Új privát üzeneted érkezett!

Bibar!

Szorítunk!

Judit

jucicuki

Sziasztok!

Az igért képek, 3 hónapos Marcell.

anyával
Kép
játékaim
Kép
október 19-én volt a kersztelésem, arról 2 kép.

Kép
szüleimmel és keresztszüleimmel. keresztapa tart
Kép

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Sziasztok :)

Gabicsibe, Botond milyen aranyosan eszi az almát :) Gabi utálja, ki hallott még ilyet? A krumpli sütőtökkel ezerrel megy, de az almára csak fintorog. Altatásra nincs tippem... én úgy csinálom, hogy be a kiságyba, cumi+plüsspatkány, és kicsit ülök mellette...ha rendesen ki van fáradva, 1-2 perc múlva alszik. De magától nem, adogatni kell neki a cumit... Ja, és most reggel 7-kor eszik először, aztán 9-fél11-ig alszik, utána fél1-től-fél2-ig, majd 4-től-5-ig és időnként este 7-8-ig is. Ez elég sok, azt hiszem...

Bibar, nagyon szorítok! Édes a fiad ;)

Rebe, Gabi is forog, mint az óramutató :) Nem tudom, hogyan csinálja, de reggelre képes megcserélni a kiságyban a fejét a lábára, mármint elfordul... nem tudom, hogy írjam le, remélem érthető... de nappal is simán megcsinálja, hogy leteszem arccal az ablak felé, és teljesen másmerre néz, mikor 1 perc múlva ránézek.

Erika, édes a fiad! Nagyon szép ez a templom, hol van? Gr. keleti? Vagy katolikus?

Horror éjszakánk volt megint. Gabi másfél-két óránként felsírt, nyugtalankodott... fel kellett kelni hozzá, mert teljesen keresztbefordult az ágyában és belefúrta a fejét a rácsvédőbe... megitattam, elrendeztem, visszaaludt, de hamarosan újra ébredt. Nem tudom, mi lehet ez, a fogzás miatt ilyen balhés? Nem hinném, hogy most hirtelen éhes lenne, ha eddig soha nem volt az, és brutál adagokat tol estére...

Ja, a drága játékokról annyit, hogy a minap meg kellett ragasztanom valamit ilyen széles barna ragasztószalaggal, amivel a csomagokat szokták lezárni. És amikor letéptem, akkor ilyen fülsértő recsegő hangot adott. Elég sokra volt szükségem, sokat kellett tépkedni, és Gabi, amint meghallotta ezt a pocsés recsegő hangot, torka szakadtából elkezdett röhögni, készek voltunk tőle teljesen :D

Videó!

http://www.youtube.com/watch?v=cKbsTAF1_as

Kép
elan

Sziasztok!

Elán
Köszönöm a dicséretet. Római katolikus a vallásunk, és Jászszentandráson lett megkeresztelve. Férjem szülő falujában.
Irigyelek az alvás ügyben.Marcell napközben 2-szer félórát, délben 1-2 órát alszik. Ha már 2 órát alszik egyhuzamban már boldog vagyok. Az éjszakai felsirások lehet, hogy a fog miatt van. Néha nálunk is volt, van. Jön a második fogunk is. Már látom a hegyét.
Láttam Gabiról a patkányos képet. Nagyon aranyos rajta.

Rebe Édesek a lányok. Mennyire különbözőek.

Na megyek szopi idő van.

Sziasztok

Jerika

Kép
jezsoerika

Erika, Cuki nagyon a kisfiad! :wink:

Elan, Nálunk ugyanez van! Mondjuk éjjel nem fordulnak így meg. :wink:
Rendesen fel is ébred Gabi éjszaka? Nincs más tippem a fogzáson kívül mi lehet ez. De szerintem tuti.
Az enyémek is szoktak elég sokat aludni napközben is, bár változó mennyit, de kb. 3-szor hosszabbat is.
Almára Blanka fújolt nagyon, látni kellett volna az arcát először. Azt hittem bepisilek a nevetéstől. :lol: De azért lenyelte az összeset, mostanra meg már egész jó. Amikor odaér a kanál a szájához, akkor még mindig fintorog, de végülis eszi, sőt még a száját is nyitja ha látja a kanalat.
Hát ez a videó, csúcs! Mennyire aranyosan kacag!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sziasztok!
Ma voltunk genetikai uh-on. Íme az első kép a babáról. :D
[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1227711811.531.jpg[/img] [/img]

