Új privát üzeneted érkezett!

Én a táblival csak igazodtam a többi topikhoz bár nem kell feltétlen másokat követni ez igaz! :D

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Gabi! Annyira édes Kristóf! Szoptatással kapcsolatban mik a gondok? Kérdezz nyugodtan, ha tudunk segítünk. És várjuk a mielőbbi beszámolót!
Az első képről a " Nicsak ki beszél" című film jutott eszembe: " Fázom, tegyetek vissza azonnal!!!" :D

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Friss pocifotó, bizonyíték arra hogy a vonalzóm nem hazudik! :D
Kép 35. hét 6. nap
Kép

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

lanyok! ezeket a finom husi recepteteket tegyetek mar fel legyszi a receptes topikba!!!! koszi. majd ha lesz konyhank, akkor szivesen kiprobalnam oket!

Eszterke! ez szuper hir! varunk!

ez a mindefele, amit igenyelnetek kell nagyon bonyolultan hangzik!

Sarmon. hogy a viharba ne maradhatnal koztunk! itt a helyed, ide tartozol! :lol: :lol:
olyan edesek a gyerekeid!!!

KépKép
KépKép
mush589

aida. neked mennyire fent van a hasad! :shock:

boniko. nagyon szepen koszonjuk a kepeket es a hireket! Millioszor pusziljuk Hannat es Zoldit. Gyonyoru a hercegno!!! :lol: :lol:

KépKép
KépKép
mush589

[quote="mush589"]a írta:mush589ida. neked mennyire fent van a hasad! :shock:

Lehet, nem nagyon van összehasonlítási alapom. :roll: Gondolom ez nem probléma, max azt jelzi, hogy még nem szülök. :D

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Csuri - köszi, de a házassági kivonaton már túl vagyunk, a születésivel nem volt tiszta minden (ill a igényléssel kapcsolatban)
De köszi lányok!

Hanna nagyon szép - nekem a hazautazós a kedvenc!

Sarmon - nélküled nem is igazi a topic ;)

Kép
trombibébi

Sziasztok!

Végre ide értem én is.
Ma voltam dokinál, nézett vizeletet, most teljesen tökéletes lett az eredmény. Vérnyomás 120/80, semmi ödéma. Úgyhogy megnyugtatott, hogy minden rendben. Megcsinálta az utolsó uh-t is, jól ledöbbentünk. Tudtuk, hogy nem lesz kicsi baba, na de hogy ennyire :!: :!:
BPD 100mm
FL 80 mm
AC 370 mm
bs: 4000-4200g.
Többször mért, mert reméltük hogy mégse. Szóval ha végig húzzuk elérhetjük a 4700-5000 g-t.
Próbálok visszaolvasni

Kép

Kép

Kép
habe

habe, hűű mekkora a picur!! Gratula az óriáshoz! :D A fő hogy minden rendben. ;)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

huha habe. nem cserelnek veled! orias bebi!
orulok, hogy jok lettek az eredmenyeid!

KépKép
KépKép
mush589

Azért nem olyan meglepő nálunk, atöbbiek is 4kg felett voltak.

Kép

Kép

Kép
habe

Gabi, Zöldi, Sarmon gyönyörűek a babák!!!!

Ma a kórházban olyan jó volt látni 1-2 pici babát. Most jövök rá, hogy már mekkorák az enyémek, és milyen furcsa lesz megint egy picike a háznál.

Kép

Kép

Kép
habe

Habe - nem semmi méretek!

Aida - neked is szépen növöget Noli, ahogy elnézem a pocakod!

Kép
trombibébi

Cili! Szorítok neked, hogy minden úgy legyen, ahogy szeretnéd!

Ibernuska! Én nem kértem EDA-t, de javasolták és kaptam, az anesztesnek 5000 Ft-ot adtunk, nem akarta elvenni és végig nagyon kedves volt(pénz előtt is, után is). Csecsemősöknek nemadtam, mert semmiben nem segítettek!

Csaki, Sarmon! Ha van egy kis időtök írjatok légyszi arról, hogy a testvérek, hogy fogadták a picit!

Csaki! Kérhetünk képeket a pici lányról? Ha ide nem, akkorküldjél légyszives privibe.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

csaki. en is szivesen latnek egy kepet Luca babarol.
amugy hogy vagytok? jobban van mar?

aida. otlet.
az oldaladra tehetnel fel vonalzokat is.
a mi oldalunkra meg feltehetned, hogy hogyan kell oket beilleszteni ide, meg hogyan kell kepeket kicsinyiteni es ide feltenni. amolyan technikai segitseg.

