Új privát üzeneted érkezett!

Jó Reggelt!

Boldog Hófordulót Gergőnek, Lizának és Bencusnak is! :D

Muffin! Eliot nagyon ügyes! Örülök, hogy jó híreket kaptatok!

Wera! Beszéltem Hariverával ma jönnek a légzésfigyelőért!

Ami! Áron nagyon ari és jó sok haja van!

Maverick! Sajnálom a gondokat!

Marcsi, Mancsi! Apák mondjanak le! Kép

Szkagi! Szonjácskának gyógypuszi és gyógysimi!

Tami! Anna nagyon édi!

Szabi jól aludt negyed 10-től 5-ig akkor evés és utána alvás még negyed8-ig. Most a Bebe tv-t nézi és síkit ezerrel! :D

Ebédre megyünk Anyuékhoz mert unokaöcsém hétfőn lesz 5 éves és a születésnapját tartjuk! :D
Vendég

Viki! Kérünk képeket a rucikról amiket túrtál! Puszi Dundusnak!
Vendég

Kike,
idősebb a dokink, de én még kitartok mellette. Majd most meglátjuk...
Akata azt írta, a kicsi nem fogja elkapni, mert anyatejes. Elkülöníteni egyáltalán nem tudjuk őket, egy szobában vannak. Úgyhogy már mindegy is.

A koncertre nem akar menni senki? Mondjuk nagyobb gyerekek élvezik (kétévestől felfelé) .
Még tízkor ránézek a gépre, úgyhogy nyugodtan írjátok, ha valaki mégis elmenne! A színház a Hűvösvölgyben van.

KépKép
szkagi

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.17 22:07-kor.
Vendég

Sziasztok lányok!

Előkerülök én is időnként.

Ajándékozás jó 5let, mi is benne vagyunk! De sajnos nem én találtam ki, úgyh sajna hárítanom kell az ötletért járó dícséreteket!

Hófordulósóknak és szüleiknek nagy-nagy boldogságot kívánok!

Tanuló kutyus rajtam is kifogott először, gondoltam magamban, nem igaz,h egy félévesnek való gyerekjáték kifog rajtam, de aztán sikerült rájönni, h mitől indul be teljesen.
Férjem meg jót röhögött, mert mikor hozta haza, a kocsiban a hátsó ülésen utazott a kutyus és időnként mondta a magáét férjemnek: Jó veled! Szeretlek! (Tök enyhe nyomásra már megszólal.)

Talis képek szuperek! Egyszer itt is lehetne, Mogyi ugyan nem könnyen megközelíthető, de viszont van hely.

Kike, nem véletlenül olyan vigyoriak a gyerekeid a képeken! Szuperanya vagy! Engem egy gyerekkel is elsodor a háztartás!
És nálatok még fini süti is van mindig! :D

Mi tegnap voltunk bőrgyógyászaton Tami ekcémájával, akinek van, nagyon figyeljen rá, mert Tamié nagyon csúnya lett, főleg,h végigszántotta a körmével és felfakadtak a hólyagok. És szteroidos kenőcsöt adtak rá sajnos.
Viszont felmentettek a tejdiéta alól, juppi!

A héten előszedtem a babanaplót, amit még terhesen kezdtem és gyűjtögettem hozzá képeket, érdekes és vicces dolgot tapasztaltam.
Kép Kép Kép
Kép Kép Kép

És végül: Így tévézik Tami! Képes megtalálni a legkisebb rést is és a leglehetetlenebb, nyakatekert pózt, h a zajládát nézhesse!
Kép

Kép
teó

Sziasztok!

Talis képek nagyon szupik, aranyosak babák-mamák egyaránt! :) (És az ebéd is nagyon jól nézett ki, biztosan nagyon finom volt, ügyi vagy wera!)

Hófordulós babákat Isten éltesse sokáig!
Gegőnek boldog első féléves szülinapot!

akata: Mesélj majd, milyen lett a mézeskalács! (És esetleg képet is rakhatnál fel nekünk.)

patr: Zsoltidnak jobbulást! Átvágya van? Milyen a kedve?

Ági: Szonjádnak nagy gyógypuszit küldök!

