na megjöttünk babaúszásról! Egyedül voltunk Lizussal és hihetetlen jó volt!!!! CSakvele foglalkozott az oktató és merültünk is ma!!! Nagyon élvezte Liza.
Hihetetlen! Egyenesben vagyok! Ilyen még soha nem volt, hogy karácsonykor ennyire időben vagyok mindennel! A menü is meg van:
-újházi pipi leves
-libamell gyümölcsös pácban
-székelykápszta
-flamírozott őszibarack
-mákos guba
-falatkák
És az ajándékok fele is megvan már! Annyira örülök, hogy ezt el sem tudom mondani. Ráadásul beteljesedik az álmom! A saját családommal töltöm a karácsonyt. Ráadásul a nagyon beteg nagybátyám is kezd épülgetni (neki strokeja volt és nem tud beszélni, le van bénulva)
Bejci, aszem le sem tagadhatod a kiscsajod!!! Gyönyörűséges csajszi!
Andi, biztosan rendben lesz minden! Én nem értek valamit... Mi csak uh-on voltunk egyetlen egyszer, de dr nem látta! És a gyerekdr se mondott rá semmit.
Viri!!! Gratula a kis fütyishez! Tudom ez még nem biztos. Gyula mit mondott ma
"Készen áll a 2. babára"
olyan édes volt. Úgy érezzük hogy a 2.prüntyő fiú lesz
Ercsi, melyik nap voltatok??? Mi pénteken voltunk. Még nem hívott a csaj az úttal kapcsolatos szerződéssel. Majd holnap mi fogjuk felhívni. Mit nyertetek? Hogy vagy?
Márti?! Magácskával mi a nagy helyzet Jelzed ugye, ha van valami???
Nati, a séta nagyon jó dolog! Lizus is teljesen megnyugszik sétakor és el is alszik. Házikótok hogy áll??? Anyós?
Azta Mágnes! Te is a végén. Ma is előttetek mentünk el!Egy csomószor eljátszadoztam a gondolattal, hogy mi lenne, ha becsöngetnénk hozzátok. De bátortalan vagyok
Pedig Annára IS kíváncsi vagyok ám!
Holka, reszkess, jövünk ( virgonc kiscsajjal)
Liza 3 napja hihetetlen nagy fejlődésen ment keresztül: nagyon fog, emel, PAKOL!!!! Olyan édes. És azt is mondja már hogy brrrr bűűű mintha motorozna
4D: nálunk elég jók lettek a képek és teljesen hasonlít a kép Lizára
Odr, jó az alvókája a lánykádnak! Lza ebben a hülye időben 4-5 körül szokott kelni. Szépen gyarapszik! Képek??? Kérünk képeket.
Holka tőled is!
HArivera? Anda?
Pamukli, válaszolok ígérem!!!!