KépKép
KépKép
mush589

Mush, ezek tök jó ötletek!! Holnap a technikai segítséget mindenképp összeállítom és a másikat is megpróbálom kivitelezni. Köszi! :D

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Zöldi! Hanna nagyon édes! Jó kis husiban van! Neked gyors regenerálódást és várunk vissza mielőbb! Már nagyon hiányzól!

Boniko! Köszönjük!

Habe! Nem semmi méretek! Gyula, Kinga mennyivel született? Mindkettő hüvelyi szülés volt?
Ha lesz időd, majd írjál privit légyszi, hogy a második gyerek születésénél, hogy boldogultál! Én egy kicsit félek ettől még, hogy hogy fogom megoldani.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Sziasztok.

ma hazajöhetünk. most nem olvasok vissza majd holnap vagy mikor időm lesz rá.
Minden rendben most.

puszika és kösznöm a gratulákat. és ha esetleg megszületett azóta baba nekik is.

mush puszikaa az smsért.

harivera
Budapest XXI. kerület

harivera. remelem eljutott hozzad a legzesfigyelo! oruok, hogy hazaengedtek! varjuk a hireket es az Iza fotokat!

KépKép
KépKép
mush589

furdoszoba kitakaritva. miert nincs jobb dolgom szombat este 9-kor?

KépKép
KépKép
mush589

Vera, üdv újra itt! Örülök hogy jelentkeztél és hogy minden rendben van. :)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Enikő!

Gyula 4130g 59cm, 38-as fej, Kinga 4300g 56cm 39-es fej. Mindkettőjüket simán szültem, Kingust viszonylag könnyen is, 6 óra alatt.
Privit ha nem gond holnap, mert egy kicsit kidőltem, próbálok pihenni.
Jó éjt mindnekinek

Kép

Kép

Kép
habe

Milyen sokan hazatértek! (Mi pedig még mindig itthon, egyben)
Bkati: köszi a linket!
Mush! Ez tényleg jó ötlet, lsd. az ilyen antitalentumoknak mint én, a mai napig nincs vonalzóm.
Aida: előre is köszi, jól jön egykis informtikai segítség.
Habe: Kende baba tényleg nem kicsi, bocs ha már írtad, de milyen tipusú szülésre is készültök?
csurimuri

vera. milyen baratno???

KépKép
KépKép
mush589

Vera! Üdv űújra itthon! Iza gyönyörű kislány! Majd, ha időd engedi várjuk a bővebb beszámolót!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Jóéjt lányok, elteszem magam holnapra, késő van már!!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Vera - jó, hogy már otthon!
Olvastam a történeted a novemberiben, nem semmi vagy! Nem csalódtunk benned ;)

Kép
trombibébi

en meg megyek vasalok egy kicsit

KépKép
KépKép
mush589

kozben en is olvastam a tortenetet, es igy mar vagom, hogy hogyan jon billbocika a kepbe.

KépKép
KépKép
mush589

mindenki kidolt?
akkor jo ejt!
holnap megint baratnozok estig. jo vasarnapot mindenkinek!

KépKép
KépKép
mush589

Sziasztok!

Üdv mindenkinek, visszaolvastam és örülök, hogy mindenki rendben.

Jelentem a nyákdugós cuccot ma délután elhagytam... :D nem tudom időben ez mit jelent, de ez történt.

Manna
mannababoca

sziasztok...én inditom a vasárnapot?

gratulálok mindenkinek..csodaszépek a babák,bárcsak már én is ott tartanék...aposom november végére saccolta hogy szülök,de ugy néz ki tévedett..... :?

ügyintézés:?nem lesz egyszerü menet az tuti,de szerintem én nem hagyom a páromra mert ha valami hiányos csak tovább tart a menet.Hajnikánál is személyesen mentem el és addig nagymami volt vele hát most is ez lesz...viszont anno lassan 5 éve emlékszem hogy az egyszeri anyaságit ott helyben megkaptam...
most állitolag a korházi igazolással kell menni ülnek rajta 5 napot(többet nem) és utalják..

tgyás:előre kitöltettem a főnökömmel a tgyás nyomtatványt és igy már csak Vivi születési adatai kellenek meg az iratok...

anyakönyvi:amire pipa vagyok hogy anno azt is megkaptuk a korházban.most már azért is el kell menni 6 ker-be nekem mert az tartozik a máv-hoz...szoval nem lesz egyszerű menet.még annyit csinálok hogy a papirokat összeszedetem amig korházba vagyok és itthon kitöltöm..de leadni én fogom mert akkor még tudok kérdezni.

ma megyek megvenni lánykámnak a mikulás ajándékot..sajna sok pénzem nincs de ami tőlem telik megteszem.
tegnap megvettem apumnak és bátyámnak a névnapit...Miklosok és szerintem ma fel is köszöntjük őket nehogy váratlanul lebabázzak.