Ági, Mancsi, Marcsi: Dobjátok be magatokat apánál! Biztos vagyok benne, hogy jópár titkot ismertek, amivel le lehet venni a lábáról. :wink: A ti lelketeknek is nagyon jót tenne.

Viki: Viburcol nekünk bejön, nem sír fel azóta Lea éjjelente. Bár ébredni ugyanúgy többször ébred, ma is hajnali 4-től 7:20-ig vagy 5x kellett visszaaltatnom. :roll: ma reggel megnéztem az ínyét, amennyire hagyta, hát az én gyerekem nem követi a tankönyveket; a szemfoga bújik ki elsőnek, az ínye is piros körülötte.

Orsi: Emma hogy aludt?

teó: Tamidról nagyon jó képeket hoztál!

Megyek, megpróbálom eltenni egy kicsit a leányzót aludni, mert már itt magyaráz mellettem.

Nagyon szép hétvégét mindenkinek!
fmarti

Szép napot :P
Tényleg Teó... :oops: :roll: Akkor Kimma volt!!!
De remélem, nem bántódott meg, hogy az ő ötletét másnak tituláltuk... De ahogy így visszagondolok, tényleg Kimma volt, aki először feldobta... :oops: :oops: :oops:

Kimma!
Mindenki nevében ne haragudj, drága!!!

És akkor szolgálati közlemény: AKI BENNE VAN, HOLNAPIG FELTÉTLEN ÍRJON PRIVIT EVELINNEK/MUFFINNAK!!!MERT UTÁNA "SORSOLÁS"!!!

Véda
Vendég

Jaj, és hófordulós, félévfordulósoknak boldog szülinapot, a betegeknek, főleg a nagyon beteg kicsi Szonjának jobbulást!

Mi vendégeket várunk! Alig leszek... Azért ti irogassatok!

Véda
Vendég

(Gegő terszészetesen Gergő akart lenni, bocsi. :oops: )
fmarti

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.17 22:08-kor.
Vendég

Anyjuk! Anna nagyon ari! Szabi is imádja a tévét!
Vendég

Kata :D
nyaggatom a dokit, úgyhogy már beszéltem is vele, de most nem tud eljönni, úgyhogy beviszem az ügyeletre, nézzenek már rá a gyerekre.
Most hőemelkedése van...

Lányok, akkor nem kell senkinek a színházjegy, ugye? Mert akkor lelépek, viszem a kiscsajt dokihoz.

KépKép
szkagi

Babu!
Már tegnap kimostam őket, teszünk fel képet. + Dundit is le akarom a mellénykében fotózni.

Kike!
Már hozzá edzőttem a sok rotyihoz. Csak az a gondom h kiütése van a popsiján. Sztem kezdődő pelenkakiütés. Rotyi után rögtös cserélem, éjjel is. Szépen letakarítom, bekenem vastagon krémmel, mégis kijött.

Tegnap vettem sudocrem-t (k...a anyjukat hogy olyan drága).

Ajándék
Már én is tudom mit veszek :lol:

Márti!
Vettem én is tegnap kúpot, de még nem vetettem be. Éjjel is csak a rotyik miatt kelt.

Most viszont eléggé nyügi maci volt. Ahhoz képest h már 8kor elkezdett ásítozni, 10 óra után aludt be, a babakocsiban, tologatva. Közben ment a nyögés, áááááááááá, eeeeeeeeeeeee és még vigyorgott is a kis piszok hozzá.
20150601134430

Jó reggelt!
Köszönöm az álommanókat, és a jó kívánságokat, egész elviselhető volt megint az éjszakánk!

Ági, mi szívesen mentünk volna, de itt vannak Szabolcs gyerekei is, és sírás lenne, hogy ők nem jöhetnek! :cry:
Nekünk is volt oda bérletünk többször is egyébként.
Szonjának jobbulást, remélem nem skarlát, és jövő csütörtökig rendbe jön!!!

Kép
Kép
patr

Sziasztok!

Ági! Még jobb is, hogy most ügyeletre viszed, így más doki is látja, és ha már ketten mondják, hogy nem skarlát, akkor te is jobban megnyugszol. Ha meg az, akkor legalább kezelik.

Tami nagyon aranyos. Én az első UH képet nem tudtam kinézni, de a többi tuti!

