Új privát üzeneted érkezett!

akiknek már megszületett a babája, menyire hasonlított a 4D-s UH képre?

Csak kíváncsiság

Kép
Kép
cs_erika

Sziasztok,

Mi is jól vagyunk. Mi is most jöttünk meg a sétából és most épp alszik:)
Lili este10-11 körülk alszik el és reggel 7-8 között kel.
Persze van, hogy ő is hisztizik és akkor nehezebben tudom elaltatni.
Ő is visszalszik reggeli után. De ha jól lakik akkor napközben is alszik :wink:
Ja és már 5170 gr volt tegnap :lol:

Andy, ne legyél elkenődve minden rendben lesz.
Mi volt baj az uh-on?
Én is szomorú voltam mikor mondta a neurólogus, hogy ferde a feje. Nekem minden nap 3-4 szer kell tornáztatnom. Majd január 6-án kell visszanmennünk. Én is remélem, hogy addigra minden jó lesz.
Mi ortopédiára dec 15-én megyünk. Pont akkor lesz négy hónapos :lol:
Szerencsére az ortopédián és az uh-on minden rendben volt.
Amúgy én is meg voltam fázva....
Lili is sokat gagyog és jól el van a kiságyában. Olyankor mindig játszik és közben beszélget a játékaival :lol: :wink:

Márti, nekem is volt savam, renit szedtem. Lili is sok hajjal született...ami egyre kevesebb már :roll: :roll:
Jaj látom alig van már hátra neked egy pár nap... várom az sms-t :lol: :lol:
Fiúk gondolom már nagyon izgatottak... :wink:

Kisvirág, tök jó , hogy minden rendben van :lol:
Kár, hogy nem tudjátok a nemét....

Mágnes, nem semmi mennyi energiád van de azért pihenj is, mert utána nem lsz rá időd. :wink: :wink: Nekem is volt a végefelé...
mikor inkább pihennem kellett volna.

Kép
Kép
odri

Erika, Lili egy kicsit hasonlit rá...
Szerintem inkább az én gyerekkori képemre hasonlitott :roll: :roll:
Jó letta 4D-és kép :wink:

Kép
Kép
odri

Sziasztok!

Márti: hűha te kis éjjeli bagoly :) A sav az annyira nem jó. :( Nem használ semmi?

Holka: hihi én minden nap rápillantok a naptárra és csak láttam, hogy Emma van :) Nem is tudtam, hogy több is van. Jé tényleg van áprilisban is. :)
Jól beosztják az időd a csajok. De azért így jó, mert mindkettőre van egy kis időd.

Andy: drukk, hogy okés legyen a csípője Vivinek. Egyébként teljesen jól korrigálható még ilyen korba és nem lesz semmi vele a későbbiekben!

Erika: szép a kép! Nekem annó Kende csak picit hasonlított a 4d képre. Igaz mi 25. héten voltunk és utána még rengeteget hízott, nőtt.

Odri: tudjuk a nemét, de még nem 100%-ra. Csak 80-90 % hogy kisfiú :)

Kép Kép
kisvirág_30

Andy
Nem szabad arra gondolni,hogy milyen rossz,hogy terpesz pelust hord most Vivu…csak arra gondolj,hogy megjavul tőle és szép lesz a járása!
Én pl.életem első 6 hónapját Pavlik-kengyelben töltöttem. De most nem járok csipőficamosan…és úgyse emlékszem már milyen volt 6 hósan…csak szegény anyum sírt mert látta én sírok a kengyelben mert nem tudok mozogni benne..
Andy
Emma 100-100-t hízott most az elmúlt 2 hétben. De van sok pisi pelus. És olyan szép kis kerek és nyugis. Szerintem elég neki a tejem. Reggel még csöpög is,estére üresnek tűnik tapintásra de Emma eszik aztán alszik 9 órát szóval nem éhezhet a picúrom.

