Hali!
Újra a verkliben
Parazita
Üdv mától a dolgos mamik között!!! Ktartás, gyatyót felkötni!!!
Manó
Szegény Emma, biztosan megijedt. De remélem azért az állatszeretete emiatt nem fog alábbhagyni.
Gógypuszi neki
Dani, amikor a pocakomban volt, akkor sokat voltunk vele moziban, de sosem zavarta a nagy hangzavar. Ottho házimozirenszer van, szerintem azon megedződött. Mocorgott közben, de csak úgy, mint egyébként normál hangerejű helyeken. A pocakomra fejhallgatót is tettünk jó kis zenékkel, amire ringatózott
A zuhany alatt is sokat táncoltam, mer szólt közben a rádió
aztán amikor megszületett sem kellett mellette lábujjhegyen járni, amikor aludt simán beszélgethettünk normál hangerővel + a Dózsa Gy. felújítása éppen arra az időszakra esett.
Nyáron a Balcsin egy fúvószenekar mellett aludt el a kocsiban a legnagyobb csinnadrattában
Rit
Szerintem a bumszli lábujjat nem lehet kinőni, már gyerekkorban is látszik, hogy kb. milyen lesz.
anyukám is mindig mondta gyerekkoromban, ha kisebb lenne a lábujjam, akkor nem kellene ekkora cipő. Sokáűig úgy nézett ki a 40-es méretig meg sem áll, aztán mégiscsak 38-as lett. Ha nem lenne ekkora a lábujjam, akkor kb. 36-os cipő kellene
anyajegy
Daninak kb. 1 évesen jelen meg 2 pic foltocska, az egyik a fülénél az arcán, a másik a homlokán. Pár hónappal később a bal hátsó combján.
Sajnos ez öröklődő, rajtam elég sok van, régen jó szeplős voltam, mindig csúfoltak. Aztán a szeplők elhalványultak, csak az anyajegyek maradtak meg. Eddig még nem békültem ki velük.
Nyuszi
Tényleg pici a pocid, de majd beturbózik!
Én ennyi idősenmondtam meg a melóhelyen, úgyhogy még ekkora sem volt, de aztán a végére... Az arcod meg fantasztikus, csupa boldogság!
Valóságshow-k
Ennél a harmadiknál látszott most a legnyilvánvalóbban, hogy csalás az egész. Radásul az újságban is előbb jelenik meg aki be fog kerülni, minthogy beszavazzák.
Remélem Pandikát kiszavazzák és mehet meztelenkedni ismét.
Közjegyző is egy nagy nulla, honnan tudná mi folyik a háttérben. Informatikában dolgozva elég sok minden cslafintaságról tudok, itt is el tudom képzelni. A képernyőre meg nem fogják a közjygező elé kiírni nagy villogó betűkkel, hogy CSALÁÁÁSS!!
Nemcsak a Leo anyukájának szövege volt megírva, hanem a többi is elég betanult volt. Lehet a hozzátartozók írták meg, mert így könnyebben beszélnek kamera előtt. Pandika, amilyen hisztit levágott a fürdőben, hát nagyon rossz színész alakítás volt, közben meg nézte magát a tükörben, kellően jól csinálja-e
A Leo anyukájábak szövege azért tetszett, mert Ágica kicsit pofára esett, nagyon nem csíptem a stílusát, ahogy beszélt a sráccal sokszpr, mint valami lábtörlővel, pedig aztán nem nagy szám a kiscsaj.
A többieknek bocs az OFF-ért, de ha már felvetődöta téma, akkor muszáj volt hozzászólnom.
Kryss
Én is a babauszin szoktam Dani mellett úszni, ő meg mellettünk karúszóban, mint Rit-ék. Máskor meg a hátamon üdül és úgy úszok, ami azért nem könnyű, mert lehúz a gyerek súlya még pluszban.
Pusz
gumicukor