Új privát üzeneted érkezett!

Kata, mizújs?

Kép
andkata

Dodó!
No para! Megoldjuk!

Biztos vagyok benne h csak el lett nézve a dolog.
20150601134430

laptető... legalább látjátok mennyire hiányolom :D

Kép
andkata

Adél nagyon szép Annácskámmal együtt!
20150601134430

Na tényleg készülődöm....

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Adel a kis gyonyoruseg! Igen az alufolia....annal mar csak a neilon zacsko nyerobb nalunk!
Uszit elarulod?
Vendég

en is hianyolom KAtat!
Biztos angyalkodik es takarit, meg ajandekot vesz....

Jo lett a koszoru!
Most mar tudom ezt nem kerdeztem meg a vedonotl van e a kornyeken baba mama klub, na szerdan megprobalom nem elfelejteni!
Vendég

jaja bocs, Tamara akartam már írni, hogy még nem tudom :oops:

Talán a Gézengús- de az Nektek messze van, Budakalász.

Meg még van a 3. kerületben egy a Bécsi úton, annak utánajárok...

Kép
andkata

oksi, koszonom!
Vendég

Tamara nekünk van olyan ruha, ami már kicsi- nem is volt Adélon- ha nem sértelek meg vele, elviszem hétfőn...

Kép
andkata

Nagyon rendes vagy! Nem sertesz meg vele, de a hetfo nem tudom meg hogy lesz.
De ha ott nem is talizunk elmegyunk egyszer feletek:)
Vendég

jaj lányok! én most ugy szégyenlem magam...

gondoltam rá, hogy csinálok én is adventi naptárat... bnőm is emlegette hogy a nagylányának minden évben csinál, apró meglepikkel. csokikák, pici likőrök, fülbevalók meg apróságok. nah jó a legtöbben csoki van...nah de nem is ez a lényeg.

szóval hogy én is csinálnék, de elvetettem az ötletet, mert hogy bence még kicsi a csokikhoz meg a többi dologhoz... de az nem jutott eszembe hogy nyusziapunak csinálhatnék....
irgum-burgum.... hát szégyellem magam rendesen!!!!! de most meg már nem kezdem el... mert mire megcsinálnám.... minden megkéne hozzá vennem. anyagokk+ szalagok+díszek+csokikák+ ajik meg minden félét...

de azért szeretem :oops: :oops: csak nem tudom rá miért nem gondoltam csak a törpére, pedig ő is biztos örült volna neki :oops: :oops:

Kép

Kép
timi1982

Kepzeljetek: tud varazsitatobol inni! :lol: Annyira feldobot most ez!
Multkor probaltam ugye nem ment csak sirt neki, de most megivott belole egy csomo teat!
Viszont kanallal meg mindig tobb jon ki mint ami lemegy :roll: kiveve az alma, ez azt jelenti hogy a tobbi nem izlik neki?
Bar ketlem, mert a tejpepet cumibol megissza most meg hogy kanallal adtam volna, hat 3 kanalnyi se ment le.
Vendég

Timi: en ezeket a zsakocskakat 3 eve varrtam, mindig felrakjuk, iden igy egy szalagra kotve, es minidg valami kis aprosagot bele rejtek.
De van ennel egy egyszerubb is, 24 gyufasskatulya kell hozza, mindet befeded valami keppel, raragasztod oket egy szalagra es kesz!
Vendég

a noveberi praktikaban volt csomo otlet, csak sajna nem vettem meg.
Vendég

Mi az a varázsitató?

d.dodó

Sziasztok!

Megjöttünk... már jó rég...nagyon elfáradtam..

Én már megvettem a babanetre az ajándékot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ÉÉÉÉÉÉÉéééééééééés, megjött a tanulókutyi...nem is vártam még, hiszen pénteken rendeltem... :roll:

nekem tetszik..és a csomagolásban tényleg demo-t játszik...
Rohanok, mert szerteszét van minden... :?
Vendég

Halihó!

