Új privát üzeneted érkezett!

Mav!
mi volt UH-n, aminek nem kellene ott lennie? :shock: Mind a kettőjüknél?

d.dodó

Csövike!

Bondi!

Otinak jobbulást!

Marcsi!
Mi láttunk ma tanulókutyót, 10 e Ft volt.

Emma nagyon szépséges!

Talis képek csuda jók!

Dóri!
Imádom az írásaidat! Még jó h csak álmodban verted el a buszos bácsit! Csabit pusziljuk!

AMi!

Ároncsi nagyon szép! APával megbékéltetek?

Evelyn!
Szuper hírek! Eliot nagyon ügyi fiú!

AKatus!
Érezzétek jól magatokat!

Csugi!
Máté milyen szép!

Mi voltunk vásárolni. Olyan jó volt apával bandázni. Dundi végigaludta az egészet. Sétáltunk, őt toltuk. Apjuknak vettünk egy frankó bőr cipőt. Eljutottam turizni is, vettem 3 pulcsit és egy mellényt Dundónak. Kedden megint megyek m jön új áru. Apa frankón toligálta kint addig Duncit. Nagybevásároltam, letudtam a gyógyszertárat, stb.

Lacusom drágám alszik, a k...g szomszéd megint fúr.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2008.11.28 14:02-kor.
20150601134430

Hat elvileg van egy ter aminek mar zarodni kellett volna de idovel a mienk is fog(ha fog :cry: ). Mindkettojuknel megvan csak kulonbozo nagysagu.
Vendég

AKatus!
Én a du 3 óra körüli kaját akarom majd főzivel kiváltani, mert akkor a déli kaja után gyűlne rendesen tej estére.

Bár Dundi most lázad a gyümi és a zöldség ellen. :shock:
20150601134430

Mav: de jo hogy nem tuntel el, en mar nagyon aggodtam mi lehet veletek!
Jo hogy kiharcoltad magatoknak az uh-t!
Az mar nem annyira hogy talaltak valamit, bar abbol a szempontbol igen hogy tudod hogy van ez , es nem paraztatod magad agyon hogy van e valami, ez a gondm eg ha jol ertem megoldodik.
Hat parodat illetoen meg...szerintem egy kisgyermek- hat meg ketto - erkezese valtozasokkal jar, es ezt meg kell tanulni kezelni, elfogadni.
en sem mondom azt hogy minden olyan mint reg, es hogy neha nem vagyok arra hogy kettesben csinaljunk valami hirtelen otlettol vezerelt dolgot( amikor esett a ho majd megorultem hogy nem huzhatok bakancsot es mehetek le ferjemmel egy est setara, minden elso hoesekor azt csinaltuk eddig) , de amikor latom hogy jatszik Annaval, vagy este szol hogy nyugodjan fekudjek le, vagy felajanlja hogy holnap apa nap lesz...na ilyenkor mindig azt erzem, ami reg volt szep volt, de ez gyonyoru!
Ne add fel, tudod a szerelemert es a jo kapcsolatert meg kell dolgozni- es alt. ez is a no dolga!
Vendég

Wera: mi is nagyon jól éreztük magunkat! Nagyon köszönjük a finom hamit és a kedves vendéglátást!!!!
Megyünk máskor is!

Kata: A doki nekünk azt mondta, hogy 1 dl kajához adjak egy adagoló kanál FANTOMALT-ot.

Képzeljétek itt van anyós még mindig, bár nemsokára indul haza. Már teljesen kész vagyok tőle és ha nem megy el hamarosan, szerintem nagyon össze fogunk veszni. Már az agyamra megy.
Mindig mást kell csinálni mint amit én mondok és ha valamire felhívom a figyelmét, hogy ezt így vagy úgy kellene csinálni közli, hogy azt másképp is lehet......
Kép Kép Kép

Véda: nekem is pozitív volt a benyomásom rólad, bár én nem tudom ilyen szépen megfogalmazni, mint te! Jó volt veled bezsélgetni!
A sofőrnek biztos jól beolvastam volna, ahogy magamat ismerem.... Kép

Kép
Kép
Kép
titanilla78

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.17 22:09-kor.
Vendég

Titi!
Hogy vagytok? Hogy érzed magad?