KépKép
süni76

Süni

Én még most olvasom, hogy babád lesz. Nagyon nagy gratula.
Vigyázz magatokra.
Most néztem bele a kismamik oldalába, ahol nagy nehezen találtam táblát és láttom, hogy Baby 81-nek is végre sikerült.
Ti már akkor oda jártatok, mikor mi még elkezdtük. Nem hiszem, hogy emlékeztek rám. Mikor látam a táblát, elsirtam magam, hogy végre ti is a babások közé tartoztok.
Azon kivül láttom, hogy nem sokára baba eső lesz. Sokan vannak a 30 héten túl. Minden jót nekik.

Jerika

Kép
jezsoerika

Süni, Nagyon örülök, cuki! :D
Majdnem akkorra vagy kiírva, amikor a lányaim születtek! :wink:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sziasztok!

Süni!
Aranyos fitos orra van a bébidnek!Pocakfotó ügyben még mindig nem kaptad össze magad!Ejnye-ejnye!
Nevet választottak már?

Rebe!
Megzabálom a csajokat!Látszik milyen kiegyensúlyozott gyerkőcök!Gratulálok a fogacskákhoz és a kutyázáshoz!

Agnese!
Pocakfotót!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Mindjárt kibújik az öcsike!

Lukikám!
Csodaszép ez a királylány!Milyen volt a sanyargatós időszak után a tejtermékes szétzabálás?

Bibarkám!
Már túl vagy rajta!CSók

Zsókuci!
Milyen volt a pihi?

Nellike!
Olvastam a másik topikon,hogy megoldódni látszik a probléma!Látod hála égnek nem nektek kellett megoldani,hanem az élet döntött!Minden jót,gyere többször!

Ballagyó!
Milyen nagy ez a fiú és azok a szemek!

Gabicsibe!
Édes az alma evős kép!Jobbulást Botinak!

Elan!
Sajnálom a fogzást,szerintem tuti azért nyugtalankodik Gabi!Nálunk amikor már semmi nem használt,akkor kaptunk lidocainos ecsetelőt!Na az hatott!Szép nagy méretekkel rendelkeztek!Klassz a videó!

Jezsoerika!
Nagyon helyesek vagytok!Jól megnőttetek!

Rólunk!
Próbálkozunk a bentaltatással!Hát kemény,mert eddig ők csak a hordozóban aludtak télen-nyáron,esőben-hóban!Vannak necces pillanatok!Dóri 73cm és 9,1kg ,Balu 75cm és 11kg.
Dóri már egy hónapja végigalussza az éjszakát,de Balu 1-2 között mindig felkel és nem lehet visszatenni a kiságyba,mert üvölt!Olyankor apuka vagy anyuka átmegy és a két kiságy között már rutinosan megágyaztunk,így ott egy másodperc alatt visszaalszik!
Néha kibírjuk és nem alszunk el mellett,de ha nem megy,akkor otthagyjuk a földön,aztán már csak a kicsattogásra ébredünk fel reggel!Szerintem fél egyedül elaludni,így villany mellett alszanak,de így is felébred!
Vendég

Kép

Kép

Kép

Kép
Vendég

Benszi! :lol:

Nagyon sok BOLDOGSÁGOT kívánok gyermekeitek ELSŐ születésnapja alkalmából!!!Millió puszi Dórának és Balázsnak!!!

Nagyon jók a képek!! A kádas ismerős, a lányok is állandóan állnak bene!!

Puszi, Brigi :wink:

Kép

Kép
brigii

Brigi!

Nagyon szépen köszönjük!
El sem hiszem,hogy repül az idő!Itt picsogok egésznap és csak nosztalgiázom!
Vendég

Benszi

NAGYON BOLDOG ELSŐ SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK DÓRINAK ÉS BALUNAK!
Millió puszit küld a Mot család

Hát tényleg nem semmi, hogy mennyire rohan az idő, mekkorák már! És annyira édesek, szépek, vidámak, kis energiabombák! :D
Amúgy én Kriszti egy éves korától nem térek napirendre ezen a rohan az idő és nő, mint a gomba kérdésen. Szinte állandóan nosztalgiázom! :oops:

Kép

Kép
motné

Benszi,
Te jó ég, hatalmasak a gyerekeid! Emlékszem a talin még olyan picik voltak. Hihetetlen mennyire telik az idő! :shock:
Na és hát a legfontosabb :D

Nagyon boldog első szülinapot Balunak és Dórinak!
Kép

Tartotok partyt? Vagy 4-esben ünnepeltek?

