Új privát üzeneted érkezett!

Márti,szerintem én csak a diéta miat nem híztam,de tuti jóval több jött volna rám ha nem kell diétáznom.
Csipő kérdésben azért szélesebb a csípőm az tény...
De szerintem vissza fog állni.
9 hónap még átrendeződőtt bent minden azt hallottam kb annyi még vissza áll.

nicike

Nekem kis törpillám van.
a 62 rucik lötyögnek rajta :)
Ez most csak úgy kijött belőlem,mert ma mind 62 es volt amit vettem :)

nicike

Nici - eztnemmondodkomolyan hogy nem akartál zavarni!?!?!?!?!?!?! :twisted: :twisted: :twisted: Mit gondolsz kit zavartál volna? :shock: :lol: Na jó, többet ne halljak ilyet irgumburgum! Mindenesetre ha van kedved talizhatnánk, szívesen megismernélek benneteket! :wink:
Jah, nekem is van Mayo Chix kabátom (barna)! M-es és rajtam nem lóg, sőt! :lol: :lol: :lol: Rám jön de nagyon vastag pulcsit már nem tudok alá venni 8) De bizti el akarod ajándékozni? Hátha még belehízol! :twisted: :lol:

Orsi - nem ér lustaságból megfosztani minket a rengeteg új szerzemény látványától! :twisted: :wink:

Márti - csípőszélesség... hát sajna én is a kinyúlt és félretett nadrágjaimba férek bele :roll: de a remény hal meg utoljára :lol:

Kike - csatlakozom a csokievésben, én épp kinder bonbont találtam itthon, nem rossz :lol: (áldás a szerencsés alkat, nem?? :twisted: :wink: )

Na megyek én is pupuzni mert koránelalvónóri lehet nemsokára ébred! :?

Jóéjt
Vendég

fmarti!
Dec. 13-án megyünk, és jan. 10-én jövünk haza.

d.dodó

Francba :evil: :evil: :evil: :evil: !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tattoo expo, és elfelejtettem!!!!!!!!!!!!!Ma volt a csajos napom h oda mentünk ahova én akarok én meg itt nyűglődtem....
Holnap is lesz,de holnap apának fiús nap :twisted:

Wera, talizhatunk.Jövőhét után nekem akármikor jó.
A kabátot bizti elszeretném ajándékozni,mert valahogy rajtam nem úgy áll ahogy kéne....
Holnap dobok fel róla képet.

Na megyek mosogatni,meg rendbe teszem a konyhát és elteszem magam...

Szép álmokat mindenkinek!

nicike

Na sziasztok!

Zugolvasó lettem, de muszáj voltam jönni, mert azt hiszitek haragszom!! PATR!!! Dehogy haragszom Rátok, ne viccelj már! Csak nincs mostanság jó kedvem, nem a legjobb, hogy beleélem magam abba, ami később nem jön össze. Idegesít és ...mindegy, nem lényeg!
Egyébként arra vártam, hogy Barcikáig gyere!! :lol: :lol: Andi-csalogató Zsoltika képed..gyönyörű az a gyerek!! Komolyan meg vagyok halva érte!! Olyan jó lenne élőben is látni! Meg a többi babócát is! ÉN IS SZERETNÉK MENNIIIII!!!!!!
Na de ahogy Vera is mondja: A lepényhal meg utoljára!!

Domi nagyon ügyi kis srác!! Engem ez is bosszant! Mármint nem Domika, hanem az, hogy Viki hasára fordul oszt cső! Jövő pénteken fél éves és ennyit tud!!!Már kezdek nagyon aggódni! Hasravágja magát, keze lába az égnek és mint aki szállni készül. Aztán megunja, elkezd sírni. Hagyom, de a végén annyira sír, ráadásul a kicsi szíve ver ezerrel. Na nem bírom tovább nézni, ahogy szenved és megfordítom. De mikor fog mondjuk a hátára fordulni??? Már megcsinálta egy párszor, de elfelejtette??? Kész vagyok!!

Nem valami nagy az étvágya sem. Én nem tudom mi ütött ebbe a lányba! Na mindegy.

Gergő másik szerelmünk!!! Isten éltessen az első fél éves szülinapodon!!! Nagyon megy az idő! Milyen szépen tartja magát Gergő is!!! Tuti kúszik, mi??