Ercsi
Én se bírtam volna ki,hogy ne csináljak 4D-t. Emma nem hasonlít a 4D képére..
Mit nyertél?

Odri
Tali:szerintem nálatok vagy nálunk..
A jövő hét nem jó nekem de utána héten oksa.
Sőt kiterjeszthetjük a dolgot,itt ugyse vagyunk sokan…
Ügyi Lili,hogy ilyen szépen alszik éjjel!!!Szuper!

Viri
Kende most nem bölcsis,ugye?
Van kedved jönni hozzánk talizni?

Bejci neked? És akkor lehetne nálunk,én szeretettel meghívlak benneteket..
Ercsi te is pesti vagy. Volna kedved?
Mágnes és Anna baba? Nektek?
holka

Hello csajok!

Holka: Nekem jó elvileg... ha Bius addigra kicsit jobban lesz. Lehet, hogy kötőhártyagyulladása van.. :cry: Holnap elviszem dokinénihez, mert szegénynek nagyon csipásodik a jobb szeme. Szerintem tegnap megfújta a szél, mert hordozóban vittem, nem mózesben..

Itt egy tegnapi kép:
Kép
Vendég

Erika:
én részleteket ismertem fel Annáról a 4D után. Pl. már akkor mutatták, hogy énzzem milyen szép szája van, és tényleg a formája a mai napig olyan szép :) Mit nyertél?

odri:
hát ez az ami nekem nem megy.. A pihenés.. :) Sosem tudtam a valagamon ülni, most nem is menne Anna mellet.. :) Azóta már voltunk egy nagy sétán babakocsi nélkül,aztán kiteregettem, kitakarítottam a fürdőt, megfőztem a holnapi ebédet, és bundáskenyeret csináltam Annának :) Majd pihenek egy kicsit 3-4 év múlva :)

holka: 2 hét múlva? Nem tudom addig egyben leszünk-e még.. :) Megvárom az időpontot, hogy mit fixáltok le, és ha úgy adódik, szívesen mennénk :)

bejci:
milyen édesen mosolyog már! :)

csiőficam:én is csatlakozom a kengyelesek táborához, nekem 3 hónap kengyeles életem volt, de annyira megszoktam, hogy mikor levették, utána még 2 hétig éjszaka vissza kellett rakniuk Anyuéknak, mert nem tudtam nélküle aludni :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

na megjöttünk babaúszásról! Egyedül voltunk Lizussal és hihetetlen jó volt!!!! CSakvele foglalkozott az oktató és merültünk is ma!!! Nagyon élvezte Liza.
Hihetetlen! Egyenesben vagyok! Ilyen még soha nem volt, hogy karácsonykor ennyire időben vagyok mindennel! A menü is meg van:
-újházi pipi leves
-libamell gyümölcsös pácban
-székelykápszta
-flamírozott őszibarack
-mákos guba
-falatkák

És az ajándékok fele is megvan már! Annyira örülök, hogy ezt el sem tudom mondani. Ráadásul beteljesedik az álmom! A saját családommal töltöm a karácsonyt. Ráadásul a nagyon beteg nagybátyám is kezd épülgetni (neki strokeja volt és nem tud beszélni, le van bénulva)

Bejci, aszem le sem tagadhatod a kiscsajod!!! Gyönyörűséges csajszi!
Andi, biztosan rendben lesz minden! Én nem értek valamit... Mi csak uh-on voltunk egyetlen egyszer, de dr nem látta! És a gyerekdr se mondott rá semmit.
Viri!!! Gratula a kis fütyishez! Tudom ez még nem biztos. Gyula mit mondott ma :?: :!: "Készen áll a 2. babára" :shock: :D olyan édes volt. Úgy érezzük hogy a 2.prüntyő fiú lesz :roll:

Ercsi, melyik nap voltatok??? Mi pénteken voltunk. Még nem hívott a csaj az úttal kapcsolatos szerződéssel. Majd holnap mi fogjuk felhívni. Mit nyertetek? Hogy vagy?

