Új privát üzeneted érkezett!

Rit,Kataa

Hogy ertitek, hogy forgatokonyvbol megy az egesz? Minden napra meg van irva, hogy minek kell tortennie?
Azert vicces mikor Stohl a szavazas vegen megkerdezi a kozjegyzot, hogy mindent rendben talalt-e?KépVagy ha nem az jon ki amit megirtak a forgatokonyvben hozzzatesznek nehany szavazatot ahova kell? Es mi van a beuzeno csaladtagokkal? Azert a multkor a Leo anyukajanak a szovege nem volt semmi, eleg megirtan hangzott.Kép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Hali!

Újra a verkliben Kép

Parazita
Üdv mától a dolgos mamik között!!! Ktartás, gyatyót felkötni!!! Kép

Manó
Szegény Emma, biztosan megijedt. De remélem azért az állatszeretete emiatt nem fog alábbhagyni.
Gógypuszi neki Kép

Dani, amikor a pocakomban volt, akkor sokat voltunk vele moziban, de sosem zavarta a nagy hangzavar. Ottho házimozirenszer van, szerintem azon megedződött. Mocorgott közben, de csak úgy, mint egyébként normál hangerejű helyeken. A pocakomra fejhallgatót is tettünk jó kis zenékkel, amire ringatózott Kép A zuhany alatt is sokat táncoltam, mer szólt közben a rádió Kép
aztán amikor megszületett sem kellett mellette lábujjhegyen járni, amikor aludt simán beszélgethettünk normál hangerővel + a Dózsa Gy. felújítása éppen arra az időszakra esett.
Nyáron a Balcsin egy fúvószenekar mellett aludt el a kocsiban a legnagyobb csinnadrattában Kép

Rit
Szerintem a bumszli lábujjat nem lehet kinőni, már gyerekkorban is látszik, hogy kb. milyen lesz.
anyukám is mindig mondta gyerekkoromban, ha kisebb lenne a lábujjam, akkor nem kellene ekkora cipő. Sokáűig úgy nézett ki a 40-es méretig meg sem áll, aztán mégiscsak 38-as lett. Ha nem lenne ekkora a lábujjam, akkor kb. 36-os cipő kellene Kép

anyajegy
Daninak kb. 1 évesen jelen meg 2 pic foltocska, az egyik a fülénél az arcán, a másik a homlokán. Pár hónappal később a bal hátsó combján.
Sajnos ez öröklődő, rajtam elég sok van, régen jó szeplős voltam, mindig csúfoltak. Aztán a szeplők elhalványultak, csak az anyajegyek maradtak meg. Eddig még nem békültem ki velük.

Nyuszi
Tényleg pici a pocid, de majd beturbózik! KépÉn ennyi idősenmondtam meg a melóhelyen, úgyhogy még ekkora sem volt, de aztán a végére... Az arcod meg fantasztikus, csupa boldogság! Kép

Valóságshow-k
Ennél a harmadiknál látszott most a legnyilvánvalóbban, hogy csalás az egész. Radásul az újságban is előbb jelenik meg aki be fog kerülni, minthogy beszavazzák.
Remélem Pandikát kiszavazzák és mehet meztelenkedni ismét.
Közjegyző is egy nagy nulla, honnan tudná mi folyik a háttérben. Informatikában dolgozva elég sok minden cslafintaságról tudok, itt is el tudom képzelni. A képernyőre meg nem fogják a közjygező elé kiírni nagy villogó betűkkel, hogy CSALÁÁÁSS!!
Nemcsak a Leo anyukájának szövege volt megírva, hanem a többi is elég betanult volt. Lehet a hozzátartozók írták meg, mert így könnyebben beszélnek kamera előtt. Pandika, amilyen hisztit levágott a fürdőben, hát nagyon rossz színész alakítás volt, közben meg nézte magát a tükörben, kellően jól csinálja-e Kép A Leo anyukájábak szövege azért tetszett, mert Ágica kicsit pofára esett, nagyon nem csíptem a stílusát, ahogy beszélt a sráccal sokszpr, mint valami lábtörlővel, pedig aztán nem nagy szám a kiscsaj.
A többieknek bocs az OFF-ért, de ha már felvetődöta téma, akkor muszáj volt hozzászólnom.
Kryss
Én is a babauszin szoktam Dani mellett úszni, ő meg mellettünk karúszóban, mint Rit-ék. Máskor meg a hátamon üdül és úgy úszok, ami azért nem könnyű, mert lehúz a gyerek súlya még pluszban.

Pusz
gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok

Rit, Kataa
Én úgy tudom, hogy hosszúhajú-fekete srác fog nyerni. Egy haver dolgozik ott, ő mondta még a beszavazás előtt, hogy ez lesz a vége. Az tuti, hogy az első vv is le volt játszva, Szabolcs rokona az rtl-nél főmuksi. Most kíváncsian várjuk a végét, hogy bejön-e a "jóslat".

Nálunk sajna nincs zebra, pedig tünetek voltak rendesen. Hányinger (még éjszaka is felébredtem rá) orrvérzés, derékfájás, fejfájás. Csak sajnos közben meg is jött, igaz sokkal kevesebb van, mint szokott, de már nem reménykedek. Azért lett volna jó most teherbe esni, mert pont ugyanakkorra lettem volna kiirva, mint az első babóval. No de mostmár mindegy, majd talán a következő hónapban szerencsésebbek leszünk.

Cipő
nem tudja valaki, hol vannak most leárazva Siesta szandik? Nekünk 21-22-es kellene, de eddig 24-es volt a legkisebb, amit találtunk, az is 11ezerért.

Jobbulást minden betegecskének!

Szilcsike
szilcsike

Sziasztok

Meg is vagyok sertodve, hogy mindenki lepicizi a pocimat!KépKépKép Szoval meg orulhetek is?KépKépKép De nem banom, raer idekint megnoni.Kép Emi nem volt pici, csak kis sovi.(51cm es 2650g)

Ma egyedul vagyok, azert erek ra ennyit irni. A parom bevitte reggel Manokat meg anyut anyuhoz a XIII-ba, mert nalunk egesz nap riasztoznak. Jol fel is bosszantottak ,mert jo hogy nem huzzak le a cipojuket, de azert labat torolhettek volna. Negyen masiroznak fel-ala a hazban, iszonyu reces talpu edzocipoben es temerdek sarat szethordtak mar a szonyegre, parkettara, mindenhova.Kép

Gumicukor

Hat az a hazimozi azert eleg jo edzes lehetett a "pocidnak"Kép

VV

Es a szavazatok realisak? Tenyleg ennyi penz folyik be egy-egy szavazasnal? Tenyleg ennyien hiszik meg hogy valos esemenyek folynak odabent es lehet szavazattal befolyasolni? Vagy hozzatesznek rendesen?
Mi utoljara a VV1-ben szavaztunk, akkor is a parom ceges mobiljarol.Kép

Szilcsike

Szurkolok, hogy minel elobb osszejojjon a baba.

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Hello
Itt vagyok a melóhelyen. főnököm lebetegedett és nem jött be Kép. Úgyhogy alig van munkám. Jó szar a számítógépem, majd kérek egy másikat Kép Viszont van ingyen kávé autómata, nagyon fincsi forrócsokival Kép

Manó
Hogy tudta Emmát megharapni egy nyúl? Remélem minden redben lesz ma, sokszor csúnyábbnak néznek ki a dolgok mina milyen. A múltkor Hanna elesett és felrepedt a szája. Én csak megyek be az apja kezében volt, és nézem, hogy az apja pólója csupa vér (ő észre sem vette) képzelhetitek azt a pánikot. Aztán kiderült hogy csak a szája, és hamar be is gyógyult neki. Kb fél óráig nyalogatta, nagyon édes volt.
Hanna egy mozdulattal leszed minden kötést, ami nem a ruhája alatt van Kép

Banyóci
Mi szombaton dél körül voltunk a Tropicariumban, és nem kellett sorban állni, nem mondom, hogy nem voltak, de azért nem túl sokan.

