Új privát üzeneted érkezett!

Jajj, Zsoltika gyönyörűm, annyira szép baba vagy!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Kép engem nem érdekel a híradó!

Kép lebuktam, hogy megcsócsáltam anya csokiját..

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Se képet nem tudok feltölteni se pü-t küldeni,Nektek szokta ezt csinálni?
De a babanet is baromi lassú most.Csak nálam?

Márti,Apának sok tetoválása van két teljes kar meg elöl a melkas,van a vádliján is meg a csuklóján is...Meg nekem is van egy pár :oops:

nicike

Kriszti aranyos képek.Mivel van össze kenve a pofija? :D

Ja, Lilim elkezdett forgólodni,bár még csak hasról hátra megy neki.
Úgy örülök neki :D

nicike

Halihó!

Tami - szuper hogy megvan a könyv! Norbi kedden dolgozik, ha jól emléxem d.e, csüt nem! De nem gáz ha nem tudod elhozni, majd megoldjuk valahogy!

[quote]V írta:era:Apának előre is nagyon boldog születésnapot!Hány éves lesz?

Kike - köszi a nevében is. Még kis pisis, 27 lesz! :lol:
Domi nagyon ügyi! Képzeld, Nóri meg ma kipakolt az asztal polcából :shock:. Lerántott egy bazinehéz kerámia tálat, ami tele volt tollakkal... még jó hogy nem esett rá! :? Rögtön elraktam...

Jaj, lányok, annyira szarul vagyok! El nem tudom mondani mennyire fáj a derekam. Meg vagyok hajolva, föl sem bírok egyenesedni, Nóri meg csak ordít egész nap, nagyon elegem van! Ha így folytatom be kell szereznem egy tolószéket hogy el tudjak jutni A-ból B-be :cry: :cry: :cry:

De jóhír is van: kibújt Nóri első foga!!!!!! :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.30 18:51-kor.
Vendég

Márti az sms-nagyon édes volt apától, Irigy Nici :oops:

nicike

Jaj, nagyon édesek a gyerkőcök! :)

Kriszta!
Tényleg csokit evett?

Vendégeink elmentek. Lizy annyira fel volt pörögve, hogy megette a tejpépet, és el is aludt! :)

d.dodó

Vera:akkor még nálam is fiatalabb :lol: :lol: én okt.-ben voltam 27. :lol: Milyen tortája lesz?Gondolom nem te sütöd,épp elég melód lesz a kajával annyi embernek!Képeket kérünk ám majd!

Nagyon sajnálom a hátad! :? Próbáltál rá valamit?fasztumgélt,vagy azt a hevederes nyavalyát,tudod-most nem jut az eszembe a neve,ami a gerincre,meg a derékra van,mindig reklámozták régen!Kérd azt karácsonyra,mert ha jól tudom,nem egy olcsóság-de biztos jó-vagyis előkarácsonyra!Hátha segít!!ÁÁ,nem jut eszembe a neve-remélem tudod,mire gondolok!

Bizony,Anyaként az ember kifejleszti a jó reflexeket!!Szerencse hogy ne esett Nórira semmi! :)

Látod:megelőzte Domit a fogzásban :D :D Gratula!! :P :P
Szegényem pedig már mióta szenved vele,hiszen tudjátok :? és látszik hogy ott van,de...... :(
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kike 2008.11.30 19:02-kor.

Kép
Kép
Kép
kike

Lejárt a határidő!!! :)

A következő hozzászóló aki ezt olvassa, legyen szíves párosítson össze számokat 1-27-ig számokkal 1-27-ig. (pl. 8-12, 3-27 stb. :)

KépKép
muffin

vissza. 1-28-ig. :)

KépKép
muffin

Márti!
A Lacid nagy Drága!

Werus!
Éljen az Első Bugri Fog! Nagyon megkínozta?

A derekad a múltkor óta fáj?

AKatus!
Tesókáf hogy van?

VKata!
Tessék hozni Dorci képet!

Patti!
Zsoli bébi nagyon szép!

Kriszti!

