Új privát üzeneted érkezett!

Kedves Panny!
Nincs gyűlölet a szívemben, ellentétben veled, mint már említetted.....
bemásoljam mit írtál a zárt topicban "anno" annak idején, jaj istenem ennyire nem vagyok szemét................................

Puszi nektek!

Remélem most jól érzed magad!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Márti!

Sajnos nem tanultál meg még vitatkozni sem kultúráltan,intelligens módon...
És az a véleményem rólad h más szekerét húzod elég keményen..látod én ebből is akartam kimaradni.....megéri ez neked???
Mondom, inkább az általad hülyeségnek ítélt vallás felé kéne orinetálódnod, mert ennyi gyűlölettel nem lehet boldogan élni...

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Csajok!

Holnap jövök ígérem vidámabban és kipihentebben.

Kép

Kép
Kép
Kép
petramama

Petramama!
neked is van egy-két beszólásod, amit ide bemásolhatnék................. kicsit meglepődnél, de sztem a babanetesek is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sajnálom................ én nem álcáztam soha magam, biztosan félreismertél.....................
Vendég

Sziasztok,

Nem is tudom, talan nem ez a legszerencsessebb pillanat, hogy magunkrol irjak, de nehanyan kertek igy elkuldom amit mar leirtam. Akit nem erdekel majd legfeljebb nem olvassa el.

Igazabol keves idom van kompjuter ele ulni es azert nem is irogatok. Estenkent gyorsan atolvasom amit irtatok, de ha nagyritkan lenne is idom irni nem akarok belepofazni a beszelgetesetekbe es utanna megint eltunni. Mar maskor is volt tema, hogy nem mindenki kedveli az ujakat meg a neha beszolòkat akik tesznek fel kepet es ujra eltunnek. Vegul is igazuk van azoknak is. Most is csak azert irtam mert lattam mar tobszor volt gond a kep kicsinyites es csak segiteni akartam ezzel az egyszeru ingyen letoltheto programmal, de lehet, hogy csak nevtelenul kellett volna megtennem semmi mas kommentar nelkul, vagy befogni a szamat.

Biribon,
Te tettel fel konkret kerdeseket ezert neked valaszolok. 1 eves szulinaprol mar ertesitettem linocst. Sajnos nem terveztunk marciusban haza menni. Most megyunk karacsonyra es a marcius tul kozel van, hogy megint ekkora utra menjunk. Meg persze dolgozunk is, en is elkezdtem dolgozni. Olyan hogy vedono itt nem letezik es persze igy hazhoz se tud menni. Van a gyerekorvos es ennyi, aki ha jol tudom 30 euroert hazhoz is megy. Ellenorzesen voltunk 1,2,6,8 honapossan eppen tegnap. Christinan 9kg es 74cm.
Legzesfigyelonk nekunk nem volt eggyik gyereknel sem, nem sok babas ismerosom van de eddig eggyiktol sem hallottam, hogy valakinek lett volna. Gyerekorvos meg plane nem emlitette. En tobbszor gondolkodtam, hogy veszek de mivel tobbszor keltek ejszaka, attol tartottam, hogy komassan el fogom felejteni kikapcsolni es csak ijedezunk hiaba.
Christina kulonban meg nem maszik nem is kuszik, negykezlab all es vagy hasraesik vagy visszamegy ulo helyzetbe. Ez Elisaval is igy volt ilyen idossen vegul 9 honapossan elkezdett maszni, felallni 10 honapossan pedig menni. En nem aggodom emiatt. Remelem valaszoltam mindenre.