Puszi
dec8
dec8

Sziasztok!

megjöttünkKép Úgy tudta megharapni hogy ketrecben volt ugyna, de az etetőrácsnál befért Emma ujja. Amúgy amikro nyitva volt a ketrec sosem harapat meg egyik sem, csak most almát ettek, és szerintem Emma benyúlt az etetőbe kiszedni egy almát a nyúl meg épp harapott és a keze épp ott volt. Szóval véletlen. Sajnos nem tudtuk megakadályozni,e gy pillanat volt, pedig ott álltunk mellette. Az állatszerette nem csorbult, nem tudja hoyg anyúl az okozó, mert mikro megnyugodott ment oda és adta nekik a szénát.

Hát a sebészeten viszont eléggé kiborítottak, képzeljétek nem tudják eldönteni kel e tetanusz oltás neki, vagy még hata di-per-te. a sebe sajnos most is vérzett , úgyhogy egy nagy bumszli kötést kapott, kb mint akinek eltört az ujja, mert így majd nem tudja mozgatni és így be tud gyógyulni a seb. Péntekig kell rajta elnnie, hát nem tudom addig hogy uszzuk meg víz és ételbe nyúlás nélkül. De amúgy azt mondtáka seb nem vészes.
De holnap be kell vinnem a Lászlóban olási tanácsadásra. 2 orvost hívott fel a sebész, az egyik nem tudta, a másik akihez holnap megyünk, szerinte a sima tetanuszt nem lehet neki beadni, mert az a már meglévő alap védettségre épít és az szerinte nincs meg neki mivel még a 4. di-per-te oltást nem kapta meg. Így lehet hoyg megkapja a 3 éve soltást holnap előre. Hát nem örülök neki. több kérdés is felmerült ebnnem: Ha az eddigi tetanusz nem ér semmit akkor mi védi a gyerekeket? Egyáltalán mennyi a tetanusz lappangási ideje, hiszen holnapra már 2 nap telik el. Szóval semmit sem értek, de úgy láttam őke sem. Bár mindnki arra tippelt hogy még véd a di-per-te. Aza baj hoyg nem merem megkockáztatni hogy holnap nem viszem be és nem adatom be ha azt javasolják.

Manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Sziasztok!

Voltam suliban, jó fárasztó volt reggeltől estig, Gergő szeencsére jól viselkedett az apjávalKép

Kataa
Még nem is biztos, hogy elkzdem, csak ha megkapom a tandíjmentességet, mert amúgy elég húzós lenne. Akkor viszont érdemes lenne megcsinálni. Igen, valószínűleg halasztanék, lehet több félévet is, a lényeg, hogy 4 éven belül végezzen az ember.
Jobbulást AlexnekKép

Manó!
Szegény Emma, remélem nem lesz gond. Gergő is imádja a nyulakat, múltkor apósoméknál 2 pici nyuszit simogatott. Csoda, hogy ő nem sebesült meg, mert nem épp kesztűs kézzel bánt a nyuszikkalKép

Szilcsike
Drukk legközelebbre

Dec8
Jó munkát

Nyuszika
Csini a pocidKép

Raktam fel képet a profilomba a nyuszizó Gergőről, remélem sikerült, nézzétek megKép

pusz
Judy
Judy

Judy
Gergő cuki a nyuszikkal Kép

Én is tettem fel újabb képeket Daniról a http://ocsidani.fw.hu oldalra.

gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

Judy!

Alapvetően nem bántanak, Emma is simizte őket, és ő sem aza finomkodó fajta. A gond az volt hogybenyúlt etetés közben,a nyúl meg imádja az almát és nem vetteészer hogy ott egy kéz isKép Úgyhoyg simizze őket csak Gergő nyugodtan tovább.

Kicsit utána olvasgattam a tetanusznak, d ehát teljes zavar, egyik oldalon halálra ijesztenek,a másikon meg azt írják hogy minimális a vezsélye a betgségnek és hogya 3 oltás védelmet biztosít már. Annyit azért sikerült megtudnom hoyga lappangási idő pár naptól több hónapig tejedhetKép Úgyhogy még ez sem mond semmit. Nem lettem okosabb, azt hiszem kénytelen leszek beoltatni ha azt javasolják holnap, csak a nő szerint a sima teteanusz emlékeztetőnek ennyi idősen nincs értelme úgyhogy valószínűleg di-per-te oltást kap, amitől eddig mindgí belázasodott, úgyhogy jó heti programunk lett.

Manó

KépKép
manó

Judy!

nagyon cuki pici nyuszik és Gergő és nagyon aranyos.
Emmát azért ennél nagyobb nyúl harapta meg, bár nem tudjuk pontosna melyik mert apósom tenyészti őket, ilyen óriás fajtát, és sokan vannak egy ketrecben. Szerencsére anövendék nyulak harapták meg, d emég ők is akkorák mint egy kifejlett törpe nyúl kb.

Manó

KépKép
manó

Sziasztok!

Hát, végül apa akarata győzedelmeskedett, nem mentünk sehova a hétvégén.Kép Mondjuk hozzáteszem, nem is nagyon találtam semmi érdekes programot.

VV
Mi már nem nagyon nézzük, az elsőt még néztük, mi is szavaztunk. Most csak annyiban érdekel minket, hogy a Leo is ide költözött a mi társasházunkba, úgyhogy neki drukkolunk. Bár szerintem is le van zsírozva minden, azért most csodálkoztam, hogy nem a Segal ment vissza, mert abból több botrány származhatott volna. A Pandorától a gyomrom kifordul...

Képzeljétek, ma reggel az én fejemben is megfordult, hogy visszamegyek dolgozni. Na nem azért, mintha nem lenne jó itthon Petivel, csak rájöttem, hogy júliusban lejár a GYED, így több, mint 40 ezer forinttal csökkenne a pénzünk, amiből most is nagyon nehezen jövünk ki. Ha tényleg így lesz, akkor is úgy tervezem, hogy nyáron teherbe esek, dolgozom a terhesség alatt, amíg birom, végül is fél év elég ahhoz, hogy újra a fizum után kapjam a második baba után a GYED-et. Csak még azt nem tudom, mi lesz Petivel, mert az én anyum ugyan nyugdíjas, de a 66-ot töltötte idén, nem biztos, hogy bírná a kis haramiával, bár imádják egymást, annak ellenére, hogy anyuék Debrecenben laknak, és ritkán látják Petit. Persze még ráérek gondolkodni, csak felmerült bennem a lehetőség.

Nyuszi!
Jó a kép!Kép

Judy!
Aranyos Gergő! Mi Petivel ma kb. fél órát bámultunk négy macskát, amik ránk se bagóztak, de Peti azóta is azt emlegeti, meg mutogatja, hogyan mosdott a cica.Kép Szóval nagy állatbarát.

Valaki olvasta a Harry Potter 5-öt? Én most olvasom, és fel vagyok háborodva, hogy már több, mint a felén túlvagyok, és semmi izgalmas nem történt benne, azon túl, hogy Harry-nek fájt a sebhelye egy párszor. Na jó, az elején voltak dementorok, de ennyi! Csalódtam...