Márti?! Magácskával mi a nagy helyzet Jelzed ugye, ha van valami???

Nati, a séta nagyon jó dolog! Lizus is teljesen megnyugszik sétakor és el is alszik. Házikótok hogy áll??? Anyós?

Azta Mágnes! Te is a végén. Ma is előttetek mentünk el!Egy csomószor eljátszadoztam a gondolattal, hogy mi lenne, ha becsöngetnénk hozzátok. De bátortalan vagyok :( Pedig Annára IS kíváncsi vagyok ám!

Holka, reszkess, jövünk ( virgonc kiscsajjal)

Liza 3 napja hihetetlen nagy fejlődésen ment keresztül: nagyon fog, emel, PAKOL!!!! Olyan édes. És azt is mondja már hogy brrrr bűűű mintha motorozna
:D

4D: nálunk elég jók lettek a képek és teljesen hasonlít a kép Lizára

Odr, jó az alvókája a lánykádnak! Lza ebben a hülye időben 4-5 körül szokott kelni. Szépen gyarapszik! Képek??? Kérünk képeket.

Holka tőled is!

HArivera? Anda?

Pamukli, válaszolok ígérem!!!! :wink:
magdolnam

Magdi
én meg várlak...2 virgonc csajjal. :lol:
De édes lehet Liza.
Mi Heninek bevásároltunk mindent amit akartunk karácsonyra...egyenlőre itt tartunk..

Harivera babája megszületett már... a mi másik topikunkon írták.
Nagy gratula és sok boldogságot a kicsi lányhoz!!

Bejci
Bius tényleg tiszta anyuja :D Annyira szép kiscsaj!!

:arrow: Najó akkor dec 8(hétfő) vagy 9(kedd)? Kinek volna jó és kinek van kedve jönni hozzánk?
holka

Babaexpo: 3 pár zoknit, és meggymagos párnát, ami felmelegítve mindenfajta bajra jó állítólag. (ezt nyertük)

Taliban bennevagyok. Nekem bármikor jó! :D

Kép
Kép
cs_erika

gondolkodom...
Kép

ilyen csuda vicces az élet:
Kép
holka

Ercsi
Örülök!! :D
tényleg sokan dicsérik a magos párnát...
holka

Magdi:
Nyugodtan jöhettek, szívesen látunk benneteket!!! Anna is imádja a babákat :wink:

Vera babája ,Iza asszem hétfőn vagy kedden született. tegnap előtt leállt a légzése, azóta megfigyelésen van, egyenlőre többet nem tudunk róluk...

Holka.
ez a mosolygós kép! Naggyon édes! :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok!

Holka: szívesen elmegyünk hozzátok. Köszönjük a meghívást. :) Elvileg nekem a hétfő lenne jobb, mert kedden du. dokihoz megyek. De a többség döntsön. De csak miattam ne tegyétek át más napra!
De édesek ezek a képek :lol:
Kende nem megy bölcsibe. Hű de jó hogy szóltál le is kell mondanom, hogy nem fog menni. :lol:

Bejci: de kis tündér Bius. Írd majd mit mondott a szemére a doki!

Mágnes: én sem vagyok a seggemen ülök típus. :) Egész nap pörgök :lol: De látom te se bírsz egyhelyben megmaradni :)

Magdolnam: hű te tényleg nagyon időben vagy. Nekem fogalmam sincs mi lesz a menü. Azt sem tudom ki jön hozzánk és mikorra. Meg mi mikor kihez megyünk. :) Csak annyit tudok, hogy apa szenteste éjszakás, így nem vacsi lesz hanem ünnepi ebéd.

Harivera: grat a kiscsajoz! Sok egészséget nektek! Bár olvastam a másik topikba, hogy van egy pici gond, de remélem túllesztek rajta. Drukk nektek!!!

Erika: grat a nyereményekhez!!!