Én komolyan nem tudom mi van Vikivel..Ilyen kis mimóza babát...

De rettenetesen imádom, egy kis tündér!!! Nagyon örülök, hogy van nekem!!!!!

Ennek ellenére nem vagyok valami jó passzban mostanság!!

Agyam is szűk maradt a terhesség után, ugye...egy csomó mindent szerettem volna írni, De nem emlékszem.
Ezért nem is érdemes jönni, csak olvasni, mert nem tudok mindenkihez egyenként szólni úgy, mint Viki vagy mások.

Na dugó, készülődök alukálni.

Apa csütörtökig este 8-ig keni minden nap! Hurrá!!!

Jó éjszakát!!!

sz.andi

Na, mégsem alszom...

Andi - jaj, nagyon örülök hogy végre bejelentkeztél!!!! Ne vonulj már vissza please, azt mink itten nem szeressük, tecciktudni!! :wink: És Viki miatt meg végképp ne aggódj, ezek a kölkök rohadt korán kezdik a kúszás-mászást, nem Viki van lemaradva!!!!!! Fél éves korra épp csak meg kell fordulniuk, meg kitámasztani. A többi tényleg ráér! Ráadásul innen már egyre eltérőbben fognak fejlődni, lesz aki már járni fog, míg a másik még csak kúszni... Hidd el szivi, ez így normális! :D
Nagyon sajnálom hogy nem vagy jó passzban mostanság :( . Ezért is kéne taliznunk, kicsit helyre ráznánk a buksidat meg a lelkedet! És ha addig nem is, de már csak 1 hónap és megyünk haza és akkor nem menekülsz!! :lol: :wink:
Kérünk Vikifotót!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nici - oké, felfogtam, túl akarsz adni a kabáton! :lol: Viszont én nem fogadám el ingyen, mégiscsak huszonezer volt... Azt mondom tedd fel a vaterára! Vagy ha nem vagy jártas benne fölteszem én neked! Még ha a fele árát visszakapod érte, az is jó, nem? :wink:
Vendég

Andiiiiiiii! De jó!! :)
Hidd el nem csak azért örülök, hogy nem kell Barcikáig mennem! :lol: :lol:
Az meg nem gáz, hogy nem tudsz mindenkihez szólni! Nincs mindenkinek olyan memóriája, mint Vikinek! (Bocsánat, tudom hogy mások is elég jól észben tartják az eseményeket, de nekem viszont rövid az agyam, és kihagynék valakit, azt meg nem akarom!)

Ja, és szépszemű haverod sem csinál semmit, max. az anyja idegein táncol!

Kép
Kép
patr

Wera! Nem próbálsz meg eljönni jövő héten te is hozzánk?
Olyan jó lenne!

Kép
Kép
patr

Nekem nem is érdemes lefeküdni aludni, Zsolti nyolc óta negyedszer ébredt fel! :? :shock: :? :twisted: :roll:

Kép
Kép
patr

Jó reggelt!

[quote]e írta:zek a kölkök rohadt korán kezdik a kúszás-mászást, nem Viki van lemaradva!!!!!!

Ez így van!!
Andi:
Vercsi pl.5 hónaposan nem tudott elfordulni az oldalára,úgy kellett rá megtanítani,és mégis látod fél évesen kézenfogva sétált!
Minden gyerek máshogyan fejlődik,nem kell aggódnod!

Patr:remélem jó éjszakád volt.....

Domi egészen jól alszik mostanában-kopp-kopp:7-től úgy éjfélig,vagy 11-ig,akkor hami,aztán kettő körül megint,és utána is kelne,mert nyekereg,de nem igazán sír,így nem is veszem ki,és visszaalszik,és csak reggel fél hat-hatkor kel.Van hogy azért nyekereg,mert ami levegőt nyel szopi közben,azt nem büfizi ki,hanem puki formájában nyomja ki éjszaka,de nem sír,csak nyöszög :D

Szóval,Andi,nem zugolvasni,hanem jönni,jönni,panaszkodni....nem baj az ha nem szólsz mindenkihez....én sem szoktam,mert az én agyam is lukas,és sokszor írni sincs nagyon időm,így csak azt írom le gyorsan,hogy mi van velünk,de azért gondolatban mindenkihez szólok ám!

