Sziasztok!
Hát kezdem a rossz hírrel, tegnap este óta elkezdtem kicsit keményedni
, ma is keményedtem az uh alatt, így az uh-s orvos javasolta a Magne B6-ot napi 3*1-et! Remélem nem lesz semmi gond velünk se!
Jövőhét hétfőn meg nőgyógyász, hát majd meglátjuk ő mit javasol!
És a jó hírek: uh-n minden ok volt, persze Bencus takarta magát ahogy csak tudta, pedig fent volt végig. A doki viszont nagyon lelkiismeretes volt, bosszantotta, hogy nem lehet jó képeket csinálni Bencusról ezért kiküldött sétálni minket, és elküldött csokit venni! Mondtam a dokinak, hogy elvagyok tiltva a csokitól, erre ő megszólal hogy akkor felírja nekem most kivételesen receptre!
Miután visszamentünk, annyit sikerült elérnünk, hogy Bence szemét, és orrát láthattuk, ennyire volt hajlandó! Én már kezdtem beletörődni, hogy kész ennyi volt! De képzeljétek, a doki felajánlotta, hogy holnap egész nap ott lesz a Diagnosztikai központba, menjünk vissza, igyak előtte kávét, csokizzak be, és ő ingyen mégegyszer csinál 4d-s vizsgálatot Bencusról!
Annyira rendes, szóval én csak mindenkinek ajánlani tudom a Timmermann dokit! Azért holnap viszünk neki ajándékba valami jó italt!
És nekünk is szép nagy lesz Bencus, most 2100g-ra becsülték
, így pont két héttel nagyobbnak számít a koránál! És már befordult menetirányba!
Nita: Máténak jobbulást! Küldöm neki a pozitív energiákat!
Encike: De még milyen árak vannak!