Kép
rebe
Dunaharaszti

Benszi, Isten éltesse az ikreket! Tényleg, mintha tegnap lett volna, hogy még pocakosan nekemadtad a szerencsehozó Merionalt ;)

Kép
elan

Sziasztok,

Benszi drága,

A csodaszép gyerkőceidnek nagyon sok boldog szülinapot kívánok! :D:D:D

Kép

A pihenés első 2 napja szuper volt, sajnos a 3. naptól Zozó beteg lett :cry: és persze én is elkaptam - ugyan, már itthon. Úgyhogy most én küzdök a fránya influenzával, most 2 napig itthon is voltam, de holnap már meló :roll: Remélem, most már kilábalok belőle. Győrben csodaszép hóesésben volt részünk, és nagyon jó téli hangulat volt. Sokat pihentünk, és volt 2 fürcsis napunk, szóval azért jó volt :)

Bibarci,
Sokat gondolok Rád, biztos már túl vagy a műtéten! Mielőbbi jobbulást drága! :)

A babák meseszépek mindenkinek, egytől-egyig :D Bocsi, hogy nem írok megint mindenkinek, de szerintem már meg is szoktátok :wink: :oops:

Sok puszi mindenkinek, néha jelentkezem majd :)

Kép

Kép
zsókuci

Benszi!

Isten éltesse az ikreket! Gyönyörűek! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nálunk most ez a kedvenc:

Kép [/img]
ballagyo

Benszi

NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT ENNEK A MESESZÉP PÁROSNAK!!!! :D :D :D

Kép
lukrécia

Drágáim!

Mindenkinek nagyon köszönöm a gyermekeim nevében a köszöntést!
Ma egésznap sírdogáltam,ha csak rájuk néztem!Természetesen a boldogság miatt!Beültem a kocsiba és mi szólt?Mama,kérlek meséld el nekem......Koncz Zsuzsa!Pont mentem Kiszel Tüncit kiszedetni és vörösre sírt szemekkel érkeztem a kozmetikába.Nem győztem magyarázkodni!
Apával és a skacokkal voltunk IKEA vacsizni!Lájtosban nyomtuk most az ünneplést,de majd hétvégén!Torta trancsírozós képeket hozok majd!

Ballagyó!
Édi Soma!
Vendég

Benszi
Boldogságos szülinapot a gyerkőcöknek :D

Rebe
Azon a talin nekünk még pocakunk volt és ma holnap fél évessek :D

Elan
Nagyon édes Gábor,régebben láttunk egy olyan videot ahol az újságpapírt tépkedték a gyerkőcnek és nagyokat kacagott rajta :D

Zsókuci
Jobbulást!

SÜni
Gratula a sztárfotóhoz :D

Botival mindennap járunk nózi leszívásra.Szegénykém annyira kivan,hogy már a 15 perces inhalálást is végig sirja és alig lehet megvígasztalni.Sajnos még mindig tele van az orra,hihetetlen milyen sok váladékot szívnak le,de hogy honnan azt nem tudom.
gabicsibe

Sziasztok,

Zsókuci, sajnálom a betegséget, jobbulást! Legközelebb hova mentek? ;)

Süni, klassz az UH-kép, gyönyörű profilja van a kismanónak :)

Rebe, ma Gabi is kedvet kapott végre az almához, nagyon édes volt :) Ebédre sütőtököt kapott, hááát, még a szemhéja is narancssárga volt, plusz a hordozó bélése totál... lassan vennünk kell egy etetőszéket.

Csajok, közvéleményt kutatok etetőszék-ügyben. Műanyagot szeretnénk. Nektek melyik márka vált be?

Kép
elan

Ballagyó, ezek a szemek! :D Elolvadok!

Gabicsibe, szegény Boti! :((( Remélem, hamar meggyógyul a bogárka... szopni azért tud?
elan

Benszi!

