Új privát üzeneted érkezett!

nnna,nagyjából összeszedtem magam!
Nem véletlen, hogy ennyire kiütött, mert tényleg nemigen iszom alkoholt, sosem bírtam.De érdekes, hogy amíg táncoltam minden rendben volt, aztán amikor elindultunk haza, akkor már az autóban voltak gondok,aztán meg egész éjjel gondok voltak..meg reggel is..
De kellett az alkohol..amikor odaértünk csak ültem mint a hülye, mehetnékem volt..amikor észrevettem, hogy szabályosan tördelem a kezem, úgy döntöttem elbeszélgetek a pincérrel, aki aztán szépen gondomat viselte... 8)

A párom mocskosul kiröhögött, egész nap rajtam gúnyolódott... :lol:

Itt van még az Anyu, nemsokára megy haza és akkor jövök bővebben reagálok, mert van egy csomó minden,amire tudok.

És küldtem privátokat.

Kisanya, Hettuli,Süti,Madamrekamé kérünk szépen egy bejelentkezést!

Sokat agyalok azon amit mondtok, hogy mikor kellene újra próbálkozni..egyelőre nincs eredmény..

aarnika, köszi a linket beleolvastam,van benne néhány új dolog és Anyunak felolvastam Boboka írását.Ha egyáltalán vannak szavak erre, akkor ezek azok..együtt sírtunk Anyuval...

Milike, Neked is adós vagyok egy levéllel..

:D

Leda,tényleg jó a hajad, ezeken a képeken jobban látszik! Neked is írok, ha tudok!

Sajnos most három napot megint dolgozom,már kértem az IT-s srácot, hogy tegyen netet a gépre,de azt mondta az nem szükséges szervesen a munkavégzéshez... :( :evil: :twisted:

Úgyhogy reggel és ste tudok csak írni..

Nem baj, ha Ti sem írtok olyan sokat, de azért jöjjetek, jó???!!!!

KépKépKép
tünci28

Mi azért tegnap is szépen termeltünk :oops:

Ok, gyere majd, ha tudsz :wink:
Vendég

most ment el Anyu,teszek-veszek,de azért be-benézek...

Többiek,mizu?
tünci28

Nektek vannak ötletek karácsonyi ajándékokra???

adhattok tippeket...

egyet már szereztem a másik topikból,képes ajándéktárgyak..naptár,ilyesmik.
tünci28

Hát én most idén megfogadtam, hogy senkinek semmi, csak legyen együtt a család.
De már anyu is mondta, hogy mit gondoltak nekünk stb., így mi is egy nagyobb ajándékot (porszívót) veszünk nekik. Pedig már nagyon unom, hogy a karácsony másról sem szól, mint hogy az emberek lökdösődnek, szidják egymást, aztán dög fáradtan beesnek a fa alá, és már alig várják, hogy kipihenjék a tömeget. Férjemnek meg nem tudom mit vegyek. Mióta együtt vagyunk még nem igazán voltak meglepik, bár én próbáltam már az elejétől, de ő nem egy nagy meglepős, aztán szépen én is letettem az egészről.
Vendég

én mnidg csinálok valami meglepist, meg valami megbeszéltet.

Hát idén nekem se kell sok helyre venni,mert ugyia tesómék már kiestek a képből,Anyu meg előre szólt, hogy ne vegyek semmit, mert neki most nincs pénze..(azért persze fog kapni valami!)csak had higgye hogy nem lesz semmi. :lol:

Még van a Papus,neki mmindig valami hasznosat veszek, ami kell.

A pároméknál az unokahugai szoktak kapni dolgokat,tavaly kapott a család egy digitális fényképezőt, idén pc lesz..

Máshová nem szoktunk venni.

De az ötlet mindig jól jön..

