Megérkeztem,
visszaolvastam
irigykedem a talisokra!!!! Milyen jó lehetett!
Na, ami nem esett ki a fejemből:
Marcsi,
én a budakalászi Corában láttam tanuló kutyust, de (olvastam, hogy már megrendelted) nem mondja végig a mondókát (pl. az "ez elment vadászni... kezdetűnél lemarad a poén!!!! a "mind megette"
én nem is vettem meg
bár lehet, így is megérte volna 7000-ért
na mindegy
Bondi,
Szonja ugyanígy betegeskedik most az oviban, és nem nagyon kellett eddig hiányoznia, mert vasból van - és szedi a Dr. Lenkei-féle Életerő multivitamint gyerekeknek, csokis rágótabletta. Sajna normális gyógyszertárakban nem lehet kapni, csak a saját boltjában, de állítólag a Westendben pl. van.
Tudok ajánlani egy jó fül-orr-gégészt, csupaszív ember, Dr. Garay Zsolt László a János kórház gyerek fül-orr-gégészetén. Nekünk szuper orrcseppet írt fel (tavaly kétszer volt középfülgyulladása Szonjának, azóta nem!), ajánlotta az unguentum nasale orrkrémet (nem receptes) éjszakára, kiüríti az orrot, és még melegítő párnát is ajánlott, ami szintén jót tesz.
Ha nem Budán laktok, akkor van neki magánrendelése is, szerintem érdemes megkeresni! (asszem Érden rendel)
Csugi,
Lehet, hogy Máté beteg lesz???
Orsóanyu
Na, mostmár értem a Kovács András Ferenc idézetet
Gondoltam én, hogy magyaros vagy (de hogy ennyire
)
Ehm, én vagyok akkor a középút, mert én szerettem a leíró nyelvészetet is, meg az irodalmat is
és Pesten végeztem, de tán még a múlt évezredben
A filozófiával mihez tudsz kezdeni majd? Bár az nagyon jó a kortárs prózához
Muffin,
de ügyes Eliot! Hát én nem is csodálkozom, hogy ilyen ügyes! Szuper, hogy a Gézengúzban is mindent rendben találtak! Büszke lehetsz magadra is meg a fiadra is!
Itt voltatok Budakalászon a Gézengúzban? Nincs tőlünk messze
találkozhattunk volna, ha nem szenvednénk állandóan valami nyavalyában
Ibm,
Áron tényleg nagyon aranyos, jó a szőnyegetek!
Anyjuk,
Anna imádnivalóan édes! És szuper játszó-teret rendeztetek be neki!!!!