Gratula az ikreknek, kicsit lemaradtam :oops: Nagyon sokat rohangálok... De azért néha olvaslak ám titeket:)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Benszi!

Nagyon boldog szülinapot Dórának és Balunak! Jó bulizást hétvégére!

Kép

Süni!

Szuper a kép!

Gabicsibe!

Jobbulást Botinak!

Judit

jucicuki

Nagyon boldog szülinapot kívánunk mi is Dórinak, és Balunak!!!

Húú, Benszi, tényleg rohan az idő. Én a gigapocis képeidre emlékszem, mintha csak tegnap lett volna! :D

Bibar,
remélem minden okés veled, és jó viselted a műtétet. :wink: Gyógyulgass! :)

Gabi,
ez a nózi szívás elég rosszul hangzik... Jobbulást a kis törpének! (Mi nem csinálunk mini-talit? Ha már ilyen közel lakunk egymáshoz... :wink: )

Elan,
nekünk Peg Perego van. Drága, de nagyon szeretjük! Viszont otthon anyuékhoz Ikeásat vettünk, 4e ft-ért, és az is tökéletesen megfelel a célnak. :wink:

Kép

Kép
mamm

Gabi!

Sajnálom ezt a nyavalyás náthát :evil: :evil: :evil:

Elan!

Én a TeszVeszen vettem Somának etetőszéket, Brevit. Nem volt vészes az ára, és jó állapotban is van. Szerintem érdemes ott is körülnézni.

Luki!

Mi újság veletek? Hogy van Falatka? Már olyan rég írtál. (Na persze ezt én mondom..)
ballagyo

Zsókuci, Jobbulást! Vizsgálatok ügyében van előrelépés?

Gabi, Igazad van, akkor még pocakosok voltunk! :wink: Most meg mindjárt fél évesek! Komolyan el sem hiszem! :shock: Ki kell élvezni minden pillanatát, amíg ilyen picik, még ha néha nehéz is. :D
Boti, szegénykém, jobbulást! Elhiszem, hogy szenved tőle.

Elan, Nekünk is Peg Perego Prima Pappa van. :D Az egyiket kaptuk a múlt héten, hű, nagyon örültünk neki, és végülis vettünk még egy ugyanilyet. Amúgy is akartunk valamilyet, mert nekem a hordozós etetés nem vált be. Így aztán megvettük a másikat is, és legalább megvan mind a kettő. Az biztos, hogy az ára nagyon húzós, de jó. Én úgy látom nagyon kényelmes, a csajok jól elvannak benne. :wink:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sziasztok!
Benszi: Nagyon-nagyon boldogságos születésnapot kívánok Balunak és Dórinak!!!!! Fogsz Te még eleget sírni :wink:
De, hogy most inkább a szemeidet mereszd, csatolok egy pocakfotót. Fej nincs rajta, azzal együtt majd a férjem csinál egyet. Nekem picit nagynak tűnik 12 hetesen, de sebaj, erre vártam :D Pedig esküszöm, háj nem nagyon van rajtam, Tök feszes volt még kedden, az utolsó injekciónál.

Gabi, jobbulást Botinak. Sajnálom, hogy ennyit szenvedtek, de még mindig jobb, ha leszívják. Kitartás!

Bibarci, hogy vagy???

Zsókuci, sajnálom a betegséget, kúráljátok magatokat!!! Azért jó, hogy az első napokat tudtátok élvezni!

Én is küzdök picit a náthával pár napja, de nem vészes. Most pusziltam be egy nagy adag savanyúkáposztát :D

Kép

KépKép
süni76

Jajj, de helyes kis pocika! :D :D :D

Kép

Kép
mamm

Rebe, Elan,
nem is mertem írni, hogy a mienk is Prima Pappa, mert azt hittem majd jól megkapom a magamét, hogy milyen drágát vettünk. :wink: Nagyon kényelmes, egészen kicsi kortól használható, és valószínűleg sokáig jó lesz. :D Ja, és a mienk méhecskés. Nagy méhecske-fanok vagyunk... :D :D

Kép

Kép
mamm

Benszi, én is Nagyon Boldog Szülinapot kívánok az ikreknek!!

Ballagyo, Soma fantasztikus édes és gyönyörűek a szemei! Képeket kérünk sűrűbben!!

