na csajok, most jutottam oda, hogy visszaolvastam, látom hogy van már ezer püm, majd mindjárt azokat is megnézem. Aztán aki akar, most jelentkezzen még. Határidő ma este 7!!!
Mindjárt összeszámolom hogy hányan vagyunk...
Kiruccanás jó volt, szálloda pazar, vacsi nagyon finom, gyerek egy tündér szóval nagyon jól éreztük magunkat.
(ki volt írva a szobába hogy mennyi egy éjszaka. 82.500
Úgyhogy ezt kár is lett volna kihagyni mert tuti hogy ilyen helyre nem megyünk sokszor.
(apa viszont alkotott ma. Gyerek alszik a szobában. Egyszercsak csörög a gardróbban a telefon (ott van a töltő, és ha nincs feltöltve a beszélő rész, ott akkor is csörög). Apa meg benn volt a gardróbban mert ott van az ő gépe (elég nagy a gardróbunk.
és reméltem hogy van annyi esze hogy nem nyitja ki az ajtót amíg csörög. De persze kinyitotta hogy hol van a beszélő (amit addigra én már vittem befelé hogy ha elhallgat fel tudjuk tenni tölteni). Erre mondom neki hogy sok esze van hogy rányitja a gyerekre az ajtót miközben csöng az a szerencsétlenség (batár éles hangja van) erre ő: nem én nem töltöm fel soha a telefont. Na ezen úgy kibuktam. Tudni kell, hogy ezen a telefonon soha nem hívunk senkit, max. minket hívnak, de kb. három ember tudja a számot, annyira nem használjuk. Látta hogy ezen kiakadtam, erre közli, hogy nem ő szokta használni. Dehát én sem. Kb. fele-fele arányban hívnak rajta minket az én nagynénémék meg az ő apja. Erre úgy berágtam, hogy mondom és te nem itt laksz? Neki is pont annyi feltenni tölteni mint nekem. De itthon mindent én csinálok. És már amúgy is kezdtem besokallni emiatt, erre beszól... Úgyhogy lementem szépen, az én ruháimat összehajtottam, leszedtem, majd kivettem a mosógépből is ami az enyém és kiteregettem. Erre ő tökre ki volt akadva hogy és az övé??? Mondom, én azt nem használom. Úgyhogy most lenn tereget. Tökre berágtam rá...
Amikor megkérem hogy etessen, akkor is úgy néz ki, hogy az elején lámpázom Eliot száját (bipotronnal) és ugye akkor van elég nyugi hozzá. Aztán bele kell masszírozni a krémet. amire ezzel kész vagyok, elmosom a fejőgépet, addigra általában újabb adagot kell melegíteni és mire ők befejezik az evést, addigra jutok oda hogy fejjek. Tegnap este szó szerint belealudtam már a blogírásba is...
Annyira fáradt vagyok... Reggelente a gyerekkel mindenféle gyakorlatot csinálni, este megmasszírozni. Napközben a száját kezelni vagy ötször, de órát is kell tartani, meg itthon is rendnek kell lennie, és közben még jófej is legyek... na bocsi. Általában nem szoktam rá panaszkodni, mert szeretem, de ez most sok volt. És a legjobb, hogy mit mond: Ne haragudj, de nem mondtam semmi rosszat. Szerintem a mondat első fele kicsit ellentmondásban van a másodikkal. Ha úgy érzi hogy semmi rosszat nem mondott, akkor hogy őszinte a bocsánatkérés???
Ja, és bocsi, most jutott eszembe, hogy nem tudok menni csütörtökön, mert pont aznap kell visszamennünk az ideggyógyászhoz... Ez a hét is szép lesz. Hétfőn bhrg, szerdán gézengúz, csütörtökön ideggyógyász, a dévényes masszázsokat még nem egyeztettem le, és még az óráim sincsenek mind leszervezve. Kicsit kivagyok...
Bocsi! Muszáj volt kiadni a gőzt...