Anyós monnyon le és menjen el!

Kép

Fiúk alszanak Kép

Megyek, bekeverem a lángos tésztát.
20150601134430

FP játékok itt :

http://jatszvelem.hu/index.php?lap=202

és

itt
[url]
http://babatermekek.hu/baba-termek.php? ... =&numegy=0[/url]

elég jó áron vannak.

Kata!
Olyan dinka vagy!
20150601134430

ELMENT!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Tita!
Nem valaszoltal :( Mikor lesz keunk a babankrol :oops: :D
Vendég

Viki: en is langost csinalok!
Vendég

jajj Kata, a kepek nem a hatsodrol szolnak!
az arcod a lenyeg a kepeken a mosolyod, es a gyonyoru kislanyod!
Vendég

Kissé fáradt vagyok, de lehetőségem sincs aludni.
Most kelt Levente és mindjárt indulunk a Duna Plaza-ba mikulásozni. Van ott egy miku akinek az ölébe lehet ülni. meg postára is kell mennünk.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

ket kep hogy mosolyt csaljunk a faradtak arcara:)
Kép Mama!
Kép Kukucccs
Vendég

Sziasztok!

Evelin!
Nagyon örülök a jó híreknek. A fórum babái közül is, látod, van, aki jobban le van maradva mint Eliot. (tudok is egy példát :P )

Mav!
SAjnálom az UH-t, de biztos nem komoly, illetve elmúlik.

Anna nagyon szép!

Most jöttünk fel sétából, kell nekem egy kesztyű, mert lefagyott a kezem.
Most meg tanítvány jön (hú, de nincs kedvem), addig Apázik.
Sziasztok,

Mindenkinek szép estét
(Itt alszik anyósom, férjem meg elmegy focizni, nagyon jó)
Vendég

[quote]M írta:ost kelt Levente és mindjárt indulunk a Duna Plaza-ba mikulásozni. Van ott egy miku akinek az ölébe lehet ülni.

Titi, te is beülsz a mikulás ölébe? :lol: :lol: 8)

Anyjuk!
Nagyon édes Anna!

Csajok, ti vesztek valamit a picurkáknak mikulásra? Ha igen, mit?

d.dodó

Megérkeztem,
visszaolvastam
irigykedem a talisokra!!!! Milyen jó lehetett!

Na, ami nem esett ki a fejemből:
Marcsi,
én a budakalászi Corában láttam tanuló kutyust, de (olvastam, hogy már megrendelted) nem mondja végig a mondókát (pl. az "ez elment vadászni... kezdetűnél lemarad a poén!!!! a "mind megette" :shock: :shock: :shock:
én nem is vettem meg
bár lehet, így is megérte volna 7000-ért
na mindegy

Bondi,
Szonja ugyanígy betegeskedik most az oviban, és nem nagyon kellett eddig hiányoznia, mert vasból van - és szedi a Dr. Lenkei-féle Életerő multivitamint gyerekeknek, csokis rágótabletta. Sajna normális gyógyszertárakban nem lehet kapni, csak a saját boltjában, de állítólag a Westendben pl. van.
Tudok ajánlani egy jó fül-orr-gégészt, csupaszív ember, Dr. Garay Zsolt László a János kórház gyerek fül-orr-gégészetén. Nekünk szuper orrcseppet írt fel (tavaly kétszer volt középfülgyulladása Szonjának, azóta nem!), ajánlotta az unguentum nasale orrkrémet (nem receptes) éjszakára, kiüríti az orrot, és még melegítő párnát is ajánlott, ami szintén jót tesz.
Ha nem Budán laktok, akkor van neki magánrendelése is, szerintem érdemes megkeresni! (asszem Érden rendel)

Csugi,
Lehet, hogy Máté beteg lesz???

