Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Vagyok újra! Köszönöm a köszöntéseket!Boldog hófordulót az illetékeseknek! Így útólag is...

Babák tüneményesek! :D

Tegnap megnéztük a lakást. A környék szuper. A lépcsőház borzalom, a tároló felejtős, mert mindent ellopnak onnan, hiába van zárva. Pont lakik ott egy ismerős. (Anyum kollegája)
A lakás is jó, műanyag nyílászárós, sokmindent nem kell változtatni rajta, csak apró dolgokat a szánk íze szerint.
Belelkesültem, már csinálnám. Egyetlen rossz: most a 4.re cipelhetem a babakocsit :roll:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

köszi kike. :)

azt hiszem mostmár tényleg elhúzok a boltba. :) Amúgy nem baj ha páratlanul vagyunk, úgy is kijön. :)

KépKép
muffin

Kriszti:örülök,hogy azért tetszik a lakás :D viszont tényleg nehéz lesz megmászni a negyediket babakocsival :?
Egyszer laktunk,még Anyuékkal 4.-en,és utáltam,tökre elfáradtam,meg lihegtem mire felértem,akkor még sulis voltam.
De nézd a jó oldalát,meglessz a napi egyszeri,vagy többszöri tornád :D

Kép
Kép
Kép
kike

Kike! Hát igen, a torna meglesz, csak az a baj, hogy a szívem nem bírja úgy az iramot, ahogy kellene. :cry:

Hú ezek az apák! :evil: Irgumburgum!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Enyém Apa most szerdáig itthon lesz. Juppiiiiii!

Na megyek is, mert Levi a rokonoknál, lassan indulunk érte.

Ja, Kike! Néztem Domi videóját! Hát nem semmi a gyerkőc! Nagyon erős! Szinte nem is kúszik, hanem inkább már négykézláb áll! :shock:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Kriszti: :D olyan jó a sok dícséret :P :wink: Szeretem ám :lol:

Sajnálom,hogyhogy nem bírja a szíved?Vigyázz ám magadra!

Kép
Kép
Kép
kike

hogyan lehet két perces szopizással jól lakni?? :twisted:
Mindenhova figyel,csak a szopira nem!De büfi az van!
Jó,mondjuk éjszaka tíz perceket lóg rajta,de nappal,tény egy-két perc alatt lerendezi :evil:

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok,

rég volt olyan hogy másfél napig ne jöjjek, dehát ez van...Tegnap sűrű nap volt.

Először próbálok reagálni...

Kike, Adél se szik 4 percél tovább és mindenre figyel. Ha egy hangos szó, zene, elvonuló alak, bármi...A világ ilyenkor már nagyon érdekes....

Evelin, férjecske mondjon le!
Sajnálom hogy nem jöttök csütörtökön! Valamikor azért jártok esetleg erre? Hízott Eliot, használod a Fantomaltot?

Emma nagyon édes, Orsi! olyan jó érzés mikor mosolyogva kelnek.

Tamara, mi van az evéssel?

Szly, köszi a hiányolást, Roli hogy van?

Andi, remélem azért nem vagy nagyon rosszkedvű!

Katus, szép a koszorúd!

Kriszti, örülök, ez így összességében nem hangzik rosszul! Hogy áll Levi a szopással?

Dodó, Ati is mondjon le! De jó lesz Nektek itthon! Gondolom már várod!

Isten éltesse Gergőt és a hófordulósokat is!

Na most etetek, aztán jövök még...

Kép
andkata

Wera: tegnap meg nem volt meg a konyv, de ma mar megvan! El sem hiszem!
Jovo heten valamikor beviszem a ferjednek a munkahelyere, csak ird meg mikor hogy dolgozik. Elvileg kedd csut jo.De meg ki tudja mert Anna ma csomot pruszkolt....de remelem nem beteg akar lenni.

NAlunk sajna valtozatlan a helyzet, mar kinomban vettem bananos tapot, mert reggel csak 80at evett, delben lement a 160!
Nici Ti hogy alltok a nem evessel?

