegig ot vettek), foto, vilaghalo....szegenyem sztarnak lenni nem tul jo, de szerintem nem is lesz az ilyen csaladi haterrel :lol:
Vendég

elszállt amit irtam :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Képimg][/url]
Kép
ronix

akkor megint.................. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Wiki basszus irigyellek mert mindig mindent meg tudsz jegyezni ez mellet még jol is fözöl és dundusra is van idöd

Wera Kike:nem semmi amit müvelnek a gyerekeitek
Léna MÉGCSAK NEM IS FOROG :shock:

mARCSI Gratula Emma fogacskájához

TITI naggggyyyonnnn jo hogy Levi végre eszik bizti kiéhezett :lol:
bocsi csajok de ennyi maradt meg

FEl kéne mosni meg sepregetni de .................

megyünk ma tanácsadásra kivi vagyok hány kilo
a szurit nem fogja megkapni a láz miatt habár tegnap nem volt láza azért megnézi a dokinö

a kari ajikkal én még sehol se tartok

a nagy lánynak nem tudom mit veszek :roll: :roll:

el kéne menni az "OSENBE"
ott láttam játékokat amiket a kicsik szeretnének...

Képimg][/url]
Kép
ronix

ja képzeljétek én tegnap adtam Lénának husit

SÜTÖTÖKBE kevertem csirkemellet elötte megföztem és beturmixoltam és megette

a penészünk még megvan kaptunk rá lila ecsetelöt tiszta lila minden :?

Képimg][/url]
Kép
ronix

Marcsi! Gratula a fogacskához! Lehet tényleg használt Emmának a borostyánlánc, hogy ilyen könnyen kibújt. Bár én a lidocainban jobban hiszek.

Ronix! Még én sem állok sehogy sem! ráadásul apa mindig dolgozik! :cry:

Kép
szly27

Jó reggelt€.
Tegnap már írni se tudtam ide,most meg nem engedi vissza nézni az utolsó 3 oldalt :shock:
Nektek is ilyen vagy csak az én gépem haldoklik???

Wera: ok :)Mármint a tali.

nicike

Szép napot :P
Most értem haza a Mikulásos vásárlásból, még van egy csomó dolgom, később jövök, és visszaolvasok, meg minden! :lol:

Véda
Vendég

Nici! Nekem jól működik!

Na mennem is kell, kicsit nyöszi a kisasszony.

Kép
szly27

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem: hogyan tudom beilleszteni a blinkie-t a profilomba? :oops: (Apát most nem akarom ezzel zavarni, mert egész nap meeting-en van :? )
fmarti

Ronix:sajnálom a fránya makacs penészt! :?

Csak mert mostanában kevesebb Domi mami képet hozok:
Kép

Kép

Félreértés ne essék,nem mondom én hogy nem szép a fiacskám,csak hogy majd még kupálódik,ha kicsit többet mozog-akarok itt utalni a tokájára :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

De meg tudnám zabálni,mikor így vigyorog,meg mikor babü-zik,meg ilyesmiket magyaráz!! :P

Kép
Kép
Kép
kike

Hát,túl sok mindent ma én sem csináltam,de a hátam már fáj :? söprés-felmosás,ééés,pvc kicsit fényesebbé tétele,sofix-al volt a mai elfoglaltságom,na meg fürdő félig kitakarítása-nem mintha nagy lenne,csak fááááj a hátam :(

Ó,és sütievészet-az mindig belefér :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Ó,és Apa kiakaszt :roll:
Megvettük a Kristinek az elemes villanyvasutat,mert hogy én hiába mondtam neki hogy szerintem jobb lenne a fa vasút,mert azt bővíteni is lehet,meg tudja tologatni...de neee,normálisat vegyünk neki,vettünk is..de ,ezt nem tudja tologatni,mert akkor leesik a sinről a vonat-most meg jön nekem azzal hogy nem-e vesszük meg neki a fa vasutat :twisted: Mondom neki-akkor a másikkal meg mi lesz-erre-az jó lesz nekem,mármint Apának :roll: Nagy gyerek :twisted:

Kép
Kép
Kép
kike

Látom mindenki elmenekült :roll: Vásárol mindenki,vagy merre jártok???

Kép
Kép
Kép
kike

Hamarosan írok, reagálok, csak közben sertepertélek a konyha körül is. :D

Ami gyorsan eszembe jutott:

Babák nagyon szépek, édesek!

anyjuk: Leánykádnak lassan majdcsak megjön az étvágya, talán nappalra is. :)

Orsi: Örülök, hogy Emmádnak tetszett a kenguru!

