Új privát üzeneted érkezett!

Linda!
Te lattal? Akkor minket atb@sztak :twisted:
Vendég

ezt pont laptetore :oops:
(de ez az elso laptetom :D )
Vendég

Na sorban Misi, Ricsi, Zsuzsi, Zsolti, Brigi. Kép

Kép
Kép
patr

Mav-kezdésnek nem rossz :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Patr:szép bagázs :D

Linda-nagyon édes Vivi a zongorával-és ahhoz képest tényleg nem drága :D

Kép
Kép
Kép
kike

Mav igen ott volt a játékoknál egy csomó kirakva, és mi szerdán voltunk a corába. Akkor még rengeteg volt. Azóta elkapkodták volna mindet?? :shock:

Kép
linda24

Kike, és tudnád milyen elevenek! (de szépen mondtam!) :lol:

Kép
Kép
patr

nekem tegnap telefonált krisztián öccse németből hogy mit vegyen... ugyebár nagy bajban van, mert pont 23-ára esik haza. ha meg kint vesz valami gagyarászó ketyerét az németül fogja nyomni... azt meg nem akarja... ő is nézte a kutyust... nah én gyorsan lebeszéltem róla... németül se magyarul se vegyen! nekem nem jön be. :(

de mondtam neki a zongorát vagy a babatv-t. ezek legalább nem feltétlen németül adják ki az állathangot.. ha meg igen, hát olyan nagy különbség nem lehet a német vau-vau és a magyar vau-vau között ;)
meg korlátozva is van a suly miatt...

de a zongora az nekem is nagyon tetszik! oda vagyok érte... mióta kikének kerestem a multkor... kössz kike! ;) :evil: :roll: 8)

patr!
nem irigyellek... én mindig azon imádkozom hgoy csak maradna kaja másnapra hogy ne kelljen főzni... minden nap nem tudok mostanság... ilyenkor kicsit visszasírom a terhes időszakot. mindennap főztem-sütöttem 8) nah meg nyusziapu is visszasírja ;)

linda!
vivi nagyon cukorborsó! művészi hajlamok ;)

viki!
köszönjük a köszöntést. és a választ is... mindjárt utánajárok. közben láttam pü-m is jött valakitől.
lackó is nagyon nagyfiu már!!!! nah és ha még ugy is öltözik ;) imádnivaló

kike!
hát igen... az már autó!!! elférne benne még a jövő hét is! (nyusziapu szavaival élve)
mi is nagyobba vágyunk... sok cuccunk van...

nicike!
jó kis túrátok van. én nem nagyon tudok menni a törpével. ha alszik is a tescoban tuti felébred :twisted: és akor megyünk a játékosztályra, ott meg ámul és bámul, elvan. mihelyt megyünk máshová elkezd nyekegni... :twisted: :twisted:

Kép

Kép
timi1982

patr!
jó kis bagázs :D :D
gondolom gézengúzkodtak.

én meg kivasaltam, mindjárt lejár a mosógép, elmosogattam, elpakoltam, és még alszik a törpe is és apája is.
el sem hiszem... nem is tudom melyik szuszog jobban ;)

egyébként ti tapasztaltátok már hogy horkol a csemetétek? mert nekem szokott... ez normális???? mármin ilyen kis korban. vagy ez kicsit kóros???

Kép

Kép
timi1982

Timi:
[quote]d írta:e a zongora az nekem is nagyon tetszik! oda vagyok érte... mióta kikének kerestem a multkor... kössz kike! Wink Evil or Very Mad Rolling Eyes Cool

:lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok!
Ami!

Nincs a hajaddal semmi gond:)
Áron gyönyörű!

Patr!
Szép kis bagázs:) A szemük sem áll jól:)

Egy info:

a felicitas most ad egy harmadik ingyenes csomagot (amit a kórházban, meg várandósan adtak, azon felül) 4 hósnál idősebb babáknak 2009-től, de egyéves korig jár.
regisztrálni kell a
www.felicitas.hu

oldalon.