Kép Kép
kisvirág_30

Vera, gratulálok!!!! Mi történt? Mi volt a baj? Remélem minden rendben van már! Várjuk a képeket ám.
Liza pakol :shock: a zacsiból ki. És forog.... és akkora hangja van hogy :shock: :shock: :shock:

Márti!!! Helyzet??? 2:1???
magdolnam

jaaaaaaaaaaaaj milyen jó kép!!!!!!!!!!!!!!!! Az első nagyon tetszik!!!! A 2. is, de az 1. :D
magdolnam

Sziasztok!

Érdekel valakit új Next ruci? Teszek fel néhány képet...
Kép Kép Kép Kép

Pumi
pamukli

Pamukli! Szija :) milyen méret és mennyiért?
magdolnam

Liza már kezdi a 80ast.... amúgy érdekel a dolog...
magdolnam

pamukli :
engem is érdekelne, ahogy léátom újszülött méret, legalábbis a pasis. Árat tudsz mondani, és méretet?

Magdi: húúú 80-a??? :shock: Anna is 80-as méretet hord :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

:oops: :oops: :oops: :shock: hátőőőőőő növöget a kiscsaj! Most ezt komolyan mondod??? Mert akkor Lizussal elbeszélgetek...
magdolnam

:D :wink:
magdolnam

Sziasztok,

Teszek fel egy pár képet....

délutáni szunya:)
Kép

egy kis játszás a szönyegen :lol:
Kép

már ilyen ügyike vagyok :wink:
Kép

és egy mosoly tőlem nektek :lol: :lol:
Kép

puszi

Kép
Kép
odri

Magdi:komolyan :) 80-86-os rucik, de még van olyan 74-es gatyíó,ami jó rá. :) na de nem az én lányom a mérvadó, ő tud etióp pocakot is csinálni magának..:) Csak tudnám honnan ez az alkat.. :roll:

Odri:
Éédes ez a lányka :) Azokl a csodálkozó szemek..:) És milyen kis tüsi a haja :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Jó reggelt lányok!

Múltkor csak a képet dobtam fel, nem tudtam írni, most pótolom.

Márti: Sajnállak a sav miatt, ismerős a helyzet! Kitartás, nemsokára kezedben a kisbabád és a savra nem is fogsz emlékezni! Húú, de várom már, hogy őt s láthassuk.

Andy: Drukkolok, hogy rendben legyen Vivi csípője. Sógornőm kislányának is kellett hordani , de olyan szépen rendbehozta, hogy már le is került róla. Ráadásul ez tök gyakori, úgyhogy ne légy elkenődve. :)

Ercsi: Gratula a nyereményhez. 4000-ért nagyon megérte a 4D, én sem hagytam volna ki!
Nekem Bius nagyon hasonlít a 4D-s képére, legalábbis az egyikre. És a méhben felvett pozíciói is visszajönnek! Nagyon cuki a babád a fotón! :)

Odri: Lilike nagyon cuki kislány! Mennyit fejlődött már!! És milyen szépen mosolyog!! Tejci fronton mi a helyzet? Kaptál karamalzt? A Fogarasi Tescoban van, most vettünk.

Magdolnám: Ügyi vagy, ha ezeket meg is főzöd karácsonyra! Én nem tudom még, hogy mit csinálok, és egyáltalán mire lesz időm!
Húú, Liza 80-as rucikat hord?? Az nem semmi!! Szép nagyra nőtt!!

Hariverának Gratula és drukk, hogy minden rendben legyen!++++++++++++++++++++++++

Mágnes: Nem tennél fel képet Annáról? Olyan kíváncsi vagyok rá, és régen tettél fel róla képet!

Holka: Nekünk sajnos nem jó a jövő hét utáni hét, mert a páromnak Siófokra kell menni céges banzájra mi meg Biussal lennt leszünk Fűzfőn anyukáméknál.

Viri:Gratula a 80-90%-ig kukis babátokhoz!Választottatok már nevet?