Viki: Lackótok nagyon édes!

patr: Köszi a verset, ez is nagyon szép volt!

kike: Profod nagyon cuki! Tokája meg szerintem szinte mindegyik gyereknek van. :lol:

dodo: Hátha ma majd újra esik nálatok hó és meg is marad.

Tali miatt irigy vagyok nagyon. :(

Most először ebben a fórumban én is teszek fel pár képet a Morzsámról. :lol:

Amint a mellékelt ábra mutatja, azért annyira nincs oda a hason fekvéstől. :D Kép

Kép

Háton fekve mennyivel jobb ugye? :D
Kép

És íme egy rikoltozós-kiabálós kép is (elég nehéz volt elkapni a pillanatot :lol: ):
Kép
fmarti

Sziasztok!

Csak életjelet jöttem adni! Minden oké velünk, csak sűrű a programom...
Ma jön haza a Lillus, őt várom, meg mosok, vasalok, hogy hétvégére ne maradjon semmi...

Köszönjük a gratulációkat!
Lehet, hogy tényleg a borostyánlánc segített?!?! :shock: :roll:

Mindenki vigyázzon magára!
Vendég

Kike! Domi nagyon ari! A toka miatt nem kell aggódnod majd eltünik! Amúgy Szabinak is van! Apa igazi nagy gyerek ha vonatozni fog!

Marti! Lea nagyon ari! :D

Amúgy takarítottam! Csillog a lakás! :wink:
Vendég

Most megyek hammolok, fejek , Szabi hammol és irány a doki!

Szép Napot Mindenkinek! :D
Kép
Vendég

Kike! A kisbaba úgy szép ha jó husis! :lol:

Marti! Lea nagyon szép kislány! Főleg a második kép tetszik!

Kép
szly27

Márti:Lea olyan édes,nagyon szép kisbaba! :D :P
le is stoppolom Dominak! :lol: :wink: Ha még nem foglalt,persze Dóri is kell ám! :D :wink: Róla sem mondunk le-kis háremet gyűjtök Dominak! :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Márti!

Lea nagyon szép és szerintem szépen tartja a fejét.

Kike!
Minden baba tokás, úgy szépek!

Én is kesereghetnék, hogy a lányom egy tokás, kis Brünhilda, több mint nyolc kiló és lány!!
De nekem így tetszik.

és Domi helyes kis pasi, mint Kristi, meg mint az apukája!

Jaj,

Én is beálltam a dolgozók táborába:(
Persze csak itthoni munka, de írnom kell, a lakás szalad, nem tudom, hogy lesz. Nincs kedvem, főleg így Karácsony előtt :(
Tényleg el vagyok havazva mindennel és el vagyok keseredve

Na, mindegy.

Szép napot!
Vendég

Sziasztok!

Na két hét után ismét egyedül, ugyanis eddig apa itthon volt táppénzen, de ma már kezdett, és úúúúúúúúúúúúúgy hiányzik!

Kike nagyon kis cuki Domi, olyan kis huncutnak néz ki. :)

Marti nagyon szép a kislányod, nekem is a második kép nagyon tetszik!!

Esik az eső, még ki se tudunk menni sétálni, és annyira unatkozok. Nincs semmi dolgom, majd csak délután főzök mire apa estére hazajön.
Vivi is alszik, úgyhogy most tök nyugi van. :)

Kép
linda24

Köszönöm a bókokat Leusom nevében is! :oops: :D

Orsi: Mi a baj? Miért vagy elkeseredve? Az, hogy szalad a lakás, meg ne aggasszon, szerintem sok első gyerekes anyuka van hasonlóképp! (Én is mindig fáziskésésben vagyok, ha meg esetleg mégsem, kb 1 napig van rend és tisztaság a lakásban :roll: )
fmarti

Linda! Adok kölcsön egy két éber gyereket! Itt van kettő is! :lol: + fő a kaja, aztán etetés, még mosnom kéne, meg rendet rakni!

Kép
szly27

És persze itt ülök!

Márti! Egy napig van rend és tisztaság! De jó neked! itt kb addig van rend, míg Roli alszik, az kb 2 óra nappal! Na de majd megtudod! :lol:

Kép
szly27

Sziasztok!
Megjöttünk a városból a piacról! Mindent sikerült vennem amit akartam. Sőt még karácsonyi ajándékot apácskának is.

Megvan a húzott nevem tulajdonosának is az ajándék. Vett is, meg készített is! :)

Nagyon szépséges minden baba!

orsóanya!
Miért vagy elkeseredve?

