Új privát üzeneted érkezett!

Zsu: ne félj a szüléstől. Ha félsz akkor az rosszabb. Persze nem tudod mi lesz de ott lesz a párod veled nagy baj nem lehet:)

Nita: Az nagyon jó ha jól van a Vera meg a kislány is. Vasárnap már jöhetnek is haza ez szuper:)

Kép
csucsu05

Majd letöröm a kezét a fájásoknál! :oops: :D
zsu83

Zsu: Hidd el a párod is izgulni fog:)

Kép
csucsu05

Csucsu, elhiszem, amikor mentünk a kórházat megnézni, láttam akkor is izgult, meg volt szeppenve! :D
zsu83

Zus: És még hogy meglesz majd ha szültök. Az én férjem már a zöld ruha felvételénél fehér volt. :)

Kép
csucsu05

De azt hiszem neki is maradandó emlék lesz, amikor először tarthatja a kisfiát a kezébe! :lol:
zsu83

na a zöld ruha........nekem is most fel kellett vennem no meg a cipőmre is kék zacsit,,,,,majd elestem... :oops: :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita, akkor ezt is be kell külön gyakorolni, hogy kell közlekedni a zöld ruhába! :lol: :wink: Szegény kispapák! :D
zsu83

Zus: ilyen alkalom még egy nem lesz. Hisza második gyereknél már rutinos lesz. Az első valahogy meghatározó és új:)

Kép
csucsu05

Az biztos!
Tényleg Csucsu ti hogy álltok a projektel? :wink: :lol:
zsu83

hát nem könnyű.de azért nem rossz zöldembernek lenni!!! :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Na most megyek, hazajött Apa! :lol:
Jó éjszakát!
zsu83

szép álmokat! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Zus: Próbálkozunk. Pont most csináltam Lh tesztet. Pozítív. De már ez a 4. nap. Szerintem már meg kellet volna repednie a tüsszőmnek.

Kép
csucsu05

lehet olyan hogy több peteérés?!és lehet azt jelzi....vagy estleg a babát... :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: babátr biztos nem jelez mert azt reggeliből kell csinálni. Talán a több peteérés lehet. De azért fúra szerintem.

Kép
csucsu05

Több peteérésről már hallottam! :roll:
Csucsu, akkor neked is küldöm a sok-sok ++++++++++++++++t :lol: :lol: :lol:
zsu83

Zsu: Köszi :)

Kép
csucsu05

Ma olyan lusta vagyok, nincs kedvem semmihez! Ez időjárás is! :evil:
zsu83

Zsu: Én ma csak diziteni voltam aktív. amúgy én sem válltottam ma meg a világot.

Kép
csucsu05

Szóval: dísziteni akartam irni

Kép
csucsu05

Vera: Sok Boldog percet kivánunk immáron otthon a kislányoddal együtt töltött időben. :)

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Ma megint megúsztam a főzést! :) Anyukáméknál ebédeltünk!
És képzeljétek meglepett zserbóval! Múltkor beszéltük, hogy már nagyon várom a karácsonyt, hogy süssön zserbót! :P
Pocsék idő van kint megint! Alig láttunk az úton hazafele, akkora eső van! :?

HOLNAP UH!!!!!!!!!!! :lol: Remélem minden ok lesz! :roll:

Vera: Örülök, hogy már otthon vagytok, és hogy minden ok! :lol:
zsu83

zsu!
Nem kell félni a szüléstől, egy szép élmény lesz!!!

mi napok ota az üzleteket járjuk, ajándékok után lotunk-futunk.
A gyerekenél menő a Ponys játéokok és az épitők.
hogy milyen árak vannak!!! De érdemes szétnézni, mert akár 1000ft különbség is lehet.
encike 2

vera örülök hogy segíthettem!!!!!!!!!!!!!! :lol:
zsu minden rendben lesz az uh-n...... :lol:
velünk....szegény mátékám beteg....lázas és köhög.....holnap doki...... :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Zus: hú de izgi. akkor holnap várunk az Uh képpel:)

Kép
csucsu05

na zsu merre vagy az uh-képpel? :roll: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

zSU: IGEN HOL VAGY MÁR,?

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Hát kezdem a rossz hírrel, tegnap este óta elkezdtem kicsit keményedni :( , ma is keményedtem az uh alatt, így az uh-s orvos javasolta a Magne B6-ot napi 3*1-et! Remélem nem lesz semmi gond velünk se! :roll: Jövőhét hétfőn meg nőgyógyász, hát majd meglátjuk ő mit javasol! :roll:
És a jó hírek: uh-n minden ok volt, persze Bencus takarta magát ahogy csak tudta, pedig fent volt végig. A doki viszont nagyon lelkiismeretes volt, bosszantotta, hogy nem lehet jó képeket csinálni Bencusról ezért kiküldött sétálni minket, és elküldött csokit venni! Mondtam a dokinak, hogy elvagyok tiltva a csokitól, erre ő megszólal hogy akkor felírja nekem most kivételesen receptre! :lol: Miután visszamentünk, annyit sikerült elérnünk, hogy Bence szemét, és orrát láthattuk, ennyire volt hajlandó! Én már kezdtem beletörődni, hogy kész ennyi volt! De képzeljétek, a doki felajánlotta, hogy holnap egész nap ott lesz a Diagnosztikai központba, menjünk vissza, igyak előtte kávét, csokizzak be, és ő ingyen mégegyszer csinál 4d-s vizsgálatot Bencusról! :lol: Annyira rendes, szóval én csak mindenkinek ajánlani tudom a Timmermann dokit! Azért holnap viszünk neki ajándékba valami jó italt! :lol:
És nekünk is szép nagy lesz Bencus, most 2100g-ra becsülték :shock: , így pont két héttel nagyobbnak számít a koránál! És már befordult menetirányba!