Elnézést, de már nem emlékszem ki kérdezte h melyik foga bújt ki Bugrinak (talán Márti?). Alul a jobb 1-es! :D
Fotózni még nem lehet, csak érezni 8)

Evelin - a teszinek van díja, ha eladsz valamit, értéktől függ mennyit kell fizetni utána. Ugyanígy a vaterának és minden hasonló oldalnak is. Csak a vásárlás díjmentes.
Végső ár, 1 db termék

Teszvesz díjszabása:
3000 Ft-ig A végső ár 4%-a
3001 Ft - 60 000 Ft 120 Ft + a 3000 Ft-on felüli rész 3%-a
60 001 Ft - 300 000 Ft 1800 Ft + a 60 000 Ft-on felüli rész 1,5%-a
300 000 Ft felett 5500 Ft + a 300 000 Ft-on felüli rész 0,5%-a

Véda írta:
[quote]L írta:ehetek gonosz? Olyannak adok, akit már személyesen is ismerek...

gonoszgonoszgonoszgonosz!!!!!!!! :twisted: :lol: :lol: :lol:

Telószám listát mindjárt küldöm Akatának, Dodónak és Tamarának. Ha valaki igényt tart még rá rajtuk kívül, azt priviben jelezze felém!

Titi - látom volt ma sírás és nevetés, ahogy azt egy jó kismamától illik! :lol: Kistesó már 11 hetes!! Tökjó! :wink: Mikor mész a 12. heti uh-ra?

Ma sincs jó napom, de inkább nem részletezem!

Én már kitaláltam mit küldök és annyit elárulhatok hogy nagyon értékes lesz, méghozzá azért mert saját kézzel fogom készíteni! :wink: :lol:

További szép estét mindenkinek!
Vendég

Wera: akkor holnap jo parodnak? Delutan?
Medig dolgozik? Es pontosan hol van ez a dolog? Hogy jutok oda?
Vendég

Én a telószám listán sem szereplek! Ugy látszik én mostanából mindenből kimaradok! :( (Bocsi, ma nagyon kaka hangulatom van amugy is...vagy igazából tegnap óta!)

d.dodó

és szerintetek meddig adjuk postára a dolgot??? Vagy hogy lesz ez az ajándékozós dolog?
magdolnam

Lányok!
Képzeljétek, fáj a Csabika füle :cry:
Biztos, hogy az, mert élesen kezdett sírni egyik pillanatról a másikra, és az egyik füléhez nyúlkált. Tipikus tünetnek tartom... Már adtam neki 2,5 ml Nurofen szuszpenziót, most elaludt... Kíváncsi vagyok, hogy ébred fel!
Holnap oltás lenne, és Lilunak fellépése lesz a sulival. Nem tudom, ezek után mi lesz... :roll:

Katák!
Csináljak még valamit Csabival? Bioptron sztem mehet...

Titi!
Ahogy elképzeltelek az éneklés közben... :lol:
De ez ismerős ám! És tényleg hatásos. Lilunak, ha énekelek, v. mesélek, sok mindenen átsegíti. Orvosi vizsgálat előtt, alatt, után, stb... :wink:

Véda
Vendég

Sziasztok!!

Tita!! Olyan jó hallani Rólatok!! Hogy van a kismama? Képet kérünk a picurról!!!!

Én is megvettem az ajit, félig kézzel készített, félig vett dolog!!!Kép

Tami! Én is kérdezni akartam, hogy mi az a varázsitató?

Voltunk ma nagyot sétálni, Viki jót csucsult közben. De nem akar enni ez a gyerek! Ma normálisan csak a tápszert ette meg az előbb! Se gyümölcs, se főzelék, se gyümi! Én nem értem!!!
Ja, azt tudjátok, ugye, hogy a HA-s tápszereket már fél éves kor után nem lehet receptre venni?? Nem jár rá támogatás. De találtam a gyógyszertárban egy frankó tápit, Viki nagyon szereti!!! A Milidibé. Talán az öcsém is evett ilyet! És a főzeléket is sűrítettem vele, fini! (És csak 1300Ft!)

Most alszik Manó, de vasalnom kéne. Csak ha felkapcsolom a villanyt, akkor tuti felébred!

