sziasztok!
mi is megvagyunk, és szorgalmasan olvasgatunk titeket, csak az írás nem akar összejönni
lányok, sokan írjátok, hogy nincs elég tej, meg lapos a cici... tudjátok, ugye, hogy egy idő után nem duzzad meg a cici nagyra, és nincs feltétlenül érezhető tejbelövellés??? mégis, sokkal több termelődik, a növekvő babó igényeihez alkalmazkodva! gondoljatok bele, az elején a majd' kidurranó cicikből 30-40 grammot szopiztak, most pedig 100-200-at!
nekünk pénteken volt pocsék napunk, reggel kb 8-tól este 9-ig úgy összesen két órát NEM volt a kezemben a manó, elég nehéz volt, különösen, hogy - alig merem leírni - pont aznap mérték, három hónaposan, 7,23 kg!!!
szegény boldim megkapta a dipertét, kifejezetten fájlalta a lábát
, de este elaludt, és az éjszakánk is jól telt. tényleg nem értem néha, mert másnap lépcsőszegélyt készítettek nálunk, és a legnagyobb fűrészelésben-csiszolásban elaludt magától, és aludt 3 órát!
barni is olyan volt, hogy ahogy arra gondoltam, hogy netán betenném a kiságyba, rögtön felébredt, egyszer akkor csapott át megvígasztalhatatlan sírásba, amikor be is tettem, és ott ébredt kb 5 perc múlva. boldit néha kénytelen vagyok nyöszörögni hagyni, és többször előfordult, hogy elaludt magától pár perc után... ha nagyon sír, persze amint lehet, kiveszem. de nem vagyok meggyőződve róla, hogy ez gyerekfüggő lenne... tényleg nem tudom, ha ő az első, és barni a második, akkor hogyan alakul a dolog...
már többször szerettem volna mesélni nektek, hogy amikor barni kb 2 hónapos volt, elkapott egy ronda fertőzést, kezdődő tüdőgyulladása lett, kórházban is voltunk 2 napot, mert otthon nem tudtam beadni neki az antibiotikumot (kiöklendezte). pedig ő is csak szopizott! bár ennek köszönhetően bő egy hét alatt meggyógyult, és még azalatt is hízott 5 dkg-ot! (és azóta sem volt komolyan beteg, az egy rota-vírust kivéve)
így aztán boldival óvatosabb vagyok, nem erőltetem a shoppingolást. most vasárnap voltunk először az árkádban, jó korán, mikor még kevesen voltak. (boldi hordozókendőben, barni gyalog, izgi volt - andrisom németórára ment, és így vártuk meg)
muffinrecepteket én is nagyon szívesen venném! nekem is van sok összegyűjtve, és van 2 tuti receptem is, ha vkit érdekel, szívesen megírom
elnézést a hosszért, majd igyekszem jobban bekapcsolódni
puszi,
heni
egy kép rólam, és az öt unokatesóról: a sötétkék csíkos boldi, mellette a 8! hónapos lóri, jobb szélen barni, baloldalon a nagyfiú léni, fent gigi