Új privát üzeneted érkezett!

Bettyna,

ez a Forever-es aloe amiről beszélsz?

Tudom, te most külsőleg értetted, de hátha tudsz tanácsot adni, hogy adhatok-e Pálminak a gélből, te mit tudsz?

A könyvben azt írják igen, csecsemőknek egy kávéskanálnyit naponta.
Szeretném adnii neki, mivel tápszeres, így nem kap anyatejet ami az immunrendszerét erősítené,,, és nekem saját részre nagyon bevált.

Kép

Kép
sz.veronika

Madarász u-i Kórházról:
Laura 6 hónapos volt, amikor tüdőgyulladás miatt vénásan kapta az antibiotikumot. Nem fogtak bennünket bent, hanem naponta 2x reggel és este vittük infúzióra. Egyik alkalommal a branült cserélni kellett és emiatt máshol szúrni vénát. 32x! szúrták meg a lábait bokánál, mire eltaláták és bekötötték az infúziót. 1x kihozták és mondták itassam meg, hogy könnyebben betudják kötni az infúziót. Persze a történtekből semmit nem láttam és hallottam, mert a gyereket elvitték tőlem egy távoli kezelőbe és nem engedtek be hozzá, csak itthon szembesültünk a szúrások nyomával. MÉg most is összeszorul a szívem, hogy mit élhetett át Laura, idegen emberek, idegen környezet és csak böködik, csak böködik, fájdalmat okoznak neki és fogalma sincs, hogy mi miért történik. :evil: Hú megint nagyon dühös lettem, pedig mindez már 5 évvel ezelőtt történt.

Ma már biztosan nem engedném, hogy elvigyék tőlem, csak és kizárólag a jelenlétemben csinálhatnának vele bármit is!!!

Susy!
Program állandóan lefagy. Esetleg másik fajtát tudnál küldeni? Köszi előre is.

rozsaag

Kép Kép
rozsaag

Sziasztok,

mei tai-t varrattam, de vennék most hordozókendőt is. Mit javasoltok, hol tegyem meg? A babakozelben.hu-n? Ezt a linket ajánlottátok sokan. Ott a rugalmas hordozókendő jó választás újszülöttnek?

Köszönöm:
Gabesz

Kép
ugabesz

Kalinka,

engem pont tegnap cseszett le egy rokon, hogy miért van a gyerek állandóan rajtam... és hogy elkényeztetem.

Szerintem egy 6 hetes pici babának sokat kell érezni e az anyukáját - főleg hogy éjszaka úgyis saját kiságyban alszik - kell neki a biztonságérzet, hogy odafigyelnek rá, ha "szól", hogy szeretgetik...

Mzs,
hordozókendővel én is nyüglődöm, nem igazán megy ez a fektetett pozíció, valahogy a háta mindig lejjebb van, nem tudom egyenesbe hozni.

Kép

Kép
sz.veronika

sziasztok, kalinka, nekem még a könnyem is kijött téged olvasva! Nagyon ügyes voltál, és tényleg hihetetlen, hogy a szoptatási tanácsadók milyen önfeláldozóan dolgoznak és mennyit tudnak segíteni.

rozsaag, jól látom, 32x???? jézusom!!!!!! ez borzasztó! Rózának is vagy 7-8 szúrása volt, mikor kihozták a rendelőből (én sem voltam ott) teljesen elgyötört volt a szeme és beleájult a karomba, rögtön elaludt. Ott bömböltem a kórház folyosóján, és máig nagyon fáj ami történt.

jaj, hogy ne csak sírósat írjak: lányok, én is mondtam apának a naptárkészítő programot, de azt mondta, hogy mire kinyomtatjuk színesben, fotópapírra, kb ugyanott vagyunk árban mintha rendelnénk. Ti milyen megoldást használtok?

És még egy kérdés: ti hány fokon mossátok a babaholmit? 50 vagy 40? jó lenne energiatakarékosnak lenni, de nem tudom elég-e a 40.

Kép
Kép
szalamandra

Szalamandra,

én csak a tejes vagy pisis-kakis cuccokat mosom nagyobb hőfokon, a többit csak 30-on...