Orsóanyu
Na, mostmár értem a Kovács András Ferenc idézetet :D Gondoltam én, hogy magyaros vagy (de hogy ennyire :lol: )
Ehm, én vagyok akkor a középút, mert én szerettem a leíró nyelvészetet is, meg az irodalmat is :lol: és Pesten végeztem, de tán még a múlt évezredben :oops:
A filozófiával mihez tudsz kezdeni majd? Bár az nagyon jó a kortárs prózához :roll:

Muffin,
de ügyes Eliot! Hát én nem is csodálkozom, hogy ilyen ügyes! Szuper, hogy a Gézengúzban is mindent rendben találtak! Büszke lehetsz magadra is meg a fiadra is!
Itt voltatok Budakalászon a Gézengúzban? Nincs tőlünk messze :roll: találkozhattunk volna, ha nem szenvednénk állandóan valami nyavalyában :?

Ibm,
Áron tényleg nagyon aranyos, jó a szőnyegetek!

Anyjuk,
Anna imádnivalóan édes! És szuper játszó-teret rendeztetek be neki!!!!

KépKép
szkagi

Katák,
Szonja torka (mandulák) reggelre hólyagosak lettek, és mintha a nyelve is tele lenne kis hólyagokkal :shock: :?
A doki szerint valami szájfertőzés is lehet a dologban (hát, állandóan matat a szájában, jönnek a hátsó örlőfogai - a kis későn érő lánykám...)

Szonja nyelve, közkívánatra 8)

Kép

KépKép
szkagi

á, nem látszik, hogy mennyire piros, szinte bordó. Na mindegy. (Zoli mondta, hogy rásegíthet a színére egy kicsit photoshoppal 8) )

Dodó,
az a két fog... na ahhoz akartam még írni, hogy milyen fura, hogy kihúzták! Én akkor tuti nem engedtem volna! Azzal született, az már a miénk :lol:
na bezzeg ha Nándinak lenne most foga, bele is halnék a szoptatásba :shock:
de egy foghúzás :shock: :? ilyen kicsinek :shock: :? borzasztó.
Inkább legyen táltos :roll:

KépKép
szkagi

Kike,
te szuper vagy, tudod-e???? Én ma úgy kiborultam, pedig csak két gyerek volt velem :oops:
De Szonja először is kiejtette a kezéből a kakaósbögrét, még a falat is le kellett sikálnom, aztán elesett a lépcsőn, meg még volt valami, amire már nem is emlékszem... és állandóan nyekereg, ha Nándit etetem, amivel nagyon feldühít! Akkor kezdek neki sziszegni, mint egy dühös gúnár, hogy fogja már be a száját, csak néhány percre...

De ő nem tud elhallgatni - most is onnan tudtuk, hogy nagyon beteg, hogy nem beszélt, és lefeküdt a kanapéra :shock:

KépKép
szkagi

na, én mondom, hogy nem tud a gyerekem hallgatni, én meg itt fecsegek magamban :oops: :oops:

Patr,
Zsoltinak gyógypusza! Milyen kúpot kaptatok? Láza is volt?

KépKép
szkagi

Ági:betegecske Szonjának jobbulást!!
Szegényke!

Ismerős a szitu:szegény Domi sem tud nyugodtan enni,ha itthon vannak a gyerkőcök,állandóan hangoskondnak,és nem értik meg hogy már mindenre figyel...csak akkor az evésre nem.
Kitartás,és köszi!

Kép
Kép
Kép
kike

Marcsi - én sem tudom már a délelőtti linkemet megnyitni, nemtom miért! Pedig akkor még működött amikor felraktam :roll: Megpróbálom újra! Meg itt van még sok másik is! Árban növekvő a sorrend! :D

http://www.molding.hu/product/bebijatek ... 1gov7rord4

http://www.jatektoys.hu/index.php?menu=1&shopid=30

http://www.babatermekek.hu/baba-reszlet.php?rec=693

http://nunu.hu/fisher-price-tanulo-kutyus

http://www.jateknet.hu/index.php?main_p ... ts_id=1278
Vendég

Sziasztok!