Dió
szabotimi

Sziasztok
Gumicukor
nálunk a számlákat és a pénzel kapcsolatos dolgokat a párom intézi ö szokta feladni a csekkeket .Te nagyon beválalos vagy 3 gyerek Kép nekem mostanába elég 2 gyerek is nem igazán vágyom többre Kép talán majd ha a 2 fiu iskolás lesz akor .Idegbajt én néha bizony ugyérzem hogy azt kapok föként mikor kolektiv sirást rendeznek nekem vagy amikor mire este leteszem az egyiket fölkel a másik is hogy éhes-szomjas ilyenkor néha a fáradságtol,álmoságtol toporzékolni tudnék vagy sirni tudnék ,de etöl eltekintve imádom öket és büszke vagyok a fiaimra Kép .Imibaba 6x eszik petike nem akar szopizni .

Betti
köszi a dicséretet Kép hol jobban birom hol rosszabul este már rosszabul birom a fiaimat mert fáradt vagyok segitségem és támaszom a párom bár a nagyi (anyukám) is itt van a közelben de vele hadi lábon álok amugy ha csak sétálni megyünk akor elbirok velük mert petike szépen jön meletem csak a vásárlás nehéz mert mindig elszökik valamere Kép Kép .

Dec8
én meg tavaszi-nyári-öszi baba hivö vagyok mert most imibabával amig nem tudtam kimeni az nagyon rossz volt alig vártam hogy apjuk hazaérjen és lemehesek petikével levegözni Kép.

Nyuszi
szeretnél elmeni ara a koncertre ? ha igen meny el ha nem érzed magad roszul én 36 hetesen petikével lementem nyaralni a balatonra és még fürödtem is bene igaz csak térdig mentem be de bementemno meg sokat pihentem Kép.

Lábméret,lábujj
petike egy az egyben apukája láb méretét és lábujait örökölte Kép páromnak 43-44 lába van tehát felnöt korában petikének sem lesz kisebb mert már most 23 lába van Kép

Mano
Hogy-hogy nem ér semmit ? szerintem védve van hisz 15 honapos korban is kapnak di-per-te oltást tehát biztos hogy védve van de azért vidd csak el a magad megnyugtatására a tanácsadásra és jobbulást Emmának .

Pusz Csics és a fiuk Kép
csics

Sziasztok!
Voltunk pénteken az izotópos vizsgálaton. Az eredmény még nincs meg majd kipostázzák. Remélem itt már nem találnak semmit. A vizsgálatot a Petra jól tűrte de mikor a branűrt bekötötték akkor persze sírt. A vérébe olyan anyagot fecskendeztek, hogy nem foghattam meg és nem emelhettem fel mert ez olyan mint a röntgen valami radioaktív anyag. Két órát kellett várni és utána készítettek róla felvételeket. Így a párom vehetett ki egy nap szabit. Azért nagyon rossz érzés volt mert nyújtotta felém a kis kezét és nem foghattam meg. Alig vártam, hogy reggel legyen már 5-kor áthoztam a mi ágyunkba.

Vasárnap elmentünk moziba. Olyan jó volt végre kimozdulni. Már nem is emlékszem, hogy mikor voltunk így kettesbe valahol. Meg is beszéltük, hogy azért sűrűbben kellene ilyet csinálni.

Csics
Egy szobában alszik Imi és Petike? Mikor éjjel felkelsz etetni arra nem ébred fel Petike? Jó sok kérdésem van. Annyira aggódom, hogy mi lesz a Petrával és nem akarom, hogy túlságosan megviselje ez az egész.

Conti
Én is szeretnék venni a babakocsira felállót mert azért a Petra nem tud órákig sétálni, hamar elfárad. Nem tudom, ez mindegyik kocsira fel lehet szerelni?

Kataa
Én is pont mikor voltam az orvosnál megkérdeztem, hogy hogyan működik ez a programozott császár. Nekem azt mondták, hogy meg kell várni a betöltött 39. hetet vagy megvárjuk míg magától beindul. Én nem akarom megvárni mert ha pont hétvége van vagy éjszaka azért az nem a legjobb meg a Petrát is még le kell passzolni. Én inkább bemegyek majd egy héttel hamarabb. Meg nézik majd a baba súlyát is mert ha kevés idő telik el a két műtét között akkor előfordulhat, hogy a heg szétválik és ha nagy a baba akkor megcsinálják a 38. héten.

Dec8
Utólag is nagyon boldog születésnapot!

Ilke
Nagyon ügyes Lili, hogy már így bilizik. Úgy sajnálom, hogy lekéstem a bababörzét, későn kérdeztem meg.

Nyuszi
Milyenre vágattad Emi haját? A Petra is letagadja mikor megkérdezem tőle, hogy van kaki a bugyiba.
Én mikor voltam terheléses vércukor vizsgálaton akkor utána olyan rosszul voltam, majdnem elhánytam magam. Különben nem értem mert a Petrával egy zsemlét és egy pohár tejet kellett enni, most meg ½ l cukros vízet. Nem tudom, hogy ez mitől függ. Mondjuk akkor a Máv-ba voltam most meg itt Veresegyházán.

Sasha
Remélem mi is ilyen sikerrel fogunk járni a nagy ággyal. Én jövő héten szeretném megcsinálni mert akkor van egy hónapja, hogy megszokja és ne legyen benne az, hogy a kistestvére elvette az ágyát.

Rit
A Petrának is 18-19 es a lába.
Judy, Ilke
Nagyon –nagyon gratulálok nektek a pocaklakóhoz!!!

Gumicukor
Olyan jó olvasni, hogy Dani már kész úszóbajnok. Én nagyon sajnálom, hogy abba kellett hagyni de hát fontosabb az egészsége.

Ági
petra2

Csics!

15 hónaposan nem kapnal di-per-te oltást! Csak MMR-t, az mumpsz-kanyaró-rózsahimlő.
De amúgy én sem értem, hogy a 3 4 és 5 hónapos oltáa miért nem véd a 3 évesig.

Hát azt elhisezm hogy egynlőre eléga két fiú, d emajd ha nagyobbak lesznek akkor biztos te is benn leszel a 3. babában. Petike nagyon aranyos hogy sétál melletted, Emm mág cipelteti magát, nem hajlnadó túl sokat gaylogolni az utcán.

manó

KépKép
manó

Alex elaludt ,mar del elott,de nagyon kis faradka szegeny: ) remelem ha felebred kicsit jobb kedve lesz: )Apa hivogat hogy hogy birom vele,es nagyon egyutterzo: )szerintem ilyenkor is latja hogy nem egyszeru itthon sem.

VV
A szavazatokat csak penzgyujtesre hasznaljak,de ha latjak hogy megsem ugy lenne ahogy elkepzeltek akkor egy kicsit belnyulnak a szamitogepbe: ))
Allitolag kba felelnel dol el hogy ki is a befuto,addig mlatolgatjak hogy ki is lenne elgjobb utana reklamnak: )
A LAci meg allitolag teljesen kivan ,mert ugyem egkapta a hazat+kocsit,de a hazon sok minden hianyzott,raadasul egy szennyviztisztito mellett van: )A kocsit is kesve kapta meg,es nem leheteltavolitain afeliratot rol.
Ami engem felhaboritott, hogy ezert nulla de nulla ft kap mindenki,es utan barmikor rendelkezsre kell allniuk ha valamelyik musorba kellenek.
Peter (aki egyebkent nagyon kedves es szereny gyerek)most egy konditeremben oktat,es unja az orokos zaklatast: ))Ennek ellenere O sem tud majd ellenalni egy jo kis szerzodesnek ,de errol nem szabad tudnom: ))Majd meglatjatok hamarosan: )))

Szicsike
Drukkolok hogy hamar osszejojjon a teso : ))

Nyuszi
Szerintem nem pici a pocid,magadhoz kepest persze,Te is vekony voltal nagyon: )

Mano
Ezeleg riaszto hogy senki sem tud segiteni oltas ugyben.A Ti gyerekorvosotok mit mond?
Apukamnak anno voltak ilyen nagy nyuszijai: ))Es tenyleg nagyon szelidek csak szeretnek enni: )

Dio
En is pont ezen okok miatt gondolkodom visszamenni,nalunk 50e lenne a kulonbozet,bar nem lenyeges szerencsere,de sosem tudni mit hoz a holnap.Nekunk is ha bekoltozunk kellenek butorok,huto,stb,ugyhogy minden jol fog jonni.Viszont nekem kene valaki aki vigyaz ra,persze epenzert,de meg igyis megerne.
Es anyukad hajlando lenne felkoltozni?

