Sziasztok!
nem tudtam mindent visszaolvasni sajnos.
Márti, ezt nem olvastam az oldalt fektetésről. Mondjuk nekünk mindkét gyerek elgurult valamelyik irányba! és állandóan felriadtak.
Nehéz ez a kérdés, mert amikor meg látja az ember, hogy hason milyen jót alszik, akkor azért enged a csábításnak. Legalábbis én
Ugabesz, minden elismerésem!!!
Rózsaág, jó, hogy kérdezted. Tegnap voltunk fülészeten és hallásvizsgálaton. Persze, ahogyan sejtettem, nem tudták megcsinálni, mert neki kellett volna egyértelműen és gyorsan jelezni, hogy mi az a hang, amit már hall. (folyamatosan erősödött) na, ezt nem tudta. Itthon gyakoroltunk, de nem így, hanem 1 konkrét hangra kellett reagálnia. Én nem is csodálom, hogy nem tudott reagálni, hiszen nemrég még válaszolni sem tudott a kérdésekre. Még most sem igazán. Korai ez neki. Most majd keresek másik helyet, ahol talán lassabban, türelmesebben csinálnák. És megpróbálom bevetni azt a trükköt, hogy nem én viszem el, hanem az a fejlesztőpedagógus, akinek mindent megcsinál. Ja, amúgy altatásban meg nem csinálják meg neki, mert az meg nem mér minden magasságot. Nem mintha emiatt el akarnám altatni.
A rosszabb hír az, hogy a betegebb füle kilökte a tubust, és ott most bezáródik a dobhártya. Ha nem jön vissza újabb gyulladás, nem gond, de elvileg legalább 6 hónapig ajánlott lett volna, hogy bent legyen.
januárban, a hallásvizsgálattól, és a dokitól függ, hogy vissza kell-e rakni.