És még az a szerencsétek hogy nem tudok talikra menni,mert biztosan szófosásom lenne,ennyi magányos idő után,mármint hogy nem tudok kivel igazán fecsegni! :oops:

Kép
Kép
Kép
kike

Szóval még mindenki aluszkál?Nálunk már kukurikú van-legalább is a nagyok részéről :roll: Pedig hétvége van-lehetne lustizni,de hát ők nem akarnak :?
Na jó,megyek,bepakolom a mosogatni valót :)

Kép
Kép
Kép
kike

tegnap már nem tudtam jönni, most meg elaludtam, mindjárt ébrednek a gyerekek...
Na, a lényeg: Szonja nem skarlátos, csak nagyon hasonlít hozzá ez a vírus - amire viszont még elkapott valamit, úgyhogy antibiotikumot kapott.
Etére nem lázasodott be, de annyira sápadt, rossz nézni :(

De azt mondta a doki, hogy jogos volt a skarlát-gyanú! :D

Drága Patr,
minimum szerdáig itthon lesz a lányom, szerintem csütörtökön idegszanatóriumba megyek, pihenni 8)
Nem engedem a nagyihoz sem, mert az anyukám is nagyon köhög, mondtam neki, hogy gyógyuljon meg, erre irtóra megsértődött, hogy nem tőle kapta el Szonja :shock: és miért nem mehet hozzá...
Pedig ez nekem sem jobb, nagy segítség lenne, ha Szonja napközben nagyizhatna.
Most kipróbálom, milyen két gyerekkel egyedül itthon :)
Nem is tudom, mossak-e ma hajat, vagy úgyis kihullik szerdáig :roll:

KépKép
szkagi

Most visszaolvasok, amíg hagynak a kölkök.

KépKép
szkagi

Jó reggelt :)

Andi, jó hogy írtál,már én is azt hittem valami baj van.
Vikiről teszel fel képet ? :D

Wera, regelve vagyok vaterán meg teszveszen is. De nem szeretnék érte pénzt kérni.Szívesebben adom oda valakinek.Szóval teszek fel képet ha rád jó az M-es méret és nem bántalak meg :oops:

nicike

Ági :lol:
Nekem a tegnapi nap után hullott alaposan!

Kép
Kép
patr

Jó reggelt!
Dunci éjfélkor és 3 után rotyizott. 6tól nyöszizett, sírt is, 5 percenként kelt fél 7ig,de visszaaludt, most is húzza a lóbőrt.

Patti!
Nagyon szép a csacsika család!

Orsi!
Köszi a Felicites infót! ;)

Linda!
Vivi nagyon cukedli!

Márti!

-0 foggal rendelkezünk eddig. Bár ma még nem néztem. De nagyon türemkedik a kis cica fog.

Hogy aludtatok?

Kimma!

Nem biztos h megint ilyen sokára lesz rotyi.

Andikám!

De jó h jöttél! Nem depizni vazze, mert én is Barcikáig megyek! H Viki nem csinálja a dolgokat. Ne aggódj! Majd fogj! Dundi pl csak hátról hasra fordul. Hasról hátra akkor csinálta amikor 3 hónapos volt egymás után 3szor, míg lefotóztam és csá!

Megbeszéltük itt már többször h a gyerekek nem egyformák!

Ági!
[url]minimum szerdáig itthon lesz a lányom, szerintem csütörtökön idegszanatóriumba megyek, pihenni[/url] :lol:

Hogy aludtatok?

Bakker! Tegnap este úgy megijjedtünk. A Lacik játszottak, kicsi éppen az apja felett, előtt volt. Egyszer 2 olyat kiáltott h az ütő megált bennünk. Még a sírás is rámjött. Őt persze nem zavarta tovább semmi, mert röhögött.
:shock:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2008.11.30 08:33-kor.
20150601134430

Maverick Bencéjének és Csabijának Boldog Hófordulót!

Kriszti Levijének is Boldog Hófordulót! bár ő 31én született, de mivel nincs ebben a hónapban 31-e, ezért köszöntjük itt
20150601134430

Viki és csak úgy sikkangatott? Vagy volt valami baja Bubunak?

nicike

Nicike!
Kiáltott 2 rendeset. Gondolom sok volt neki az élmény.