Kép

Kép
sz.veronika

Sziasztok!

Rozsaag
Nálunk jól működik a progi, milyen a géped? Apa szerint a géptől is függ, de megkérdem neked, hogy mi van még.

Szalamandra
Én 40 fokon mosok mindent, pelusokat 60 fokon, és időnként főzőprogramra teszem. Most mióta mászik kristóf akármennyire takarítok tiszta kosz a ruhája azokat szintén 60 fokon mosom.

LLányok ma van Advent első vasárnapja! Ha nem bánjátok minden nap hozok nektek egy kis érdekességet, egyfajta virtuális adventi naptárat. Kívánom, hogy mindenkinek boldogságban, és sok örömben teljen az ünepi készülődés.

Kép
A Csendes éj című éneket 1818-ban egy osztrák pap, Joseph Mohr írta. A karácsony előtti napon közölték vele, hogy a templom orgonája eltörött és Szentestére nem készül el. A pap bánatos lett, és mivel a karácsonyt zene nélkül nem tudta elképzelni, úgy döntött, ír egy dalt, amelyet a kórus előadhat. Leült és megírt három versszakot. Később ebben a kis ausztriai templomban hangzott fel először a "Stille Nacht".

Kép
Kép
susytunder

Sziasztok!

Csajok, minek szenvedtek a fektetett pozícióval a kendőben? Simán lehet egy újszülött is függőlegesen, gondold meg, akkor is úgy van, ha a válladra veszed, maga a pozíció nem árt neki. Arra viszont figyelni kell, hogy a kendő megfelelően tartsa, annyira szoros legyen, hogy ha előrehajolsz, ne távolodjon el a baba, de ne érezd, hogy fojtogat. Így pedig ha nem alszik el, jobban tud nézelődni, mint a fektetett helyzetben.

Gabesz, a babakozelben.hu-n rugalmas kendőt lehet kapni, az újszülöttnek tökéletes, de csak kb 5-6 kilóig lehet használni. Utána már a rugalmassága miatt nem tart eléggé, és más fajta szövésű anyag kell. Amit itthon kapható ilyen kendő és jó, az a nandu márkájú, vagy még elmegy a carolino. Kismamásat és bóbitát ne vegyél, a Brendonban kapható amazonasról hallottam rémtörténetet, hogy egyszer csak szétszakadt és a gyerek elindult kifele... Ha nagyobb összeget akarsz rászánni, és most itt 20-30 ezerről beszélek, akkor itthon kapható a Lana (ez biopamut, és akárcsak a többi, a festék is szigorúan ellenőrzött, ártalmatlan), van néhány gyönyörű mintájuk, illetve külföldről lehet rendelni, van sokféle jó, pl Hoppediz, Didymos, Storchenwiege, Girasol. Én a német e-bayen szoktam használt kendőket nézegetni, sokkal olcsóbban lehet venni, és általában tényleg hibátlan, alig használt darabokat is ki lehet fogni. Persze lutri, de nekem eddig 3 darabbal bejött (2 ajándékba ment). Persze ebben a kategóriában csak akkor érdemes gondolkozni, ha tudod, hogy te sokáig akarod hordozni a gyereked, esetleg többet, vagy ha felvet a pénz :) Mondjuk sokkal olcsóbb, mint egy jó babakocsi... A rugalmasat mindenképpen le kell cserélni előbb utóbb, nem tudom, érdemes-e venni. Mondjuk azzal könnyebb dolgozni, aki bizonytalan, nyer egy kis önbizalmat a továbblépésre.

Rózsaág, ez tényleg nagyon durva! Én is nagyon mérges lennék 100 év múlva is, és ha látnám, lepofoznám, aki azt teszi a gyerekemmel! :twisted: :twisted: :twisted:

Kalinka, nagyon ügyes és kitartó vagy, van okod büszkének lenni magadra! És a kendőzés tényleg kiráááály! Bár mi itthon nem nagyon szoktuk.

