sziasztok...én inditom a vasárnapot?
gratulálok mindenkinek..csodaszépek a babák,bárcsak már én is ott tartanék...aposom november végére saccolta hogy szülök,de ugy néz ki tévedett.....
ügyintézés:?nem lesz egyszerü menet az tuti,de szerintem én nem hagyom a páromra mert ha valami hiányos csak tovább tart a menet.Hajnikánál is személyesen mentem el és addig nagymami volt vele hát most is ez lesz...viszont anno lassan 5 éve emlékszem hogy az egyszeri anyaságit ott helyben megkaptam...
most állitolag a korházi igazolással kell menni ülnek rajta 5 napot(többet nem) és utalják..
tgyás:előre kitöltettem a főnökömmel a tgyás nyomtatványt és igy már csak Vivi születési adatai kellenek meg az iratok...
anyakönyvi:amire pipa vagyok hogy anno azt is megkaptuk a korházban.most már azért is el kell menni 6 ker-be nekem mert az tartozik a máv-hoz...szoval nem lesz egyszerű menet.még annyit csinálok hogy a papirokat összeszedetem amig korházba vagyok és itthon kitöltöm..de leadni én fogom mert akkor még tudok kérdezni.
ma megyek megvenni lánykámnak a mikulás ajándékot..sajna sok pénzem nincs de ami tőlem telik megteszem.
tegnap megvettem apumnak és bátyámnak a névnapit...Miklosok és szerintem ma fel is köszöntjük őket nehogy váratlanul lebabázzak.