További szép hétvégét!

Orsi
Vendég

Orsoanya:köszönjük az infót,már regiztem is! :wink: :D

Kép
Kép
Kép
kike

Orsi: Te melyik turiban voltal hogy talaltal jo dolgokat?
En ma voltam az angol turiban a nagy lajoson, de nekem nem jon be, minden egy halomban van at se lehet rurni nincs hely es rengeteg a foltos ruha!
Kerlek ird meg hol van jobb a kornyeken!

Ronix: nagyon koszi! Kitartok! Rajottem a tapon kivul minden megy, annyi teat iszik mint soha azelott meg mivel o kanallal nem tud enni meg, igy a gyomolcsoket higitom fel neki es azt is issza.
A tapot en most tejpeppel keverem, igy 100 folott is lecsuszik, de o is 4-5 orakat kibir a 100al :shock:

Nici: latod tobbtapos baba nem akar enni. viszont a bukas miatt jobb ha megkerded a dokit.
igaz Anna is elkezdett bukni, holott azelott soha, de a forgas miatt.

tanulokutyust en is szerettem volna de nagyon draga anyos meg nem volt hajlando megvenni :twisted:

en delelott kicsit nezelodtem, aztan koszorut es ajto diszt keszitettem
Vendég

Sziasztok!

Időm nincs sajnos a gép előtt ülni, csak be szerettem volna jelentkezni, hiszen mi ma vagyunk hófordulósok!

Jelentem Gergő ma FÉL ÉVES!!!!! Kép

KépKép
hene

Hoztam egy képet a nagy fél évesről!

Kép

KépKép
hene

Még egy ha nem baj! :oops:

Kép

KépKép
hene

Sziasztok!
Mi nem voltunk itthon délután. 3/4 2-kor szopizott a csajszi, és negyed 3-kor indultunk ki barátokkal kocsival a nagy bevásárló központba. Csak kendőt vittem. Vettünk egy nagy gurulós bőröndöt, hétfőtől el is kezdek belepakolni. Lizy nagyon ügyesen elnézelődött a kendőben. A játékboltban vettünk neki mikulásra ajándékot. Egy ilyen babakocsira, vagy hordozóra akasztható kis 3 figurából álló valamicskét.
Aztán még az élelmiszer boltba is átmentünk, ott meg a bevásárló kocsira szerelt bőr babyülésbe ültettük, és ott is nézelődött. Egy hangja nem volt végig. Még a Mc'Donald's-ba is beültünk, és csak elvigyorgott ott is. 5-re értünk haza, akkor evett, és azóta a játszószőnyegén pörög-forog.

hene!
Nagyon helyes nagyfiu a féléves Gergő!

d.dodó

Kép
Kép
Kép
kike

kike!
Nagyon ügyes!

d.dodó

Linda - Vivi annyira cuki a zongorával!!! Meg kell zabálni :D :D Úgy látom ez tényleg jó választás volt! :wink:

Viki - amikor kérdezted h nem főzök-e, pont akkor kezdtem :lol: Mivel Bugri fél óra után jó nyafka lett, így nem haladtam túl jól! De már kész, és végre tömöm a fejem! És büszke vok magamra mert vmi iszonyat jó lett! 8)

Dodó - örülök h jól sikerült a vásárlás! És szupi h Lizy ilyen ügyesen viselkedett! :D Amiatt nem izgulsz hogy a haza utat hogy fogja bírni? Mennyi ideig tart az út kb?

Hene - Gergő milyen nagyfiú már! Hatalmasat nőtt mióta nem láttuk! Boldog félszülinapot neki! :wink:

[quote="patr"]K írta:patrike, és tudnád milyen elevenek! (de szépen mondtam!) :lol:

Pati - ha csúnyábban írtad volna akkor tuti laptetőre kerülsz! :lol: :lol:
Nem semmi a csipet csapat nálatok! Ha jól sejtem rég lehettek unalmas perceid :twisted: :wink: De szerintem tökjó hogy ilyen jóban vannak a gyerkőcök! Biztos imádnak együtt játszani.