NA latom apak kellemes hangulatot tudnak teremteni :twisted:
Nalunk tegnap volt ez, kb 3-4 oran at nem is szoltunk egymashoz, elment koszones nelkul itthonrol( na Anna nelkul ez lett volna az a szitu mikor hazajove mar nem talal itt, nem vegleg, csak figyelmeztetes kepp), pedig igazabol nekem lett volna jogomban haragudni, hisz olyan hangon beszelt velem amit en nem turok el!
Na de hazajott es bevallotta hogy elszaladt vele a lo( es mit gondoltok ki miatt volt ez az egesz? hat persze hogy az anyos :twisted: :evil: , elegem van ebbol hogy ha mi veszekedunk az mindig az anyja miatt van!)
Vendég

AKatus!
Hogy vagytok? Adélkám?

Dodó, Muffin!

Apának Kép

Bencuri Viki, Bondi!
Hogy vannak a Csajosok?
20150601134430

Tami!
Anyós is monnyon le! :twisted:

Szép Anna hogy van? Képek?
20150601134430

Kata, használom, de még csak tegnap óta, úgyhogy nem tudom. :)
Tuti járunk arra valamikor a közeljövőben. :)

Ezekről a pár perces kajálásokról meg ne is beszéljetek... Már úgy unom, hogy amikor éhes, akkor melegíteni neki a tejet, aztán általában elsőre nem sikerül eltalálni hogy mennyit kér, akkor megint, és utána egy evés olyan fél óra átlagban. (van hogy csak húsz perc, de van, hogy egy óra). Aztán mosogatás, stb. Ez így legtöbbször kitesz egy órát. Már annyira elegem van abból i , hogy nem tud szopni. És nem rá vagyok mérges természetesen, hanem erre az egész helyzetre. Nagyon kíváncsi vagyok hogy milyen lesz a következő gyerekkel. (ezért is írtam, hogy nem tudom, hogy fogom tudni kezelni az érzéseimet kettőjük között...) :(

na most megyek főzni. (apának tegnap óta megint van külön gépe, azóta beköltözött a gardróbba... :twisted: :twisted: :twisted: ja, a poén az, hogy az ő gépét azért adtuk el, mert úgyis felesleges kettő... aha... na megyek. ez egy ilyen nap.

KépKép
muffin

Viki epp akartam feltenni kepet:)
Mindjat, csak epp kicsinyitem!
Vendég

Orsi: tenyleg nagyon szupi ruhak! Na ezt a turit meg kell keressem!
Ha megyek a vilivel az orstol melyik megallonal szalljak le?
Vendég

Muffin: sajnalom hogy igy radszakad minden es meg csak koszonetet sem kapsz erte, nem szeretem amikor mindent termeszetesnek vesznek, hogy lesz van, ott a friss tiszta ruha, rend van, meleg etel...jo otlet amit csinaltal, hogy csak a sajatodat teregetted ki :lol:
Nalunk szerencsere van dolog amit csinal a hazimunkaba, d azert en is eljutok ide olykor, hogy basszus miert evidens hogy megvan, es miert nem tudja o megcsinalni....
Vendég

Tamara!

A Kerékgyártó utcánál és kezdj el azon az oldalon menni az örs felé vissza és ott lesz, Háda a neve (tehát tulképpen ez is a Nagy Lajoson van).
Mentek hétfőn tornázni?
A cserepesházban nincs olcsóbb torna, nem tudod?
jó vásárlást, majd számolj be, mit találtál.

Evelin!

Ezek az apák!
Nagyon jó, hogy ilyen sokan ajándékozunk,

Fiúknak (mindháromnak) boldog hófordulót!

Ma Anyukámnál vagyunk, most nem krémseből, hanem vargabélesből kajáltam be, de nagyon!!!
(Én már lassan több vagyook, mint amivel kijöttem a kórházból:)
Irtó sokat eszem, de dec. 1-től diéta, perzs csak ésszel)

VKata!

Szép koszorút csináltál.

Mancsi!
Merre vagy? Ráérsz jövő héten?

orsi
Vendég

Kép Eliot tehenkes ruhajaban
Kép
Kép Kép
Kép
Kép es a konyvem is tehenes

Kép koszorunk
Vendég

Sziasztok!

Kike Domi írtó cuki, nagyon nagyon ügyes. Ha olyan dolgot csinál Domi amit mi is láthatunk, akkor majd tegyél még videót fel.