Nita: Máténak jobbulást! Küldöm neki a pozitív energiákat! :D

Encike: De még milyen árak vannak! :shock: :?
zsu83

Zsu: tényleg normális a doki akkor ha ezt felajánlotta. Holnap biztos már jobban tudjátok megnézni őt. :)

Kép
csucsu05

Csucsu, folyamatosan beszélünk Bencussal, hogy ha már kaptunk egy ilyen lehetőséget, akkor ügyes legyen, és mutassa meg magát rendesen! :)
Most csak a keményedés miatt aggódok! :cry:
zsu83

Zus: a miatt sem kel aggódni. Hidd el a magne B6 jó lesz rá. És a keményedés normális dolog. Valakinél hamarabb jön de veszélytelen van akinél nincs. nekem pl nem volt sosem.
De nem kell amiatt izgulni.
bence szép nagy baba már most is és még mennyit fog nőni:)

Kép
csucsu05

Köszi Csucsu, hogy megnyugtattál, én is bízom benne, hogy jó lesz a Magne B6, és próbálok többet pihenni!
zsu83

Zsu: igena pihenés még jobb mint a Magne B 6. Együtt a kettő meg pláne.

Kép
csucsu05

Remélem Bencus is jól érzi magát még odabent, és nem akar sietni! :roll:
Ja azt el is felejtettem írni, hogy a méhlepény érettsége 0, az jó?
zsu83

zsu szerintem se kell aggodni a keményedések miat.....jelez a szervezeted hogy pihenj többet mostmár.........akkor se ilyedj meg ha a doki esetlega azt mondja nyitva a méhszájad...ez előfordul már......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita, köszi! :)
Már várom a hétfőt hogy kiderüljön, mi a helyzet méhszáj ügybe is! :roll:
Máté hogy van?
zsu83

máté már joban van....nem lázas...."egyenlőre" és kevesebbet is köhög.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Az jó, javuljon így tovább! :)
zsu83

köszi!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: Máté hogy aludt tegnap??

Kép
csucsu05

Sziasztok!

A mai próbálkozás az uh-n nagyobb sikerrel járt, mint tegnap! Bár Bencus alukált, csak álmában mozgolódott egy picit! :) Pedig azt hittem, hogy nagyon élénk lesz, mert a kocsiba, nagyokat rúgott, de aztán visszaaludt! :? Még a váróba is járkáltam vele, hátha felébresztem! De legalább nem takarta el magát a kezével, így megláthattuk a tündéri kis arcocskáját! :lol: Hát bizony könnyeket csalt a szemembe, de nem csak az enyémbe, hanem a férjemébe is, pedig nem egy érzékeny ember! :)
Képet igyekszem felrakni, csak megint videofájlba kaptuk meg, így a férjemnek kell majd kiollózni képeket belőle! Ma már nincs kedve megcsinálni, de holnap addig nem hagyom békén! :wink:
Keményedés terén, ma jobban vagyok, miután hazaértünk a férjem azonnal ágyba parancsolt pihenni!
Ma persze kihagytam a kismamatornát is, nem akartam kockáztatni.
Holnap pedig elmegyünk babakocsit nézni, és remélem hogy meg is vesszük! :D
zsu83

Zsu: na akkor várjuk a képeket holnap. :)
Holnapra meg kivánom, hogy találjátok meg a kicsinek való babkocsit :)

Kép
csucsu05

Csucsu: Köszönjük! :lol:
zsu83

zsu örülök hogy minden rendben!!!!!!!!!
várjuk a képet bencusról...meg a kocsiról is!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

csucsu máté már nagyon jol alszik.....éjjel hála égnek elmult a köhögése!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

olvastam Nita, hogy Ventolint is használzok, befullad?
Nekünk csak akkor kell, ha "ugat".
encike 2

igen encike használunk ....a dokinő adta .meert mondtam neki hogy néha ugy köhög hogy majdnem jön rókakoma!erre adta...

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Babakocsi ügybe sajnos nem jártunk sikerrel, amit néztem a neten a valóságba teljesen más volt! :? A Kikába is néztünk babakocsit, ott lett is volna jó, de csak zöldbe, és nekem nem tetszett! Holnap még elmegyünk a soroksári, meg a Lehel úti Kikába, ott talán lesz narancssárga, vagy piros amilyet szeretnék! :)
Ha nem akkor pedig netről rendeljük meg, ugyanaz a fajta babakocsi.:
http://www.arzuhanas.com/Babakocsik-Kat ... 188.html#x
Képeket férjem még mindig nem csinálta meg, mentségére legyen, hogy fájt a feje egész délután, de megígérte, hogy este megcsinálja! Holnap hozom a képeket! :)

Nita: Örülök, hogy Máté szépen javul! :)
zsu83

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?