Azt hiszem mondhatom azt, hogy nem valogatos amit keszitek neki mindent eszik, kb 200-250 et pici kenyer morzsakkal amiket az etetoszek talcajara rakok es elbibelodik vele eves kozben meg rakosgatja a kis szajaba. A gesztenyes pulyka azert a kedvenc, amit a topiknak koszonhetoen kostoltunk meg mert itt meg olyanrol nem hallottak, hogy picinek gesztenyet na meg sutotokot lehet adni. Szopizunk is meg kb 5 szor kissebb mennyisegeket. Nem valami sok mostmar a tejem. Elegge megszenvedtunk a nyaron Linocs vagyis Fruzsi fele szindroma volt nalunk is csak nalunk nem valt be a pozvaltoztatas igy fejtem 6-7 szer naponta de sokszor meg cumisuvegbol se akarta meginni, nagyon keveset evett. Viszont amikor elkezdtem a hozzataplalast a szopi problema is megoldodott, csak addigra a rendszeres fejesek ellenere jol megapodt a tejcsi.
Fogunk meg csak 2 van, de mindent megràg amit csak eler. Ejszaka alszunk is meg nem is. Van amikor csak 2 x kel de van amikor 5-6 szor. Ilyenkor eleg nehez reggel munkaba menni.

Akkor mostmar vegkepp eldugolok.
Ja, es a kep.

Kép

Kép

Tcis

Kép

Kép
tcis

Jaj Panny!

Most nagyon nem áll ez a szerep jól neked...........
Vendég

Mint már említettem hiba volt részemről a zárt topic és ezt be is látom!!!

Eléggé furcsállom azokat akik a neten vagy úgy egyátalán bármilyen fórumon,topicban azonnal magukat tudják adni és megtalálják ott a helyük..velem az történt h nem találtam meg ott a helym csak kerestem és sodródtam.....ennyi!!

Ha akarod másold be..az se érdekel mert már azt is említettem h én a fórumozást vagy a topicozást ott kezelem ahova való,szal max.haveri szint..ennyi.Nem hatódom meg mert tul.képp nem nagyon van mit veszteni...
Az igaz barát nekem nem itt van(hál"istennek)...32 évesen már nem keresek új barátokat,vannak gyökereim és büszke vok rá,vannak jó barátaim és büszke vok rá.

Akárhogy is akarod nem tudsz megríkatni :lol: :lol: :lol:

És örülök h időben léptem!!

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

panny!
te nem vagy egy őszinte ember hallod???????????????
Vendég

Sziasztok!!!!

Lányok!!!!Szerintem ezt nagyon gyorsan hagyjuk abba!!!Tényleg kezd eldurvulni a helyzet és ez nagyon nem hiányzik senkinek!

És maximálisan egyetértek a Linoccsal, nem tartozik ránk a kizárás miatt egymás iránt érzett sérelmeitek!!!!Léccilécci ne itt szitkozódjatok, mert ez itt nagyon gáz!!!!!Beszéljétek meg négy vagy akárhány szemközt vagy privátban!Vagy sehogy! Egyszerűen csak zárjuk le!!!!

:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

jaj Pannykám!
Gratulálok, te egy hős vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ha te is, akkor én is félreismertelek!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Nebula: hát ezért írtam egyszer régen, hogy bírlak nagyon!!! Ez a jó humor, ez jó hozzáállás!!! SZUPEEEEEEEEEEEER!!!
Alsópáhokra nagyon vastag pénztárcával érdemes menni, vagy egy nagyköteg üdülési csekkel, vagy egy hatalmas fedezetű bankkártyával/hitelkártyával (majd Niki helyreteszi, melyik melyik ;) )
A mi csajunk tegnap kapott kölesgolyót, most éreztem úgy, hogy eljött az idő. Nagyon vicces volt a lány: először nem tudott mit kezdeni vele, mert a tenyerébe került, és valahogy nem sikerült onnan a szájába tenni, aztán segítettem neki, és utána már élvezettel ropogtatta :)
Láttam a képet Marci foltjairól, Fruzskának az állán voltak hasonlók, de én azt a nyálnak tulajdonítottam, viszont neki meg a jobb orcáján lévő folt jön elő és tűnik el, és még nem jöttem rá mitől, a doki meg azt mondta, hogy biztos allergia, vagy a hideg. Kapott Fenistil cseppet, amit jól nem adtunk be neki (van itthon egy-két gyogyó, amit felírt a doki, én meg szolgalelkűen kiváltom, és meg sem bontom :roll: )

Lusie: köszi, egylőre úgy tűnik, hogy tünetmentes vagyok, a kis köveim jól vannak, ahol vannak, és nem zaklatnak. (habár vágyakozva néztem a majonézes krumlit a svéd-asztalon, mert azt nagyon-nagyon szeretem. Viszont van eredménye az odafigyelésnek, mert olyan gatyók jönnek rám, amik vagy még soha, vagy csak nagyon-nagyon régen :P )