Muffin,Dodó sajnálom hogy apa ilyen szenyó. Szégyeljék magukat. :twisted:

Adventi koszorúk gyönyörűek. És látom sokan ti csináljátok házilag. Én is csináltam, majd teszek egy képet.

Anyjuk Anna gyönyörű és nagyon jól áll neki a kis tehenes ruci. :)

Kép
linda24

Sziasztok!

Megint csak gyors bekukk,én midig rohanok! :twisted: :twisted: :twisted:

Apa elment próbakörre,jöttek megnézni a kocsiját,remélem eladja.
Áron pupuzik a teraszon,én meg gyorsan írok nektek pár sort.
Ha felkel megetetem,aztán megyünk vásárolni és Anyu vigyáz rá!
Úgy volt,hogy őt is visszük,de Anyu mondta,hogy szívesen bevállalja,hát azért ketten egyszerűbb lesz,meghát nem kell sietni haza hammaidőre!
Akarunk venni pár ajit meg azt találtuk ki,hogy Anyuval,hogy az ő jézuskája hozzon nekünk korcsolyát!
Apa tud,én nem de nagyon szeretnék és mondtam tavaly,hogy jövőre veszek mert ha Áron nagybb lesz szeretném őt is vinni.
Kb. 5 perc sétára van tőlünk egy tó,nagyon jó kis kori hely,rengetegen szoktak lenni! :wink: :wink:
Úgyhogy idén lesz röhögés,vagy sírás......... :cry:

Ma leraktam Áront a szőnyegére és mire visszajöttem a konyhából,így találtam:

Kép

Na további szép napot mindenkinek,holnap jövök,de nemtudom mikor a héten Anyós hét van :roll:

Pussz

Jók legyetek!

[color=darkred]MUFFIN MENT PÜ([/color]de bizti láttad)

Kép

Kép
ibm

Az adventi koszorú amit készítettem. :oops:
Kép

Kép
linda24

De ügyesek vagytok csajok!
Én nem vagyok ilyen kreatív! :cry: :cry: :oops: :oops: :oops:
Nagyon szépek a koszorúk!
Olvastama terhesnaplómba,tavaly ilyenkor már díszben állt a ház!
Szerintetek idén kész lesz 24-re????????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
ibm

Linda: tok jo hogy ilyen szines!
Fiatalos vidam, mint a terito is!
Vendég

No jó,akkor én is felrakom a koszorúnkat,de ez nem olyan szép mint a tiétek:
Kép

mennem kel,felébredt a lurkó-a másik kettőt már meg is fodrászoltam,és megfürdettem :D Apa ma is délutános :?

Kép
Kép
Kép
kike

Látom Áron baba is ügyeskedik!! :D :D

Linda:szerintem nagyon szép!

Mégsem ébredt fel,csak felsírt :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

Jaj, nagyon szépek a koszorúk.

1-után már felhívtam bőgve apácskát, hogy hol a fenében van. Erre azt mondja miért sírok, mi baj van? Ááááá mondom semmi, csak....felsoroltam mindent, (nincs takarítva, süti félbehagyva, gyerek még mindig üvölt, mert nem aludt el, mellesleg nem ettem még semmit).
Mikor jött haza, itt ültem bőgve, gyereket ringatva a kezemben..... erre idebujt apácska, és mondja, hogy igazam van....mit segítsen. Mondom durva hogy mindenkinek ugrik 2 percen belül, én meg tavaly óta!!!!! kérem egy mesefilm felmásolására (tavaly karácsonyra akartam hugomnak hazavinni) :evil: És ilyenkor ne legyek ideges és mérges.

Na, de lényeg....elkészültem a fürdöszobával, megsütöttem 2 adag muffint, és mindjárt megyek lemosni a festéket a hajamról, merthogy hajat is sikerült festenem. Addig apa játszott lenn a játszószőnyegen Lizyvel.... én csak egyszer megetettem közben.

d.dodó

Nővérem oldalán új recept található,jól néz ki!