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Csajok, köszi az infót, megnézem magamnak ezt a pappát :)

Süni, annyira csinos vagy, nagyon szép pocakod van. Jó kis fiús ;)
elan

Benszikém!
Már Ti is 1 évesek vagytok? Hihetetlen! Boldog szülinapot!!!! :)
Dóri naggggyon huncut! :) Balunak menekülhet előle, ugye?

Süni!
Aranyos a pocakod, a benne lakó bébi pedig tündéri. Nagyon helyes, egyed csak szépen a savanyúkáposztát! Hess-hess vírusok!

Gabicsibe!
Botinak jobbulást! CSak túllesztek rajta lassan.

Jerika!
Szépek vagytok!

Zsókuci!
Gyógyulj meg hamar! Örülök, hogy azért Győrben volt néhány szép napotok!

Rebe!
Már ilyen nagyok a lányok, hogy etetőszékeztek? Csak kapkodom a fejem, hiszen nemrég születtek...

Juci!
A csajok az esküvőn. Szuperek. (VAgy már írtam volna, nem tudom, hogy csak akartam, vagy tényleg reagáltam a képekre korábban. :oops: )

Elan!
Én is néha úgy érzem, hogy a drága játékok maximum nekünk érdekesek, a gyerekeknek egy papírdoboz is megteszi. :)

Mi is kicsit náthásak vagyunk. Gergő kezdte hétfőn, aztán szerdán Zsuzsu folytatta, aztán pénteken, mire azt hittem Gergő túlvan rajta, újból folyni kezdett az orra. Amúgy jól vagyunk, nagyokat futkároznak a lakásban és persze kinn is.

A vonalzómat majd egyszercsak frissíteni fogom, addig 1 évesek maradunk. :wink:

Puszi
Gica

Kép
gica1

Ja, elfelejtettem kérdezni, hogy Nellikéékkel mi van? Nem követem a többi topikot. :oops:
Gica

Kép
gica1

Süni!

Nagyon csini vagy, helyes a pocid!

Gica, köszi, még nem írtad, v. én sem emlékszem rá :oops:

Judit

jucicuki

Sziasztok lányok!

köszönöm mindenkinek aki gondolt rám,nagyon aranyosak vagytok :lol: :lol: már itthon vagyok,3 napot voltam bennt a kórházba,megvolt a műtét,4 édes lyukat csináltak a hasamon :wink: Voltak már jobb napjaim is :cry: A legrosszabb az volt hogy nem volt velem a kisfiam :cry: nagyon hiányzott,annyira borzalmas volt :cry:
Aztán hazajöttem,és a következő sokkhatás az volt hogy Olivér nem is örült nekem,3 nap alatt mintha elfelejtett volna :shock: :shock: hát mit mondjak,szörnyű volt hogy mindenkihez bújt csak hozzám nem.Mára már ujra szeret hála az égnek :lol: :lol: 2 hónapig nem emelhetek mert sérvet kaphatok,igy elég macerás,mindig van itt valaki hogy emelgesse,nem tudom meddig birjuk :oops: :oops: na mindegy,az a lényeg hogy jól vagyunk és ujra a babámmal lehetek :lol: :lol:

Süni
édes pocak,arcot is kérünk ám :lol: :lol: :lol:

Benszikém
gyönyörüek mint mindig,nagyon várom máűr hogy ujra lássam a csapatot :lol:

Lukikám
és mi mikopr talizunk????? :cry: nagyon hiányzik a kis menyem :oops: :oops:

bibar

Sziasztok!

Először is mindenkinek köszönöm a skacok szülinapi köszöntését!

Visszanéztem én is a pocakos képeimet és döbbenet!
A családi buli jó volt,bár sokan voltunk,6 nagyszülő ,tesók és párjaik nem volt egyszerű!Oda sem fértem a gyerekeimhez!Mindenki őket abajgatta!Na azóta Dóri csak kézben lenne a legszívessebben!A tortát szétkapták rendesen.Tüzijáték egyszerűen csodálatos volt nekik,olyan ámulattal nézték!
Szóval szép volt!

Süni!
Mekkora pocak?Nem pite!De fejes képet is kérek ám!Jobbulást neked is!

Bibarkám!
Gyógyulgass,mert nemsokára támadunk!

Gica!
Jobbulást nektek!Nellikének két baba maradt azt hiszem!Képeket az ikrekről!