Talis képek szupik! köszi h megosztottátok velünk! :wink:

Kike, Ági hangoskodás, zörgés, játékdobálás nálunk is általában szopi közben jutt eszébe az én drága kifiamnak! :D

Ági, jobbulást Szonjának!

Patti, Zsoltinak is jobbulást! gyógypuszit küld Szonci a szépszeműnek!

Viki, örülök h jól telt a napotok hármasban! irigy-mirigy a te szavaiddal élve h jövöhéten is szabin van a párod!

Máté, cukorfalat!

Dodó, mi vettünk egy zenélő macit és télapó sapija van nálunk ezt kapja a csajszi Mikulásra! Meg lehet h egy pici csoki mikulást! lesz aki megegye! :oops:

Marcsi, már késő, de a törökbálinti corában van kutyus 6e! Emma csini a rucijában!

Andi, hahó, merre vagy? Viki hogy van?

Muffin, tiszta szívemből örülök h jó hireket kaptatok!

Véda, buszvezetőről inkább nem irom mit gondolok....!
olyan jó volt olvasni ahogy irtál a többiekről!

Bondi, Otimanónak jobbulást! Garay dokinál mi is voltunk már! Nekünk is ajánlották és nagyon dicsérték! bár nekünk nem segitett a spéci orrcseppe! :cry:

Mav, dobj majd pár képet a fiúkról!

Rólunk mi jól vagyunk, voltunk a tescoba vettünk egy két dolgot! Holnap a Guliverbe készülünk, vasárnap pedig Bence szülinapját tartjuk a másik mamánál!

Mindenkinek szép hétvégét ha már nem jönnék!
bencuri

Ja és csajok a tescoba, elég sok F.P. játék van akcióba!
bencuri

Ági!
Szonjának jobbulást! Imádom így látatlanban is a csajt :wink: A nyelve nekem tetszik, bár tudom, most nem ez volt a kérdés... Majd a Katák eligazítanak!
Jó lett volna, ha te is jössz a talira... Na, de ha majd nálunk lesz 8)

Tamara!
Hogy engem komolyabbnak képzeltél az írásaim alapján? :lol: :lol: :lol: Ezen olyan jót mosolyogtam... Engem mindenki viháncolósnak ismer. Na, jó, néha komoly is tudok lenni, de alapvetően sokat rötyögök,meg vidám vagyok nagyon. A szoc.képzésen is, mikor egész napokat ott ültünk felnőttek, és jegyzeteltünk, jegyzeteltünk, 3 óra körül már mindenen röhögtem. Konkrétan azon is, ha le kellett írni valamit, meg azon is, ha nem. A lányok ezért rá is szoktak, hogy 3 órakor odasúgták nekem, hogy "Dóri, 3 óra van..." És ezen hatalmas kacagásban törtem ki. Volt, hogy abba sem tudtam hagyni. Mint egy kamaszlány :oops: Azóta is, ha találkozunk, sokszor emlegetik "Dóri, 3 óra van..." És én már röhögök is. Lehet, ez már pavlovi reflexé vált nálam :roll:
A kis Anna édes! A neki berendezett kuckó olyan szuper... Nekem nincs ilyen kreativitásom. Ma berendeztem a kis királyfimnak egy kis sarkot, hát nem hasonlít kicsit sem babasarokra. Inkább olyan, mint egy kupac babajáték, amit egy tornádó söpört a szoba sarkába :roll: :oops:

Lányok!
Jövő héten keresztelő!!!
Úgy parázok!!! Még a ruhákat sem tudom pontosan...
Meg a keresztszülpknek szeretnénk adni valami kis szívhez szólót... De mit? Arra gondoltam, egy kis képeslap Csabival, és ráírva vmi olyasmi, hogy köszönöm, hogy a ti lettetek a keresztszüleim... Vagy ez túl giccses?
Étel: Újházy tyúkhúslevesre, töltött pipicombra, mustáros oldalasra, vegyesköretre, és a Dodó - féle intelligens sütikére gondoltam. Ez összepasszol szerintetek?