Itt egy pénteki kép, hogyan közlekedünk mostanság, amíg el nem készül a hordozós kabátom:
Kép
danann

Sz veronika,a www.hordozo.hu-n vannak infok, de szerintem érdemes elmenni egy tanfolyamra ami 2 szer 2 órából áll,én az Onodi Áginál voltam,de van több helyszin is, ott megtanitanak a biztonságos kötésre, különben nem nehéz csak sokat kell gyakorolni a felkötést, apró dolgokon múlik a kendő jó megkötése.
kalinka

Danann, szerintem mi együtt voltunk az Áginál tanfolyamon,nem augusztusban voltál?
kalinka

Sziasztok!

Veronika - Igen, a Foreveres First-öt írtam és Mzsperx tanácásra azt fújtam Szabi ujjacskájára és már alig-alig piros. Köszi Mzs a tanácsot!!!! Amúgy nem vagyok egy aloe guru, de van egy barátnőm, aki az, majd holnap felhívom, megkérdezem neked.

Kalinka - Megemelem a kalapom előttetek!

Susy - Nagyon figyelmes vagy!Köszönjük a meglepit!

Rózsaág - 32x? :shock: Te jó ég!

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Kalinka, én valamikor áprilisban voltam nála a háti első alkalmon, és szeptember 5én a második alkalmon. Erre tutira emlékszem, mert egy barátnőmnek aznap van a szülinapja, és nálunk volt a meglepi-bulija, rohantam haza készülődni :lol:
danann

Kalinka, Gabesz!

Mindketten nagyon ügyesek vagytok, komolyan mondom! Nem sokan kűzdenek ennyit a szopiért, főleg az első gyerekesek! Én is feladtam az elsőnél, de most szerencsére kitartó voltam és Adél teljesen jól szopizik még mindig és remélem fog is még egy darabig!
Gabesz, mi is b.védővel kezdtük, úgy szoktattam le, hogy először cicit kapott és ha nagyon nem boldogult vele, akkor tettem fel. kb 2 nap alatt leszokott. Próbáld meg te is, kezd cicivel mindig! Hajrá!

ildi

Kép
Kép
kincsesi

Ja, még akartam kérdezni: próbáltam Adélnak adni kis gyümilevet, (barack és alma), de kibukta vagy kihányta mindet. Sőt, tegnap már csak szopi után is hányt szinte egész nap, szörnyű volt. Ma már úgy tűnik minden ok. Van olyan, hogy még nincs felkészülve a gyerek a hozzátápira? Vagy csak a gyümi nem szimpi neki?

Kép
Kép
kincsesi

kincsesi, biztos hogy a gyümölcs miatt volt? nem lehet hogy valami betegség volt? Róza negyedik napja kap almalevet, nagyon pici adagokat. Hányás nem volt, de pici hasmenés igen, illetve sokkal nyugtalanabb este-éjjel, de ez lehet, hogy másért van, mondjuk más fejlődési szakaszba jutott. Amúgy nagyon édes, a hangocskáját próbálgatja éjjel-nappal, s szerintem ezt vitte át a sírásra is: üvölt, visít, de ha megvan amit szeretne, abbahagyja :) és mindehhez valami kis öregmamókás kerek képet vág, meg kell zabálni :)

Kép
Kép
szalamandra

Sziasztok!
A férjemre tejpép helyett rásóztak egy tápszert a patikában. Nem kell valakinek? Milupa Milumil 3, 9hós kortól, gyümölcsös, 600g. 2000ért vettük, 1500ért odaadom. Valami személyes átvétel érné meg, mert ha postázni kell, az arányosan nagyon sokba kerül. Tőlem Újpesten, vagy a férjemtől a Deák tér környékén lenne átvehető.
danann

Sziasztok!

Danann
Nem cserélik le valamire, amire szükségetek lehet?
Jó fej a gyógyszertárasotok.

Kincsesi
Nekem elképzelésem sincs mitől hányhatott Adél, remélem azóta minden rendben.