Holnap már este 9ig leszünk nyitva,ráadásul én pont dolgozom 21-22-23-án is...tehát én is úgy esek be a fa alá,plussz minden kaját a páromnak kell megvenni, ami nem sok jót jelez... :lol:

KépKépKép
tünci28

Nem is tudom. Tegnap előtt jutott először eszembe, hogy édes Istenem, ne haragudj, de idén én tényleg nem akarok karácsonyozni. Tudom, érzem, hogy kellene, meg minden, de valahogy nem akaródzik.
Vendég

Én is vagyok, csak a kicsi kiüldöz a gépről, most fürdik, addig van időm.

Semmi különös nincs azon kívül, hogy december van azzal keltem fel reggel, hogy mától lehet. Teljesen más, mint amikor vágysz rá és amikor ott is van.
Na, kedden megyek ehhez az analízises csajszihoz, átadott másnak a pszichológusom, mivel ez ért hozzá jobban és folyamatában jobb, ha nála kezdek.
Remélem ő is szimpatikus lesz.

Betti
Kép
betti0412

Betti, akkor ma már megpróbáljátok?
Vendég

Jaj,Boboka,egyemmeg de kis kíváncsi!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Betti,remélem jó lesz az analízis.És végig fog kísérni, segíteni a terhességeden???
tünci28

Jólvanna 8) :lol:
Nem akartam túl indiszkrét lenni :oops:

Csak kicsikét átérzem, hogy min is mehet Betti keresztül, persze még közel sem olyan élesen, mint ő, de már azért én is parázok rendesen.
Vendég

Boboka, legyen elég annyi, hogy már aktívan nekiláttunk a megvalósításnak, nyilván nem ezek a legjobb napok, de majd lassan, az sem törvényszerű, hogy sikerünk lesz, de jó a tudat, hogy mostmár nincs tilalom.
A többi meg majd látjuk.

Boboka, a részletekre azért nem térnék ki........

Tünci, az analízis végig megy majd, állítólag ez szükséges, de igazából majd meglátom ezt is, ezek új dolgok, ha nem tetszik, vagy nem érzem benne jól magam, otthagyom.
Nem akarok semmit erőltetni, de ha meg használ, végigcsinálom.
Minden a tapasztaltaimtól függ majd. De megosztok mindent.

Betti
Kép
betti0412

Eszembe juttott a tartom a gyertyát kifejezés.....Boboka :D :D :D

Betti
Kép
betti0412

Semmi baj egyébként.

Betti
Kép
betti0412

Tünci, lassan ám te is kezdheted felkészíteni magad. Istenem, annyira szalad az idő... És az egyik szemem sír, a másik nevet. Még csak most ismerkedtünk meg veletek, és csak pár hónap (kb. 4) telt el, ilyen gyorsan lesz március-április is, mikor majd Ti is próbálkozhattok.

Most kérdeztem Uramat, hogy szerinte nem lesz e korai a január végi próbálkozás. Azt mondta, hogy ez a dokitól függ, mit mond. De mondom én a lelki dolgokra gondoltam. ÁÁÁ, nem lesz korai.

Hát legyen igaza :wink:

Múlt hét szerda óta szedem a folsavat.
Vendég

Hétvégén jön a Télapó....
Én mindig kirakom a cipőmet és valahogy reggelre mindig tele van.... :oops:

Ez kicsit gyermekded nem? Vagy már nem így hívják? De gyanítom párom van benne a dologban....

Betti
Kép
betti0412

Boboka, én is szedem, meg az Elevitet is.
Kitaróan.

Betti
Kép
betti0412

Isten ments :oops: :oops: nem úgy értettem én, hogy mindenre kíváncsi vagyok :lol: :lol: 8) (áááá 8) ) csak olyan fura már belegondolni, hogy a kistesó bármikor jöhet.
Vendég

Betti, az nem a férjed, az a télapó :roll: 8) 8)
Vendég

Boboka, igazad van. tényleg az lehet :D

Betti
Kép
betti0412

Tudom, már eszméletlen sokszor szó volt róla, de Boboka lüke.... Végül is egy hónappal ezelőtt kezdted el szedni az elevitet?
Mert mindenhol azt olvasom, hogy kb. egy hónappal azelőtt kell elkezdeni.
A folsav nem túl korai szerinted két hónappal előtte elkezdeni?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.12.01 21:24-kor.
Vendég

Én imádom, ilyenkor mindig járom az utcákat, hogy találkozzak vele és kapjak egy szaloncukrot vagy valamit. :oops:

Betti
Kép
betti0412

Magam példájából szerintem soha nincs hamar. És azt olvastam, nem árt, túladagolni sem lehet.