Emma és Áron hajától beájultam 8)

Marcsika!
Te is mesélj a keresztelős előkészületekről!

Véda
Vendég

Marcsi, most olvasom hogy már megrendelted a kutyut! Sebaj, hátha akar még valaki! 8)

Ági - azért marad le a "mindmegette" mert csak demót játszik amikor be van csomagolva! Apósom vagy 10x végignyomkodta az összeset a Tescoban, majd az összes eladót végigkérdezte hogy szerinte miért selejtes az össze kutyu! Amíg végül valaki tudta a választ... volt röhögés... :lol:

Ami - sajnálom h már Áron se hammol annyit mint rég. De reméljük ez is csak átmeneti állapot!
Én nemtom Nóri mennyit eszik. Az biztos hogy 5 percet se szopizik egyszerre... :roll:

Véda - sajnálom a bkv-s élményedet! Jó nagy barom sofőrt fogtál ki bakker! :twisted: És a dugó meg a migrén... hát részvétem! :? A lényeg hogy ma már szuperjó kedved van, ennek nagyon örülök!

Na húzok anyázni!

Mindenkit cuppantok!

(MÉG MINDIG NINCS LIFTÜNK!!!! :evil: :evil: :evil: )
Vendég

Bocsi hogy nem igazán reagáltam senkinek :oops: csak magammal voltam elfoglalva.

Azt hiszem most már kezdek helyre jönni-kivéve hogy ez a fránya csomó még mindig kiakaszt.
De ez van.Majdcsak lesz valahogy-mindig van valahogy.

Minden kicsi,és nagy betegnek jobbulást!!

Tamara,Ami:sajnálom a nem evést.

Vera:Domi se eszik szerintem még 5 percet sem-kicsit idegesít,de ez van,ha éhes lesz,majd eszik!

Véda:drukk a keresztelőhöz,minden klappolni fog,meglátod! :wink:
Szerintem fincsi lesz a menü!

Muffin:nagyon örülök a jó híreknek,szuper a Kis Pasid,de ezt tudtuk eddig is! :D

Kép
Kép
Kép
kike

Megyek pencizni,mindenki ágyban van!Végre!
Jó éjt mindenkinek,szép álmokat!!

Kép
Kép
Kép
kike

Kike!

Akkor most pihenj egy nagyot!!!
Nehogy takaríts vagy ilyesmi :P

Katák!
eddig szedtem ilyen omega3 kapszulát, mert úgy hallottam , h ebből kevest fogyasztunk és nagyon jó az idegrendszernek.
(és amíg Emma nem szedhet, gondoltam, hogy én, a tej miatt)
Most egy másfajtát vettem, TEVA gyártja, halolaj 100%, de az van ráírva, hogy szoptatás és terhesség alatt nem ajánlott.

Ez csak olyan biztonsági ráírás vagy tényleg árthat???

Ági!Na, még egy magyaros :P

Zugmagyarosok bújjatok elő :P :P :P
Én imádok ezzel foglalkozni. A filó meg csak érdeklődés miatt, meg így lettem kétszakos tanár, nem mintha a filó olyan bazi nagy óraszámban menne (heti egy a végzősöknek gimiben, illetve 2, ha humán osztály).

na, szerintem bedőlök aludni
nyugodt éjszakát mindenkinek!!!
Vendég

Sziasztok,
megint 39C a láza :shock: :shock: :shock:
de most nem annyira kába, meg nem annyira szapora a szíve, itt nézi a bölcsis :shock: filmet (tavaly csinálták róluk, nosztalgiázik 8) ) kapott lázcsillapítót, most várjuk, hogy hasson...

Wera,
:roll: :lol: én is végignyomkodtam a tanuló kutyákat, de én meg sem kérdeztem :lol:
csak leszögeztem magamban, hogy ezért van leértékelve, mert nem játssza végig a szöveget :lol:
na, akkor holnap visszamegyek és veszek egyet :wink:
ha még van :roll:

Véda,
drága vagy :D
akkor megyek tutira a talira, ha NÁLUNK lesz... talán tavasszal :roll:

KépKép
szkagi

Jó estét!

