Látom, hétvége van, mindenki apázik, aki csak tud.
Jól teszitek!
kike: Istenem, Domitok már ilyen ügyes!? Én kb 5x végignéztem a videot, nagyon speckó technikája van a kis Profnak.
Szerintem már csak napok kérdése, és úgy fog mászni, hogy győzz majd utána menni!
hene: Gergő már nagyon nagy fiú! Jók a képek!
Viki: Lackó Fickó továbbra is sármos pasi! Hogy van a foga?
wera:Nagyon irigy a mintaéjszaka miatt. Kendővel óvatosan, bár én is most csütörtökön kendővel mentem a leánnyal bevásárolni, élmény volt.
Esetleg htizsákosan próbáltad már vinni? Hátha úgy kevésbé terheli a derekadat.
magdolnam: Lizitek nem semmi, hogy fel akar állni! Itt a fórumba egy csomó ügyes baba van, bezzeg az én gyrmekemnek esze ágában sincs még hátról hasra fordulni sem.
szly: Túrógombit ide is fénypostázhatsz!
Van egy jó sült túrógombóc receptem, még nem próbáltam ki, de lehet, itt az ideje! Most megihlettél!
patr: Az jó, hogy étvágya van Zsoltidnak. Ez az időjárás engem is nyomaszt, utálom a szürke, hideg, nyirkos napokat!
Orsi: Köszi a linket, én is regisztrálok majd! A turi engem is érdekelne, mert csak úgy nem akarok beuzatni Pestre, hogy bemegyek egy idegen boltba, nem akarok pofára esni.
dodo: Lizy nagyon ügyi volt, és ti is, hogy ennyi helyen voltatok! Mennyi ideig maradtok majd itthon?
Nici: Remélem, nem lesz semmi komoly gond, de a doki majd biztosan tud konkrétabbat mondani.
(Mayo-ról már hallottam, láttam kirakatban, de nem használtam még.)
Bocsi, hogy ilyen össze-vissza reagáltam, és hogy nem mindenkinek. Ma alig aludt valamennyit Lea, nemrég raktam le aludni, remélem a legjobbakat.
Ajándékozás mikor lesz? Én sem tudom, hogy már mikulásra vagy karácsonyra lesznek az ajándékok?
(Már meg is vettem az ajcit, már csak be kell csomagolni. )
További szép estét!