Csók Csajszikák!
Olvastalak ám benneteket az utóbbi két napban, csak szakaszosan, munka közben. Írni sajna nem volt időm, de ma bepótolom!
Kissmanó!
Szuper a táblázat, majd a következő vizsálat időpontját küldöm priviben.
Szép, nagy babád van már! Sajnálom, hogy nem lett jó a kép. Nekem sincs még sajna sztárfotóm
De lesz még alkalom kérni.
Süni!
Nagyon szép a pocifotód, ne aggódj, hogy túl nagy lenne! Az enyém is majdnem akkora 11 hetesen, igaz, én eleve "kereken" indultam.
Heni!
Örülök , hogy minden o.k. a babával, nagyon gyönyörű a fotó! Tökéletesen kivehető a kis drága!
Anuk!
Jobbulást! Remélem, már nem sokáig látogat "rókakoma". Tőlem mindenki azt kérdezi, hogy "és rosszul vagy, hánysz?", én meg mondom "nem, tökéletesen jól vagyok". A párom erre aggódik, már azt várja, mikor taccsolok.
Kedves, ugye?
Sosi!
Üdv köztünk! Úgy látom, egyidősek vagyunk.
Puszedli!
Remélem, jól telik Anyuddal a hétvége. Sétáljatok sokat, vidd ki a vásárba! (Biztos szép a belváros, mert most már fénypompába öltözött)
A tesz-vesz tényleg nagyon jó, most nézegettem a kismamarucikat, meg a babakocsikat. Valahogy viszont én jobban szeretem, ha meg tudok valamit fogni, vagy fel tudom próbálni,és úgy megvenni. Bár amilyen árak vannak! Nem mindegy, mire mennyit költünk!
Magdii, Preta, Nanoémi és mindenki! Gyertek, számoljatok be, mi újság!
Mi tegnap voltunk UH-n. Sajnos férjuram nem tudott elkísérni. A doki most kedvesebb volt, mint eddig, biztos kezd ismerős lenni a fejem... (direkt nem mást mondok
). Minden rendben, nagyon mocorgott a kis drága! CRL: 29,3 mm
Képzeljétek, hogy betojtam. Doki állítgatja a szívhanghallgatást. Végre sikerül neki, erre hallom, hogy elég lassacskán ver... Mondom a dokinak, ez nem túl biztató, mire megpaskolja a kezemet: "nyugalom, ez csak a maga szívhangja".
Erre aztán meg is nyugodtam, pár másodperc múlva meg hallhattam a picurét, hál istennek, szabályos!
Nucha szűrésre dec.6. és 10. között kell mennem.
Sztárfotót majd legközelebb, hátha végre sikrül kapni!