Tami - sajnálom hogy Annácska nemevése nem javulgat. Azért az bíztató hogy a folyadékot megissza! Csempéssz bele neki mindent amit csak lehet és akkor valahogy átvészeli ezt a koplalós időszakot a szervezete!

Nóri megint alszik, el se hiszem. De lehet hogy ez már éjszakai alvás... de én tuti fel nem ébresztem! :twisted:

Tegnap kendőztem vele 2 órát és megint beállt a derekam. És persze most vagyunk újra egyedül itthon... áhhh nem is mondok inkább semmit :evil:
Vendég

Kike - :shock: aztamilyenügyes Domcsi!!!! Eszméletlen erő van benne! :D Nóri is csinálja ezt, pont tegnap óta, na de van köztük egy hónap! Hát nem semmi bakker! Gyorsan utol akarja érni mozgásban a tesókat! :lol:

Timi - tanuló kutyu nekem se annyira jön be egyébként, de Nóri megkapja karira anyóséktól. Végülis neki kell hogy tetsszen, majd kiderül... :wink:
Vendég

Köszönjük :D

No,igen,és ezt csinálja úgy egy hete,ezért kell már a járóka :lol:
Van egy olyan érzésem,hogy ő lesz a legelevenebb a három közül-vajon miért érzem így? :roll: :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Na,akkor Nóri is ügyes csajszi! :D
Sajnálom a derekad :?
Hát,én már nem igazán cipelném a 8.5kilós valagát Dominak már kenguruban sem :roll:
Szerencsére nem is igazán akarja,inkább szinte egész nap a földön van ,és gyakorolja a haladást,csak sokszor már a szekrényig jut,és akkor gyorsan visszarepítem a szőnyeg közepére :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

wera!
De, eléggé tartok a hazautat hogy fogja bírni. És borul az esti rendje. Elvileg délután értünk volna haza, erre áttették a gépet. Este fél 10-kor száll fel a gépünk, és fél 12-kor landolunk. Na és eleve 2 órával a gépindulás előtt a reptéren kell lenni. És csak kendőt viszek.
Aztán még várni a csomagokra. Ezért nem is vállaltam, hogy aznap még Mórig elmenjünk, igy taxiba ülünk, és megyünk tesómékhoz (Tamaráékhoz).

d.dodó

Dodó:hát ez kemény lesz!! :?
Én aztán fel nem szállnék repcsire,az biztos :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

Na,majd itt izgulhatunk értetek hogy rendben megérkezzetek! :twisted: :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Szép jó estét. Nagyon nem tudtam visssza olasni mert teregetés után újból útra keltem :shock:

De köszi csajok a válaszokat.

Wera, corába mentem hálózsákot venni meg ujjatlan rugit.A premier meg ott van 2 percre,csizmát akartam venni. Aztán a tescoba fehér műfenyőt venni,ahol elfelejtettem kézkrémet venni apának,így haza felé bementünk az útba eső auchanba.Ahol ott hagytam egy zsák pénz bébi játékra.Elég sok minden levolt akcióva.
Aztán mivel csizmát nem kaptam,most elmentünk a camponába de semmit nem találtam.
Jó kis körút volt...

Timi, gyerek ezt az utata biztos nem vállaltam volna be :oops:
Vele volt a bébi sintér (anyukám) :D

Tami, engem is a bukás aggaszt jobban.Felhívom a doki nénit hétfőn.