Levi tejcsokit szereti?
20150601134430

7-16
20150601134430

Nicike:tetkós család vagytok :lol: nem baj azMajd tegyél fel képet róluk!
Gratula a forgolódáshoz!! :D

Kép
Kép
Kép
kike

Mindenkinek kell párosítani? :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

Gyerekeim kidőltek:mind a három! :D húzzák a lóbőrt :shock:

Kép
Kép
Kép
kike

Igen, Milka csokit evett, olyan tarkát!
Mielőtt megköveznétek, csak a sarkát nyalta le, de amint látszik, több került a szája szélére! :lol: Amúgy nagyon lelkes volt :lol:

Wera! Gratu a fogacskához! Mármint Nórikának gratu! :lol:

Írtátok, hogy jelentkezni kell a négy hós Felicitas csomagra, hát jelentem, hogy nekem ettől függetlenül kipostázták! 8)

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Na jó,párosítok én is egyet
5-20 :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

ezek szerint nem értettétek, de nem is baj, mert közben 29-en lettünk. Szóval úgy kéne, hogy 1-29-ig az összeset párosítsd egy másikkal 1-29-ig. :) Az, akinek elsőre leesik hogy mit akarok... :)

KépKép
muffin

Kriszti:most hogy így mondod:nekem is ,pénteken :lol:
Szóval az,az volt? :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

muffin!
És akkor mondjuk viki irta a 7-16-ot, akkor a hetes fog a 16-osnak, és a 16-os a hetesnek? vagy hogyan? És ha már a 7-es volt, akkor nem lehet mással párosítani, ugye? 15-21-et mondom én.

d.dodó

a felicitastól én még semmit nem kaptam... szülés előtt még a kismama csomagot sem váltottam ki (nem voltam olyan passzban), a kórházban meg semmit nem kaptunk... :twisted: :twisted: :twisted:

KépKép
muffin

jaaaa:vagy úgy.
Értem,de ha én most elkezdem,akkor lehet hogy más is csinálja,és akkor kétféle lesz :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Hát az előbb kopogtak. Mormon térítők voltak, de mire leráztam őket...
Mikor hallottam a kopogást, Levit beraktam az ülőkébe, mire visszamentem, :shock: teljesen előre volt borulva. Majdnem kiesett! Nagyon megijedtem! Soha-soha többet nem rakom bele! :cry: :cry: :cry:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

aki először felteszi. :) de akkor kike csináld, hátha te leszel az első. :)

KépKép
muffin

ok :lol: :D

Kép
Kép
Kép
kike

nem hiszem el!!! :) 1-28-ig...

KépKép
muffin

szóval teótól megkaptam a pü-t de az előző oldalon meg azt írta, hogy az nem mindig működik, úgyhogy itt is szól. Én meg kétszer számoltam. De még időben rájöttem. :)

KépKép
muffin

Kike! Szerintem igen. Volt benne néhény szórólap, folttisztító folyadék-minta, és két Pampers kuponfüzet.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

7-16
15-21
5-20
3-14
4-12
8-10
2-1
9-28
19-17
27-24
6-11
13-22
26-18
23-25

azt hiszem így jó
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kike 2008.11.30 19:33-kor.

Kép
Kép
Kép
kike

Úgy tűnik Kike megelőzött! :lol:

Kép
szly27

akkor a 3-nak nincs párja.

Kriszti:igen,akkor az volt :D

Kép
Kép
Kép
kike

1-7
2-16
3-28
4-6
5-26
8-23
9-10
11-17
12-27
13-20
14-21
15-25
18-24
19-22

Kép
Kép
patr

akkor Patr csinálta jól :oops:

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok!

Csak egy gyors bejelentkezés! Még pakolnom kell a holnapi utazásra! Nagyon szép koszorúkat láttam, és aki maga csinálta nagyon ügyi. Én is magam csinálom, sőt az egész családnak, de ez idén elmaradt. Most kaptam a nagybátyám feleségétől. Ő csinálta az esküvői derokációnkat is, így tudtam, hogy a koszorúnk is tökéletes lesz. Pont olyan, amilyet szerettem volna. A Gergő ugyan még nem értékeli, de direkt ilyen "gyerekeset" kértem!

Kép

Mindenkinek szép estét kívánok!

KépKép
hene

ja,igen kettő 14-est raktam be :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
kike

Az hogy lehet, hogy Kikének 15 párja van?
Nem 14-nek kell lenni?