Dodó!! Sztem várd meg Evelint, lehet csak elkavarodott. Ha nem, akkor nagyon szívesen küldök én is ajit neked!!!!

De van egy kis bibi! Az baj, ha nem kifejezetten a baba kap ajándékot?? Na ezt nem tudom jobban leírni, de remélem értitek! Mert ha nem jó, akkor kigondolok mást!

Timi!! Ne aggódj, sztem ez tök normális! Eddig a párod volt az első, most észrevétlenül a kis törpe vette át a helyét. Ez sztem fordítva is így van, de ez normális! Majd alakul az, hogy észben tartsd a párodat és Manót is!!! Most így jött ki, de tuti nem haragszik ezért!
Nekem is volt ilyen, de Apa mondta is, hogy semmi gond, ez normális dolog!

Na nekem hajat kéne mosni...KépAnnyira utálom!! Pedig nem tart sokáig!

Na megyek kezdek valamit magammal!

sz.andi

dodo!
küldtem pü-t!!!!

Kép

Kép
timi1982

véda!
Szegény Csabika! Gyógypuszi neki! Reméljük semmi komoly!

d.dodó

Jaj! A telós lista nekem is eltűnt!!! Msn listám meg nem is volt! :oops:

Dodó!! Mi a baj? Apa még mindig? Szegénykém! Nekem jobb egy kicsit a kedvem, főleg a mai séta után. Jól esett!!!

sz.andi

Tita!
boldog hétfordulót! :lol: :lol: :lol:

Kép
kimma

jah és bejelentkeztem fodrászhoz :D :D :D

11-én megyek. addig anyukám lesz a törpével, habár ezt anyukám még nem tudja 8) :lol: :oops: :roll:
de majd rájön :D :D :D

festeni kell meg tépni (ugyanis nekem egy szállal nem hullott több mint máskor... igy meg már tökre kisoroszlán). nah meg a szine, hátul már inkább narancssárga mint bordó :shock: :shock:

Kép

Kép
timi1982

Véda!! Puszika a fülecskére!! A lámpa sztem is jó ötlet!! Anya, mikor kicsi voltam, akkor meleg sót tett egy zokniba és azt tette rá a fülemre.

Timi!4 De jó a kép!!! Nagyon aranyos!!! :P

sz.andi

timi!
Megkaptam, köszi!

Sz.andi!
Hát igen, oké, hogy bocsánatot kért, de nem is tudom...... este azt hitte, hogy "azzal" majd kibékíthet. Mondom engem most hagyjon békén.
Most meg még haza sem ért! :( nem tudom hol van!
És ráadásul az idő is kaki volt, igy sétálni sem mentem Lizyvel. Remélem legalább szerdán kijutok a piacra vele!

d.dodó

timi!
Nekem is már inkább narancssárga volt, mint mahagóni bordó....ezért festettem tegnap. Tépni meg tépi a gyerek :lol: pedig nincs is sok!
Na, de 15-én megyek otthon fodrászhoz.

d.dodó

Köszi Csajok!
Itt ülök, és várom, hogy ébredjen...
Lilut már megvacsiztattam, most Apát kéne... De amég nem ébred, én itt ülök, és figyelem a drágát. A fülfájás iszonyat rossz tud lenni. Úgy sajnálom őt :cry:

Véda
Vendég

szegeny Csaba kiralyfi! Jobbulast neki!

Dori: varazsitato az Aventnek a csoros vagy milyen pohara, szopni kell mint a cumit, de keskenyebb a szopokaja.
Vendég

véda!
csabinak buksisimi és gyógypuszi! remélem semmi komoly, és hamar elmulik.

andi!
nem tudom kinek szánod, de szerintem semmi gond nem lesz belőle ha "közös" az ajándék. a gesztus a fontos! és egyébként szerintem mindenki fog örülni annak amit fog kapni. már csak az izgalom miatt is, ami már most benne van mindenkiben szerintem.

Kép

Kép
timi1982

Véda! Szegény Csabi! Jobbulást! Én mindig a fülfájástól rettegek!