Hene, Gergőnek boldog fél éves évfordulót :D

Lányok, valaki ismeri a mayo chix márkát?Esetleg és velem hasonló méret???

nicike

Nici - én nagyon szeretem a mayo chix-et! Miért? :lol: Méretileg mondjuk nem vagyunk egyformák szerintem 8)
Vendég

Nici - most látom h Te milyen közel laksz hozzánk :shock: :shock: :shock: Miért nem jöttél a talira csütörtökön irgumburgum?!?!?!?
Vendég

Látom, hétvége van, mindenki apázik, aki csak tud. :) Jól teszitek!

kike: Istenem, Domitok már ilyen ügyes!? Én kb 5x végignéztem a videot, nagyon speckó technikája van a kis Profnak. :D Szerintem már csak napok kérdése, és úgy fog mászni, hogy győzz majd utána menni! :lol:

hene: Gergő már nagyon nagy fiú! Jók a képek!

Viki: Lackó Fickó továbbra is sármos pasi! Hogy van a foga?

wera:Nagyon irigy a mintaéjszaka miatt. Kendővel óvatosan, bár én is most csütörtökön kendővel mentem a leánnyal bevásárolni, élmény volt. :lol: Esetleg htizsákosan próbáltad már vinni? Hátha úgy kevésbé terheli a derekadat.

magdolnam: Lizitek nem semmi, hogy fel akar állni! Itt a fórumba egy csomó ügyes baba van, bezzeg az én gyrmekemnek esze ágában sincs még hátról hasra fordulni sem. :lol:

szly: Túrógombit ide is fénypostázhatsz! :lol: Van egy jó sült túrógombóc receptem, még nem próbáltam ki, de lehet, itt az ideje! Most megihlettél! :D

patr: Az jó, hogy étvágya van Zsoltidnak. Ez az időjárás engem is nyomaszt, utálom a szürke, hideg, nyirkos napokat! :x

Orsi: Köszi a linket, én is regisztrálok majd! A turi engem is érdekelne, mert csak úgy nem akarok beuzatni Pestre, hogy bemegyek egy idegen boltba, nem akarok pofára esni.

dodo: Lizy nagyon ügyi volt, és ti is, hogy ennyi helyen voltatok! Mennyi ideig maradtok majd itthon?

Nici: Remélem, nem lesz semmi komoly gond, de a doki majd biztosan tud konkrétabbat mondani.
(Mayo-ról már hallottam, láttam kirakatban, de nem használtam még.)

Bocsi, hogy ilyen össze-vissza reagáltam, és hogy nem mindenkinek. Ma alig aludt valamennyit Lea, nemrég raktam le aludni, remélem a legjobbakat. :roll:

Ajándékozás mikor lesz? Én sem tudom, hogy már mikulásra vagy karácsonyra lesznek az ajándékok? (Már meg is vettem az ajcit, már csak be kell csomagolni. :wink: )

További szép estét!
fmarti

Márti:köszi:igen,elég egyedi ,kicsit esetlenül csinálja...de halad előlre,és ez neki a fontos.Egyébként mindegyik gyerkőcöm máshogy oldotta meg,Vercsi meg sehogyan,ő kihagyta,ő a valagán csúszott :lol: Egész érdekes megfigyelni őket,melyik hogyan csinálta. :D

Karácsonyra lesz az ajándékozás.
Remélem Lea hagy aludni éjszaka!

Megyek,hammolok egy kis csokikát,kölkeim már alszanak :D

Kép
Kép
Kép
kike

Eszembe jutott még egy kérdés (főleg a többgyermekesekhez szólna, de mindenki véleményére kíváncsi vagyok a témában :lol: ). A szülés után a csípőszélesség megmarad, vagy még van remény arra, hogy kicsit visszarendeződnek a csontok? Nekem kb 10-12 cm-rel megnőtt a csípőszélességem a szüléskor, úgyhogy akármennyire is lefogynék, egy ruhám sem jönne fel rám. :shock: :shock: :shock: Mondjuk az is tény, hogy a gyerekemnek olyan szabályos feje volt már újszülöttként is, hogy azt hitték, császárral született. :roll: Legalább volt valami érdemi haszna is annak, hogy le kell cserélnem az egész ruhatáramat. :lol:

Mostmár eldugulok. :oops:
fmarti

Wera...Nem tudom,nem akartam zavarni :oops:

Deeeeeee,mayo chix....Van egy arany színű kabim,tavaly télen vettem.Annyira tetszett h megvettem az M-es méretet,de eléggé lötyögött rajtam és nem hordtam.
Szívesen oda ajándékozom ha tetszik Neked és jó az M-es méret.
Tegyek fel képet?

nicike

Hát ez jó kérdés....tudja fene,valamelyest visszaalakulunk egy idő után,nálam több év általában,bár most előbb,mert már nemsokkal szülés után visszajött rám a farmerom..szóval fene se tudja...de talán igen.
Na,sokat nem segítettem :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok!

köszönöm a kakitippeket csajok!
bár egyik sem jött be
a teát nem nagyon bírja :roll:
próbáltam én tegnap cumisüveggel, pohárral, kiskanállal, hát vagy 10-15 ml-t sikerült belétuszkolnom :roll:
pedig még cukor is volt benne-doki tanácsára- , egész finom volt :roll:
végül ma (6.nap) adtam neki glicerines kúpot, sikerült végre :wink:
Ezentúl gyakran kell ilyenre számítsak???

Kike!
azta!!!!!!!!!!!!milyen ügyes Domi!!!!!!!!!!!! :shock: :lol: :lol: :lol:

[quote]H írta:át,én már nem igazán cipelném a 8.5kilós valagát Dominak már kenguruban sem

dokihoz oltásra hogy szoktad hordozni? babakocsival?
mert én azért vettem kendőt, a babakocsival nem boldogulok buszon :roll:

Timi!
Levinek gratula a hófordulóhoz!!! :P

Hene!
Gergőnek boldog félszülinapot kívánok!!! :wink: :P

repülő
a kistesóm egy hete ment ki Kanadába, neki nagyon tetszett az út :wink:
én sem szívesen szállnék fel :?

képek gyönyörűségesek!
a taliképekeknek külön örülök, ha már nem tudunk elmenni a távolság miatt, legalább innen gyönyörködöm bennetek :wink:

futólag olvastam vissza, végül csináltok Mikulás ajikat egymásnak??? :wink: csak a pestiek?

Kép
kimma

Márti ,Nekem vissza állt a csipőm.Jók rám a régi ruháim,bár azért nem olyan az alakom.Valamennyire véglegesen megváltozik úgy tudom.

nicike

Na megfürdetem művésznőt és utánna visszanézek.

nicike

Orsi!
kösz a linket , regisztráltam :wink:
tegnap kaptunk a pampers-től ajándék kuponokat, meg valami Ariel mintát meg egy füzetecskét a baba fejlődéséről :wink:

Márti!
asszem téged nem is üdvözöltelek :oops:
szia :P
méretek: háááááát én 36-os voltam, most meg 40-es, nézem szomorú szemekkel a ruhatáram, hála Istennek legalább a kabátok feljönnek rám :roll:
mondjuk ha lemennék 38-asig, nem bánnám, de egyelőre nem strapálom magam rajta, majd ha nem szopik már Emci, vagy ha megkezdjük legalább a hozzátáplálást.

Kép
kimma

Köszi a válaszokat! Biztosan sokat jelent, hogy ki milyen géneket örökölt, de akkor ezek szerint nem teljesen kizárt, hogy legalább valamennyit visszarendeződnek a csontok.

kike: Domi nem is esetlen, látszik rajta, milyen erős és határozott! Ügyes nagyon! A Spektrumon volt régebben egy dokumentumfilm, amiben szó esett arról is, hogy nagyon sokféle képpen oldhatják meg a babák az előrejutást. Vercsi is aranyos lehetett a popójával! :lol:
Jó csokizást! Milyen csokit eszel? :oops:

kimma: Legalább a kúp hatott. :wink:

nici: Arról nem is álmodom, hogy olyan alakom lesz, mint előtte, de azért ez a csípőméret-növekedés (legalábbis a számomra) elég durva. :shock:
fmarti

Kimma:köszi!