Kép
Kép
Kép
kike

Dodó:na,kicsit észbe kapott??épp ideje volt,bár azért nem kéne megvárni,hogy sírjon a feleség :twisted:

Kép
Kép
Kép
kike

De szééééééépek a koszorúk, én nem vagyok kreatív,így vettem egyet tegnap az auchanba,amiről kiderült itthon h ajtódísz...Ne is ragozzuk... :twisted:

Wera este teszek fel akkor képet.

Tami,mi megesszük a 160-at ugy h beletömöm szó szerint,de sokat bukik sajnos még mindig...

Éljen,éljen..juppi jéééééé kivitt apa a tattoo expora, jó volt nagyon,nem rég értünk haza.
Szombaton megy a west endbe és magára tetováltatja Lilit,remélem szép lesz.

Muffin, ezt olvasni is sok volt ami rád vár jövőhétre.Nem semmi.Le a kalappal.

nicike

nalunk azert nem marad el most sem a karacsonyi hangulat, bubacskam legnagyobb oromere- olyan edesen meghitten nezi!
meg az egokon kivul mindenfele piros gomboket akasztottam, meg gyertyat tettem , meg a haloban is van egy kicsi piros izzosor( az ikeaban lehet 500ft ert kapni es elemmel mukodik, es szerintem nagyon kis aranyos, mar 2 honapja megvettem es vartam feltehessem :lol: ), meg van egy kis hoember csaladunk meg Aleko nagymamaja csinalta azt tettm ki meg a koszoru es ajtodisz.
de azert meg alakul gondolomkaracsonyig, a takaritasok alatt utan. de addig is ne csak a zene szoljon! En igy ha a kornyezett adott konnyebben rahangolodok a karacsonyra.
Tavaly Irorszagban majd megzakkantam, nem eleg hogy esett az eso, hideg sem volt, de szobat bereltunk csak es semmink nem volt ami karacsonyi, plussz nem volt kinek ajandekokat kesziteni se, plussz olyan rosszul voltam az agybol is alig keltem ki...nekem ez allna a terhesnaplomba, de nem volt.
Vendég

jajj a kep lemardt: Kép
Vendég

Nici: hat az nagyon jo! 160, annyit Anna fenykoraban evett meg. Amugy akkor azert bukik annyit mert belenyomod akarata ellenere. En is kiserleteztem vele, amennyivel tobbet nyomok bele mint amennyit o akart azt mind kihanyja:(
Vendég

Anyjuk:nagyon szép!
Csak vigyázz,nehogy nagyon felmelegedjenek az égők,nehogy meggyulladjon valami.

Most töltök az imént felvett videót Domiról,ha kész,belinkelem,és meglátjátok múltkor milyen körbeforgásról beszéltem :D

Kép
Kép
Kép
kike

Agi: Szonja javul a gyogyszertol?

Patti: Zsolti hogy van?

Wera: Bugrika? A konyv aranyos. Bar Annam nem kapott ra, lehet elteszem kesobbre.

Viki: hol vannak Lacinkrol az uj ruhaiban a kepek?

Dori: jol tetted hogy beszoltal Atinak! Neha nem art mert maguktol nemjonnek ra. Amugy Aleko is pont ez a tipus, mindenkinek mindent, es hiaba mondja a csalad az elso ez sokszor nem igy sikerul.

AKata: hova fogtok jarni uszni?
Nagyitol uszoberletet kertunk Annanak karacsonyra( ha mar a tanulokutyat nem veszi meg, erre igent mondott pedig szerintem dragabb) es nem tudom hova menjunk.
Vendég

Kike: teljesen uj egosor. Es nem fog egesz nap menni.de kosz a gondoskodast!
Vendég

Mary!
Nagyon szép a feldíszített szoba!
Hát igen...azt vettem észre, hogy néha-néha muszáj beszólnom Atinak! :? Akkor egy ideig tényleg megint észbe kap, segít, törődik velünk....aztán ujra jön egy ilyen hulámvölgy, akkor megint beszólni neki.......

