Sziasztok!
Hófordulós babáknak minden szépet és jót kívánok!
vkata, anyjuk, linda, kike: Adventi koszorúk nagyon szépek! Ügyesek vagytok, hogy sajátkezűleg készítitek el!
ibm: Áron is már ilyen ügyes?! Szerintem ő is hamarosan mászni fog.
nici: Nagyon rendes tőled, hogy ilyen jótékony vagy!
Lili milyen kis picurka lehet még, hogy 62-es ruhákat hord! Kis édes baba!
Párodon már egyébként is vannak tetkók?
dodo: Akkor egész sokáig lesztek itthon, bár gondolom, hamar el fog telni ez az idő. Örülök, hogy apának megjött az esze, de sajnálom, hogy ehez sírnod kellett.
sz.andi: Szerintem se aggódj, hogy a te csöppöd még nem pörög-forog! Én lánykám szerintem soha nem fog hasra fordulni, nem hogy mászni!
Ha hasra teszem, kb 1 perc után a hátára fordul, de van, hogy egyből, vagy van, hogy egyszerűen sírva fakad, és nekem kell megfordítani.
Viki: Lackótok szerintem is a hangját próbálja, csak ez még új a szüleinek.
Lea mostanában akkorákat sikít, hogy szerintem a szomszéd utcában is hallani.
Egyébként éjszakánk most borzalmas volt, hajnali 4-től reggel 8-ig kb. 20x kellett bemennem hozzá visszaaltatni.
Alig aludtam valamit.
anyjuk: Anyósomék miatt nekünk is sokszor tele van a hócipőnk, de nem éri meg ezért veszekednetek.
(Most is éppen duzzognak, mert megkértük őket, hogy ne most jöjjenek el több napra, amikor Leát szoktatjuk a kiságyához. Utálom a hozzáállásukat, hogy mindig mindennek úgy kellene történnie, ahogy ők kitalálják, mert ha nem, akkor mindig balhéznak. )
muffin: Apa szégyellje magát, tényleg segíthetne neked többet! Ha más nem, legalább akkor észbe kaphatna, amikor fejmosást kap.
kike: Domitól elolvadok, egyszerűen annyira aranyos, meg lehetne zabálni!
Hihetetlen, milyen ügyes! Az én gyerekem - ha így halad - szerintem soha nem fog megtanulni mászni.
Apának most én is kiadtam a feladatot, hogy foglalja el a gyereket, mert én netezni akarok.
Így most nézik a Kincs ami nincs-et, közben apa magyarázza az eseményeket. Aranyosak nagyon!!!!
Nálunk az a jellemző, hogy vannak dolgok, amibe apa magától besegít, de néha nem árt pár dologra nyomatékosabban felhívni a figyelmet.
Nem panaszkodhatom, mert segít a házimunkába is, soha nem jár el sehova, de kicsit hajlamos Pató Pálos lenni.
Mindig elismeri a munkámat, tegnap éppen azt mondta, hogy ha neki azt kellene csinálnia, amit én csinálok, egy nap után belehalna.
Multkor, amikor már éppen tűrőképességem határához értem, hajnalban elpanaszkodtam neki, hogy nem tudom, mit csinálok rosszul, hogy ennyire nem akar semmi sem jól elsülni. Erre másnap reggel munkába menet küldött nekem egy sms-t, amiben azt írta, hogy "fel a fejjel drága, hiszen a világ legjobb feleségének és édesanyjának lenni nem könnyű dolog".
Úgy sejtem, lánym már unja a filmet (velem soha nem szokott tv-t nézni), megyek megpróbálom megvoodoozni.
Szép estét!