Kataa

Kép
Kép
kataa

Nyusz
Igen, kb így. Miért te tényleg elhitted, hogy a néző dönt??????

Gumicukor
Hát nem nyugtattál meg KépKép Mondjuk remélem azért nem lesz nagy lábú, hiszen az apjáé 43as, az enyém 36os, és neki is még mindíg jó a 19es cipője KépKép
A nagylábujjai viszont tényleg bumszlik, és a köröm is felfelé kanyarodik, úgyhogy kb 3mm-es körme van neki, a többit vágom, mert nagyon elállna

Szilcsike
Én azt nem hallottam, ki fog nyerni, de nincs kizárva. Azt tudom, hogy a ház még sehogy sem áll, múlt héten ért be a páromékhoz engedélyeztetésre a vízügyre Kép Úgyhogy nem kell irígykedni arra aki megnyeri, egy összedobott vacakot fog kapni, azért a havi pénz az nem rossz. A szereplőket sem összeválogatják, hanem mindenki valakinek az ismerőse, az egyik haveromat rendszeresen kérdezgették, hogy menne-e valamelyik játékba szereplőnek - persze, nem nyerni, csak részt venni Kép

Nálunk itt a körúton van Siesta szandi a márkaboljukban, ilyen kicsi is van 8-9 ezer, de nem leárazva Kép Én még ezt is sokallom, épp múlt héten néztem

Nyusz
Nem szavaznak ennyien, de azért elég sokan, kell a lóvé az rtl-nek. Az a gáz, hogy amúgy meg mindent ingyen akarnak megkapni, tavaly mikor mi csináltuk a vv-seknek a barlangot, azért sem akartak semmit adni.... a hülye Robi meg bele is ment, hogy kap cserébe reklámidőt..

Manó
sajna én sem tudok mit tanácsolni,
továbbra is drukk Emmának

Judy
Nagyon édi a Gergő!!!!!!!!!!!!!

csics
jó fej vagy: tehát pont nem téli baba hívő vagy, pedig Imre baba téli?KépKépKép
Amúgy nekünk nagyon bejött ez az október 1. a köetkezőt is így szeretnénk, így karácsonykor kezdjük majd gyártani Kép

rit

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7

Dió
És a melóhelyed mit fog szólni, hogy fél év után ismét elmész? Nálunk, akámilyen humánus is a főnököm, nem biztos, hogy repestek volna az örömtől.viszont, ha nálatok így van, akkor szerencsés vagy. Nálunka legrövidebb projekt is több, mint 6 hónap, félállapotig meg nem adják oda.

Harry Potter
Én is olvasom, nekem tetszik, most éppen kígyó lett álmában és szövetkeznek, amit nem lehet a békaprofnő miatt, de ők mégis csinálják. szerinted a 6. könyv még vastagabb lesz? mert eddig mindegyik kötet vastagabb lett, mint az előzők.

csics
nem lehet könnyű egyik kicsi másik pici. én min. 3 év korkülönbségre szavazok gyerek ügyben, amikor az egyik legalább már annyira értelmes, hogy meg lehet neki magayrázni mit miért. Mert azért sokszor egy 1,5 évesnek még hiába magyaráz az ember, mintha a falnak beszélne. Dani is hiába okos, értelmes, azért vannak pillanatai neki is.
A 3.-at mi is kicsit később szeretnénk. A 2-3. között is szeretnék dolgozni.
Az jó, hogy van tejci Imi babának! gondolom már magabiztosabb is vagy ilyen téren, mint először. Én is sok mindent másképp fogok kezdeni, bár most is a végeredményen volt a hangsúly, az meg tényleg jó lett.

VV
Akkor az indián fog nyerni? Atyaég!!!! A bunkóság és unintelligencia megtestesítője! Mindig azt hiszem hosszú ujjú pulcsi van rajta, annyi tetkója van. Amikor Shakespeare-ról nyilatkozott, az elég gáz volt, az minősítette a fickót....
Viszont akkor Pandika ki fog esni? Jaj, de jó lenne, annyira utálom, azt gondolja, mindenki hülye és csak ő a legtutibb ott bent. A szájvonogatásáról meg ne is beszéljünk... Igazából nem tud örülni más örömének, csak a féltékenység van a képén. ezért is volt jó, amikor a TommyBox barátnője beszélt Valentin napon, és a srác tisztára odavolt. Na, jól pofára esett Pandika.

gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

Rit

Azt gondoltam persze, hogy a szavazatok dontenek, de korantsem hiszem el, hogy azok tisztan a nezoktol jonnenek.Kép
Ja mar a multkor is akartam irni, azert nem semmi a 6 fokban valo satorozas!!!!Kép
Kép

Dio

Tenyleg vigyazz a munkahelyre ki-be ugralassal, a legtobb helyen nem szeretik. Ki nem rughatnak, de nem biztos hogy cuki allast kapsz majd ha vegleg visszamesz.

Kataa

Nem kapnak erte penzt, csak esetleg befuthatnak, gondolom en. Bar ha mindenki valakinek a valakije!Kép

Agi

Az fura, hogy azt mondtak Neked, hogy megvarjak amig beindul, mert pl. mi van ha veletlen gyors lefolyasu szulesrol van szo, hirtelen elmegy a magzatviz, stb. es mire a korhazba ernek mar bent van a gyerek a szulocsatornaban? Vagy meg onnan is ki tudjak szedni? Lehet hogy hulyesegeket kerdezek, de nekem pont azt mondta a dokino, hogy nem szivesen varja meg, hogy beinduljon. Pedig nem nagy hive a csaszarozasnak.

Gumicukor

Pandi reakcioja TommyB baratnojenek beszedere nekem is tetszett. Mindenesetre nagy szineszno a Pandora, csak meg raadasul tul okosnak is kepzeli magat.Kép
Nalunk a melohelyen meg nem projektek vannak, hanem tervezesi ciklusok, namost eleg szar, ha olyan terv teljesiteset kell kontrollalnod, amit nem te csinaltal... es eves terv egy van egy evben. A felev kb ahhoz eleg hogy megertsd mit miert csinalt az elodod.

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok!

Köszi mindenkinek, úgy tűnik, meggyógyultunk Kép.

Melóhely
Mikor én visszamentem Noémi urtán, a főnöknőm tudta, hogy bármikor terhes lehetek újra, de visszavett. Bár, azt nem hinném, hogy gondolta (én sem), hogy egyből terhes is leszek. Nem volt gond, sőt, mikor kilépett a csaj, akinek ahelyén voltam szerződéssel, felvett állandóra a helyére, pedig akkor már 5 hónapos terhes voltam. Bár, az enyém nem egy álomállás, amiért százak versengenek Kép.

Valóságshow-k
Mi sosem nézzük, engem nagyon ki tud borítani az az ocsmány beszéd és unintelligencia, ami ezekből dől. Persze, valamennyire tudom, ki kivel van, mert sokszor játszanak be belőle részleteket, és így nézni kell, ha akarja az ember, ha nem.
Szerintetek a tv2-n a Megasztár is meg van bundázva? Mert a mostani szavazás alapján nekem nagyon úgy tűnik...

