Sziasztok,
Nem is tudom, talan nem ez a legszerencsessebb pillanat, hogy magunkrol irjak, de nehanyan kertek igy elkuldom amit mar leirtam. Akit nem erdekel majd legfeljebb nem olvassa el.
Igazabol keves idom van kompjuter ele ulni es azert nem is irogatok. Estenkent gyorsan atolvasom amit irtatok, de ha nagyritkan lenne is idom irni nem akarok belepofazni a beszelgetesetekbe es utanna megint eltunni. Mar maskor is volt tema, hogy nem mindenki kedveli az ujakat meg a neha beszolòkat akik tesznek fel kepet es ujra eltunnek. Vegul is igazuk van azoknak is. Most is csak azert irtam mert lattam mar tobszor volt gond a kep kicsinyites es csak segiteni akartam ezzel az egyszeru ingyen letoltheto programmal, de lehet, hogy csak nevtelenul kellett volna megtennem semmi mas kommentar nelkul, vagy befogni a szamat.
Biribon,
Te tettel fel konkret kerdeseket ezert neked valaszolok. 1 eves szulinaprol mar ertesitettem linocst. Sajnos nem terveztunk marciusban haza menni. Most megyunk karacsonyra es a marcius tul kozel van, hogy megint ekkora utra menjunk. Meg persze dolgozunk is, en is elkezdtem dolgozni. Olyan hogy vedono itt nem letezik es persze igy hazhoz se tud menni. Van a gyerekorvos es ennyi, aki ha jol tudom 30 euroert hazhoz is megy. Ellenorzesen voltunk 1,2,6,8 honapossan eppen tegnap. Christinan 9kg es 74cm.
Legzesfigyelonk nekunk nem volt eggyik gyereknel sem, nem sok babas ismerosom van de eddig eggyiktol sem hallottam, hogy valakinek lett volna. Gyerekorvos meg plane nem emlitette. En tobbszor gondolkodtam, hogy veszek de mivel tobbszor keltek ejszaka, attol tartottam, hogy komassan el fogom felejteni kikapcsolni es csak ijedezunk hiaba.
Christina kulonban meg nem maszik nem is kuszik, negykezlab all es vagy hasraesik vagy visszamegy ulo helyzetbe. Ez Elisaval is igy volt ilyen idossen vegul 9 honapossan elkezdett maszni, felallni 10 honapossan pedig menni. En nem aggodom emiatt. Remelem valaszoltam mindenre.
Azt hiszem mondhatom azt, hogy nem valogatos amit keszitek neki mindent eszik, kb 200-250 et pici kenyer morzsakkal amiket az etetoszek talcajara rakok es elbibelodik vele eves kozben meg rakosgatja a kis szajaba. A gesztenyes pulyka azert a kedvenc, amit a topiknak koszonhetoen kostoltunk meg mert itt meg olyanrol nem hallottak, hogy picinek gesztenyet na meg sutotokot lehet adni. Szopizunk is meg kb 5 szor kissebb mennyisegeket. Nem valami sok mostmar a tejem. Elegge megszenvedtunk a nyaron Linocs vagyis Fruzsi fele szindroma volt nalunk is csak nalunk nem valt be a pozvaltoztatas igy fejtem 6-7 szer naponta de sokszor meg cumisuvegbol se akarta meginni, nagyon keveset evett. Viszont amikor elkezdtem a hozzataplalast a szopi problema is megoldodott, csak addigra a rendszeres fejesek ellenere jol megapodt a tejcsi.
Fogunk meg csak 2 van, de mindent megràg amit csak eler. Ejszaka alszunk is meg nem is. Van amikor csak 2 x kel de van amikor 5-6 szor. Ilyenkor eleg nehez reggel munkaba menni.
Akkor mostmar vegkepp eldugolok.
Ja, es a kep.
Tcis