Orsi, ha eddig azt szedted, ugyanazt, akkor nyugodtan továbbra is...
Én is nagyon szerettem az irodalmat, de csak hobbi szint lett belőle. Muszáj volt fizikát tanulnom helyette...

Ági, nekem ez elég málnanyelvnek néz ki, de így fotón nem lehet biztosan megállapítani... Már jól van Szonjácska?

Katus, szerintem egyik fotós se látszik a popsid !:)

Bondi, remélem Oti már rendben lesz...Milyen antibigyót kapott?

Mav fel a fejjel, az én drága jó exvédőnőm szerinte minden kapcsolatban jön a szülés után mélypont. Túllesztek rajta meglátod!

Tita, Tamás hogy viselkedik? Milyenek az éjszakák Levivel?

Evelin, akkor szerintem 1dl -hez egy adagolókanál. Hogy van a mi kis hősünk? :shock: :shock: Szerintem sok, ezért kérdeztem, Te mennyit...

Mi voltunk a nagymamámnál. Adél kevés alvás ellenére jól viselkedett. Dédmama odavolt. :D

Holnap mézeskalácssütés sógoroméknál.

Kép
andkata

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.17 22:09-kor.
Vendég

Sziasztok!
Mi voltunk ma orvosnál, Zsoltinak piros a torka (ezt tudtuk) láza nincs szerencsére azóta sem. De a dokinéninek nem tetszett, hogy megint piros a torka és vett torokváladékot tenyésztésre, már postára is adtam. Katák, annak hány nap az eredménye?
Hát nagyon kíváncsi vagyok, én idáig nem aggódtam, hogy piros a torka, de a doktor néni azt mondta nagyon nem örül :shock:
gondoltam én sem örülök, de azért ez ennyire gáz? :cry:

Na már ordít, remélem holnap jövök!

Kép
Kép
patr

Uff,most meg itt vigyorog az ölemben! :D

Kép
Kép
patr

Kép
szépszemű ezt az álommanót neked küldöm, hagyd anyut aludni! :D
bencuri

Sziasztok!

Patr:Zsoltinak küldöm én is az álommanókat éás gyógysimit is!!

Talis képek szuper jók! Irigykedek ám rendesen!

Ági: szonjának is gyógysimi, gyógypuszi, remélem nem skarlát!!

Orsi: egyszer elmehetek veled a turiba. Én sosem találok semmi jót vagy rossz helyre megyek...

Véda: a BKV-s sztori nagyon jó :lol: (bocsi :oops: )

Marcsi: apával nálunk is kb ez a helyzet... ha leírnám hogy mióta nem.... :oops: :roll: mindig van kifogás mostmár az ő részéről....

tita: anyós :twisted: :evil:

Evelyn: Eliot egy ügyesbogár!!! sok sok puszi neki ! Hurrá jó hírek!!

Tami: hétfő?? megpróbáljuk??

Ma nagyiztunk, anya szabin volt és egész nap nála voltunk. Holnap végre kozmetikus aztán megyek dolgozni az irodába :evil: :twisted:
most elhatároztam hogy nyerek a lottón és akkor soha többet nem fogok dolgozni (vmit majd csinálok csak a sajátomat és nem másnak), megálmodtam számokat és ma megjátszottam- holnap kiderül! De BIZTOSAN nyerek! fő a pozitív hozzáállás!

szép álmokat mindenkinek!

Kép
mancsi76

jajjaj, Katák,
akkor hívjam megint a gyerekorvost????
Miért nem lehet egyértelműen skarlát, vagy egyértelműen nem skarlát, azannyát neki :evil:
Bár azt olvastam (minek olvasok ennyit, igaz?), hogy már a gyanú esetén is be kell adni a penicillint...

francba, francba, francba, ma persze nincs orvosi rendelés....

KépKép
szkagi

Sziasztok!
Ági :sajnálom!Miért ilyen hülye a doki???
Váltsatok orvost!