Lizy ma mikor hazaértünk, ebédre evett répát, szintén kicsi narancslével (merhogy anélkül fog a répa, és nem akarom, hogy a kakival szenvedjen). Meg utána cicizett is még.

d.dodó

Béndzsa ez a vonalzó.....még nincs is 7-e....miért irja ki, hogy Lizy már 5 hós? Majd csak vasárnap lesz.

d.dodó

Márti,
ha ilyen szép kislányod van, miért nem hozol róla gyakrabban képeket???? Irgum-burgum!!!!
Nándikát ma ideültettem az ölembe, együtt olvastunk, meg nézegettük a képeket, és kérdeztem, hogy melyik kislány tetszik neki :D olyan izgatott lett, hadonászott össze-vissza... biztosan azt mondta: ő... meg ő... meg ő... :wink: úgyhogy egyelőre nem állunk be sehová a sorba, de Lea képei naggggyon tetszettek neki :roll:

Anyjuk 8)
na csak gyere-gyere-gyere arra a talira! Bár most már igyekszem részt venni a talikon, úgyhogy ne csüggedj, ha most nem tudsz jönni! Annácska nekünk a szívünk csücske, rá vártunk már születése előtt is :wink:
Köszi a kendő infót, hát akkor Nándival ez nem jött még össze. Nándika nem cumizik, hanem kendőt rág :wink:

Marcsi,
Emmácskáé a topik első foga? :lol: Hát nagy-nagy hurrrrrááááá! Na meg annak, hogy ilyen észrevétlenül növesztette :wink:
bár - ki tudja, hány észrevétlenül növesztett kicsi fog lapul még itt-ott a szájacskákban :roll:

Domi fogával mi van? Én azt hittem, neki már tuti megvan egy, és több van várólistán 8)

Kike,
Domi pofija is gödröcskés? Megáll az eszem!!!! Olyan édes!!!! Vicces, elképzeltem egy igazi professzort ilyen helyes kis gödröcskékkel :lol: felfalnák a lányok az egyetemen :lol:

Képzeljétek,
tegnap összeszámoltam, a lányom ágyában hány baba+egyéb állatka alszik, mind betakarva, elaltatva rendesen, minden este: 13! Egy óra, mire mindet elrendezi, betakarja, végül ő is lefekszik. Aztán felpattan és közli, hogy a valamelyik baba fázik, és hol van a cipője :shock:
Ja, és minden állatának neve van - mind az ő gyerekei :wink:

KépKép
szkagi

Orsi,
mit írsz?
A lakás nálunk is szalad, pedig nem dolgozom ám :roll:

Szaladok is utána, nyakon csípem és kiporolom-kipucolom!
Vagy egy kicsit aludjak inkább??? :roll:

KépKép
szkagi

Sziasztok!
Örülök, hogy ma is sikert aratott a vers :D

Voltunk bevásárolni, hát ennyi gyereknek nem egyszerű! Már zsong a fejem!
Zsoltinak kockafaló vizilovat akarunk venni, de nem újat, a tesz-veszen nézegetem. 6500-ért már van. Van esetleg valakinek, megéri?

Lea nekem is nagyon tetszik, beengedjük a háremünkbe :lol:

Ági, szerintem Nórié az első fog!

Kép
Kép
patr

Ági, aludj!!!

Kép
Kép
patr

Patr:ha még itt vagy-nincs véletlenül eladó hálózsák jó áron?Meg rugik is érdekelnének.

Szerintem nem is Nórié az első fog-volt valaki,aki le is fényképezte két kis fogacskáját Babájának már régebben-de ki volt az? :roll: :oops:

Igen,gödröcskés a pofija,mikor nevet Domi :lol: :lol:

Valami gáz van a tv-nkel-nincs esetleg valakinek ORION tv-je?ugrál a szín rajta,hol jó,hol meg bevörösödik,és nem tudok vele mit csinálni-lehet eseteg képcső hiba,vagy nem?Vagy visszavigyük,garanciális.

Kép
Kép
Kép
kike

Kike, még itt vagyok, kockafalót keresgélek!
Van hálózsák is, de nem az a nagyon vastag, olyan frottir vastagság kb. Rugi van rengeteg, milyen méret? 74?

Lehet, hogy Gergőnek is van már foga? Nem emlékszem.

Kép
Kép
patr

megjottunk a dokinenitol, hat mint azt gondoltam megkapta az oltast, valahogy ez a dokineni nem torodik a nathaval, beadja, masodszor kapott igy Anna oltast, hogy folyt az orra, azt mondta semmi baja, jol van.
Kata: jol sejtettem kutacsat meg sem emlitette, de akkor adom az 1 cseppet.
Nem evesre reakcioja: van neha igy :twisted:
Plussz egyszerre ket helyen ugyelt, mert valakit helyettesitett is a beteg rendelesen, szoval eleg egyszeruen fogalmazva sz.rt a fejunkre, semmit nem torodott Annaval, vagy hogy van e kerdesem, stb....szoval ismet forr bennem a hangula hogy orvost kell valtsunk.
Szegeny Annam a sok nyug ellenre is teljesen edes, az oltason is csak sikkangatott, utna aludt egty nagyot, most meg a szeretett pillangojanak magyaraz.
Egy adag nurofent megelozes kep kapott, mert minidg be szokott lazasodni, remlem nem lesz baj.

