Sziasztok,
Gica, igen, Gabi tegnap a milupás tápszeres dobozba szerelmesedett bele
Remélem, hamar elmúlik a nátha nálatok!
Bibar, gyors regenerálódást kívánok Neked! Nagyon rossz lehetett, hogy Olivér nem örült
(( De a lényeg, hogy most már megint minden oké
Azt hiszem, ez ebben a korban még természetes, pár hónap, és nem tudod majd levakarni magadról, ha újra lát pár nap távollét után (már ha lesz ilyen).
Benszi, én még emlékszem a pocakfotóidra, de azért újra rámtört, a "teszentségesúristen!" érzés
Ballagyó, ezekszerint ezek az első fogak Sománál? És mindjárt 4? Nem irigyellek... csak nappal nyűgös, vagy éjjel is ébreszt? Ilyenkor mit csinálsz? Mikor akarsz visszamenni dolgozni? Könyvtáros vagy, ugye? Nem csodálom, hogy hiányzik...
Csajok, az etetőszékkel oltári mázlink van... nézegettem a Peg Perego Prima Pappát, amit ajánlottatok, és, megmondom őszintén, a 36ezer forintos árától kicsit sokkban voltam. Már le is mondtunk róla, és kinéztünk egy Pikolo nevűt, ami olyan 23ezerből kijött volna, amikor jött egy hírlevél a Brendontól, és abban írták, hogy most akciós az új Prima Pappa modell, 24 ezerért megvettük
Ilyen.
Gabi mostanában kevésbé fogzik, azt hiszem... éjjel csak 1x ébresztett, 2 körül, de kis vízzel, cumival visszaaludt gyorsan. Újabban kúszni próbál, az égnek tolja a kis seggét, és rugdos a lábával, de arra még nem jött rá, hogy a kezével is haladnia kéne
Már adok neki almát, körtét, krumplit, sütőtököt és cukkinit. Holnaptól megpróbáljuk a sárgarépát, ha tudok szerezni biot (azt mondta a védőnő meg a dokink, hogy a sárgarépa hajlamos a leginkább megkötni a mindenféle szennyező anyagokat, ezért próbáljunk biohoz jutni).