Judit18: jó ez az ezoterikus duma!!! Nagyon jó utat nektek! És jó pihenést! Drukkolok, hogy Eszter nyugiban legyen az úton! Aztán fényképezzetek sokat, és várjuk az élménybeszámolót!
linocs

Szilvánusz!
nyugi, nyugi!!!!!!!!!!!!!! persze igazad van, csak mások nem így gondolják........
Vendég

Bsszus Márti,neked fáj az igazság???Fáj h nem szarok be tőled??
Sz@r lehet neked h nem jön össze amire gondoltál...értsd meg,engem nem hatnak meg a topicos,fórumos dolgok!!!ÉRTED???

És ez hagy maradjon az én privát döntésem...

ÉS LÉCCI HAGYJÁL BÉKÉN!!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Tcis: szerintem nagyon is jó, hogy írtál! Christian is már milyen nagy baba, édes a két kis fogacska alul! (mi még csak álmodozunk ilyesmiről, a protkóval fenyegetés sem jött eddig be). Nem baj, ha megkérdem, mit dolgozol?
Én elég sokat paráztam mostanában a kúszás/mászás ügyön, de végül mindenhol azt találtam, hogy ha akármilyen irányban elindul (mert hogy Marci főleg tolat, csak 1-2 lépés megy előre), az már tök jó. Úgyhogy felesleges agyalás ezzel kapcsolatban abbahagyva, úgyis van mindig egy csomó más, amin tépelődhetek :lol:
Ja, és nem is mondom itt a nagy viharok közepette, hogy én édes Digidagim, ma rajtam kapaszkodva felállt! Pukkadjon meg a bulizós apja, jól kimaradt ebből! (hogy én nekem mennyire savanyú a szőlő!)

Kép
KépKép
nebula

Látom egy kis vitára a másik topik is vevő... :lol: Sziasztok! Ha már itt vagytok, akkor meséljetek, hogy álltok a fogyókúrával? :wink:

Nem sokat tudok hozzászólni a vitához... mikor átmentetek a másik topikba, szomorú voltam, hogy egy jó kis közösség kétfelé szakad, de mára rendeződtek a dolgok és szerintem nagyon jó kis hangulat volt itt mostanság. Persze tudom, hogy ez másnak unalmas, lerágott csont, de nekünk a napjainkat a kis 9 hónaposak töltik ki, szóval Ők a fő téma. Az egyéb problémákat én nem szoktam megvitatni a fórumon, arra ott van a férjem és a barátnőim, akikkel rendszeresen találkozom.
Remélem az itteni tagoknak nem szegi kedvét ez a vita és maradnak továbbra is körünkben. :) Ugye, Kacika, Petramama, Panny (bár szerintem engem nem csípsz), Pumperka (aki szerintem most kicsit visszahúzodott a csigaházába), Nebula, Eszterxx, Biribon és még sorolhatnám... :) Hiszen most jön a szeretet ünnepe! :) Utána meg a NAGY szülinapi buli!!!

Petramama, csak egy apróság... előbb törölte magát Mona, Juditkecskemét csak utána írta be azt amit később törölt. A kettő között nincs összefüggés.
Judit18, persze jó a jövő hét is. :)

KépKép
KépKép
mni

Panny!
Milyen igaszság??????????????? Nem szarsz be tőlem??????????????
Miről beszélsz????????????????
Vendég

Panny!
mi is szeretünk téged.........................
Kép
Vendég

Tcis: na Te szegény, jó kis balhéba csöppentél! De tök jó, hogy jöttél! Szegény, látom, ti is megszenvedtétek a hosszú szoptatási sztrájkot, vagy nem is tudom, minek nevezzem. Tényleg, mit dolgozol? És hogy bírja a babód a távollétedet?

Nebula: na milyen stádiumban vagy? mi volt már meg? Pia? Szex? Drog? Gratulálok a fiatalember felállásához! :)
linocs

Márti!

Milyen egy fúria vagy te???

Utálod a babanetes topicot de itt szítod a tüzet és nem tűnsz el???

