Sziasztok!
Aki még csak 30 vagy annyi sincs, az nem lehet öreg, mert még én sem vagyok az a lassan 34 évemmel, meg Mimi sem!
Párom szenved nagyon attól, hogy egy hét múlva már 30 lesz, kb egy hónapja hallgatom a kínjait!
Én imádtam 30 lenni, már egy évvel azelőtt is 30-at mondtam, mielőtt betöltöttem volna. És a 33-at is imádom, meg majd a 35-öt is fogom. A 34-es szám valahogy nem tetszik!
Shrek nekem is nagy kedvenc, imádom benne szamarat!
Gabusz! Mit mondott dokinéni? Szurkolok Milánnak!
Én nem emlékszem ilyen fészekrakó lázra, valahogy mintha más dimenzióban lettem volna z utolsó két hétben, nem sok maradt meg, csak a kórház, meg amikor kezdődtek a fájások.
Orsi! Jól megnéztem a képeteket, mert azt hittem, a mi kertünkben van fotózva, szinte tök ugyanaz a kerítés!
Aranyos kis családod van, gondolom nincs unatkozás ennyi gyerkőc mellett.
Érdekes, hogy mikor pár hós volt Gézu, el sem tudtam képzelni, mit fogok majd kezdeni két bébivel, ha már egytől is ennyire kimerülök, meg mindenben olyan kezdő vagyok, aztán szép lassan minden helyzetbe belejöttem, és már nincsenek félelmeim a két gyerkőctől!
Nálunk ritka volt az átalvás, pedig nagyon reménykedtünk. Viszont így 3 hónap zsinórban betegeskedés és éjszakázás után már annak is tudok örülni, ha egyszer kel, vagy kétszer, de akkor szopi után visszaalszik.
Most annyiban jobb a helyzet, mint korábban, hogy mióta egy alvása van napközben, azóta reggel nem fél 6-6-tól van ébren, csak 7 fél8-tól. Így az éjjeli etetéseket is könnyebben viselem, még ha néha egy órát is kell ringatni.
No én még nem nagyon készülök karira, mármint takarításilag, bár tegnap függönyöket mostam, meg ma is suvickoltam, de csak a szokványosat, Gézu mellett mostanában nehéz. De nem parázok, decemberben lesz két család mentes hétvégénk, azt igyekszem kihasználni.
Bár nálunk még nincs sok játék, ezért felesleges sem nagyon, de azért köszi az infot, jó tudni, hogy védőnénikhez fordulhatunk ilyen ügyben is!
Sportcsarnokot én is kiszúrtam, még a költözés hónapjában, aztán hallottam, milyen gubancok vannak, és hogy hiába olyan szép, nem lehet használni. Ez nagyon gáz!
Én is úgy terveztem, hogy majd járogatunk úszni, mert rám férne, aztán még mindig semmi.
Campona mellett érdemes picúrral is menni, Mármint van olyan víz, ami jó Gézunak is? Vagy az csak babaúszás keretében?
Ibernuska! Akkor ha hirtelen eltűnsz, akkor tudni fogjuk, hogy Zsófi érkezőben van! Izgi! Gondolunk Rátok sokat!
Vérnyomi nekem is csak dokinál volt magas, de nekem az 160/100-at jelentett. Otthon jól voltam, egy hét kórházi megfigyelés után sikerült megnyugtatni a dokimat, hogy nincs semmi bajom, csak a sok várakozás, folyosón ücsörgés nem tesz jót. Meg a kórházi stressz!
Sylph! Munka igen, miután összejöttünk, egy hónapra rá kiment Prágába. Én meg itthon temetkeztem a munkába, hogy minél gyorsabban teljenek a napok. Ezt játszottuk 15 hónapig, aztán utánamentem!
És valóban az utolsó órák a legkibírhatatlanabbak, olyankor percenként nézi az ember az órát. Majd kérünk képeket!
Karácsonyi menü kérdésbe nem tudok belefolyni, mert apóséknál leszünk, ott lesz ebéd, aztán 6-kor jön itthon a Jézuska!
Mimi! Szuper, hogy ilyen jól álltok! Pihi után kérünk fotót!
Dolli