Babócák:tessék meggyógyulni,nem ilyesztegetni Anyát! :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Lányok,

mára színházbérletünk van Szonjával, de úgysem tudunk elmenni, szívesen átadjuk a lehetőséget valakinek! Az IBS Színpadon lesz "Játék a zenével" Brass in the Five koncert, nagyon jók szoktak lenni! Fel tudom hívni az IBS-t, hogy engedjék be helyettünk azt, akit mondok (protekciós vagyok, ott dolgoztam :D )

11-kor kezdődik, ha 10-ig írja valaki, hogy elmenne, akkor még el tudom intézni.
Ja, két belépőm van!

KépKép
szkagi

Kike,
eddig eszembe sem jutott, hogy gyerekorvost váltsak, mert meg voltam vele elégedve, de most úgy érzem, jobban megvizsgálhatta volna szerdán Szonját...
Elég laza doki, de nekem ez pont jó, amíg a gyerek nem nagyon beteg. Múló láz, kis orrfolyás, torokfájás nem nagyon aggaszt.
De most már eléggé beteg :?

KépKép
szkagi

Ági:idősebb orvos?
Csak mert még a Vercsivel a gyerekorvosunk az volt,aki még az én gyerekorvosom is volt,túlságosan félválról vette a dolgokat,ezért váltottunk,bár már ez a doki is kiöregedett,ez meg még Apa orvosa volt :?
Szóval fene tudja,de szerintem az orvosotok most lehet hogy eléggé hibázott,ha még így kép alapján is a Katák feltételezik hogy skarlát,ő meg nem lát a szemétől!

Kép
Kép
Kép
kike

Ági:ezt olvasd el:
http://www.babanet.hu/faq/gybeteg14.php
Itt válaszol a doki is.....
Ne hagyd annyiban,mert lehet szövődménye!!
Csak ismételni tudom,hogy hülye doki!!

Kép
Kép
Kép
kike

Nándit távol tudod tartani Szonjától,vagy hát fordítva?Nehogy ő is elkapja!

Kép
Kép
Kép
kike

Jó reggelt!

Hene Gergőjének nagyon boldog Első Fél Évet!

Mesélj! Hogy élted meg ezt az időt?

Magdi Lizijének és Timi Bencéjének Boldog Hófordulót!
20150601134430

Hú,mennyi hófordulósunk van:nagyon boldog hófordulót nekik!! :D :D

Kép
Kép
Kép
kike

Tami!
Anna nagyon kis huncut az ágyikójában!

Dodó!
Mi most nem konkrétan mikire veszünk "vmit". Még nem vettem overált, ezt fogjuk venni.

Ági!
Szonjusnak jobbulást!

Dóri!
"Dóri, 3 óra van..." :lol:

Patti!
Gyóysimi Zsolesz torkincájára.

Mancsikám!
Ha nyersz a lottón, akkor mi is kapunk egy kis manit, ugye?

Márti!

Használt a Viborcul?

Dundi fél 8kor bealudt. 3/4 12kor rotyizott. Imádom a fogzás miatti gyakori rotyikat! Peluscsere, tökre belelelkesedett, elkezdett nekem örülni és pörögni. Én viszont letörtem a lázadást és elaltattam. Fél 4kor megint rotyi volt, utána kajált. 7 után keltünk megint rotyira. :shock: Most Lacimmal pörög, de már erősen ásítozik.
20150601134430

Viki:nekem szinte csak akkor kell pelust cserélni,mikor rotyi van,mert Dominál egy nap legalább ötször van elejétől fogva :roll: Majd megszokod :lol:

No,megyek melózni :evil:

Kép
Kép
Kép
kike

Jó reggelt!
Csak beköszönök, hogy megvagyunk még. Ma se nagyon tudok jönni, mert Iza nyűgös eléggé. Ma éjszaka se aludt valami jól. :cry:
Talis képek jók voltak!
Babáknak boldog hófordulót!
Kép

Kép
dittke

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?