Milyen nevelést kaptál te??!!

Lécci,szépen kérlek szállj le rólam és keress magadnak más elfoglaltságot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hidd el van nekem elég más,sokkal komolyabb bajom...lécci tovább ne légy gyerekes,próbálj meg felnőttként békén hagyni!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Linocs: eddig még csak a pia volt meg, és mivel nem bírtam tovább nézni és kivittem a szennyesbe a zoknit, ugrott a jó kis drogom is. Na, hozom a macskát :lol:

Kép
KépKép
nebula

Örülök amúgy, hogy a kövecskék békén hagynak. A nacikba való beleférés meg "added bonus" 8)

Kép
KépKép
nebula

Kedves Panny!

Én nem vagyok semilyen fúria, nem utálom a babanetet!!!!!!!!!!!
csak te vagy két színű......................
és eltünök........................................

csak mások kicsit meglepődnének, ha bemásolnék 1-2 hozzászolásodat a zárt topicról................
Vendég

Niki!
Nem mi hoztuk fel a témát!!!!!!!!!!!!
Vendég

Többiek!

Látjátok h nem hagy békén!!!

Elérte h nem jövök....ennyi.
Nekem erre nincs szükségem...mint említettem más bajom is van,ennél sokkal nagyobb...

Egyszerűen ha valaki ennyire gonosz és buta nem tudok mit tenni...

SZIASZTOK!!!!

Mártikám!

Örülhetsz!!!Elérted amit akartál..remélem nyugodtan alszol éjjel!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Az egész napos forgatag után (rajzpályázat megnyitó, szülinapi zsúr, pogi sütés(judit18 féle), slusszkulcskeresés stb) után, most leültem én is írni. Délután 5 óta követem az eseményeket, ahogy volt lehetőségem olvastam. Többször éreztem azt, hogy na most akkor menyjen egy hsz, de úgy éreztem erre nem elég az a pár perc ami éppek csak akadt....

Rengeteg kérdés merült fel bennem, de azt hiszem nem a sebek feltépése a cél, sőt szerintem túl sok tisztáznivaló sincs így részemről Szilvánuszhoz csatlakozom a lényeget megfogalmazván: Nagyon gyorsan hagyjuk abba!!!!
Érzelmileg most nagyon felkavaróan érintett a mai vita. Még el is pityeredtem a férjemnek. Pedig nem könnyen szökik könny a szemembe.
Tompa vagyok most nagyon, dúrva volt a mai nap, igénybevétel szempontjából. Apa dolgozott estig, elfáradtam, és így érzékeny is lettem.

Niki!
Jól látod, nem szoktam heves megnyílvánulásokat produkálni, viszont hajlamos vagyok időszakosan visszahúzódni a csigaházamba. Viszont elég könnyen ki lehet csalogatni. :wink: :wink: Egy kis dalocska.... :wink:

Linocs!
Irígykedem, és örülök, hogy ilyen klassz feltöltődésben volt része kis családodnak. :wink:

Judit18!
Írigy, mert nagyon klassz feltöltődésben lesz részetek! :wink:

Nebula!
Nagyon szeretem az írásaidat én is! Annyira örülök, hogy személyesen is megismerhettelek. :wink:

Kicsit paff vagyok most, ezért nem túl összeszedettek a gondolataim. Áron éjjel 3- ig hányt kb fél óránként, Zsombi
s fennt volt többször (biztos a jövés menés miatt), aztán ez a nap.... :evil: Ez a vita :cry: :cry:

Holnap...... :wink:
Ez most elég savanyú lett. :?

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Pumperka: kölcsönös ám :wink:
Jó hosszú napod lett, sajnálom, hogy még az éjszaka is ilyen vacak volt előtte. Azóta hogy van Áron? És az emlegetett anyuka kartárs megkímélt legalább?
A csigáról meg a dalról az egyik örökbecsű Anna, Peti és Gergő rész jutott eszembe, ahol Gergőke vadul püföli a csiga házát, hogy "Hé, csiga, gyere már ki!" Nem egészen erre gondoltál, ugyi?