Betti
Kép
betti0412

Havat szeretnék, sokat, nagyot. Bár magam ellen beszélek, mert akkor nem tudok vezetni benne, de úgy hiányzik.

Betti
Kép
betti0412

Kész téboly, megy ez a győzike a háttérben.....jajjajajajjajajaj

Betti
Kép
betti0412

És a folsavból a 3 mg-osat szeded (húúú, tudom, már ezt is tök sokszor megkérdeztem, de most nincs erőm visszaolvasni)?
Vendég

[quote="betti0412"]H írta:betti0412étvégén jön a Télapó....
Én mindig kirakom a cipőmet és valahogy reggelre mindig tele van.... :oops:

Ez kicsit gyermekded nem? Vagy már nem így hívják? De gyanítom párom van benne a dologban....

Áááá, dehogy Betti! :lol: Tudod, erre jár az a piros sipkás, öreg bácsi, Finnországból, a rénszarvasaival... :lol: És biztos jó voltál, azért rád is gondolt ajándékkal.
aarnika

jaj,hová lett a hsz-em???

na, mindegy.
azt írtam, hogy mi még biztosan nem próbálkozunk néhány hónapig.legalábbis most így gondolom, ohgy legkorábban nyáron.szerintem a párom se akarja még.

Én még várnék a hóval,nem szeretnék reggelente lapátolni..hosszú a ház,plussz kell a hely a kutyának is.BÁr a fogyókúrát segítené! :lol:
tünci28

Csajok, elmegyek lassan a géptől, mert a kicsi kidúr. De jut eszembe, már húzhatna aludni is. Na jó, még egy fél órát kap.....
Sziasztok

Betti
Kép
betti0412

Boboka, folsavat eltöröm negyedbe most, ha már baba lesz, nyomom a 3mg-ot.
Aarnika, ne merj felvilágosítani, kellenek a mesék! :D

Betti
Kép
betti0412

Jó éjt Betti!

Szia Aarnika!
Na jó,ha találkoztok a Télapóval küldjétek el felém is,de előre szólok, hogy énekelni nem fogok!!! :oops: :D
tünci28

Tünci, még nem is most, még négy-öt hónap alatt nagyon sokat változhat minden. Majd Violád megsúgja neked, hogy mikor mi a helyes :wink:
Vendég

Tünci, télapó márpedig kell, mindenkinek, és jár is.
Na tényleg megyek.

Betti
Kép
betti0412

Jó éjt Betti.

Apropó fogyókúra: már "csak" 5 kiló hiányzik a 63-hoz:):):)
Vendég

Boboka,gratula!!!!

Nekem még három kell az álomsúlyhoz, de végülis, ha 63-at tartani tudok "legközelebbig", az részemről jó...

igen 4-5 hónap az reálisnak látszik.
Csak tudod mi van?
amíg arra gondolok,ohgy egyszer valamikor lehetséges, akkor ott a remény..de ha megpróbáljuk és nem sikerül és elvesztem a reményt, akkor elvesztem az életem :cry: is...

KépKépKép
tünci28

Tünci, ezzel én is így vagyok, de erre gondolni sem szeretnék :cry:

Amióta elkezdtem a fogyit -10 kilónál járok:) (kb. aug közepe óta)
Na jó, abbahagyom, már túl sokat beszélek erről :oops:
Vendég