Most gondolok bele tényleg mennyire igaz, hogy a pasiknál is minden hónapban van egy olyan időszak, amikor dilisebbek (mint a nőknél a mensis időszak)! De ők maguk be nem látnák ezt!

d.dodó

Tami, miután az elöbb írtam utánna kaptam meg a pü-t.
Este írok,csak most nem sok időm van.
Nem tudom h megtömöm-e valójában mert ő szívja csak két szívás után kiköpi,ugrál,forgatja a fejét...utánna megint 2 szívás és ez így megy.Végülis nem erőszakoskodom csak vissza adom neki ha kiköpi...
megnézem köv kajánál mennyit szik meg kiköpés nélkül és lehet nem adom neki vissza.
Ez a banános tápi 4 hós kortól van?Ha-s?

A tejpéppel várjam meg a 4 hós kort igaz?

nicike

ezt ehetett látni a teraszról pár perce
Kép

Kép
Kép
Kép
kike

Anyjuk:ilyen aggódós vagyok-bocsi :oops:

Kép
Kép
Kép
kike

Szép a szoba Tami.
Nálunk...semmi karácsonyi hangulat nincs,mert jövőhéten jön a tudtom nélkül vásárolt ülőgarnitúra és nem hazudok...MINDENT át kell rendezni miatta...
Talán utánna díszitek...

nicike

Na megyek mert amit két napja akarok csinálni semmit nem csináltam meg...csak hozzá jött még egy csomó minden...
Este jövök

nicike

Nici: igen 4 hotol van a bananos, nem ha, de pillanatnyileg ugy vagyok vele, csak egyen.
En tejpepet mar adtam neki 1 hettelmielott 4 hos lett, de higitva mintha tap lenne.
Most iss ugy issza - mert azt szivesebben issza- hogy a 180 vizhez 3 kanal tejpep 3 tap.
ilyent napi min 1szer.

Na Anna detto ezt csinalja. Mintha igen unna hogy neki enni kell, forgolodik, brummog, izeg mozog, kaparassza a cumit, es bantja magat, vagyis igen szenved hogy ennije kell.
En delben kinomban besotitettem a szobat igy hosszabban nem terelte el semmi a figyelmet es tan ezert evett tobbet.
De tenyleg mar mindhol, minden pozban probalom.
Alt ha csak ugy spontan bedugom a teat vag yoszilet a szajaba minden tovabbi nelkul elkezdi inni, de ha leulunk hogy na most kaja van na akkor kiakad hogy en hogy kepzelem, hogy o egy helyben fog maradni:)
Vendég

No,akkor itt van az újabb videó:
http://www.videoplayer.hu/videos/play/275220

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok!

Hófordulós babáknak minden szépet és jót kívánok!

vkata, anyjuk, linda, kike: Adventi koszorúk nagyon szépek! Ügyesek vagytok, hogy sajátkezűleg készítitek el!

ibm: Áron is már ilyen ügyes?! Szerintem ő is hamarosan mászni fog. :)

nici: Nagyon rendes tőled, hogy ilyen jótékony vagy! :) Lili milyen kis picurka lehet még, hogy 62-es ruhákat hord! Kis édes baba! :D Párodon már egyébként is vannak tetkók?

dodo: Akkor egész sokáig lesztek itthon, bár gondolom, hamar el fog telni ez az idő. Örülök, hogy apának megjött az esze, de sajnálom, hogy ehez sírnod kellett.

sz.andi: Szerintem se aggódj, hogy a te csöppöd még nem pörög-forog! Én lánykám szerintem soha nem fog hasra fordulni, nem hogy mászni! :lol: Ha hasra teszem, kb 1 perc után a hátára fordul, de van, hogy egyből, vagy van, hogy egyszerűen sírva fakad, és nekem kell megfordítani. :?

Viki: Lackótok szerintem is a hangját próbálja, csak ez még új a szüleinek. :) Lea mostanában akkorákat sikít, hogy szerintem a szomszéd utcában is hallani. :shock:
Egyébként éjszakánk most borzalmas volt, hajnali 4-től reggel 8-ig kb. 20x kellett bemennem hozzá visszaaltatni. :shock: Alig aludtam valamit.

anyjuk: Anyósomék miatt nekünk is sokszor tele van a hócipőnk, de nem éri meg ezért veszekednetek. (Most is éppen duzzognak, mert megkértük őket, hogy ne most jöjjenek el több napra, amikor Leát szoktatjuk a kiságyához. Utálom a hozzáállásukat, hogy mindig mindennek úgy kellene történnie, ahogy ők kitalálják, mert ha nem, akkor mindig balhéznak. :evil: )

muffin: Apa szégyellje magát, tényleg segíthetne neked többet! Ha más nem, legalább akkor észbe kaphatna, amikor fejmosást kap.

