Sziasztok!!
Tita!! Olyan jó hallani Rólatok!! Hogy van a kismama? Képet kérünk a picurról!!!!
Én is megvettem az ajit, félig kézzel készített, félig vett dolog!!!
Tami! Én is kérdezni akartam, hogy mi az a varázsitató?
Voltunk ma nagyot sétálni, Viki jót csucsult közben. De nem akar enni ez a gyerek! Ma normálisan csak a tápszert ette meg az előbb! Se gyümölcs, se főzelék, se gyümi! Én nem értem!!!
Ja, azt tudjátok, ugye, hogy a HA-s tápszereket már fél éves kor után nem lehet receptre venni?? Nem jár rá támogatás. De találtam a gyógyszertárban egy frankó tápit, Viki nagyon szereti!!! A Milidibé. Talán az öcsém is evett ilyet! És a főzeléket is sűrítettem vele, fini!
(És csak 1300Ft!)
Most alszik Manó, de vasalnom kéne. Csak ha felkapcsolom a villanyt, akkor tuti felébred!
Dodó!! Sztem várd meg Evelint, lehet csak elkavarodott. Ha nem, akkor nagyon szívesen küldök én is ajit neked!!!!
De van egy kis bibi! Az baj, ha nem kifejezetten a baba kap ajándékot?? Na ezt nem tudom jobban leírni, de remélem értitek! Mert ha nem jó, akkor kigondolok mást!
Timi!! Ne aggódj, sztem ez tök normális! Eddig a párod volt az első, most észrevétlenül a kis törpe vette át a helyét. Ez sztem fordítva is így van, de ez normális! Majd alakul az, hogy észben tartsd a párodat és Manót is!!! Most így jött ki, de tuti nem haragszik ezért!
Nekem is volt ilyen, de Apa mondta is, hogy semmi gond, ez normális dolog!
Na nekem hajat kéne mosni...
Annyira utálom!! Pedig nem tart sokáig!
Na megyek kezdek valamit magammal!