Patr! Roli székletmintájának a tenyésztése pár nap alatt meglett. Találtak benne valami bacit, ki is jöttek a tisztiorvosi szolgálattól (vagy honnan) a fertőzés miatt és kellett kitölteni egy kérdőívet. Apát majdnem kitiltották a munkahelyéről. De mivel csak a raklapokat pakolja, nem közvetlen az élelmiszereket, így maradhatott. Egyébként senki nem kapta el, csak Roli.

Hófordulósoknak boldog hófordulót!

Hene! Gergőnek boldog fél évedik szülinapot!

Jázmin is jól aludt! Még este 9 sem volt, már aludt és reggel 8:11-kor keltünk a telefonra. Most megint alszik.

Kép
szly27

Teó!
Tami nagyon szép! Miért is látunk róla kevesebb képet? :roll:

Szly!
Milyen bacit találtak?

Wera, Ami, Kriszti, Timi, Andi bújjatok elő!

Andi!

Nem tudom feltűnt-e h Patti Barcikáig akar és fog menni, ha nem kerülsz elő!
20150601134430

Viki! Nem tudom milyen baci. Hirtelen úgy meglepődtem amikor jöttek és elkezdték mondani, hogy kik és honnan és mi tenyészett ki, hogy akkor még nem is figyeltem. Majd beszélek a dokival és megkérdezem, csak most nincs itthon. A lényeg, hogy most már jól van Rolkó!

Kép
szly27

Viki! Andi a 3 hós táblit felrakta a honlapra! Szóval gondolom azért benézett néha! Csak nem ír!

Kép
szly27

[quote="szly27"]V írta:szly27iki! Andi a 3 hós táblit felrakta a honlapra! Szóval gondolom azért benézett néha! Csak nem ír!

Akkor most nagyon szopmorú vagyok :cry:

Robogok főzni.
20150601134430

Andi! Ez tényleg nem ér! Ne ránk haragudj, mert apa dolgozik!!! :cry: :cry: :cry: Mi itt hiányolunk!
És kerülj elő, mert ha már megigértem, hogy Barcikáig megyek, muszáj lesz betartanom! (ne tolj ki velem! :oops: )

Szly, még szerencse, hogy apa dolgozhat!! Nálunk torokváladékot tenyésztenek.

Kép
Kép
patr

Vik, mit főzöl?

Kép
Kép
patr

Bár az is lehet, hogy csak az emailjeit nézte meg és az alapján rakta fel a táblit! Most hogy így belegondolok!

Kép
szly27

Nekem is mennem kell főzni! Lesz egy kis borsó leves és túrógombóc. Boltba is kéne menni! Semmi kedvem olyan ramaty idő van!

Kép
szly27

Nekem is olyan rossz kedvem van ettől az esőtől! Itt kb. éjfél óta egyfolytában zuhog.

Kép
Kép
patr

Jó reggelt! Nekünk mintaéjszakánk volt! :wink:

Anya még itt, úgyhogy rövid leszek.

Ami - öcsémre folyamatok rosszullétek járnak, szédülés, gyengeség, remegés, hányinger, főleg éjjel, de néha nappal is és nem nagyon tud aludni, folyton felébred, ezért mindig fáradt, alig jár suliba, már retteg az éjszakáktól, ilyesmi. Vizsgálgatják már egy ideje, de nem találtak eddig semmi olyat ami okozhatná. Most anyu endokrinológiára (nem bizti h jól írtam) akarja vinni de egy hónap múlva adtak i.p-ot. Most elhatározta h hétfőn odamegy és addig patáliázik amíg meg nem vizsgálják, mert még egy hónapig ezt nem lehet húzni. Ha így folytatja évet kell ismételnie, pedig nem rossz tanuló. Hát ennyi...
Ajándékozás pedig... én is mindig mondom apának h nem kell semmi és ő ehez is tartja magát, pedig 2 szál virág azért jól esne... hát ezek a fiúk már csak ilyenek!

Tami - lehet h átsiklottam felette, és akkor bocsi, de megvannak a textilkönyvek?

Szkagi - írj ha megjöttetek az ügyeletről! Nagyon sajnálom Szonit! :(

Többiektől bocsi, de mennem kell!
Vendég

J reggelt!