Gabicsibe!
Ti is gyógyulgassatok ám!Szőrnyű lehet ez az orrszívózás!

Mamm!
Tábla ügyben mi újság?

Többiek merre vagytok?

Kép

Kép

Kép

Kép
Vendég

Csak egy kis nosztalgia!!!!!!!!!!!

Kép

32 hét még otthon!!!!!!!!

Kép

Szintén 32.hét!

Kép

37.hét a kórházban!!!!

Kép

a végeredmény!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Benszi!

Hatalmas pocak :shock:
Hogy bírtad?

Nekem még ici pici pocakom van ahhoz képest, hogy a 33. héten vagyok... :lol:

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Benszi!

Nagyon Sok Boldogságot Kívánok a gyerkőcöknek! :)

Kép

Nem semmi pocak.....!!!! :shock:

Kép
nika28

Bibar!

Örülök, h túlvagy a műtéten :D :D És hogy végre otthon lehetsz!

Benszi!

Ééééédesekkkkkkkk! NAGYON! Milyen tortát kaptak? Hű, a pocak nem semmi :roll:

Rólunk röviden: Somának egyszerre 4 foga jön :roll: Brutál :roll: Pedig már azt hittük, kis fogatlan marad :wink: Rendre ébred hajnalban, többször is. Ismét úgy érzem magam, mint akit kifacsartak, segítség nuku, mindenki vidéken. És úúgy hiányzik már a munkám!
Na, jól kipanaszkodtam magam :roll: Pussz mindenkinek!
ballagyo

Sziasztok,

Gica, igen, Gabi tegnap a milupás tápszeres dobozba szerelmesedett bele :D Remélem, hamar elmúlik a nátha nálatok!

Bibar, gyors regenerálódást kívánok Neked! Nagyon rossz lehetett, hogy Olivér nem örült :((( De a lényeg, hogy most már megint minden oké :) Azt hiszem, ez ebben a korban még természetes, pár hónap, és nem tudod majd levakarni magadról, ha újra lát pár nap távollét után (már ha lesz ilyen).

Benszi, én még emlékszem a pocakfotóidra, de azért újra rámtört, a "teszentségesúristen!" érzés :D

Ballagyó, ezekszerint ezek az első fogak Sománál? És mindjárt 4? Nem irigyellek... csak nappal nyűgös, vagy éjjel is ébreszt? Ilyenkor mit csinálsz? Mikor akarsz visszamenni dolgozni? Könyvtáros vagy, ugye? Nem csodálom, hogy hiányzik...

Csajok, az etetőszékkel oltári mázlink van... nézegettem a Peg Perego Prima Pappát, amit ajánlottatok, és, megmondom őszintén, a 36ezer forintos árától kicsit sokkban voltam. Már le is mondtunk róla, és kinéztünk egy Pikolo nevűt, ami olyan 23ezerből kijött volna, amikor jött egy hírlevél a Brendontól, és abban írták, hogy most akciós az új Prima Pappa modell, 24 ezerért megvettük :) Ilyen.

Gabi mostanában kevésbé fogzik, azt hiszem... éjjel csak 1x ébresztett, 2 körül, de kis vízzel, cumival visszaaludt gyorsan. Újabban kúszni próbál, az égnek tolja a kis seggét, és rugdos a lábával, de arra még nem jött rá, hogy a kezével is haladnia kéne :D Már adok neki almát, körtét, krumplit, sütőtököt és cukkinit. Holnaptól megpróbáljuk a sárgarépát, ha tudok szerezni biot (azt mondta a védőnő meg a dokink, hogy a sárgarépa hajlamos a leginkább megkötni a mindenféle szennyező anyagokat, ezért próbáljunk biohoz jutni).

Kép
elan

http://videa.hu/videok/emberek-vlogok/p ... 0TPPkdVKRD
http://videa.hu/videok/emberek-vlogok/p ... 6YZdkNtetV

Bibar!

Jobbulást! jaj, nagyon rossz lehet, hogy nem emelgetheted a kicsi fiadat...

Judit

jucicuki

Judit! :lol:

Jó a palacsinta parti! Tetszik a földre dobálás is!!Mivel töltöd meg nekik?
Látom meggyógyultatok! :D

Benszi! :lol:
Én is sokat nosztalgiázom mostanában!Nézem a tavalyi képeket , hogy milyen picik is voltak a lányok. :roll: A pocis képek húúúúúú, jól néztél ki :shock: :shock: :shock: , pedig mát láttam ezeket a képeket.
Szülinap, milyen volt? Milyen tortát sütöttél?