Kép

Kép
nikianya21

Reggelt!

No látom sehol senki, helyes, vasárnap reggel illik pihenni. Én is csak azért keltem fel mert megéheztem. :oops:

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

az éhség nagyúr :D

Kép

Kép
nikianya21

Sarmon!
Írisz nagyon hasonlít rád! Gyönyörű szép baba!!! Tesók hogy viselik a kis jövevény érkezését?

Boniko!
Köszönjük a helyzetjelentést meg a fotókat!

Zöldi!
Még egyszer gratulálok nektek Hannához!!! Csodaszép kislány! És örülök, hogy a tejciszökőkút is beindult!!!

Habe!
Örülök, hogy a vizsgálaton minden ok volt! Nem semmi méretek! Nálunk Zsófi feje 38+2 naposan volt 97 mm. Én már ettől dobtam egy hátast. De nekem is azt mondta a doki, hogy van, aki a nagy babát is könnyen megszüli, van aki meg a kicsivel is megszenved… Remélem én is az elsők táborát fogom gyarapítani. Neked meg már csak úgy kicsusszan majd Kende.

Vera!
Örülök, hogy hazamehettetek! És főleg annak, hogy minden rendben! És várjuk a jelentkezésed, no meg a fotókat!!!

Manna!
Lehet te leszel a következő??? Izgiiiiiiiiiiiii!

Kép
Kép
lbernuska

Jó reggelt!

Hát most nem aludtam jól. Nem volt semmi bajom, valószínűleg csak izgulok már. Nagyon sokáig ébren voltam - bár így legalább láttam, hogy végre Lüszike kiesett a Megasztárból -, és többször fel is ébredtem. Mikor lefektettem Zalánt, rámjött a sírás, hogy itt kell hagynom. Tudom, hogy miért megyek be, de csak jönnek a könnyeim. Pedig nem lenne szabad sírnom, mert ödémás lesz az arcom, és majd azt hiszik, hogy a toxémiától van. Pedig annak Hál istennek semmi külső jele nincs.

Zöldi, Vera! Örülök, hogy otthon vagytok, a lányok csodaszépek!

Habe! Szuper, hogy jók az eredményeid és hát a baba méretei! Csak ámulok és bámulok.

Ma elmegyünk anyósékhoz Katalin napi ebédre. Úgy volt, hogy én már nem mozdulok ki, de most úgy gondolom, jobb, ha nem maradok itthon egyedül. Délután még benézek.

Szép napot mindenkinek! Laura

Kép
Kép
szeles4

ibernuska:akkor nekem marha nagy mázlim van ,mert 36 hetesen 89 a bpd-nk.-..vagyis annyi volt..ugyhogy nagyon remélem hogy kis csepp fejü lesz a drágám.

Kép

Kép
nikianya21

sziasztok!

Olvastam itt valakinek a hozzászólását tegnap, hogy van egy cég, ami elintézi az összes hivatalos papírt a szülés utáni támogatásokhoz. Meg tudnátok adni a webcímüket mert elég kényelmes lányka vagyok és nem szeretem magam ügyfél fogadásokon idegesíteni, ahol az idős, gonosz, rosszindulatú hivatalnok néni élet és halál ura:)

Előre is köszönöm a segítséget:)
ibolya27

jo reggelt

engem is az ehseg keltet! :lol: meg a fajo jobb csipom.
zsebi, csatlakozom a kezzsibbadokhoz. :roll:

ibolya. keress vissza ezen vagy az elozo oldalon van!

manna. mennek a drukkok, de a nyakdugo elhagyasa utan meg akar hetek is lehetnek! :? :wink:

niki. nem lesz egyszeru az ugyintezi kalvariad.

berni. lassan zsofi is kibujhatna. mar majdnem betoltotted a 39. hetet.

laura. tenyleg jobb lesz, ha nem maradsz otthon egyedul! minden rendben lesz, es jo kezekben leszel a korhazban! :)

KépKép
KépKép
mush589

Halihó!
Itt vagyok én is, csak hát eléggé nyügin. Igaz nagyon jót aludtam, de azóta nyüglödök. Nincs semmihez kedvem, meg már mennék szülni. Kezdem a férjemet is kiakasztani! :cry: Amúgy éjjel azt álmodtam hogy megszültem és hosszú, sötét hajú kisfiunk lett. :lol: :lol:

Zöldi: Hanna egy tünemény!