Kép Az első karácsonyi üdvözlőlapot 1843-ban nyomták, Sir Henry Cole részére. Nagyon elfoglalt ember volt, aki időt akart nyerni karácsonyi leveleinek megírása során, viszont érdekeltsége fűződött a postai hálózat bővítésében is. Csak az 1860-as évek során terjedtek el a képeslapok, az olcsóbb nyomdai megoldások bevezetésével.

És akkor itt a rövidhajű kristóf.
Kép

Kép
Kép
susytunder

Susy olyan jó kis karácsonyi hangulatot varázsolsz ide. :) Köszi.
Kristóf nagyon édi!!!!!!!!!

Lányok! Reggel óta nagyon szédülök már a délelőttöt is végig aludtam, feküdtem. :( Eléggé rossz.. Van tippetek?

Kép
dius87

mosás: én 40-en mosok mindent.

danann, nekem m-es kendőm van, a zsebes keresztezettet nem tudom megcsinálni belőle. csak a simát. azt kevésnek érzem...

bettyna, örülök, hogy bejött a first :) én most köldököt ápolok vele, meg az anyatejes kiütéseket, iszonyatosan néznek ki, bepirosodtak, ilyen még nem láttam :D

danann, elképesztő, hogy a patikában mást adtak, mint amit kért a férjed...

dius: alacsony/magas vérnyomás, alacsony vércukor, időjárás :) nem tudsz vérnyomást mérni? azt nem ártana ellenőrizni. szellőztess, igyál sokat, és egyél valami édeset. ezek lehet, hogy segítenek.

KépKép Kép
mzsperx

Danann,

persze büfiztetésnél is függőlegesen van, de csak rövidebb ideig. Mindenhol azt olvasom, hogy 3 hónapos korig ne tartsuk függőlegesen - hordozóban, hintában, pihenőszékben, stb.

Én is itthon kötözném őt magamra, mert amint leteszem sír, így alig tudok valamit csinálni - viszont több órára nem köthetem csak vízszintesen magamra.

Most is itt szunyál a bal kezemben, a jobbal meg gépelek :) De amint leteszem felébred és sír míg fel nem veszem...

Ja egyébként lányok vége a nagy örömömnek, hogy milyen jól alszik a kiságyában éjszakánként, mert most már második éjjel aludt velem az ágyban - órákig nyüglődött-sírt este, altatgattuk és végük csak az ágyamban aludt el, viszont így sokkal hosszabbakat alszik, nem ébred fel 3 óránként enni, így sokkal jobban ki tudom pihenni magam.
Csak így meg majd később kell külön szoktatni, ami biztos nehéz lesz.

Mindenesetre a múltkori lélegzésfigyelő beriasztása miatt is jobban érzem így magam, hogy velem alszik.

Kép

Kép
sz.veronika

Sziasztok!

Susy!

Nagyon köszi,hogy idecsempészed nekünk az ádventet,olyan jó!
Kristóf meg elképesztő kis huncut exxel a frizurával! Jó,ha jövő héten megy a csomag hozzád? Ruha,pipere,tartós élelmiszer mehet?

Hoztam nektek friss képeket! Kép Berci és Kamilla
borossné becz márta

Márti, ez mi amiben ül?

Most akarok pihenőszéket venni, aztán néztem a hintákat, olyat, ami elemes és hintáztatja, ez nem az a képen?

Ha van valakinek ilyen, mi a véleménye? És milyen sűrűn kell elemet cserélni? Kinéztem a Brendonos Graco Baby Delight-ot, ilyen van valakinek?

Kép

Kép
sz.veronika

Kép A 2 hónapos nagylány
Kép Szieszta Apával
borossné becz márta

Örülök, hogy tetszik a kis adventi meglepi. A csokit gondoljátok hozzá. :)

Márti
Persze jó a jövő hét. Annyi változás van, hogy besokalltam, hogy nem reagált a tv a levelemre, ezért megszereztem az anyuka címét, ÍGY APÁVAL MI SZEMÉLYESEN ELVISSZÜK AZ AJÁNDÉKOKAT
Ezt mindenki másnak is írom, hogy ha esetleg a felhajtás miatt maradt ki belőle, nem lesz felhajtás. Esetleg Márti megemlítheted a másik topicban is.