Kép
Kép
patr

Dodó! Dolgozik a párod? Nem tudod felhívni? Vagy inkább nem is akarod..Én is így vagyok vele!! Úgy látszik dilis lett egy kicsit, majd meggyógyul! Kitartás!!!

Marcsika! Én is láttam tanuló kutyust a corában. Megkívántam Tőled...
Kép :lol: :lol: :lol:
Lehet, hogy veszek. Bár most etetőszéket kéne venni. Láttam itt egyet 10990ft-ért! Nem is rossz!! De szétnézek még!

sz.andi

jaj most hivott nyusziapu! megrendelte a keresztszülők kariajándékát :D :D
tök szupi. délután kinéztem de csak fehérben volt... az meg nem az igazi.

törölközőt kapnak felirattal: A legjobb keresztapu, A legjobb keresztanyu :D :D

Kép

Kép
timi1982

Ajándék ügyben, én is olyat találtam ki, aminek a mama örül! Legalábbis remélem, meg azt is, hogy sikerül összehoznom karácsonyig!
Úgyhogy akit én húztam az ne izguljon, csak karácsony előtt egy-két nappal ér oda az aji! :lol:

Kép
Kép
patr

Patr!! Sziaaa! Hogy vagytok? Hogy van..tudod, ki?? Már le sem merem írni, hogy kérek szépen képet :lol: :lol:

Timi! Igazad van!! Csak ugye itt azért annyira nem ismerjük a másikat, hogy ki minek örülne. Abból indultam ki, hogy én ennek örülnék, hát remélem Ő is.Kép

sz.andi

sz.andi!
Nem hívtam volna fel..... de közben haza is ért! Még egy puszit sem kaptam! De most legalább nem rögtön a gépet kapcsolta be, hanem Lizyvel játszik!

d.dodó

Tamara!
Aranyos vagy, köszi!
Olyan jól esik ám, hogy sokan mondjátok neki "Csaba királyfi"... Én mindig így gondolok rá, és olyan jó másoktól, a szívemhez közel álló emberektől ugyanígy hallani.
(Tényleg, a történetét meséltem, mikor még kismama voltam? Székelyhimnusz :wink: )

Véda
Vendég

Ja, tényleg!! Mikor is "kellene" odaérni az ajándéknak??

sz.andi

Voltunk mi is ma baba-mama klubban! tök jó volt, de sajnos csak havonta egyszer van!

Kép
Kép
patr

andi!
majd ha nem tetszik visszaküldi ;) és akkor te örülhetsz neki :D :lol: 8)

Kép

Kép
timi1982

Jaj lányok, és ugye mindenki ajánlva adja fel??? az +190 ft, de legalább biztosabb hogy odaér mint simán. jah és 2 kg-ig lehet levélként feladni, attól hogy pl. dobozban van!!!!
ugye tudja mindenki?! ;)

Kép

Kép
timi1982

Andi :lol: a hisztigépre gondolsz :twisted:

Elképzelhető, hogy tudsz jönni hétfőn?

Kép
Kép
patr

Na, végre elkezdett pörögni a topik!

d.dodó

Dodó! Most miért is nem adott még puszit sem?? Nahát!

Véda! Én nem emlékszem rá..

Ja, azt mondtam, hogy a talis képek fent vannak az oldalunkon?? Vagyis egy része, mert már megcsináltam, mikre még kerültek fel ide képek. Aztán nem volt erőm újra megcsinálni.. De így is van vagy 30 kép :D :D

sz.andi

Ajándék: ne izguljatok, sztem mindenki örül, mindennek, amit majd kap. Én biztos!
Meg az is biztos, hogy beteszem a fa alá, és majd Szenteste, gyertyagyújtás, és zeneszó mellett bontom ki, Csabival az ölemben :D Ugye milyen megható? Én már el is érzékenyültem, ahogy erre gondoltam...

Véda
Vendég

Patr! Basszus nem!!!!!!!!!!!A kocsi még nem lesz kész! De valahogy meg kéne oldani, kölcsön-kocsival is, de jó lenne!!! Nem reménykedem...

sz.andi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?