Megébredt, megyek. Szép napot!
20150601134430

Sziasztok!

Mi hatkor keltünk, nem lehetett visszaaltatni!
! hetes kora után átaludta az éjszakát egy ébredéssel, egy hónapja viszont 3-4-5x is kel enni.

Lehet, hogy kevés az esti tejem? Vagy mi lehet az ok?
Honnan lehet ezt tudni?
Mert mérni én nem szoktam.

Mondjuk gondolom jól fejlődik, mert most 8100 gramm.

Viki!
Félelmetes lehetett a kiáltás, de biztosan csak azért, mert kísérletezik a hangjával.

Na, dobok képet rról, hogy milyen cuki, mikor felébred(persze nem hatkor :shock: )

Kép

Meg néhány ruháról, ami már megszáradt, csak hogy lássátok, tényleg jó turi:

Kép

Kép

Kép

Mi most megyünk Anyuhoz, majd este benézek.

Szép vasárnapot!!!
Vendég

Jó Reggelt!

Mav! Bencusnak és Csabinak Boldog Hófordulót!

Kriszti! Levusnak is Boldog Hófordulót!

Viki! Szabi egésznap síkit és vísit! :lol: Pusszancs Lacusnak!

Patti! Édesek a gyerkőcök!

Orsi! Én már regisztráltam!

Kike! Domi nagyon ügyi!

Linda! Vivi is nagyon cuki!

Andi! Jó hogy előkerültél!
Vendég

Orsóanya! Tényleg szupik a rucik!
Vendég

Jó reggelt!

[quote] írta:s még az a szerencsétek hogy nem tudok talikra menni,mert biztosan szófosásom lenne,ennyi magányos idő után,mármint hogy nem tudok kivel igazán fecsegni!

Kike - :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: A talin általános a szófosás, ugye lányok! Ártalában ezért is nem nagyon jut időnk éneklésre :twisted: Az evés is csak azért fér bele mert közben is lehet beszélgetni... 8) :lol:

Niki - oksa, megdumáltál! Dehogy sértődöm meg, csak hát ha új meg minden, gondoltam kereshetnél is rajta! Nagyon köszi! :wink:

Pati - köszönöm, nagyon kedves vagy, de sajna úgy néz ki bármennyie szeretnék menni hozzátok, nem fog már beleférni. Pedig azóta is túráztattam magam hogy távolság ide vagy oda, azért el kéne menni, de Apának szerdán lesz a szülinapja és jön hozzánk az egész nagy familia (kb 15 ember), főznöm is kell meg minden. :roll:
A legjobb az egészben h még ajándékot se vettem, de még ötletem sincs... :oops:

Viki - gonolom jól megijesztett benneteket Lackó a kiabálásával! :twisted:

Nóri is baromi nyugtalanul aludt hajnalban, nemtom mi lehetett :roll:
Vendég

HÓFORDULÓSOKNAK BOLDOG HÓFORDULÓT! :D

Én már meg is főztem:krumplis tésztát csináltam-levest általában nem kell,mert nem igazán vagyunk levesesek.

Vera:Apának előre is nagyon boldog születésnapot!Hány éves lesz?

Zabálni való Emma baba! :D :P

Kép
Kép
Kép
kike

Jó reggelt!

Túl vagyunk az első betegségen, bár még csak félve mondom, gyorsan le is kopogom... Doki bácsi szerint vírus okozta a takonykórt, ami végigsöpört kiscsaládunkon. Brúnó gyógyult meg leghamarabb, nagyon büszke vagyok rá! Most végre megint vidáman rikkantgat a járókájában, annyira imádom hallgatni az édes kis hangját!

Viki! Milyen volt az a kiáltás, hogy ennyire megijedtetek tőle?

Brúnó néha álmában hüppög, olyan, mint a sírás utáni hüppögés, nagyon ijesztő... Kérdeztem a dokit, mondta, hogy háááát, az nem igen jó..... de csak ennyit. Ti is tapasztaltatok már ilyet?

Timi! Szerintem a horkolás teljesen normális, alkat kérdése. Brúnó is szokott néha, főleg, ha taknyos a nózija. Mondjuk nálunk volt kitől örökölnie a horkolást, édesapja sokszor mint egy medve....