Aida: szép poci.

Vera: üdv itten és otthon is. Reméljük minden rendben. Olvastam a szüléstörténeted, hát ez tök jó volt!

Manna: hajrá, bár ez tényleg nem sok mindent jelent!!!!
Vendég

Jó reggelt!

Éjjel üzenetet kaptam:

Molnár Szabolcs ma éjszaka rekord gyorsasággal megszületett. 3110 g és 50 cm. Zsebi

Gratulálok és gyors felépülést, sok tejcsit és mégtöbb boldogságot kívánok!
sinaszi

Zsebi: nagyon-nagy gratula!

Sina: ezek szerint te is még egyben????!!!!
Vendég

Boci! Igen! :? Tegnap sokat keményedtem, így pihentem és rengeteget aludtam! Nem tudom, hogy ez jelent-e valamit... Elég nyűgi vagyok! Éjjel sok erős fájás volt, de szerintem még mindig csak jóslók. Álmomban megindult a szülés, de a lényeg előtt felébredtem.

Megpróbálok visszaolvasni!

Látom, hogy Veráék hazajöttek! Gratulálok! Remélem, hogy minden rendben!

És Zöldi Hannáját is láttam! Gyönyörű kis gombóc!

Várom a beszámolókat!
sinaszi

Sziasztok!

Zöldi:
nagyon kis bájos Hanna baba! És szuper, hogy beindult a tejcid!!! :lol:
Köszönjük Bonikonak a képeket és hireket!

Harivera:
Iza baba is szépséges :wink: Nagyon hasonlit hozzád! Nem semmi szülésed volt!

Zsebi:
GRATULÁLOK SZABOLCS BABÁHOZ!!!!SOK BOLDOGSÁGOT ÉS RENGETEG TEJCIT NEKTEK!!!

Ezek szerint nem jött össze a kedd éjszakai szülés! :lol:

Sina:
köszi a Zsebi hireket! :)

Kép
Kép
Kép
f.marti

Márti! Hogy kell színesen is és nagybetűvel is írni? Mert nekem meg az nem jön össze!
sinaszi

Sziasztok!

Egész éjjel fájdogált a hasam meg a medencém.... :?

Ma zenei továbbképzést tartok Dominak itthon, már megy is az alapoktól (Jackson - koncertlemez). Utána Guns' órák következnek.

manna
mannababoca

Sziasztok lányok!

Itt elég jól telt az éjszaka... már tegnap nagy izgatottságomban azt is megnéztem, hogy az elkövetkező 10 napban mikor lesz esetleg hideg front... de nem hogy hideg, de semmilyen sem lesz... na paccs... őfelsége mégis marad még szerintem 2 hétig. Anyukám a kisfiammal a tengerpartra utaztak vonattal. Csak este jönnek, apa dolgozgat a gépen. Úgyhogy ma nyugi van... ja és incsi fincsi nutellás banános palacsintát reggeliztem...

Vera! Hurrá, hogy hazamentetek? Hogy mennek a dolgok? Iza nagyon szép baba!

Aida! Tényleg fenn van a pocid, de most nagyon nagyot nőtt az utsó képhez képest!

Habe! Gratula a szép eredményekhez... nem semmi mekkora lesz "kicsi"babád... ettől én is féltem, mert a férjemék családjában mindenki 4-5 kilós baba volt. A kisfiam is 4 kilo, de megnyugtattak, hogy nem lesz nagyobb....

Manna! Az jó jel...

Bocika, Laura! Kitartás....

Ibolya! http://www.babaszuletett.xls.hu/index.php?oldal=araink
de most hogy tegnap végigolvasgattam nem olyan gázos és mindent el lehet intézni postán!

Lilypie Kids Birthday tickers\

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
bkatalin

Gratulálok Zsebinek! SOK - SOK TEJCIT!!!!!!!
mannababoca

Sikerült! Szóval megszületetett éjjel Zsebibaba! Hajnalban 2:52-kor üzent Zsebi: "Molnár Szabolcs ma éjszaka rekord gyorsasággal megszületett. 3110 g és 50 cm. Zsebi"

Így már jól látható! :D
sinaszi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?