Sziasztok lányok!
Előkerülök én is időnként.
Ajándékozás jó 5let, mi is benne vagyunk! De sajnos nem én találtam ki, úgyh sajna hárítanom kell az ötletért járó dícséreteket!
Hófordulósóknak és szüleiknek nagy-nagy boldogságot kívánok!
Tanuló kutyus rajtam is kifogott először, gondoltam magamban, nem igaz,h egy félévesnek való gyerekjáték kifog rajtam, de aztán sikerült rájönni, h mitől indul be teljesen.
Férjem meg jót röhögött, mert mikor hozta haza, a kocsiban a hátsó ülésen utazott a kutyus és időnként mondta a magáét férjemnek: Jó veled! Szeretlek! (Tök enyhe nyomásra már megszólal.)
Talis képek szuperek! Egyszer itt is lehetne, Mogyi ugyan nem könnyen megközelíthető, de viszont van hely.
Kike, nem véletlenül olyan vigyoriak a gyerekeid a képeken! Szuperanya vagy! Engem egy gyerekkel is elsodor a háztartás!
És nálatok még fini süti is van mindig!
Mi tegnap voltunk bőrgyógyászaton Tami ekcémájával, akinek van, nagyon figyeljen rá, mert Tamié nagyon csúnya lett, főleg,h végigszántotta a körmével és felfakadtak a hólyagok. És szteroidos kenőcsöt adtak rá sajnos.
Viszont felmentettek a tejdiéta alól, juppi!
A héten előszedtem a babanaplót, amit még terhesen kezdtem és gyűjtögettem hozzá képeket, érdekes és vicces dolgot tapasztaltam.
És végül: Így tévézik Tami! Képes megtalálni a legkisebb rést is és a leglehetetlenebb, nyakatekert pózt, h a zajládát nézhesse!