Bibar! :lol:

Jobbulást kívánok! :lol:

Lányim most alszanak, így van egy kis időm. :lol: Bár tanulni készülődtem. :shock:
Nálunk elkezdődütt a sikítos korszak, a hallásom már kezd hozzáedződni. Összeugranak mindenen, és sikítoznak, mind a ketten.Közben nevetnek és engem néznek, hogy mit reagálok rá.
Csúcsok!! Na fel is keltek..... :lol:

Lépek. sziasztok!! :wink:

Kép

sapi próba :lol:

Kép

elszórakoztatják egymást :lol:

üdv, Brigi :wink:

Kép
brigii

Vettem 100% gyümi tartalmú lekvárt nekik, vékonyan kentem meg.

Nagyon édesek a csajok!

Puszi!

Judit

jucicuki

Witch!
Hát kemény a vége,mert 32.héttől bent feküdtem és csak feküdhettem,nehogy Dórinak baja legyen!

Nika!
Köszönöm a köszöntést!

Tőletek is kérünk pocakos fotót és fejjel!

Brigii!
A tortát a sógorom sütötte nekik!Piskótából kivágott egy egyest és az egyik csokis,a másik meg túrós volt!Nálunk Balu "beszél"nyökögve!Borzasztó!
Nagyon helyesek a csajok!

Ballagyó!
Az jó ha egyszerre jön a 4 fog,mert hamarabb túl vagy rajta!

Elan!
Mindjárt lesz NÉGYKÉZLÁBAZÁS!

Juci!
Édesek a csajok!

Bibarkám!
Jó volkt dumcsizni tegnap!gyógyulj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Juci!

Nagyon édesek a csajok! Annyira tetszett a videó, hogy este még a férjemnek is megmutattam, nézze, milyen ügyesek :lol: Dorka különösen aranyosan "pakolászott" :lol:

Elan!

Igen, ezek az első fogai.. Nem siette el :roll:

Ma fodrásznál jártunk. Iszonyatosan megnőtt Soma haja elől, muszáj volt levágni. Ilyen lett:

Kép [/img]
ballagyo

Süni, Jaj de cuki kis pocid van! :wink:

Gica! Képeket is kérünk ám tőletek! :D Igen, már elkezdtük az etetőszékezést, persze dönthetővel. Mindjárt félévesek, én is néha csak nézek, hogy elszaladt az idő. :shock:

Bibar, Örülök, hogy túl vagy rajta. :D Gondolom, hogy nem volt túl jó érzés amikor nem örült neked, de hát még picur, szerintem is természetes, a lényeg hogy most már minden ok. Gyógyulgass szépen!

Benszi, Jók a képek! :wink: A hasad neked is brutál volt! :wink: Néha megnézem én is a képeimet, és hűűűűű hatalmas volt! Sajnos az enyém nagyon csúnya most is. A tiéd egyébként milyen? Visszahúzódott szépen?

Elan, Megkaptam én is az akciót! Dobtam is egy hátast! :roll: Még jó, hogy nem ezt választottuk előtte! :D

Brigi, Ballagyo, Aranyosak! :D

Nekünk kint van Zsani újabb 2 foga, így már 4 van neki! Csak néztem! :shock: A felső kettő is majdnem egy nap jött ki! Nem tudom hova siet a kiscsaj! :lol: Blanka drágám nem kapkod, neki egy sincs. :lol: De hétfőn végre átfordult a hátáról a hasára, de még nem megy neki nagyon jól, ügyetlenkedik rendesen! :lol:

Teszek én is képeket, legalább telik az oldal (továbbra is jó nagy a pangás :? ):
Kép Kép Kép Kép

Kép
rebe
Dunaharaszti

Helló csajok!

Tudom, tudom...rég voltam, de olyat mondok, hogy biztos megbocsájtjátok nekem... :lol: :lol:

Nézzétek csak a vonalzómat!

KépKép
naposoldal

Na, ezt a bénát. Még a bejelentést is elcseszem :twisted: :lol:

Mindjárt megpróbálom mégegyszer...

KépKép
naposoldal

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?