Manó
Ez a nyúlharapás nem lehetett semmi Kép. Apósomnak is vannak nyulai, én mindig attól félek, hogy megharapják a gyerekeket, mikor benyúlnak hozzájuk. Pedig állítólag nagyon szelídek.

Lábméret
Nekem mindkét gyerek jeti, pedig se a férjemnek nincs nagy lába (41-42), se nekem(36-37). De már megszoktam, hogy mindenki szörnyülködik, mikor meghallja, mekkora lábon élnek az én picinykéim Kép.
Viszont nekem mindkettőnek nagyon is lefelé nőnek a körmei, sokszor alig tudom alátenni az ollót, annyira lefelé hajlanak.

Beszti!
Egyszer régen volt szó arról, hogy elküldjük Neked a címünket meg a telefonszámunkat, és a listát szétküldöd mélben. Azzal mi van? Vagy csak a telefonszám volt benne? Arra nem emlékszem, hogy a "polgári nevünk" is a listán lett volna? Meg tudnád írni, hogy kitől mi hiányzik, azt lehet pótolni, és akkor el tudnád küldeni.

Nyuszi!
Szerintem nem számít, hogy most mekkora hasad van. Nekem még Ádámmal sem volt feltűnő a 6. hónapig, de aztán a 7. hónap után úgy elkezdett nőni, hogy azt hittem, szétpukkad a végére Kép. Mindenki szerint (doki, védőnő, férj, rokonok, asszisztens stb.) óriási volt, és valóban, azért 120 cm nem volt kicsi, főleg egy 160 cm-s nőhöz Kép.

Panda

panda
Halásztelek

Agi
Hu szegeny Petra,remelhetoleg nem fog emlekezni ezekre: )Ez miben egyeztel mega dokival?miert kell befekudni egy hettel hamarabb?A 38.heten?Nem eleg csak megvarni a 39.het veget?En ha tehetnem megint megvarnam majd hogy magatol induljon.De igazad van ,gondolni kell arra is hogy mi van ha ejjel lesz: )

Rit
Nem volt rossz az oktoberi szules met amig kicsi volt ugyis hideg volt nem vagytam nagyon ki.Viszont ha mar lesz egy masik az ugyis ki akar majd menni: )Bar nalunk ez nem elsz tema,mert addigra anagyok ovisok lesznek: ))

Gumicukor
Pont ez az,en si morfondirozom ,hogy megmondjam-e nekik.En szeretem az egyenes utat,de madmen mindenki azt tanacsolja,mondjam azt ,hgoy majd akarunk meg egyet(az nem nagy fullentes: )Majd meglatjuk,aprilis korul bemegyek es szolok : ))

Nyusizka
En ugy ertettem ,hogy azert persze nem kapnak hogy bent vannak,na de utana barmikor hivhatjak oket egy masik musorba par evig amig tart a szerzodes.Mindenkinek maganak kell szerezni producert aki viszi haknizni,diszkokba, ide-oda.Csak ebbol ehet penz,de hat ez is csak idoleges.
Az en dokim sem akarta megvarni amig magatol elindul,viszont a sogornomnel a BM-ben megvartak amig 5 percesek voltak a fajasok.
Nekem anno nem a magzatviz hanem talan a nyakduko tavozott 1 hettel a programoztt idopont elott, akkor bementem es 3 oran belul megvolt Alex: ))Szerintem ha el is megy a magzatviz,akkor is van meg ido,ne aggodj: )

Kataa

Kép
Kép
kataa

Kataa

Hat a magzatvizes eset azert szerintem nem ilyen egyszeru. Halacskanak pl. ez tortent, este 45 perc alatt ertek be a Kutvolgyibe es a liftben mar tolofajasai voltak. Nekunk is kb. ennyi ido beerni az Istvanba, ha nincs nagy forgalom. Nappali csucsban tobb mint egy ora. Persze majd meglatjuk.

Panda

Nem semmi ez a 120cm-s pocak! En kb a Te termeted vagyok, kivancsi leszek hany cm-vel vegzem.Kép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

VV
Hát az intelligencia szerintem alapfeltétel volt KépKépKép Legjobban az tetszett, mikor mutatták a szereplőválogatást, mondván intelligensek kellenek: A feladat, hogy mondjuon egy Ady verset lecsökkent arra, hogy mondjon egy verset, mikor ez sem ment, benyögte a kérdező: Akkor mondj valamit!! - na ezen azóra is röhögünk. De valahogy ez meg is látszik a bentlakókon, nem?

Úgy nézem hamarosan 15 fogúak leszünk!!

Láb
Csináltam képet, majd felrakom később Kép

Kataa
A kajálásra visszatérve: Nálunk este fekvéskor lecsúszik 240, reggel meg 120 és utána még lelkesen beül velünk reggelizni!!! -viszont nappal jól visszafogja magát + 2 perc nyugta sincs - így szerencsére nem egy dundi példány Kép

Gumicukor
A Toy story-t nem tudnátok kölcsönadni valamikor?? - vagy esetleg átvenni?

Tényleg csajok akinek kell: Megvan a Gyűrűk ura extra extra változat, mindhárom rész + mindháromról a hogy készült film is, akit érdekel. Nekünk nagyon bejött.

rit

rit

anemona7

Hali!

Gyermekem reggel tiszta extázisban volt, amikor mondtam, hogy délután megyünk zenebölcsibe. állandóan mondogatja mosolyogva, baba, nene Kép

Megasztár
Hát mindenestre elég botfülűek a nézők, mert pl. én már a Schmidt V-t és Oláh I-t már régen kiszavaztam volna, mert mindkettő nagy 0. Ráadásul OI még angolul is össze vissza halandzsázik, néha a hajam égnek áll, miket cifráz össze. Ami még rossz is, hogy kezd önbizalma is lenni, hogy mostanában ő az első. Eddig nekem az a csaj tetszett legjobban, aki most esett ki. Igaz a mostani produkciója tényleg nem volt jó, na de az azelőttiek tényleg profik voltak.
Ilyenkor látom, ha jelentkeztem volna, akkor lehet még bent lennék én is, mert nem nagyképűségből mondom, de a Schmidt V-nél még én is jobb vagyok, bár akkor pont ezért esetm volna ki, mert eddig nála csak jobbak estek ki.
A másik kedvencem az Edmond (micsoda csípőmozgás Kép), bár nem kimondottan sztárnak való, neki komolyabb célja lesz szerintem az életben zenei pályán, illetve a dagi csajszi, na annak tényleg szuper a hangja, semmi erőlködés, hangterjedelme is van jócskán és erős hangja van.

Nyuszi
Nekem pont 100 cm volt a pocim a 168 cm-hez.
Hát igen Halacska elég villám volt, az biztos Kép

sasha
merre vagy? csak nem vagy beteg?

ilke
mi nem tudunk menni a farsangra, mert anyukámékhoz megyünk vidékre (kivétel, ha nem 22-én lesz). egyébként nem látok nagy tolongást az ügyben.

gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

Rit
Ha jó DVD-n a Toy Story, akkor át tudom venni. Csak DVD-R es lemez kell és márkás legyen, mert a gagyikat nem biztos, hogy lejátsza. Tapasztalat.
A Gyűrűk ura érdekel, amennyiben DVD formátumban van. VideoCD nem érdekel.

gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

gumicukor
aha, dvd persze - de nagyon jó minőség. 1 film 2 dvd-re fér rá, tehát a 3 rész 6 lemez + az extrák részenként 2 dvd az is. szólj mi kell

Amúgy a márkás lemez ugyanaz mint némelyik gagyi, csak tudni kell, melyik gagyit vedd - hidd el, ezzel foglalkoztam, míg melóztam.
Mikor tudom átpasszolni neked az üres dvd-t?? - postázni nem szeretném, ha már 1x ilyen közel laktok Kép

rit

rit

anemona7

Ja, sátrazás:
Kép Kép

rit

anemona7

Rit
Még megbeszélem a párommal, mi kell a Gyűrűk Urából.
Usziba mikor jöttök? Ott oda tudnád adni a DVD-t, aztán meg én vissza a felírtakat.