Elmegyek fürdeni, de utána még benézek elköszönni :wink:
Vendég

megyek alukálni,jó éjt,reggel benézek munka előtt.
tünci28

Jó éjt mindenkinek, én is megyek aludni.
Vendég

Hello!
Adok egy kis életjelet :wink: Itt vagyok figyelek, mint egy tibeti figyelőgyík(ez volt a volt főnököm feleségének ragadványneve), csak nem vagyok egy grafomán úgy hogy csak akkor írok, ha kibillenek az egyensúlyomból. Örömmel látom a napokban, hogy itt valaki mindig másnapos :D , ilyen is kell néha.
Különben az ilyenkor szokásos tevékenységeket űzöm elméletbe elköltöttem a nemzeti jövedelmünk ajándékokra, és most próbálok racionalizálni, míg végül valószínű eljutok a sapka, kesztyű, sál zokni kreatív megoldáshoz.
madamrekamé

Jó reggelt Nektek!

Nekem meg jó éjszakát. 8)

Kép

Kép
melcsike70

Ha lehunyod két szemed,
Hullámoznak a tengerek,
A kék vízben a halacskák,
Álomparton várnak rád.

Alszik már a Napocska,
Felébred a Holdacska,
Simogató bársonyban,
Őrzi majd az álmodat.

Álmodban ott leszek,
Fogok Neked felleget,
Bárányfelhő lesz a párna,
Takaró a Hold sugára.

Álommanók jöjjetek,
Ringassátok a felleget,
Szép álmokat hintsetek,
S mikor ébredsz itt leszek.

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike,nem aludtál egész éjjel????

KépKépKép
tünci28

Jó reggelt és szép napot mindenkinek!

Betti
Kép
betti0412

Lányok, mondjátok meg, mit csináljunk:

Most beszéltem anyukámmal, mondta, hogy tegnap voltak Lackónál.
És megint ellopták a vázát, a virágot... :cry: :cry: Nem látok a pipától. Két héten belül ez a második.

Majd felhívok egy sírkövest, vagy nem tudom kit kellene, aki csinál az urna fedélre kis vázát.

Milyen lelke van az ilyen kleptomániás szemeteknek? Már ott van Lackó kis fényképe is, láthatja, hogy honnan lopja el...
Vendég

Hát Boboka, ez igen. Én nem is tudom, hogyan képesek emberek erre, ez már a legalja mindennek. Valami olyan kellene oda, ami rá van szögelve vagy valahogy rögzítve, mert visznek mindent.

Betti
Kép
betti0412

Hát igen, valami olyan kellene. Bár abból meg tuti, hogy a műanyag tartót lopnák el, amiben a víz van...

Az a szörnyű az egészben, hogy elteszi a kis ritiküljébe, aztán meg a templomban biztos elmond egy imát... Az ilyen minek jár templomba?????
Vendég

Jelentem én is meg vagyok!!!!!!

Boboka

Erre már nem is lehet sajnos mit mondani. Remélem lesz miért az illetőnek térdepelni. :evil: Hogy könyörögjön.

Tünci

Egy kicsit aludgáltam hajnal felé, de fotelban nem olyan tök jó. Amúgy meg jó volt a fiúkkal kicsit dumálgatni. Szinte majdnem egész éjjel. Olyan rendesek voltak, azt mondták hogy szeretnék ha olyan erős lennék mint voltam, és sajnálják. Ők is férfiak, és elmeséltem nekik sok mindent, fel voltak háborodva, egyiküknek láttam a könnycseppet legördülni az arcán. Mehallgattak........... 8) Szóval egész jó volt egész éjszakát beszélgettünk, persze másról is. MÉg megyek párszor a héten meg talán jövő héten. Legalább meg lesz a karácsonyi ajádékok ára. Az sem árt ha kicsit plussz pénz jön a konyhára. Persze szigorúan kék könnyvvel dolgozok. :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Olyan fáradta vagyok..csak benéztem, de engedek egy kád meleg vizet és beugrok az ágyba.
A múltkor mire elhatároztam, hogy megyek a fogorvoshoz, elmúlt, most megint bedurrant a bölcsesség fogam, ég az egész torkom. Ez hiányzott már csak.

Betti
Kép
betti0412

Betti

Azzal gyorsan elmenni a fogdokihoz. Most még nincs baba addig el kell intézni a gyulladt fogat. :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?