Kamilla édes nagylány! Hogy eltelt 2 hónap. Nagyon szép kislányod van Márti. :)

Dius
Én akkor voltam álomszuszék mikor már a végét jártam. lehet neked semsok van már hátra.

Veronika
Nekünk is ilyen hintánk volt, 1 hónapja adtuk el, mert Kristóf kinőtte, alig lehetett kivenni belőle.
Kb. 6 hetes korától használtuk, lehet dönteni, de az elemet egyszer sem cseréltük.

Kép
Kép
susytunder

Mzs, a zsebes semmivel sem tartja jobban, legalábbis ha a sima kereszt jól van megkötve, csak plusz egy réteg melegíti!

Veronika, simán lehet egész nap rajtad függőlegesen! Szerinted afrikában hogy van anyukán a gyerek, amíg az megy dolgozni a földeken? Mégsem púpos, sánta, derékfájós az összes fekete, szóval paraszti ésszel sem lehet káros. ;-)

Márti, nagyon helyes a kiscsaj, meg persze a fiú családtagok is :-)

Susy, Kristóf frizurája is jó lett :-)
danann

Ja, patika: azért a férjemnek is elég jól megmondtam, mit hozzon, nekem nem tudta volna bemagyarázni a patikus, h ez is jó helyette... sajna múlt héten volt, csak azóta nem tudtam vele foglalkozni, már tuti nem veszik vissza...
danann

Veronika!

Ez egy rezgő pihenőszék,én azért ennél kötöttem ki,mert a pihenőszékek közül ezt találtam,aminek állítható a háttámlája,hintaszék funkcióban teljesen vízszintesre dönthető,nagyon szeretjük,Kamilla délelőtt mindig ebben alszik el.
www.jatsszvelem.hu/termekek/fisher_pric ... eluxe.html

Márti
borossné becz márta

Márti

Már két hónapos az nem semmi. Mindenkinél röpül az idő csak nálam állt meg? :lol: Nagyon szép kislány :)

Mzs

Lehet igazad volt, hogy a vérnyomásom. Már jobban vagyok. Mondjuk eddig magas volt de már rendben van. Lehet túl sokat fekszem és alszom de pár óra után úgy érzem magam mintha hetek óta nem aludtam volna.

Lehet én is azért vagyok álomszuszék... mert már nincs sok. De minden álmom a kicsi körül forog... :)

Kép
dius87

Sziasztok!

Jó rég voltam jó sokat írtatok, igyekszem felvenni a fonalat :)
A képeket megnéztem, csodaszépek a babák :)
Vendég

Sziasztok!

Nagyon cukik a gyerkek!!!!! Elképesztő, hogy nőnek! Az én Szabim is holnap már 2 hónapos lesz!

Dius - Szerintem is az időjárás miatt lehet az álomkór, meg hogy már tényleg a "végét járod".

Márti - Ugyanilyen hintaszéke van Szabinak is! :D

Újabb kérdés - Képzeljétek úgy jártunk, mint Kriszta Zétije: Szabi kinőtte a babakocsi móziját. Különösen ilyen vastag ruhában. Szóval azt gonodltuk ki a párommal, hogy ha már úgyis a sport részt ledöntve kell sétálnunk, akkor lehet, hogy beszerznénk egy könnyebb és kisebbre csukható kocsit, mert ezt felcipelni az emeltre vagy bepaszírozni a csomagtartóba, kész extrém sport. :roll: A Peg Perego Piko Switch-ét néztük ki. Van valakinek valamilyen tapasztalata vele kapcsolatban?

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

jesszum, panndi, 17 hét??? ez mikor telt el:? :)))

KépKép Kép
mzsperx

Susy,
köszi az infót, szerintem akkor a héten meg is vesszük.

Danann,
meggyőztél :)

Márti,
köszönöm! Ezt is nézegettem, de végül valamiért a hintázás jobban tetszik, mint a rezgés :) Bár a babáknak lehet, hogy tök mindegy, csak mozogjon! :)))

Kép

Kép
sz.veronika

Márti, most nézem, 18 kg-ig jó? Hát ez igazán megéri a pénzét!