Csak aztán nehogynálatok is Buzz őrület legyen Kép
Annyira szereti a bábuját, mindig vele kel és fekszik is, eteti, puszilgatja Kép

KépKép
KépKép
gumicukor

Gumicukor

Elolvastam az elobb a Friss kismamak archivban az utolso napjainkat, meg Halacska szulesbeszamolojat.Kép Tok jo igy nosztalgiazni.
Nem tudom pontosan Emivel hany cm volt a pocakom, de ugy 100 korul, mint Neked.

Lanyok

Volt valakinek pocakos koraban olyan, hogy fajt az ujja? Mar egy ideje van, csak nem akartalak farasztani vele benneteket, de most eleg szornyu mereteket oltott. Foleg ejjel jon elo, most ejjel be kellett vennem egy Panadolt, pedig hosiesen kuzdok, hogy ne kelljen gyogyszerhez nyulni, de ez mar iszonyat volt. Ugy bogtem, mint egy kisgyerek. Azt hittem leesik a jobb kezemrol a huvelyk es a mutatoujjam.Kép Felkeltem, gyogyi be es lass csodat, 5-10 perc alatt fokozatosan megszunt a fajdalom. Pedig nem hiszem hogy a gyogyszer hatott olyan gyorsan.
Reggel felhivtam a dokit, aki azt mondta, hogy menjek el reumatologushoz, de szerinte odemasodhatok, es az valahol ideget nyom. Es mivel ejszaka lassabb a keringes akkor tamad. Nappal nem is faj. Na most jol kipanaszkodtam magam.

NYUSZI

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok

Regel megjartuk a bankot Alexxal,nem leven kire hagyni.Termeszetesen jol viselkedett: )
Az orrabol csakkkor jon valami ha szivom neki,jol aludt az ejjel csak 5-kor kelt fel enni,aztan visszaaludt.Remelem ennel rosszabb nem lesz,bar eleg rekedt a hangja, mintha egy lyukbol beszelne: )Nem ertem elvinni klubba,bar ha nem lazas nem fertoz,nem???
Viszont a mutkor is akkor volt beteg amikoregyszerre tobb foga jott,es most is jon vagy 3,ugy latszik teljesen felboritja a szervezetet.

Vannak uj szavanik:kutyus,kuka,kukucs,papucs .Annyira jo hogy ezeket mar erthetoen mondja: )Erdekes o nem nagyon halanzsazik baba nyelven mostanaban,vagy csendben van vagy ertjuk mit mond: ))

Rit
Nekunk reggel is benyomta a 240 tapot aztan most a tejet(hogy ilyen taknyos ,adom meg neki,bar eszik eleg rendesen: ) Reggelizni tej utan is meg tapi utan is eleg keveset eszik,monduk 8-10 falat kenyeret,kalacsot,vagy keves muzlit.Este viszont barmennyit vacsizik a 240 tej lecsuszik neki: )Nem tudom hany kg ,de nem dundi ; ) El is egeti amit eszik,olyan mint en: ))
Nem vettem eszre hogy a tej miatt tobb szilardat enne.Eddig is jol evett,csak inkabb mar ugy vagyok vele hogy szokja rendes etelt ,egye amit mi. Szerintem Dodonak eleg a tapi es azert nem eszik napkozben sokat,bar o sosem volt nagy evo: ))

Nyuszika
Hat igen egyene valogatja,de Halacskanak nem csaszar volt,ugye?
Tenyleg hogy vannak?Nem keszulnek a tesora?
Nekem csak 5 perc volta korhaz taxival: ))Most kb 7 lesz mert 3 utcanyira lesz az uj lakasunk a regitol: ))Bar foleg a doki miatt mentem ide ,de jol jott a kozleseg is : ))
Jobbulast az ujjadnak,ilyenrol meg nem is hallottam.

Gumicukor
Nekem is 100 volt a 170 cm hez: ))

Ilke
Lesz farsang????

Pusz
kataa

Kép
Kép
kataa

Kataa

Halacskanak nem csaszar volt, csak mivel mar tolofajasokkal erkezett a korhazba, se beontes, se borotvalas, sot vissza kellett tartania a nyomast amig megerkezett az orvos, meg szuleszno. Kép Szoval csak azt akartam ezzel illusztralni, hogy azert elerkezik egy pont, amikor mar nem tudod visszatartani es megindul a baba. Es ez nala a magzatviz elmenestol szamitva kb. 2 ora mulva volt es 3 ora mulva megvolt Anna.Kép Persze azert tudom eleg ritka, hogy ilyen gyorsan megszulessen egy kisbaba.
A kisteson gondolkodnak, azt hiszem meg nem dontottek el a dolgot.Kép

jobbulast Alexnak!

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

én 98 voltam, de csak 158 cm!KépKép

gumicukor
mi szerdán megyünk fél 5re

rit

rit

anemona7

Zsuzsa!
Nagy-nagy gratula a babácskádhozKépKépKép!

Puszi
Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Sziasztok!

Zsuzsa!
Jó egészséget a babához!Kép

Gumicukor, Nyuszi!
Lehet, hogy igazatok van munkahely ügyben...Még van időm gondolkodni, meg majd bemegyek puhatolódzni is. Az igaz, hogy nálunk is hosszabb távú projektek vannak, belekapcsolódni nem nagyon tudnék semmibe. Majd meglátjuk.

Gumicukor!
Én is pont itt tartok a HP-ben, ez már tényleg izgalmas.

Olyan jó az idő, Petivel egész délelőtt kint voltunk, ebéd után úgy dőlt be a gyerek az ágyba, mint egy zsák krumpli.Kép

Szép napot mindenkinek!

Dió
szabotimi

Sziasztok!

Sajna elért a hányingerKép Elég gáz így főzni, meg tisztába tenni a gyereketKépKép
Még szerencse, hogy jó idő van és kint vagyunk.
Ma ivott a fiam pár kortyot a kakaómból, az eredmény hasmenés. Akkor most ne adjak neki tejet? Lassan kéne adni valamit neki.

Zsuzsa!
Gratulálok a bébihezKépKép

Nyuszi, Kataa
Nekem úgyanígy volt, csak nem a magzatvíz mnt el, de 2,5 óra alatt megvolt Gergő. Legközelebb korábban kell indulni, mert innen elég messze van a Kútvölgyi.

Nyuszi
ujjfájásom nekem nem volt. JobbulástKép

Kataa
Gratula az új szavakhoz.

pusz
Judy
Judy

Sziasztok!

zsuzsa!

Ez aztána jó hír! Gratulálok.Lányok, én úgy d eúgy irigykedem ilynekor és tényleg egy percre eljátszoma gondolattal hoyg mi lenne ha mi is... d eaztán mindíg történik itthon valami ami visszahoza valóságba hogy külön lakás kell, külön lakás kellKépKépKép látok rá, úgyhogy nem is tudom hogy lesz.

Rit!

nem semmi képek. Emma biztos végig nyöszörögte volna az egészet, vagy szimplán rossazlkodott volna.

Én pocak méretre nem emlékszem

valóság show-téma: Én a Big brother 1-et nagyon szerettem. Kép Dea való világot nem néztem mert kettőre nem voltam kiváncsi, aztána második részre már nem voltam kiváncsi egyikből sem, mert hosszútávon unalmas.

Rit!

és melyik gagyi cd jó? Mert nekünk ha nem márkásat vettünk méég mindíg pocsékul sikerült az írás vagy később hamar hibás lett. bár némely márkásnál márkásból is van ócska, pl az olcsóbb tdk-k pocsékok, de a drágább az nagyon jó.