Ági! Örülök, hogy Szonja jobban van! Gyors felépülést, Neked pedig kitartást a kétgyerekes műszakhoz!

Bencuri! Bencussal minden OK? Szépséges Szonjáról mutatsz képet?

Marcsi! Győri Tescót nem nézted mostanában játék-ügyben? Jövő héten tervezek bejutni, ha érdemes...

Nicike! Nagyon rendes Tőled a kabát-felajánlás!

Wera! Tőled is, hogy nem akarod csak úgy elfogadni...

Olyan klassz látni, hogy vannak ilyen emberek!

Lányok!

Ma van Advent 1. vasárnapja! Gyújtsátok meg Ti is az első gyertyát a koszorúkon!

Kép

Zsuzsanna

Kép
brúnó anyukája

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.17 22:01-kor.
Vendég

Drága (pasijaink) Csabi és Bence: nagyon boldog hófordulót nektek! és nyugtassátok meg anyát, hogy nincs nektek semmi bajotok!

Levike: neked is boldog hófordulót! (tegnap volt a legidősebb babánk fél éves és ma a legfiatalabb 2 hónapos :lol: :lol: :lol: )

Andi: úgy örülök, hogy előkerültél! Ne aggódj Viki miatt (Bár Dóri tudom fiatalabb de ha az megnyugtat még hasra sem tud fordulni :lol: ) Különben meg ha a hegy nem megy Mohamedhez a Mohamed megy a hegyhez :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: majd jól meglátogatunk mi téged!!!! És te így fogsz nézni :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.17 22:01-kor.
Vendég

VKata! Egyre gondoltunk! :) Én is csináltam koszorút, de nem fotóztam le, egyszerűbb volt keresni egy képet a google-val... :oops: Viszont a Te koszorúd nagyon szép!

Zsuzsanna

Kép
brúnó anyukája

Jó reggelt!

Nagyon aranyosak vagytok csajok!!!

Kata!! Én nagyon szívesen venném, ha eljönnétek ide!!! De ugye ez ki van zárva...Pedig nagyon jó lenne, ha itt is lehetne egy tali! Örülnék neki!!

Vikkről majd teszek képet, csak most semmi új nincs.

Nekem kellene egy olyan progi, amiben asztali naptárt tudok szerkeszteni, de olyan, amiben a névnapok is benne vannak. Nem tud valaki ilyet??

Jaj, mennem kell, a kisasszony megint hason repked és nyafizik, mert nem halad...

sz.andi

jó reggelt!

A hófordulósoknak sok boldogságot!!

Kép

brúnó anyukája!
neked nagyon stram kiskrapekod van. ő volt a legmasszívabb és legügyesebb hogy meggyógyult ilyen hamar. 8)

kike!
krumplistésztát ide is küldhetnél... ezer éve nem volt nálunk.

viki!
nekünk bence annyira kiabál néha hogy a folyosón is visszhangzik (direkt kimentem és meghallgattam :oops: )
tuti hogy csak a hangjával ismerkedik!!!

wera!
kitartást ahhoz a sok emberhez. de legalább mindig lesz aki foglalkozzon a kishölggyel!

mi megyünk ma keresztékkel plázázni 8) benézek majd a c&a-ba. hátha van már valami gatyó, megszuper téli kabi, mert vennem kell. csak a snowbord-os kabim van... de hát azt meg mindenhová nem vehetem fel... sétálni még jó, sőt kiváló... alig kell aláöltöznöm, és igy legalább nem gyulladok be mig a törpit felöltöztetem. felkapok alami hosszuujjut(vékonyat), törpét elkészítem és már csak a kabit kell magamra kapni. sétálunk 3-4-4,5 órákat és meg sem érzem... meggyulladok. persze alul a nadrágban a combim már lefagyott 8) de az mástészta ;)

orsóanya!
szuper rucikat turiztál. nálunk is van 2-3 nagyon jó turci... persze oda nem jutok el mostanság... meg hát nem is kellene a pénzt költeni....
jah és nagyon cukorborsó a kis lurkód!