Végülis nem kellett dokihoz vinni Biust, reggelre elmúlt a könnyezés és váladékozás a szeméről, pedig csak 3-szor töröltem át kamillás vattával! :lol:
Vendég

Szia Bejci, nem tudom segít -e ha veszek. Már alig van tejem, szinte csak reggel van. Szerinted érdemes megpróbálni? Lesz tejem újra tőle????

Kép
Kép
odri

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1227873269.1395.jpg[/img]

[/img] Kép

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1227873323.6677.jpg[/img]

[/img] Kép

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1227873360.2079.jpg[/img] [/img]

Kép
Kép
Kép
mágnes

nah kicsit sok voltam, bocsika.. :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mágnes: Téged milyen és hányas méret érdekel?

Magdolnám: Átküldöm priviben hogy mi van 80-as méretben.

Pumi
pamukli

pamukli:
engem érdekelne 86-os méretű csajszis, és 62-es hapsis :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Pamukli, engem 62-es érdekelne :lol: :lol:
köszi

Mágnes, nagyon szép és édi Anna :wink:
Nagyon csini pocakod van :lol:

Kép
Kép
odri

Halihó!

Akkor tali mikor is?)) És hol? Én rájöttem, hogy nekem is inkább a hétfő jó, kedden megyek dokihoz.

édik a babák

Kép
Kép
cs_erika

Sziasztok :D
Akkor tali nálunk,dec 8-án,hétfőn. 10 órától.
Eddig Ercsi és Viri+Kende.
Mágnes addig maradj egyben és gyertek Annával. :D
Odri,neked is jó,ugye? megy a privi neked.
Még valaki?

Bejci sajnálom,hogy nem jöttök,de jó lesz neked anyudnál.Talán pihenhetsz is egy kicsit.. :)
holka

Mágnes
gyönyörű lányod van! Büszke lehetsz Annára!! :D
és milyen szép nagy pocid lett

Odri
igen érdemes tejserkentő dolgokat bevetni,én is ezt tettem a héten és használt :D
holka

Jó reggelt! Én is mennék (90%), Bár Lizát nem tudom, hogy vinném e vagy sem, mert ha az én kocsimmal megyek -mert Gyula nem akar jönni-, akkor a babakocsi nem fér be csak a hordozó. Meg ugye mennék vérvételre..... Na, szóval ezt a részét még nem tudom :oops: Holka, a kórháztól merre kell menni felétek??? A Dóza György út lenne a kiindulópont. A kismammut nekilát a világnak :lol:
magdolnam

5hónapos Liza :shock: :shock: :shock: :shock: azta
magdolnam

Anna nagyon bájos kislány! És milyen édes pocak :D Hiányzik kicsit nekem :?
Holka mit vigyünk???
magdolnam

Sziasztok!

Megvagyunk, még egyben! :lol:
Édesek a babák nagyon, már én is nagyon várom, hogy babázhassak.. :lol:

Magdi:
Lizusnak BOLDOg 5. hónapot!

Mágnes:
de édes Anna.Sapka is , kalap is? Nem fog megfázni a feje? :wink:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Odri:
zabálni való Lili baba! Az a mosoly! :wink:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Holka:
milyen tejtermelős teékat, bogyókat ajánlanál???

Kép
Kép
Kép
f.marti

Bejci:
de jó, hogy nem kellett Biust elvinni dokihoz! Remélem teljesen elmult!
Nagyon aranyos kisasszony! :wink:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Erika:
édes az uh-s kép!Gratula a nyereményhez!!!

Andi:
a te babád is gyönyörű!

Kép
Kép
Kép
f.marti

Na megyek, ennyire futotta az erőmből...
Már napok óta hányingerem van, hasmenésem és nagyon gyenge vagyok, most meg ugy érzem belázasodtam....