Na akkor majd még a boltban kipróbáljuk mindkettőt és meglátjuk! :)

Kép

Kép
sz.veronika

mzs: na ez engem is érdekelne :lol: Hihetetlen, mennyire gyorsabban megy az idő, mint anno Zsófival... jövőhéten talán a neme is kiderül :wink:

Babakocsi: nekünk ilyen van, tesó is ezt kapja:

http://bambino.hu/shop_artdet.php?shop_ ... &cikk=N760

Fektethető, lábzsákos, és nagyon-nagyon könnyű, én nagyon szeretem! Bár Zsófi már nem használja, csak nagyon ritkán, szóval most már a tesóé :lol:
Vendég

Veronika!

Bizony! :lol: Ez volt a másik indok,amiért ezt választottam! De boltban drágább lesz! Jobb,ha megrendeled,ez közvetlen a magyarországi Fisher-Price kereskedés,egy árrést simán megspórólsz!

Márti
borossné becz márta

A mi hintánk 14 kilóig voolt jó, de már 10 kilósan nem tudtuk használni, egyszerűen a gyereket nem tudtak kivenni belőle, csak kicibálni.

Kép
Kép
susytunder

Susy, ez tök jó, hogy bevállaltátok, hogy elviszitek a cuccot a kisfiúnak :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Most már csak azt nem tudom, hogy kb. mennyi idősen 10 kilós egy gyerek :)

Kép

Kép
sz.veronika

Nem tudom mi van, de Pálmi ma az egész napot átaludta, csak enni kelt fel, azt is csukott szemmel félig alvás közben csinálta. Máskor meg egész nap fent van 1-2 óra alvással.

Lehet, hogy bekapott valami bacit? Most szombaton jött az első két ember megnézni őt, ezért gondolom, hogy talán ez lehet...

Más... felmerült, hogy vajon milyen a vércsoportja, kerestem a kórházi zárójelentésen, de nincs. Ezt nem nézik meg?

Kép

Kép
sz.veronika

veronika, lehet hogy az időjárástól van - Róza meg ma egész nap nyűgöske, meg éjjel is az volt. A védőnénink mindig az időjárást emlegeti ha van valami nemmindennapi a viselkedésében :)

Kristóf is, Kamilla is szép-szép-szép!!! :)
Ez a hinta nekem is tetszik, majd talán a következőnek :)

Kép
Kép
szalamandra

Veronika
Ez teljesen alkatfüggő. Kristóf 9 hósan 10 kiló, de vannak gyerekek, pl. unokatesóm kislánya 15 hónaposan ennyi. Mi nagyon hamar kinőttük. :roll:

Kép
Kép
susytunder

Veronika, Lilla egy évesen 8950, 18 hósan 10600 gr volt...ő olyan középméret, van nálunk kisebb és nagyobb baba is :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

veronika, Zsófi hónapok óta 9 és 10 kiló körül mozgo, de a 10-et nem éri el :)
Vendég

Sziasztok Anyukák és az Anyukák kezében, netező babák! :lol:

Gratulálok Gabesznek és Kalinkának a szoptatásért tett erőfeszítéseihez! Igazán nagyon ügyesek.
Hát a kórházi történetek nem semmik! Jó, hogy nekünk még nem volt ilyenben részünk.

Panndi!
Múlik már a hányós korszak???? Vagy legalább csillapodik?

Mi tegnap voltunk dokinál, mindent rendben találtak! Remélem így is marad. Bár néha én hatalmasnak érzem a hasamm és már van úgy, hogy most nehezebben mozgok! Mi lesz még itt!!???

Dius!
Nem irigyellek, pihenj csak nyugodtan vigyázz magadra! Lehet már nemsokára babázni fogsz!

Jó karácsonyi készülődést mindenkinek, már takarítani én is elkezdtem...