Kép
KépKép
nebula

Már délután rámjött ez a melankólikus hangulat a vitától függetlenül, ahogya lányomat elnéztem buli előtt. Olyan nagy már..... :(

Kép

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

És milyen szép!

Kép
KépKép
nebula

A szelídebb Csiga -biga gyere ki most jobban esne a lelkemnek. :wink:
Áron reggelre totál jól lett. Amilyen hevesen jött ki rajta a vírus, olyan hamar át is ment rajta. kopp-kopp
A bulin nem maradtam ott, csak beadtam Csengét, aztán, haza, egy gyors szopi, egy kis hami, aztán vissza. Inkább az autókázást választottam. :lol: :lol:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Megmutatom, mit kreatívkodtam. Nem valami nagy szám, de figyelembe kell venni, hogy nincs ám valami sok kézügyességem. Íme Flóra ádventi kalendáriuma. Ilyen-olyan kicsi csokikat, mandulát, aszalt gyümölcsöt, matricákat rejtettem el a zsákocskákban. A delikvens már tűkön ül (illetve jelen pillanatban tűkön alszik :-), hogy elkezdhesse bontogatni. Kép

Kép
KépKép
nebula

Pumperka, te kis melankólia, akkor miért nem mész már aludni és pihened ki magad?Milyen szép ez a Csenge!!!!

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Szerencsére azért még tud kislányos is lenni.
Kép

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Szilvánusz: bár te Pumperkának mondtad, én is épp az előbb gondoltam arra, hogy jó lenne megindulnom az ágy felé. Csak olyan ritkán van olyan, hogy Gábor nincs itthon, és enyém az egész lakás garázdálkodásra. Értsd: tévé, számítógép, sőt, akár még táncolhatok is.

Kép
KépKép
nebula

Szilvánusz!
Annyira meglep, hogy mindenki ok, mindenki alszik....
lehet, hogy belémkódolódott a virrasztás...
Na meg persze apa szülinapi bulira ment (az ő slussszkulcsát kerestük egy óráig, amit persze Zsomb ágya alatt találtam meg miután elment az én csotrogányommal). Így nem vonz semmi az ágyikóba...., még aludni se szeretek egyedül. :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Nebula!
Akkor buliiii van! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Adventi naptár bájos!Csak a felnőttek kritikusak a formákkal szemben, a gyerekek nem. :D

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Bizony, csak aztán majd csodálkozom, hogy reggel miért nem nyílik ki a csipám...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nebula 2008.11.29 23:52-kor.

Kép
KépKép
nebula

Nálunk a nagyok már szeretnek sokáig lustizni. Hát igen, ez is már a kamaszodás jele... :?
Zsomb meg teljesen elégedett, ha mellettem feküdhet, mászkálhat, és néha kiszolgálhatja magát....
Gondolom nálatok Flóra az aki igazán beindítja a napot. :D

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Kicsit giccs, de ide elmegy. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Ahogy mondod. Ő az, aki legkésőbb 7kor megjelenik, esetleg még 1-2 percig fekszik nyugisan, de aztán nyomás kifele a nappaliba, mert éhes, játszani akar stb. Az a mázlim, hogy ezt többnyire apukája intézi reggelente, én olyankor kapok még fél óra szunyát (Marcit is kiviszi, pelenkát cserél neki stb.). Úgyhogy most előre sajnálom magam, hogy holnap reggel kelés lesz, nincs mese. Most már tényleg húzok aludni.
Jó éjt mindenkinek és pííísz!

Kép
KépKép
nebula

Kép
Jó reggelt, szép vasárnapot mindenkinek.
Na húzok zuhanyozni mostmár! :lol: :lol:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Márti drága, húzzál fogyni jó?
Én a 7. oldalon csatlakoztam először, bár tény, sokáig nem jöttem.

Szerintem hagyjuk már jó. Próbáltam csitítani a dolgot, dehát, ezt veletek itt nem lehet. Meg rávilágítani, hogy nem hiszem, hogy senkinek nincs ennél fontosabb dolga, mint itt vitatkozni.