Kép
Kép
Kép
f.marti

:oops: nem is vettem észre, hogy a kötőgyulladásos dolgokat írtad Bejci :oops: :oops: :oops: Viszont nagyon örülök annak, hogy minden rendben van! Liza nagyon picurkán csípásodott, de nem csináltam vele semmit. Néha kamillával áttörölem és szépen elmúlt neki.

Márti, pont most akartam írni, hogy hiánnyollak!!!

Egyébként nagyon szeretném azt, ha majd 100%osan Harasztin leszünk, hogy eljöttök hozzánk babatalálkozóra! Persze nem csak babásoknak! És Márti Ti is jöttök :wink:
magdolnam

Lillával, Jennyvel mi lehet? :roll:
magdolnam

Márti, vigyázz magadra! Bár én azt olvastam, ha hasmenés meg hányinger van már akkor közel a szülés. Nem tudom mi az igazság belőle.
Apával előbb beszélgettük, hogy nagyon jó dolog szülőnek lenni! Már várja, hogy útban legyen a 2.!!!! Annyira édes. Kellemesen csalódtam benne!
magdolnam

jól elírogatok én itt...
magdolnam

Holka, írd majd meg, hogy hol laksz, akkor hétfőn 10 órától.

Bejci, Bius gyógyuljon meg hamar.

Márti, lassan akkor már babáhatsz!

Nem fogok tudni jönni olyan sűrűn mint eddig, mert elköltöztünk anyósomékhoz, és a számítógép ott van, ahol a férjem öccse tanul. Majd ha befejezte a tanulást, akkor remélem megint jöhetek rendesen.

Verával mi újság, drukkolok nekik, hogy rendben legyenek!

A jan-i topikunkban megvan az első baba!! :D (33 hétre, 2400g, édi kisfiú)

Kép
Kép
cs_erika

Sziasztok!

Vera
Gratulálok Iza születéséhet! gyönyörű kis pufi arca van. És mennyi haja!!!

Odri
Én homeós bogyót szedek a tejtermelésre. Nekem eddig csak az egyikben van, de az bőven elég. Másikban most indul el, mert sokszor arra teszem rá és hagyom egy kicsit rajta. URTICA URENS 5CH, ez a neve a bogyónak és napi 4x5 golyót kell elszopogatni. Én ajánlom neked is. Ja és azt olvastam 40 napig minden megfordítható szoptatás téren, vagyis ha elapadni látszik még nincs késő.

Márti
Nekem is volt hasmenés és erős hányinger, gyengeség. Azt hittem beteg leszek, pedig csak szülni készültem. Jajj lassan te is babázol!!!

Na lesz valami találkozó és én le is maradtam róla? nem mintha el tudnék menni, de azért mégis. Majd nyáron vagy tavasszal lehetne ismét egy összejövetel, nem?

Magdolnam
Nekem szerencsére elmúlt a kézfájdalmam, nem tudom mi lehetett.

Minden baba csodaszép!!!! Majd én is teszek fel friss képeket, de nem sok időm van. Fanni most nagyon anyás, szeret rajtam aludni éjjel-nappal. Most espumisan cseppeket szed és mintha jobb lenne tőle a pocakja. Egy kicsit aggasztott, hogy 5 napig nem kakilt, de mindenki azzal nyugtatott, hogy anyatejes babánál ez normális. Doki javaslatára pénteken azért használtam a hőmérőt nála és volt eredménye, így egy kicsit nyugodtabb vagyok. Már 2930g! 3 hét alatt hízott 500grammot! Doki szerint ez nem sok, de pont elég, nem kell rohamosabban híznia.

Már minden nap megyünk sétálni. Nagyon élvezem, jó kimozdulni. Fanni meg végigalussza a sétát. Ma az étkezőasztalon a mózesben aludt még 1 órát a hazaérkezés után. Most meg a mellkasomon alszik, mert valami oknál fogva ott jó neki, a kiságy biztosan szúr, mert ha beteszem felébred. pedig már elő is melegítem, nehogy a hideg lepedő miatt ébredjen fel.

Kép
Kép
nati80

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?