nnna,nagyjából összeszedtem magam!
Nem véletlen, hogy ennyire kiütött, mert tényleg nemigen iszom alkoholt, sosem bírtam.De érdekes, hogy amíg táncoltam minden rendben volt, aztán amikor elindultunk haza, akkor már az autóban voltak gondok,aztán meg egész éjjel gondok voltak..meg reggel is..
De kellett az alkohol..amikor odaértünk csak ültem mint a hülye, mehetnékem volt..amikor észrevettem, hogy szabályosan tördelem a kezem, úgy döntöttem elbeszélgetek a pincérrel, aki aztán szépen gondomat viselte...
A párom mocskosul kiröhögött, egész nap rajtam gúnyolódott...
Itt van még az Anyu, nemsokára megy haza és akkor jövök bővebben reagálok, mert van egy csomó minden,amire tudok.
És küldtem privátokat.
Kisanya, Hettuli,Süti,Madamrekamé kérünk szépen egy bejelentkezést!
Sokat agyalok azon amit mondtok, hogy mikor kellene újra próbálkozni..egyelőre nincs eredmény..
aarnika, köszi a linket beleolvastam,van benne néhány új dolog és Anyunak felolvastam
Boboka írását.Ha egyáltalán vannak szavak erre, akkor ezek azok..együtt sírtunk Anyuval...
Milike, Neked is adós vagyok egy levéllel..
Leda,tényleg jó a hajad, ezeken a képeken jobban látszik! Neked is írok, ha tudok!
Sajnos most három napot megint dolgozom,már kértem az IT-s srácot, hogy tegyen netet a gépre,de azt mondta az nem szükséges szervesen a munkavégzéshez...
Úgyhogy reggel és ste tudok csak írni..
Nem baj, ha Ti sem írtok olyan sokat, de azért jöjjetek, jó???!!!!