Ja, és Zsu, speciel, nem rád céloztam, nem meneked szántam, hisz te tényleg jöttél, hanem Évinek.
Vendég

Szép jó reggelt Mindenkinek! Ugye milyen jó, hogy új nap virradt ránk? :wink: Szerencsére az éjszakába nyúló "bulizásomnak" nem lett meg ma reggel a böjtje, mert majdnem fél 8ig hagytak a kölkök aludni, és utána is még együtt lustiztunk a nagyágyban 8ig. Most reggeli, aztán megyünk anyumékhoz. Szép vasárnapot!
Kriszta

Kép
KépKép
nebula

Pumperka, Csenge nagyon szép kislány!
Nebula, ügyes vagy, kreatív!!
Vendég

Panny! Emlékszel még a leszarom tablettára? Kapd be! :lol: És gyere gyorsan vissza!!!! Kis bajnokodról és a tesókról hallani akarunk!

Mártinak még annyit üzen Lüszi, hogy senki nem kiváncsi a bemásolgatásokra, a fenyegetőzéseidre meg pláne! A lényeg mégegyszer: ITT! KI? MIT? Te idetetted most magad szépen. Leszerepeltél. Pont. Üdv: Édes Lüszid!

Pumperka:
Nagyon szép kislány Csenge! Felkötheted a gatyád hamarosan!!! Tényleg nagy már! Szegény Áron, gondolom megviselte a hányósdi, még szerencse, hogy a gyerkőcök valahogy könnyebben viselik!

Nebula! Nagyon édes a naptárad! Biztos le lesz nyűgözve a nagylány! Pogóztál éjjel??? :lol: Milyen nótára?

Livi
Kép
Kép
lusie

Sziasztok!

Én Mártit egy vidám, kedves csajszinak képzeltem, aki szuperügyes könyhatündér is... hát most ez a kis illúzióm szertefoszlott... Úgy gondolom Mindenkinek jobb, ha oda írogat, ahol jól érzi magát és ahol kíváncsiak is rá. Ettől nehogy valaki sértve érzze magát, hiszen mi mindenkire kíváncsiak vagyunk, régiekre, újakra, sértődöttekre egyaránt. ;)

Panny, mi mindannyian kiváncsiak vagyunk Rátok, hogy mi történik kis családoddal, szóval ha még tudnánk is mit írtál a másik topikba, akkor sem haragudnánk Rád. :)
Kacika, mint azt az email-ben írtam, nagyon szuper a kép Rólatok, szóval töltsd fel lécci, hogy a többiek is lássák! ;)
Nebula, jó, hogy sikerült kialudnod magad! ;) Nagyon ügyes adventit csináltál!
Pumperka, annyira bájos Csenge, nagyon szép kis ill. nagylány! ;)
Tcis, örülök, hogy írtál! Jó olvasni Rólatok is, Olaszországban ilyenkor már mindenkinek kell dolgoznia? Milyen rossz lehet, én annyira élvezem, hogy itthon lehetek! Christian cuki kissrác!
Pepike, nem tudtuk tolni a babakocsit, kézben vittük Ferivel. Majd meg szakadtunk,. :?

Na most mennem kell, megyünk Katalin napozni meg társasozni. :)
Szép napot Mindenkinek!

KépKép
KépKép
mni

Sziasztok!!!
Kép
Kép

KépKép
KépKép
mni

Szijjjja Lilla! :D :D :D

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Sziasztok!

Látom már kicsit jobb a hangulat.

Panny:sajnálnám, ha nem írnál többet,amúgy mi isemrjük egymást egymásik fórumról,ahova írtam rövid ideig,csak aztán eltűntem,és utólag is bocsi, hogy csak úgy szó nélkül, de amúltkori vitánál mikor hozzászóltam jól rám förmedtél,és nem mertem írni többet.

Lehet, hoyg megpróbálok bekapcsolódni a topicba, ha ez nem gond az ittmaradottaknak.???

Niki
mosoly

Mosoly!
Szerintem az igazán itt maradókra az a jellemző, hogy nyitottak az újakra is, újrakezdőkre is. :wink: :wink: :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Pumperka, Áron jobban van?

Mosoly, szerintem gyere :lol: Akiknek az számít, hogy ki mikor csatlakozott, azok már nincsenek itt. Végre

Mni, nemsokára jönnek a képek :lol: Lillád Édes pofa.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?