ági!
remélem szonja hamar rendbe jön. és megnyugtató hogy nincs komolyabb baja. ++++

jaj én meg egyedül vagyok. nyusziapu elment törpicsekkel sétálni. kiváncsi vagyok meddig birják, mert nyusziapu b...ott felöltözni! :twisted: :twisted: :twisted:
rám meg vár mosás, vasalás (még mindig van), takarítás meg ilyen nyalánkságok... jah és lekéne szaladni boltba is... de azt se tudom mit főzzek. :(
krumplistészta nem lehet ;) tegnap petrezselymes krumpli volt :D :lol:

megyek is és nekiállok a tennivalóknak!

Kép

Kép
timi1982

Orsi!
Elég emberes kiáltás volt!

Emma cuki! Szép rucikat túrtál!

VKatus!

Nagyon ügyi vagy!

Nekem 0 a kézügyességem. Főzés és a sütés megy, de a kézművesség... :roll:

Megyek pipimellet rántani + krumplipüré. Még félig vagyok a felmosással. Dundi aludt kemény fél órát. :shock:
20150601134430

Sül a desszert is:eláruljam,mi?
Kuglóf! :D
Képet kértek majd róla?vagy inkább ne?? :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Ebéd! Gombapaprikás +tarhonya
Vendég

Én.....meg kell hogy valljam,már évekkel ezelőtt csináltam koszorút,és mindig az kerül elő ilyenkor :lol: :lol: :oops:

Kata:nagyon szép a koszorúd! :D

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok!
Hófordulósoknak boldogságot!

Éjszakánk jó volt, de leányzóm azóta még nem mutatott hajlandóságot elalvásra.

Ebédet nem kell főznöm, van maradék. Csak sütnöm kell, mert délután vendégeink lesznek.

muffin!
Milyen volt a kis kiruccanás?

d.dodó

Sziasztok!

Túrógombóc jól sikerült (nem mindig szokott, van hogy szétesik), már el is fogyott tegnap.

Kike! Hát Domi nagyon nagyon ügyes! Én már úgy várom, hogy így kússzon a kisasszony. Agyon fogom kamerázni! :lol: Lefogadom, hogy Domi 6 hónapos korára simán mászni fog!

Andi! Jó hogy előkerültél! Nyugi! Jázmin még hasra sem fordul. Hason kinyomja magát és ennyi. Kicsit tolat hátra, meg körbe elfordul, de ennyi a tudománya.

Nici! Nagyon rendi vagy, hogy elajándékozod a kabátot! rám tuti nem lenne jó!

Orsi! Szépö rucikat turiztál és Emma nagyon aranyos!

Patr! Szép "kis" család! A nagyok már jól elvannak együtt gondolom!

Ági! Akkor nem skarlát! Mielőbbi gyógyulást Szonjának! Hát nem mindig egyszerű itthon a két kicsivel, majd számolj be hogy ment. Olyan furi, nekem mindig itthon van mindkettő, na de majd egy év múlva már Roli is ovis lesz!

Viki! Lacus rákiabált apára, hogy mostmár aztán elég legyen! :lol:

Márti! Szerintem valamelyest alakul a csípő, de nem lesz soha a régi.

Zsuzsi! Örülök, hogy Brúnó ilyen hamar meggyógyult!

Vidokata! Nagyon jó a koszorú! Írtam püt!

Andkata merre van? Vagy csak elfelejtettem valamit?!

Mav! Kriszti! Boldog hófordulót a fiúknak!

Mennem kell! Nyüszi van!

Megyünk ebédre anyuékhoz, nem kell főzni! Hurrá!

Kép
szly27

kike!
tegnap mutattam páromnak Domika mászós videóját....erre megkérdezi, hány hónapos ez a kisfiú? Mondom egy napon született Laurával. Hát nem győzött csodálkozni!

d.dodó

Dodó:köszi,ez jól esett! :D :D

Szly:neked is köszi!Hát lehet hogy bizony hamarosan mászni fog.... :roll: :D De arra lesz már járóka,ha ki kell futnom a szobából,akkor csak berakom,egyébként nem nagyon fogom bele rakni,mert kell neki a tér :D

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok!
csak egyperces bekukk, rohannom kell a konyhába :?