Kép
Kép
patr

javítottam! :D

Kép
Kép
Kép
kike

Bár most néztem, a honlapjukat...hát inkább visszaszívom. Lehet ez mégis más.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Mindenki eltűnt? :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

Én vagyok. :)

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Megyek akkor én is,tv-zek egyet,már régen tv-ztem utoljára :)

Kép
Kép
Kép
kike

Jó éjszakát mindenkinek!
Fecserésszetek még egy kicsit,legyen mit olvasnom holnap :D

Kép
Kép
Kép
kike

akkor patr, a te számaidat fogom alapul venni. Amúgy az 1-es aki először jelentkezett, és így tovább. Mindenki csak egy nevet és egy címet fog kapni pü-ben, értelemszerűen 'őt húzta' :) és neki kell küldeni az ajit. :) Na megyek megszerkesztem a dolgot. :)

KépKép
muffin

Na sziasztok!!

Hát a professzorunk az egy csúcs!! Hogy a fenébe forgolódik így??? Én már nagyon el vagyok keseredve!! Az öcsém 6 hónaposan állt!!!Felállt magától!!
Ráadásul a fogacskája sem jön ki Vikinek! El sem hiszem.....Mikor fog ez a gyerek akciózni???

Szépek az asztali díszek! Én nem szoktam csinálni, nem is szoktunk venni!
Egyébként kövessetek meg, de én nagyon nem szeretm ezt az előre karácsonyozást, vagy hogy is mondjam! Mikor bemegyek egy boltba vagy egy hipermarketbe és szól a karácsonyi zene, hogy KépVÁSÁROLJ!!!VÁSÁROLJ!!!
Ettől hányok! Bocsika, de utálom, hogy a sok birka megrohamozza az üzleteket, drágábbnál drágább ajándékokat vesz, ráadásul hitelre!! Ez megöli sztem a szép, nyugodt karácsonyi hangulatot!

Meg lehet én vagyok hülye, de mi a fenének kell egy hónappal előtte kivilágítani mindent??? Nappal is??? (Tami, nem Neked szól, itt senkit sem akarok megbántani, remélem nem teszem...) Bp. és itt Barcika is nappal ki van világítva?? Mi a francnak?? És nincs pénz, válság van, stb. Mennyit meg lehetne spórolni, nem beszélve az áramról és a környezetvédelemről... Na jó, nem bosszantom magam!

Tényleg nem akarok senkit megbántani,!!!!!Ez az én véleményem.
Lehet nem is kéne leírnom. Na mindegy, már leírtam :oops:

Jaj, de cuki Levi baba!! Tegnap anya is adptt csokit Vikinek...Úgy elkapta, sikerült elvenni tőle de a pofija tiszta csoki lett. Pont mint Levinek. Hát szeretni fogja a csokit...Nem szeretnék pedig adni neki...

Zsoltika szívem!! Annyira szép vagy!!!!!!!!!! Patr!! Ha eltoljátok, akkor lehet, hogy én is tudok menni :oops: Nem ígérem, abból csak a baj van! De ha a kocsit sikerül addigra megcsináltatni és apa sem dolgozik, akkor megyünk!!!

Viki mostanában nem hajlandó enni. Még ez is...Se a tápszer, se a pép, se a főzelék, esetleg a banán, az is magában. Jól összetöröm és víz nélkül, csak úgy! Azt szereti! Egyszerre megeszik belőle egy egészet. De attól nem fog hízni...És szerencsére a kakit sem fogja!

Na megyek, sztem felébredt és nemsokára jön haza apa is!

Még benézek!

sz.andi

nem, most néztem hogy nem jó. Valamit nagyon nem tudok magyarázni. Szóval az ÖSSZES számot 1-26-ig az ÖSSZES számmal 1-26-ig. (most összesítettem, és volt, aki két püt írt és kétszer számoltam). Tehát nem fele-fele, hanem az összeset az összessel... Értitek? Vagy sötét vagyok és nem tudok magyarázni... :) Azt hittem ez egyszerűbb lesz, de belebonyolódtam. :) vagyis még nem, de remélem hogy valaki más is megérti rajtam kívül. :) :)

KépKép
muffin

Muffin - először nekem is sötét volt a dolog, de most már értem!mindjárt megcsinálom! :lol:
Vendég

most senki nem mer írni... :)

KépKép
muffin

úgy gondolod, hogy ne párok legyenek, akik egymásnak adnak, hanem mondjuk én az 5-től kapok, de a 9-esnek adok? pl

Kép
szly27

Így gondoltad muffin? (Most csak a példa kedvéért írtam le ilyen szabályosan.)

1-26
2-25
3-24
4-23
5-22
6-21
7-20
8-19
9-18
10-17
11-16
12-15