Ja, Emma végül nem kapott otást. A mai dokinő azt mondta hogy mivel alapimmunizálva lett ezért nem szükséges. Kérdés hogy ategnapi kolléganője miért mondott mást, ezt már sose tudjuk meg. A mai még azt is kifejetette hoyg amaygar gyerekek állandóan tele vannak tetanuszozva, mert hoyg a sebészek rutin szerűen beadják pedig tök felesleges. Na úgyhoyg ma végképp összezavartak.

manó

manó

KépKép
manó

zsuzsa
Nagy nagy gratula!!! Ennyi pocist! Kép Legalább lesz kikért izgulni a következő hónapokban!

Judy
Milyen tejet adtál neki?
Mi először zabtejjel, rizstejjel (mind2 bio), majd laktózmentessel próbálkoztunk, most bio tehéntejet iszik 2,8-ast. nekünk mondjuk egyiktől sem volt semmi fisi-fosi !

Halacska dokija (aki az enyém is egyben) éppen hogy maga alá tudta rántani a nagy vajúdós gumilabdát, mert jött kifelé Anna Kép A szülésznő pedig mezítlábra tudta csak felhúzni a nejlon cipővédőt, annyira kellett rohanni Kép És gátvédelemmel szült!!! Emlékszem, amikro hétfőn bementünk ctg-re, ő meg mutatta Annát a kis ablakon Kép Olyan picurka és olyan szép volt! Aztán másnap délután bement hozzá a dokink és mondta neki, hogy én is megérkeztem amár a szülőszobára. Másnap nézegettük egymás babáit Kép

Manó
engem is egyedül ez tart vissza, el kell költöznünk, addig meg bírjam már ki! Addig is minden gondolatomban ott van a kistesó. Szoktunk beszélgetni Kép

pusza
gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok!
Köszi az anyajegyes infókatKép! valamiért én úgy gondoltam, hogy ez csak 3-4 éves korban kezdődik. Ezért is lepődtem meg nagyon. Mondjuk csak egy db van a hátán, az is picike és halvány. Nagyon remélem, hogy nem apjára üt ebben is, mert neki rengeteg van. Tegnap reggel szegénykém egy hatalmasat zakózott, és nagyon beverte a száját a bárpult korlátjábaKépKépKép. Ömlött a vér a szájából, úgy megijedtem, féltem, hogy esetleg a fogaival is történt valami. Szerencsére pont tegnap volt esedékes a doki látogatása, igy rögtön meg is mutattam neki. A fogakkal nem történt semmiKép, csak a szája dagadt fel nagyonKép! Éjszaka megint volt egy kis nyüglódés, de viszonylag hamar visszaaludt (kb. fél órán belül). Ennek örömére reggel én keltettem őt fel 10.30.-korKép! Tartottam tőle, hogy nem fogom tudni lefektetni délután, de nincs baj, már 1 órája alszikKép!
Képzeljétek, mondtam a páromnak, hogy mi lenne ha karácsonyi babát csinálnánk, mert igy ő is sokat tudna segiteni az elején (szezonális okok miatt), meg milyen jó kis karácsonyi ajándék lenne mindannyiunknakKép. Nem zárkózott el az ötlettőlKép, azt mondta, hogy meglátjuk a köv. hónapban, megpróbálhatjukKép! De jó is lenne!

Dec8!
Sajna mi elkövettük azt a hibát, hogy a délutáni alvás után mentünk szombaton (kb. fél 5 felé). Legközelebb már okosabbak leszünk.

Judy!
Nagyon cuki a képKép!

Gumicukor!
Dani is édesKép! Nagyon nagy fiú már ő isKép!

Kataa!
Jobbulást Alexnak! Gratula az új szavakhozKép!

Nyuszi!
Ilyet még én sem hallottam! Jobbulást az ujjaidnak!

Rit!
KépekKépKépKép!

Judy!
HányingerKépKépKép!

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Nyuszika
Nekem is van egy rokonom es O is elsore ugy szult hogy mar a liftben kellett nyomnia: ))Azt mnosdta nem si gondolta hogy iennyire gyorsan meg yes keves fajdalommal.Na ez is alkat kerdese es szerencse: ))

Zsuzsa
Nagyon-nagyo gratulalok!Ngyon drukkoltam neked kulon hogy sikeruljon: )))Az oktoberi babak meg kulon szuperek: ))))

Judy
Szegenykem,remeljuk hamr elmulik,vagy hamar eltelik az ido a 12. hetig: ))
Hat tej ugyben,megmondomsozinten ,hogy volt neunk is higabb es max napi 2.Megkerdeztem a doit ,azt mondta ez termeszetes,es ez nem hasmenes(az napi 3-4 nel kezdodik szerintem),csak atall a tejre.Aztan a 3.napon mar semmi nem volt: )

Mano
En is : )Amig nem voltam sosem babas ,nem jutott eszemben se: ))
Tudom hogy nehez hogy nincs kulon lakas,de neked is jo hogy ott van anyukad a ki segit es barmikor elvallalja Emmat.En mar csak tudom, hogy milyen nehez nagyi nelkul.
Most is ha ma apu nalunk alszik,elmegyunk vasarolni,mert taknyosan nem tudjuk magunkkal vinni.Ugyhogy este 9-kor hajra a Cora: )))Mozi helyett: (Mindig meg nem hivhatom a Csillat mert a gatyank ramenne: )

Pusz
Kataa

Kép
Kép
kataa

Anyajegy: anyukám szerint én úgy születtem hoyg volt 1 vagy 2 anyajegyem, nagyon aprók. Anyukámnak is nagyon sok van és nekem is. Emmán még nem látok egyet sem.

manó

KépKép
manó

Kataa!

Igen, tudom hogy segítség is, de azt is csak én tudom hogymilyen nagy teher is. Hidd el. Tudom, szerncsére te nem tapasztaltad ilyen formában, hogy nem választott dolog, hanem nincs más lehetőség. és mi még sose laktunk külön és már nagyon vágyom rá, de még minimum 1 év és még akkor se biztos hogy menni fog.Egyébként mi úgy akarjuk hogy azért ne lakjunk túl távol egymástól, így gyerkőc vigyázás továbbra is menne. Kép

manó

KépKép
manó

Zsuzsa!

Gratula a babahoz!Kép

Banyoci

Nektek meg hajra elore!Kép
Szegeny Kismano, de meg jo, hogy nem tortent semmi komoly.

Anyajegy

Emilianak is van mar egy az egyik labikojan hatul a vadlijan.

Judy

Szurkolok, hogy hamar elmuljon az a franya hanyingeres korszak.
Ja megneztem a nyuszizos kepet, nagyon cuki!Kép

Mano

Hogy van Emma ujja?

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Nyuszika!

Hát remélem jól, semmi nem látszik rajta a kötésen kívül, használja is a kezét.

Képret cserélem a profilbanKép

Judy!

Remélem elmúlik ahamara hányinger. én annak iedjeén szerncsére megúsztam, csak párszor le akartam ájulni a buszról az elején, de az is elég rossz avolt.

manó

KépKép
manó

Nyuszi!
Nekem Ádámmal mindig a bal lábam fájt, azt hittem, megőrülök. Én nem vizesedtem egyáltalán, a doki szerint ideget nyomott a gyerek. De nem volt állandó fájdalom, viszont ha megjelent, akkor annyira fájt, hogy tényleg én is sírni tudtam volna.
Noémivel nekem is pont 100 cm volt a hasam (néha 99, attól függ, hogy feküdt, mikor mértem Kép), ő 3400 g volt és 56 cm, Ádi viszont sokkal dagibb volt.