Lenne egy par kerdesem :D
Aki elkezdte a hozzatapit:
gyumile utan ugyanolyan pepet adtatok vagy masik gyumile es csak mikor azokat megszokta akkor a pepesebb cucc?

kecskemeti v hipp? kecskemeti mind 1-1ig cukros?????
azt is neztem h csomo nem is bio :(
Vendég

Gyerekeim energiáit próbálom lekötni-kisebb sikerrel,mert így is veszekednek :twisted:

Kép

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok!

Csak gyors bekukk.
Elb@sztam a hajam!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Befestettem az egészet szőkére tegnap és úgy nézek ki mint egy halálmadár! :cry:
Majdnem sírva fakadtam!
Ma vettem világosbarnát és nemsokára újra befestem!
Remélem nem lesz nagyon gáz,nem akarok már annyira szőke lenni,melírra se időm se energiám,és a fodrászom is terhes,nem vállal már festést! :cry: :twisted:

Wera! Nagyon sajnálom a tesódat,olyan szörnyű,hogy mindenre ennyit kell várni!
Remélem megtalálják,hoy mi a baj és hamar rendeződik!
Örülök,hogy jó éjszakátok volt!

Nálunk nem!
21-kor már aludt,aztán kelt éjfélkor,fél egy,egy,fél 2 :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Akkor már odavettem magunkhoz és így aludtunk 7-ig!
Elég szörnyű volt!

Mav! Én a lé után mindig ugyanolyan pépet adtam és kb. 3 nap altt egy üveggel,utánna már amennyit akart.
Ált. kecskemétit veszek,de van amiből a hipp a jobb!
Ki kell tapasztalni.
Univert is vettem már,abban nem volt cukor és ugyanúgy megette!

Mennem kell

Jó hétvégét

pussz

Kép

Kép
ibm

Mav, én nem tudok segíteni, mert mi még nem kezdtük el a hozzátáplálást, lehet, hogy itt lenne az ideje! :shock:

Kép
Kép
patr

Köszi Viki Lizi nevében is Wink

Mav, sajnálom Sad A dr mit mondott az uhra?

Ági Shocked Szegény Szonja. Látod, van itt webes segítség Wink

Most csak iszonyat felületesen tudtam visszaolvasni 1-2 oldalt Embarassed mert rohanunk megint. Folytatódik a karácsonyi nagybevásárlás.

Liza, képzeljétek el, fel akar állni Shocked Shocked nem korai ez??? Állandóan feláll... jó egy kis segítség kell neki, meg tartani is kell, de akkor is.

Jók a képek!
magdolnam

Mav én Lizinek Hippet és Univert adok. De a Hipp nála minden pálmát visz
magdolnam

Teó, tök jók a képek!

Márti most láttam, hogy kérdeztél, Zsoltinak étvágya van (mindig van :lol: ), kicsit (néha nagyon) nyűgös, de igazából nem veszélyes!

Kép
Kép
patr

Csillala is rég járt erre!

Kép
Kép
patr

Magdolnám:hát,lehet hogy kicsit korai,de gondolom érzi hogy képes rá-Vercsi is már hat hósan sétált kézen fogva,tehát gyereke válogatja!
Domi meg állandóan rugizik,ő is gyűjti az erőt :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Koszi a valaszokat!

Patr!
Meg en se szeretnem ha csak lesz tejcsi,csak 6ho utan mar probalkozni akarok majd vmivel. Ezert gondoltam h elkezdek tajekozodni idoben :D
Vendég

Hű Vercsike nagyon ügyes csajszi! jó korán! Lehet benne vmi :roll:
magdolnam

hát az akarat elééggé megvan benne :shock:
magdolnam

Sziasztok!
Éjszakánk elég jó volt. Kelt 1-kor, 4-kor, utána már nem is tudom mikor. Mert a 4-es kelés után megint velem maradt a nagyágyban apa átment a másik szobába. És, képzeljétek el, miután elaludt cicizés közben leraktam apa helyére, háton fekve (elég messze tőlem) külön be volt takarva. És egyszer csak arra ébredtem, hogy ott fekszik mellettem ugyanugy háton, és magára huzza azt a takarót amivel én is takaróztam. Odabújt hozzám. Hát majdnem megzabáltam! :) Még mindig nem tudom hogy oda hempergőzött, vagy hogy jutott oda, de odajött!