Muffin!
küldtem privit!

majd estefelé jövök :wink:

Kép
kimma

Kike! Én Jázmint most sátorba tettem! :lol: Így jobban kilát, tud mozogni és Roli sem tud olyan hirtelen ráugrani! Persze aki mászik, annak már ez kevés lenne!

Kép
szly27

Én már azt a habos játszónyavaját is elraktam,mert úgyis lemegy róla.A nagyokat meg csak akkor engedem be hozzá,ha én is ott vagyok.
De olyan izé ám a Vercsi is-megy körbe a Domi körül,rittig arra készteti hogy kepesztessen utána,na majd erről is csinálok videót,ahogy forog a tengelye körül,hogy Vercsit kövesse,amúgy elég mókás...csak nem mindig szeretem ha nem hagyja békén. :roll:

Kristi a kis pöszeségével még olyan baba :lol: :lol: Ezt mindig megállapítjuk Apával :lol:

Ági:nagyon örülök hogy nem skarlát volt! :D

Szly:én is túrós gombócon gondolkodtam,de inkább a kuglóf győzött :lol:

Most Apa alszik,Domi alszik,Kettő nagyobb a Mamát nyúzza,én meg most itt,persze senki más nincs,na de nem baj,van ez így :D

El vagyok itt magamban is :lol: :lol:

Itt ma esett az eső-fujj,nem szeretem...viszont megnyílt az aranykapu-azt szeretem,na nem mintha bármit is venni szoktunk volna-kivéve gofrit,olyan jó,a hidegben,meleg gofrit enni,miközben nézelődünk-persze az jobb ha közben hó is van...

Na jó,megyek,de nem messze ám :lol: Csak fecsegek itt össze-vissza,nagyon ráérős három gyerekes Anyuka vagyok :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

na csajok, most jutottam oda, hogy visszaolvastam, látom hogy van már ezer püm, majd mindjárt azokat is megnézem. Aztán aki akar, most jelentkezzen még. Határidő ma este 7!!!
Mindjárt összeszámolom hogy hányan vagyunk...
Kiruccanás jó volt, szálloda pazar, vacsi nagyon finom, gyerek egy tündér szóval nagyon jól éreztük magunkat. :) (ki volt írva a szobába hogy mennyi egy éjszaka. 82.500 :shock: :shock: :shock: Úgyhogy ezt kár is lett volna kihagyni mert tuti hogy ilyen helyre nem megyünk sokszor. :)
(apa viszont alkotott ma. Gyerek alszik a szobában. Egyszercsak csörög a gardróbban a telefon (ott van a töltő, és ha nincs feltöltve a beszélő rész, ott akkor is csörög). Apa meg benn volt a gardróbban mert ott van az ő gépe (elég nagy a gardróbunk. :) és reméltem hogy van annyi esze hogy nem nyitja ki az ajtót amíg csörög. De persze kinyitotta hogy hol van a beszélő (amit addigra én már vittem befelé hogy ha elhallgat fel tudjuk tenni tölteni). Erre mondom neki hogy sok esze van hogy rányitja a gyerekre az ajtót miközben csöng az a szerencsétlenség (batár éles hangja van) erre ő: nem én nem töltöm fel soha a telefont. Na ezen úgy kibuktam. Tudni kell, hogy ezen a telefonon soha nem hívunk senkit, max. minket hívnak, de kb. három ember tudja a számot, annyira nem használjuk. Látta hogy ezen kiakadtam, erre közli, hogy nem ő szokta használni. Dehát én sem. Kb. fele-fele arányban hívnak rajta minket az én nagynénémék meg az ő apja. Erre úgy berágtam, hogy mondom és te nem itt laksz? Neki is pont annyi feltenni tölteni mint nekem. De itthon mindent én csinálok. És már amúgy is kezdtem besokallni emiatt, erre beszól... Úgyhogy lementem szépen, az én ruháimat összehajtottam, leszedtem, majd kivettem a mosógépből is ami az enyém és kiteregettem. Erre ő tökre ki volt akadva hogy és az övé??? Mondom, én azt nem használom. Úgyhogy most lenn tereget. Tökre berágtam rá...
Amikor megkérem hogy etessen, akkor is úgy néz ki, hogy az elején lámpázom Eliot száját (bipotronnal) és ugye akkor van elég nyugi hozzá. Aztán bele kell masszírozni a krémet. amire ezzel kész vagyok, elmosom a fejőgépet, addigra általában újabb adagot kell melegíteni és mire ők befejezik az evést, addigra jutok oda hogy fejjek. Tegnap este szó szerint belealudtam már a blogírásba is...
Annyira fáradt vagyok... Reggelente a gyerekkel mindenféle gyakorlatot csinálni, este megmasszírozni. Napközben a száját kezelni vagy ötször, de órát is kell tartani, meg itthon is rendnek kell lennie, és közben még jófej is legyek... na bocsi. Általában nem szoktam rá panaszkodni, mert szeretem, de ez most sok volt. És a legjobb, hogy mit mond: Ne haragudj, de nem mondtam semmi rosszat. Szerintem a mondat első fele kicsit ellentmondásban van a másodikkal. Ha úgy érzi hogy semmi rosszat nem mondott, akkor hogy őszinte a bocsánatkérés???
Ja, és bocsi, most jutott eszembe, hogy nem tudok menni csütörtökön, mert pont aznap kell visszamennünk az ideggyógyászhoz... Ez a hét is szép lesz. Hétfőn bhrg, szerdán gézengúz, csütörtökön ideggyógyász, a dévényes masszázsokat még nem egyeztettem le, és még az óráim sincsenek mind leszervezve. Kicsit kivagyok...