Kép
becsengo

becsengo

Köszi, pihenek ezerrel. Érdekes mert én az a fajta ember vagyok aki alszik 7-8 órát és kipattan a szeme és már nem álmos. Persze most egész éjjel alszok, délelőtt 2órát + délután 2-3órát valamikor már sötétbe kelek mondom te jó ég :) Aztán este 9kor már megint ragad le a szemem :lol:

Eddig nem igazán szerettem a karácsonyra készülődni, díszíteni is mindig feleslegesnek tartottam volt hogy fánk sem volt. De most hogy jön a kicsi fiúnk rámjött a díszíthetnék már a bejárati ajtó meg a kisszobába az ablak is fel van alig várom már hogy a karifát is díszítsük valószínűleg már Barnabással együtt. :)
Ma azt mondta a doki hogy szerinte van még egy kis idő. Általában ha a doki azt mondja itt még nem lesz baba akkor szokott jönni, vagyis az összes szüléstörténet ezzel kezdődik hogy: Itt még ma nem lesz baba :lol:
Jó fej volt a dokim azt mondta nem kérdezni senkitől a szülésről meg a neten se nézzek utána. Mondtam már késő :lol:
Kérdezte voltam e szülőszoba látogatáson hát mondta hogy nem, én nem látogatni szeretném hanem már babával szeretnék onnan kijönni. :)
Mondta hogy jó jel lenne ha már lennének jósló fájásaim hát voltak valamikor csak aztán a sok magnézium és elmúlt... estére elég kemény a pocim de az nem az. Remélem azért magától fog megindulni. Olyan 10. után kértem a Barnustól majd meglátjuk hogy dönt. :)

becsengo, panndi

Nálatok is hogy rohan az idő, ha más vonalzóját nézem mindig ledöbbenek hogy milyen gyorsan halad meg hogy milyen nagy már a baba és még csak most született. Mikor Mzs szült azt hittem nincs sok a terhességünk között de már lassan éveknek tűnik hogy megszült. :)

Kép
dius87

Sziasztok!

Dius
Én mindíg nagyon várom a karácsonyt, és mindíg szépen feldíszítem a házat. Adventi koszorút is magam készítek minden évben.

És akkor jöjjön a mai nap érdekessége:

Kép Az első karácsonyfát valószínűleg Brunszvick Teréz állította Aszódon.Az emberi életben az ünnepi alkalmaknak, szertartásoknak nagy a jelentősége.Az év legnagyobb ünnepe, melynek leggazdagabb tartalma van, az a karácsony. Igazi humanista tartalommal a keresztény vallás töltötte meg, a kis Jézus születésnapjának nyilvánította, mely a béke, szeretet erkölcsi parancsát jelenti mindnyájunk számára.

Kép
Kép
susytunder

Ildi, Márti, Becsengo

http://www.segitspatriknak.extra.hu/

Ezt a linket ma az anyuka küldte nekem. Ha gondoljátok itt van számlaszám, és akkor nem kell csomagot küldeni. Nekem azt írta bármilyen felajánlásnak örülnek.

Kép
Kép
susytunder

Köszi Susy, már átküldtem Apának a linket, meg a számlaszámot :lol: és így maradunk a eredeti pénzes tervnél :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Ildi
Szerintem így a legjobb mindenkinek! :)

Kép
Kép
susytunder

Sziasztok,

folytatódnak nálunk a gondok: Dávidnak állandóan bedugul az orra, naponta 2-szer porszivózunk. Ma megnézte a doktornéni és azt mondta, hogy nincs semmi baja, ez megesik olyan babáknál, akik nehezebben alkalmazkodnak az itteni klimához. Tegnap az orrdugulása miatt reggel kevesebbet evett, aztán nyűgösködött és kimaradt egy szopi, hát nekem estére begyulladt a bal mellem, és lázam lett, meg teljesen kimerültem. Éjszaka már nem volt tejem és Dávid sem tudott szopizni.
Ma reggelre jobb a helyzet, már újra szopizik, de a mellem még mindig vörös foltos. Nem javul. Mit javasoltok mellgyulladásra?
Szoptatási tanácsadó azt mondta, hogy fejjem, de csak óvatosan, mert akkor ott túlkinálat lesz, amit a baba soha nem fog kiszívni, így a probléma újra és újra beáll.

Kép
ugabesz

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?