Emma! Nagyon cép az új kocsitok!!!
Tudom, te is mindig dógozol, de túl sok felmentést azért nem kapsz ám az irogatás alól!
Geszti! Szerintem se a háziorvostól kérj beutalót vérvételre. A hormonoknak megvan az ideje, hogy mikor kell nézni, hányadik ciklusnapon. Azt még Pécsett is ingyen nézik (gondolom)
De talán ha vannak hozzá papírok itt is leveszik a vért, nem tudom...
Nekem a prolaktinom elég magas volt, bár dokibácsink szerint ezzel még teherbe lehet esni. Hát mondtam, hogy ne kísérletezgessünk, inkább gyogyi. Aztán meg nem volt rendesen peteérésem sem, ebben a prolaktinnak is lehet szerepe, én is kaptam clostit. De mindkét gyerek clostimentes hónapban jött össze, mivel 3 hónapnál tovább nem lehet egyhuzamban szedni. De kérdezzél csak nyugodtan, szívesen segítünk itt a csajokkal neked, sajna van tapasztalat többünknek is. Nekem is volt lapar, meg HSG még Dani előtt, a HSG-m az jó lett, a laparon derült ki az endó.
Cseriani! Amikor ezekben a dolgokban benne voltam keményen, én úgy voltam már vele, hogy lassan doktorálhatnék is
Totál képben voltam, a hormonszintek normális értékeit kívülről fújtam, a szóba jöhető kezeléseket szintén. Örülök, hogy túl vagyok ezen már. Talán ez miatt sem vágok bele a 3. babába.
Bár múltkor olvastam egy újságot, amiben nagyon szép babácskák voltak, akkor nagyon rámjött, hogy deszeretnékmégegyet,egykislányt
Aztán reggel felébredtek a fiúk, és az esti vágyaimat azonnal a valóságba vágták jó mélyre, két rosszcsont is elég. (vagy nem?
)
Nem tudom mit akartam még írni, Dani már a gépet követeli, ahelyett, hogy aludna
Ja, meglestem Timit az iwiw-en, múlt héten szombaton belépett, bár lehet, hogy a férje volt.
TIMI!!!! Jelentkezz lécci lécci lécci!!!! Nagyon aggódunk érted!!!!