Zsuzsa!
Jaj, gratulálok!!!!! De jó, hogy összejött Kép! Szopik még Előd, ugye?

Be kell valljam, én is picit irigy vagyok, na Kép. De ide aztán már tényleg nem férne el mégegy gyerek. De a tesómék most nagyon rajta vannak a babán, remélem, hamar összehozzák Kép.

Kataa!
De jó, hogy Alex is elkezdett beszélni! Bárcsak már Ádám is megszólalna, alig várom, de ő csak hablatyol össze-vissza.

Judy!
Hányinger Kép. És hánysz is, vagy csak émelyegsz?

Anyajegy
Ádinak még nincs, csak egy a vádliján. De az jó nagy, még nem pigmentálódott teljesen, csak a folt látszik. De az már akkor ott volt, mikor megszületett, de akkor épp, hogy látni lehetett. Azóta egy picit sötétedett, de még nem barna. Más neki nincs, Noéminek is csak 3 v. 4 db van.

Rit!
Hogy aludt Dodi a sátorban? Ott is felkelt éjjel? Én nem is tudom, mit csinálnék, ha sátorban kellene aludnunk, és éjszaka 3-4x ki kellene bújnom a hálózsákból megszoptatni Ádámot Kép.

Banyóci!
Tessék akkor belehúzni Kép! Legalább lesz mégegy ember, akire irigykedhetek Kép.

Panda

panda
Halásztelek

Sziasztok!

Megint kihagytam egy pár napot, és mennyi minden történt!
Zsuzsa, gratulálokKépKép

Manó, szegény Emma, még jó, hogy végül is nem haragudott meg a nyuszikra. Hihetetlen milyen bizonytalanok a dokik, ezek után hogy bízzunk meg az oltásokban? Aranyos a kis bekötött ujjával.

Anyajegy: nekünk is megjelent az első a hátán, de még inkább piros mint barna.

Rit, nagyon bátrak vagytok a sátorozással! Megvallom őszintén én már ehhez túl puhány vagyok, utoljára majdnem húsz éve sátoroztunk a férjemmel, aki akkor még a barátom volt. De akkor nagyon élveztük. Úgy látom Dodó korosztályos bajnok lesz hegymászásban (is).Kép

Manó, én is a BB1-et szerettem annó, és az nem is volt egy megrendezett mese. Tuti nem volt előre kitalálva, hogy az Évi nyerjen. A VV csak egy másolat.

Megasztár, nekem tetszik, de ezt a 80-as éveket hagyni kellett volna a csudába, olyan fiatalok, inkább akkor már a 90-es évek jobb lett volna. Ibolya nagyon leégett, kiváncsi vagyok most a két hét elég lesz-e új számot tanulni.

Ági, minden jót Petrának, remélem teljesen jó lesz az eredmény. A testvérfelálló nem tudom pontosan mennyi és hogy minden kocsira jó e, de a megatoysban futólag láttam, hogy lehet kapni.

Rit, bizti nem tévedés. hogy a 3 rész is extra változatban van meg? Azt úgy tudom novemberben fogják kiadni. Ha tényleg a bővített, akkor érdekelne.

Conti

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Zsuzsa
Nagy-nagy gratula!!!! Ha esetleg egy nappal korábban lenne, akkor egyszerre szülinapozhatna a lányommal! KépKép

Manó
Van egy kicsi progi, egy kis exe file, azzal lehet megnézni, hogy melyik dvd-nek milyen a minősége. Veszel egyet és ha jó, akkor többet is lehet Kép Amúgy azt kell figyelni, hogy az alapanyaga ritec legyen Kép- ezt könnyű megjegyezni, majdnem a neven KépKép

banyóci
akkor nálad is hamarosan várhatjuk az örömhírt KépKépKép de jó!

Panda
Ez a döbbenet: sátorban alszik mint a abunda. Még nyáron, mikor a Börzsönyben voltunk - akkor is aludt, pedig akkor még itthon állandóan enni kért éjjel. A jó levegő, ugyebár KépKép

rit

rit

anemona7

Zsuzsa
Naaaagy gratula a bébihez!! Fejlődjön szépen, drukk megy ezerrel! Kép

Nyuszi
Nekem volt, kb. félidőtől, hogy nagyon fájtak a kezemen az ujjaim. Reggel mikor felkeltem nem tudtam fogni vele, szó szerint be kellett hogy járódjon. Minden kiesett a kezemből, stb. stb.
Az én dokim azt mondta, hogy ő szerinte felesleges elmenni a reumára, egyrészt megőszülsz mire sorra kerülsz, másrészt sok mindent nem tudnak csinálni vele, szülés utána elmúlik. És tényleg elmúlt már aznap szülés után nem fájt egyáltalán.

Forti

Kép
Kép
forti

Sziasztok,
Bocsi, hogy eddig nem jelentkeztem, de eléggé kivagyok. Egész nap rosszul vagyok, émelygek, alig bírok enni és semmi erőm. Sajnos a hasim is sokszor fájogat, nagyon várom a csütörtöki vizsgálatot, hogy megtudjam, minden rendben van-e a picivel. Elég nehéz ilyen állapotban ellátni Lilit meg a háztartást is. Pityergek is néha, hogy mi lesz később. Na de nem siránkozok, csak most a szokásosnál is ramatyabbul vagyokKép.

Judy,
Együttérzésem a hányinger miatt. A főzés nekem is nagyon gáz. Szerencsére én még megúsztam a hányás nélkül, de csak azért mert már van egy pár taktikám. Persze mindig csak egy hajszál választ el tőle.

Farsang,
Hát ezzel az utóbbi napokban végképp nem tudtam foglakozni, mindenkitől bocsi. Ilyen állapotban lehet mi nem is mennénk. Ha esetleg valaki át tudná venni a megszervezését, azt megköszönném.

Zsuzsa,
Óriási gratula nektek a babához!

Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Sziasztok
Mar nagyon regen nem jelentkeztem de valahogy nem igazan jutott idom irni bar olvasni azert olvastalak benneteket.Kisfiam 14 honapos lett es most mar egyedul is elvan ugy hogy van idom irni is. Robert most 83cm es 10 kg nagyon nagy fiu es mar mindent megert, jarni mar 11 honaposan jart, erteni nagyon sok szot megert sot mar angolul is megert egy par szot. A kedvenc szava tata=apa, ka=maci, go= ho, bau-bau=kutya stb. Egyetlen hibaja van a fiamnak nem alszik ejszaka mar mident kiprobaltam de semmi sem valt be meg akkor sem akar aludni ha megamhoz veszem igy hat rendese 3ora es fel 6 kozott ebren vagyunk.
Most egy kicsit meg vagyunk betegedve mindketten valami virust szedtunk ossze es kohogunk meg folyik az orrunk sot Robert meg be is volt lazzasodva de mar labadozo felben vagyunk.

Zsuzsa
Ez tenyleg egy nag oromhir gratulalok hozza!!!

Mikor ilyeneket olvasok nagyon megjon a kedvem a kistesverhez de sajnos most meg varnunk kell, mivel lakasvasarban azaz kolcsonbe mentunk bele nekem meg elmaradt 2 evem a sulibol ugy hogy legalab harom negy evig mi nem tervezuk testvert, bar negyogy szeretnem.

pusz
Emese
mokuci

Itt talaltok rollunk kepet is
http://babanet.hu/album/main.php?album=351
mokuci

Szia Emese!

Aranyos a kisfiadKép A legjobban a hóemberes kép tetszett! Jobbulást nektek!
Sajnos az éjszakai felkelésben nem tudok jó ötletet. Hál istennek nincs ilyen problémánk. Én mindig odakészítem neki a teát, így ha szomjas, akkor tud inni, nem ébreszt fel.
Írj gyakrabban magatokról!

Conti

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?