Trombi!
Erre a papírmunkára még én sem találtam ki megfelelő módszert. És Apa nálunk sem szereti az ilyet… Én attól tartok a legjobban, hogy mire kezünkben lesz az eredeti születési anyakönyvi kivonat, addigra már belecsúszunk az ünnepekbe és akkor a kutya sem fog foglalkozni velünk. Főleg nem a cégemnél, ahol két ünnep között tuti nem dolgozik a munkaügyes…
Boci!
Én úgy tervezem, hogy az utolsó kórházas napon, amikor a zárójelentésemet kiadja a doki, akkor perkálok.
BB!
Kitartás, holnap már biztos hazamehettek! Elhiszem, hogy nagyon hiányzik a családod többi része! Nagy fiaid hogy bírják nélküled?
Mush!
Amerikai rokonok mesélték, hogy náluk is csak a házban alhat a kutya, mert ha éjjel ugat, akkor simán feljelenthetik érte a gazdikat. A mi kutyánk szigorúan udvarlakó. Apa olyan kutyaólat épített neki, amiben körben (alul, felül, oldalt) 5 cm-es hőszigetelés van. Meg amilyen kajla, meg sem maradna a házban.
Mágnes!
Szuper vendégeid vannak! Nálunk Apa főz! Ritka alkalmak egyike, de ő ajánlotta fel. Túrós tészta lesz pörkölttel. Nyami! Holnap vacsira meg apósomékhoz vagyunk hivatalosak.
Zsebi!
Akkor kitartás, legalább holnap estig!
Cili!
Nem irigyellek! Én már tuti nagyon izgulnék a helyedben! Jobb, ha spontán jön ez a szülés dolog… Persze ez nem kívánságműsor! Azért kitartást a nap hátralévő részéhez!
Gabi!
De jó, hogy már otthon vagytok!!! Szoptatáshoz kitartás, fog az menni!!! Kristóf naggyon aranyos!!! Jó a kontraszt a két kép között! Hogy kisimult!!!
BB! Gabi!
Varratszedés még a kórházban töltött napok alatt van, vagy azért valamikor vissza kell menni a kórházba?