kike: Domitól elolvadok, egyszerűen annyira aranyos, meg lehetne zabálni! :D Hihetetlen, milyen ügyes! Az én gyerekem - ha így halad - szerintem soha nem fog megtanulni mászni. :cry:

Apának most én is kiadtam a feladatot, hogy foglalja el a gyereket, mert én netezni akarok. :lol: Így most nézik a Kincs ami nincs-et, közben apa magyarázza az eseményeket. Aranyosak nagyon!!!! :D
Nálunk az a jellemző, hogy vannak dolgok, amibe apa magától besegít, de néha nem árt pár dologra nyomatékosabban felhívni a figyelmet. :lol: Nem panaszkodhatom, mert segít a házimunkába is, soha nem jár el sehova, de kicsit hajlamos Pató Pálos lenni. :D Mindig elismeri a munkámat, tegnap éppen azt mondta, hogy ha neki azt kellene csinálnia, amit én csinálok, egy nap után belehalna. :lol:
Multkor, amikor már éppen tűrőképességem határához értem, hajnalban elpanaszkodtam neki, hogy nem tudom, mit csinálok rosszul, hogy ennyire nem akar semmi sem jól elsülni. Erre másnap reggel munkába menet küldött nekem egy sms-t, amiben azt írta, hogy "fel a fejjel drága, hiszen a világ legjobb feleségének és édesanyjának lenni nem könnyű dolog". :) :) :)

Úgy sejtem, lánym már unja a filmet (velem soha nem szokott tv-t nézni), megyek megpróbálom megvoodoozni.

Szép estét!
fmarti

8)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.17 21:59-kor.
Vendég

Köszönjük :D :D

Szerintem az is közrejátszik hogy fiú-erősebb az izomzata-bár azért meglepődtek a védőnő,meg a doki,mikor mondtam hogy miket csinál,pedig ugye azért elég nagy sújjal rendelkezik :lol:
Tuti hogy ő lesz a legelevenebb a három közül,pedig a másik kettő sem kutya :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.17 22:00-kor.
Vendég

Sziasztok!
Túléltem a hétvégét! :lol:
Sőt, tegnap Zsolti kb 11-ig hatszor ébredt fel, viszont utána aludt fél ötig! Nem aludtam ennyit születése óta! sőt, régebb óta, mert az utolsó hónapban én már alig aludtam.

Egy friss kép az álomszuszékról :lol: Kép

Vik, Lackó még mindig busznak képzeli magát? Csak mert Zsolti is reggeltől estig berreg, úszunk a nyálban!

Kép
Kép
patr

Na, vagyok újra.

Levi zsákmányolt egy puha könyvet egy másik babától. :shock: :lol: Most is azzal játszik!

AKata! Szopi már úgy nagyjából helyreállt!

Kike! Domitól oda vagyok teljesen! Hogy már miket csinál! Hihetetlen! Várjuk még a videókat! :D

Áron is kis sumákban tekereg! Vigyázz Ibm! Lehet éjjel csajozni jár! :lol:

Anna baba nagggyon édes! Kép

Anyjuk! Nagyon jó a szoba! Gondolom Annának mennyire tetszik!
Mi még sehogy sem állunk a díszítéssel. :roll:

Micsoda koszorúk! Nekünk nincs. Valahogy mindig kimarad. :(

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Én is csak gyorsan beugrom.
Muffin, én is írtam neked tegnap privit, csak most jutott eszembe, hogy a pü-kel szokott gond lenni, úgyh inkább szólok!

Kép
teó

Lányok, kinek jó a jövő hét csütörtök? mert ha sokatoknak nem jó, eltolhatjuk egy héttel, és akár rakhatjuk pl hétfőre is, hogy Evelin is tudjon jönni.

Ajándékozással kapcsolatban kérdés: úgy akarjuk, hogy senki nem tudja, hogy kitől kap ajándékot, és ki kell találni? Mert akkor trükkösen kell feladni!

Kép
Kép
patr

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?