Orsi: tanulsz is dolgozol is anya is haziasszony is feleseg is ......vagy ne aggodj, inkabb legy buszke!
Ha tudok valamibe segiteni szolj, nekem van idom boven!

En is szeretnek dolgozni tavasztol! Csak nem tudom mit, nem elmenost, itthonrol, mert Anna mellett ugy erzem lehet.
Ha valaki tud valamit megkoszonom ha kapok par tippet merre kezdjek el jarkalni. Mondjuk egy ket tanitvany lenne a legjobb, de arra is gondoltam itt lakasunkon egy gyerek felugyelete Annanak lenne tarsasag nekem kis plussz penz.
szoval ha valaki hall hogy valaki sittert keres en allok elibe!
Vendég

anyjuk ezek a dokinők már csak ilyenek. Vivinek holnap kellett volna a 4 hós oltását megkapnia, de mivel tegnap elvittem hogy szörcsög meg köhög azt mondta akkor most nem adja be neki hanem majd jövőhéten. Én is úgy tudtam hogy ilyenkor nem oltják ha beteg.

Kép
linda24

Mary!
Szar hogy ilyen a doki! Én szerencsére meg vagyok vele elégedve. Mi hétfőn megyünk, akkor kapja az 5 hós oltást is.

Tényleg egy kérdés. Lizy az első oltástól (mert nekünk a BCG-n kívül még csak egy volt) nem lázasodott be. Viszont azt mondta a dokinő, hogy a másodikra már lehet hevesebben reagál, és be fog. Adjak majd előre egy kúpot, vagy tényleg csak ha láza lesz?

d.dodó

Ároné az első fogacska sztem! :lol: :lol:

sz.andi

még egy kérdés!
Hogy lehet irányító számra rákeresni? Vagy mondjam azt, mindenki irja le az irányítószámát, hogy ki tudjam választani ami nekem kell? :lol: :lol: 8)

d.dodó

Szeretnék kérdezni valamit. Ugye mondtam hogy Vivinek szörcsög az orra, meg köhög, de a dokinő semmit nem írt fel neki orrcseppen kívül, azt mondta semmi baja. ÁÁÁÁ nem. A gyógyszertárba lehet neki valamit venni ami nem receptre van? Vagy mit adhatnék neki? Mert tuti hogy meg van fázva.Láza nincs.

Kép
linda24

linda!
Itt nekünk azt mondják amíg nincs láza, addig csak orrcsepp és orrszívás.

d.dodó

zerintem sem kell orrcseppen kivul semmi, de a baba patika magazin reklamozza a sinupret cseppeket:http://www.pirulapatika.hu/210048345/adatlap
veny nelkul kaphato.
Vendég

http://www.posta.hu/object.a4c06249-c68 ... 959979.ivy
elvileg iranyitoszam kereso.
ne adj elore kupot csak ha lazas lesz.
Vendég

sziasztok
megjöttünk a tanácsadobol

le vagyok törve Léna 2 hét alatt 3 dekát hizott pedig eszik :( :( :(

Képimg][/url]
Kép
ronix

és kicsit piros a torka :( :( :(
ezért nem kapta meg a szurit

Képimg][/url]
Kép
ronix

Mary!
Köszi az irányítószám keresőt!

d.dodó

Anna elerte a 6kgot :)Kata igazad volt :wink:
Vendég

Mary!
Az szép súly! Szerintem Lizy nincs annyi!

ronix!
Sajnálom a nemhízást. Nekünk eddig a legkevesebb 2 hét alatt 9 deka volt. Az első ilyen alkalom után kivizsgálták, de a második alkalom után már nem.

d.dodó

Mary!
És Anna hány cm?

d.dodó

babu, de válaszoltam. azt hittem először hogy a mendel a 17. kerben van, aztán meg amikor írtad, hogy maglód, akkor meg azt hittem hogy az új lakópark neve. :) De ha legközelebb is erre jártok, benézhetnél. Vagy majd ha jobb idő lesz, mehetünk majd együtt sétálni. :) Mi a Reviczky, pasteur sarkán lakunk.

éppen nápolyit eszem kétpofára... :) de megyek dolgomra. fel kéne még készülni az óráimra. :(

KépKép
muffin

nem tudom hany cm, nem mertek, majd megprobalom megmerni egyszer
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?