Hát,én vagy ölben,vagy ha mázlim van akkor Apa aznap épp nem dolgozik,és ő cipeli ölben :roll: De inkább ő.Nekem nagyon ramaty a hátam,gerincem,nagyon sokat is fáj,ronda göbe már tizenéves korom óta,és már nagyon nehéz Domi hogy kenguruban vigyem,utána napokig fáj a hátam.Végül is mindig fáj a gerincem is,meg a hátam is,csak már hozzászoktam sajnos :roll: és úgy teszem a dolgaimat.

Szerencsére a nagybuszmegállótól talán egy 5 percre van a rendelő,így nem kell sokat cipelni.Ha meg vásárolni megyünk,hát bizony babakocsival,egészen jó a Ságodi járat,alacsony is,nem lépcsős,szóval jó :D

Kép
Kép
Kép
kike

Márti:Milkát hamizok :D Kérsz?Gyere-adok ám!! :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Viki!
[quote]N írta:ekem az uram festi a hajam, és természetben fizetek

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
kimma

kimma: Köszi az üdvözlést!
Az az igazság, hogy korábban, amíg egy csomó új feladattal meg kellett kűzdeni, kevésbé sokkoltam magam a kinézetem miatt. De most hogy itt a tél, és sorban állnak a nadrágjaim a szekrényben, és egyiket sem tudom felvenni... ez eléggé kiábrándító. :( Jó, van rajtam plussz 7 kiló, ez is tény, de látszik, hogy a csípőm nagyon durván szétment, amit fogyókúrával soha nem fogok tudni lefaragni.
Ne haragudjatok, hogy ilyen hülyeség miatt nyafogok nektek, de a párom folyton azt mondja, ne aggódjak, jól nézek ki stb, de én egyáltalán nem így érzem.
fmarti

No,megyek szundizni,most hogy így szóba került,megint nagyon fáj a hátam,ráfér egy kemény ágy.De tényleg hozzá lehet szokni a fájdalomhoz-szörnyű,nem?

Vercsikém épp most kiabált utánam-bemegyek,kicsit felemelte a fejét,gügyögött valamit,és aludt tovább-még jó hogy nem alvajáró :shock:

Jó éjszakát mindenkinek!Puszi.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kike 2008.11.29 20:23-kor.

Kép
Kép
Kép
kike

kike: Köszi! Milka jöhet! :lol: Tejcsoki?
fmarti

Márti:az bizony-jössz,vagy dobjam? :D

Kép
Kép
Kép
kike

Én is megyek fürödni (már kb egy órája :lol: ).

Jó éjt!
fmarti

Jó éjt! :D

Kép
Kép
Kép
kike

Már nyitom is a szám, dobhatod! :lol:
Jó pihit!
fmarti

Tamara!

Az a Nagy Lajos-féel nagyon rossz.
Ez a Bosnyák és aKerékgyártó között van (szintén a Nagy Lajoson), ha az Örs felől jössz, a jobb oldalon.
Most hétfőtől szerdáig plusz 50 százalékos akció és így csak 1000 forint kilója.

Irtó jó, nem is kell válogatni, mert nagyon jók, minden, ami a kezedbe akad.
Lusta vagyok fotózni, de HandM rucikat, kantáros farmerokat, egy irtó jó kabátot, stb Mindezt ötezerért, majdnem húsz ruci.

Dörmikém folyton megébred, sajnos, remélem nem lesz ilyen az éjszaka, mert maa nagyon-nagyon jó kislány volt.

Jó éjt
Orsi
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?