halihó anyukák és babócák!
még élünk. csak kicsit megviselnek minket a napok... elég nyűglődős a törpém és 26 órás törődést igényel... este meg igyekszem én is aludni. egyébként nagyon jó gyerek, csak most ez a hülye időjárás megteszi hatását... hol esik, hol süt a nap, vagy fuj a szél, hidegvan meleg van... eldönthetné már... és lehet valami fogacskás dolog is bejátszik nálunk...
néztem a talis képeket! irigykedem. én örülök ha lejutok a törpivel sétálni. persze olyankor sem angyon akar aludni, inkább nézelődik... de legalább csöndben van
1 órától az apja fogalkoztatja, de még mindig nem aka aludni....
gyarapszik rendesen, jövő héten megyünk oltásra és mérekezésre. már mérlegünk nincs igy sulyt nem tudok, fogalmam sincs mennyit hizott de a ruhatárát le kellett cserélni
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
ugyhogy nem aggódok.
gyümölcsöt nem bírom kanalazni, olyan gyorsan hamizza. már sütőtököt is ettünk... annyira az nem gyere be
![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
pedig azt minden gyerek szereti... főzit nem akarok neki adni majd csak 4,5-5 hónaposan. addig gyümizünk... főleg hogy most éppenhogy lecsuszik a 200 táp kajáknál... már ezer éve annyikat eszünk, sőt mostanában van hogy meghagy 40-50-et is akár.
éjszaka jó, fél10-10 körül alszik és 6 körül kel.
én nagyon fáradt vagyok. van egy csomó uj ruhánk amit mosok-vasalok. minden napra jut egy-két kupac szórakoznivaló
mellette házimunka, főzés, takarítás, stb.stb... a lakás már várja a karácsonyt
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
kidiszitettem.... legalább ez a kikapcsolódás jól esett. most olyan jó hangulatom van... imádom a karácsonyt és az előkészületeit
bocsi hogy csak rólunk irtam, de visszaolvasni nincs időm... már nem is tudom hol maradtam le
nagyon hiányoztok!!!!!! nagyon-nagyon!!!!!!
remélem mindenki rendben van, gyarapodnak a babócák szépen, anyukák meg fogynak
mindenkinek csodaszép hétvégét, babázós napokat kívánok!
vigyázzatok magatokra, csemetéitekre, apákokra
puszi nektek!!!!!
amint tudok jelentkezek és dobok pár füstjelet!!!!