Bocsi! Muszáj volt kiadni a gőzt...

KépKép
muffin

na összeszámoltam, eddig 27-en vagyunk az ajándékozásra!!! Szerintem döbbenet! :) Mármint én nem számítottam ennyire. Igen, elég hogy mindenki leírta a címét, mert többen kérdeztétek.
Akkor este 7-ig aki még nem tette meg, és benne van, küldje el a nevét, címét. :) Most húzok a boltba mert délután vendégek jönnek és meg akarom csinálni az intelligens krémest.

KépKép
muffin

Muffin:nagyon sajnálom az egészet,teljesen megértelek hogy kivagy,és hogy berágtál Apára-én seggbe billentettem volna az tuti!

Igazán segíthetne többet,nem szép tőle!! :twisted: :evil:

De jó hogy itt legalább kiadod a gőzt!!
Kitartás-és csak csodálni lehet téged!De tényleg,nem semmi energiád van,az tuti,és persze hogy néha sok!
Ejnye Apa!! :twisted:
De ez a ruhateregetős sztori tetszett :lol: bocsi,de megmosolyogtam-viszont megérdemelte!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kike 2008.11.30 12:36-kor.

Kép
Kép
Kép
kike

Kíváncsi vagyok arra a gardróbra!Tényleg jó nagy lehet!

Örülök hogy a kiruccanás jól sikerült!
:D

Kép
Kép
Kép
kike

De tényleg,mi van ha páratlan az ajándékozók száma? :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

Elegem van!!!!!!!!!! :evil: :cry:
Miért van az, hogy pátom mindenkinek egyből ugyrik, hogy megy és segít, de én még szinte kérni sem kérhetek semmit? Ma mondja elmosogat...mondom oké.....2 perc mulva csörög a haver, hogy elmegy e vele autót mosni, azt mondja persze (mosogatást én fejeztem be). Még haza sem ér, jön le a szomszéd srác, hogy elcsalta Atit a bevásárlóközpontba (ahol tegnap is voltunk). :evil: Mindezt délben. Reggelit nem ettünk, mondván majd korán ebédelünk. Ebédet azóta sem ettünk. Fürdőszobát akartam takarítani, rendet rakni... a tegnapi mosott holmit elpakolni, sütni, mert 4-re vendégeink jönnek. Apa még mindig sehol! Arról ne is beszéljünk, hogy hajat kéne mosni, de mondom akkor már rögtön festem is.... :evil:
Gyerek ma még nem aludt semmit reggel óta! Legalább vele foglalkozna! :twisted: :cry: Bocs, hogy panaszáradat jött belőlem, de ez kikívánkozott..... szép advent első vasárnapja van! :(

d.dodó

Jajj,Dodó:nagyon sajnálom,mi van,ma megvannak zakkanva a Férfiak??
Ronda Apa! :evil: Szégyellje magát,nagyon!! :evil: :twisted:

Kép
Kép
Kép
kike

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?