Na sziasztok!!
Hát a professzorunk az egy csúcs!! Hogy a fenébe forgolódik így??? Én már nagyon el vagyok keseredve!! Az öcsém 6 hónaposan állt!!!Felállt magától!!
Ráadásul a fogacskája sem jön ki Vikinek! El sem hiszem.....Mikor fog ez a gyerek akciózni???
Szépek az asztali díszek! Én nem szoktam csinálni, nem is szoktunk venni!
Egyébként kövessetek meg, de én nagyon nem szeretm ezt az előre karácsonyozást, vagy hogy is mondjam! Mikor bemegyek egy boltba vagy egy hipermarketbe és szól a karácsonyi zene, hogy
VÁSÁROLJ!!!VÁSÁROLJ!!!
Ettől hányok! Bocsika, de utálom, hogy a sok birka megrohamozza az üzleteket, drágábbnál drágább ajándékokat vesz, ráadásul hitelre!! Ez megöli sztem a szép, nyugodt karácsonyi hangulatot!
Meg lehet én vagyok hülye, de mi a fenének kell egy hónappal előtte kivilágítani mindent??? Nappal is??? (Tami, nem Neked szól, itt senkit sem akarok megbántani, remélem nem teszem...) Bp. és itt Barcika is nappal ki van világítva?? Mi a francnak?? És nincs pénz, válság van, stb. Mennyit meg lehetne spórolni, nem beszélve az áramról és a környezetvédelemről... Na jó, nem bosszantom magam!
Tényleg nem akarok senkit megbántani,!!!!!Ez az én véleményem.
Lehet nem is kéne leírnom. Na mindegy, már leírtam
Jaj, de cuki Levi baba!! Tegnap anya is adptt csokit Vikinek...Úgy elkapta, sikerült elvenni tőle de a pofija tiszta csoki lett. Pont mint Levinek. Hát szeretni fogja a csokit...Nem szeretnék pedig adni neki...
Zsoltika szívem!! Annyira szép vagy!!!!!!!!!! Patr!! Ha eltoljátok, akkor lehet, hogy én is tudok menni
Nem ígérem, abból csak a baj van! De ha a kocsit sikerül addigra megcsináltatni és apa sem dolgozik, akkor megyünk!!!
Viki mostanában nem hajlandó enni. Még ez is...Se a tápszer, se a pép, se a főzelék, esetleg a banán, az is magában. Jól összetöröm és víz nélkül, csak úgy! Azt szereti! Egyszerre megeszik belőle egy egészet. De attól nem fog hízni...És szerencsére a kakit sem fogja!
Na megyek, sztem felébredt és nemsokára jön haza apa is!
Még benézek!