Nálunk fől a körömpöri! Leányzó nagyon nem akar aludni! :? De szépen ette a gyümit, meg kapott egy kis valódi narancs facsart levét. Majd ha aludt, és utána ebédelt, akkor megyünk bőröndöt vásárolni, meg talán egy-két karácsonyi ajándékot is még!

Hófordulósoknak sok boldogságot!
Gergő! Boldog feledik születésnapot!

d.dodó

Két hét és, megyünk haza!!!!!!! :lol: 8)

d.dodó

Magdi-akarat itt is megvolt,és azóta is meg van :twisted:
akkor nem lesz könnyű dolgod Lizával,ha olyasmi természet,mint a Vercsi :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

:shock: hát én is az akarattól tartok de piszkosul. Pláne ha rám hasonlít :lol: :shock:
magdolnam

Ma még nem raktál képeket (aszem)!!!
magdolnam

Magdi:ki nem rakott képeket?

Kép
Kép
Kép
kike

:D te
magdolnam

Ibm, most olvasom :shock: szegény, remélem a 2. felvonás jobban sikerül. Hülye kérdés (de nézd el nekem, nem festem a hajam!!!) hogy lehet elrontani a festést??? Főként azért kérdem, mert én is karácsonyra be akartam festeni -saját magamnak-, de most kicsit megrémültem, hogy akár el i sronthatom.

Tegnap nagybevásároltam a tescoban és kifelemenet leszólítottak, hogy nem e vásároltam 10eft felett. Mondom, de! Erre adtak egy simkártyát, amiről havonta 10perc lebeszélhető :D
magdolnam

Magdi! Te a szerencse fia (lánya) vagy úgy látom!
Gratula!
Lottót is adtál fel remélem!
léci az én számaimat x-eld! :lol:

Világos barna lett a hajam,fura,meg kell szokni!
Régen fekete voltam,hát azt nem lehetett elrontani,mert a fekete az fekete,viszont szőkéből,barnából és vörösből nagyon sokféle van és ami a dobozon rajta van szín az oké csak nembiztos,hogy a te hajadon is olyan szine lesz!
Hát velme ez történt,sárga vagy fehér vagy nem is tudom milyen lett,kb. egyszínű volt az arcommal,úgyhogy úgy döntöttem jövő héttől szoli ezerrel!
Amúgy voltam már lila is,mindenkinek nagyon tetszett,csak nekem nem,mert vörösre készültem! :oops:
Szóval erről ennyit!

Áron is sokat akar állni,ahogy megfogjuk a két kezét,hogy felüljön azzal a lendülettel fel is áll.

PÁPÁ

Kép

Kép
ibm

Magdi:jaaa :lol:

Ma csak egyet raktam,a nagyokról....majd hozok,meg csinálok,még ma,ígérem :wink: :D

Na,ez nagyon jó,nekem is adhatnának :D

Ibm:drukk a második festéshez-kérünk képet,hogy milyen lettél :D De biztos jó lesz!! :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

sziasztok!

nekünk sem volt jó éjszakánk.
viszont, Mancsi! a turiban 5000 ft-ért vettem 6 kisruhát, 6 gatyót, g pulcsit és egy vagány tavasz kabátot!
a fele h and m és marks and spencer

itt ül az ölemben Dörmi és nagyon boldog szülinapot kíván Gergőnek!!!

Sly, a túrógombóc a kedvencem :P

Szonjának jobbulást és mindenkinek szép hétvégét.
Bateg, nyűgös babáknak jobbulást!

Várom a sorsolást!
Nálunk megint apa főz, tintehalkarika lesz krumplipürével!

Ha lesz időm, dobok fel képeket a ruhákról.
Vendég

Ami!

Nem teszel fel képet
az új hajadról?
Vendég

Csak nektek és csak most,de nem ér röhögni:

Kép

És,hogy valami szépet is mutassak:

Kép

ja és még sokat fog világosodni a hajam!

Na mostmár tényleg lépek!

Kép

Kép
ibm

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?