halihó anyukák és babócák!
még élünk. csak kicsit megviselnek minket a napok... elég nyűglődős a törpém és 26 órás törődést igényel... este meg igyekszem én is aludni. egyébként nagyon jó gyerek, csak most ez a hülye időjárás megteszi hatását... hol esik, hol süt a nap, vagy fuj a szél, hidegvan meleg van... eldönthetné már... és lehet valami fogacskás dolog is bejátszik nálunk...
néztem a talis képeket! irigykedem. én örülök ha lejutok a törpivel sétálni. persze olyankor sem angyon akar aludni, inkább nézelődik... de legalább csöndben van
1 órától az apja fogalkoztatja, de még mindig nem aka aludni....
gyarapszik rendesen, jövő héten megyünk oltásra és mérekezésre. már mérlegünk nincs igy sulyt nem tudok, fogalmam sincs mennyit hizott de a ruhatárát le kellett cserélni
ugyhogy nem aggódok.
gyümölcsöt nem bírom kanalazni, olyan gyorsan hamizza. már sütőtököt is ettünk... annyira az nem gyere be
pedig azt minden gyerek szereti... főzit nem akarok neki adni majd csak 4,5-5 hónaposan. addig gyümizünk... főleg hogy most éppenhogy lecsuszik a 200 táp kajáknál... már ezer éve annyikat eszünk, sőt mostanában van hogy meghagy 40-50-et is akár.
éjszaka jó, fél10-10 körül alszik és 6 körül kel.
én nagyon fáradt vagyok. van egy csomó uj ruhánk amit mosok-vasalok. minden napra jut egy-két kupac szórakoznivaló
mellette házimunka, főzés, takarítás, stb.stb... a lakás már várja a karácsonyt
kidiszitettem.... legalább ez a kikapcsolódás jól esett. most olyan jó hangulatom van... imádom a karácsonyt és az előkészületeit
bocsi hogy csak rólunk irtam, de visszaolvasni nincs időm... már nem is tudom hol maradtam le
nagyon hiányoztok!!!!!! nagyon-nagyon!!!!!!
remélem mindenki rendben van, gyarapodnak a babócák szépen, anyukák meg fogynak
mindenkinek csodaszép hétvégét, babázós napokat kívánok!
vigyázzatok magatokra, csemetéitekre, apákokra
puszi nektek!!!!!
amint tudok jelentkezek és dobok pár füstjelet!!!!