Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Csajok!

RENDBEN volt az AFP!, igaz a vércsoport leletet nem találják, de nem lehet minden tökéletes, azt mondták hétföre vagy meglesz vagy vesznek vért még ultrahang elött, menjünk be. Nagyon várom az ultrahangot, ez a legjobb na meg a mocorgás!!!

Angelka, remélem megkaptad a levelem, nehogy azt hidd, hogy hütlen dög vagyok.

Írtam neked Sziszike (este) és küldtem egy friss képet is.

Eszter, ha voltatok már ,,tanfolyamon,, kérlek írd meg a tapasztalataidat. Mi is szertnénk menni, csak még nem tudjuk, hogy mikor kezdjük el.

Puszi, mindenkinek!!
Alma
(17+2)
Alma vagyok

Kép Kedves Évi! Kép

Kép Örülök, hogy végre életjelet adtál magatorkól, és annak is, hogy minden rendben van veled.
Nagyon vigyázz magadra és azért ne eröltesd meg magad.
Egyébként mid görcsöl a hasad, vagy a derekad???

Kép Nálunk minden rendben, lassan betöltöm a 32. hetet. A pocim nem olyan nagy, legalábbis szerintem Kép még mindig 9 kg-ónál tartok ami a súlyt illet, sokan el sem hiszik hogy ennyit híztam, szerintük nem látszik, pedig én érzem!
Már nem is bírok sokat ülni a gép előtt, mert keményedik a hasam.

Jövő héten pénteken megyek ultrahangra, nagyon kíváncsi vagyok, hogy mekkora a babuci!

Puszi

Sziszike

bedoli

Sziasztok!

Hát a kérdések többségére meg is születtek a válaszok, úgyhogy akkor most csak a saját részemre feltett kérdésekre válaszolok, de előtte gratulálok Almának a babamozgáshoz! Akkor ezek szerint már nem kell leírnom, hogy milyen, ugye?! ;) Már én is alig várom, hogy a babám megmozduljon, bár az még kicsit messze van. Még legalább 2 hónap... Jövő héten szerdán megyek a dokihoz, elvileg már dobog a kicsi szíve.

Sziszike!

Az én dokim is Lacza Tibor. Nem írtam volna le???
Te hova szoktál hozzá járni? A magánrendelőbe, vagy a kórházba a terhesgondozóhoz (B ép.)?
Bár azt hiszem, a kislányommal 31 hetesen már én is az A épületbe jártam, igaz a terhesgondozóból a cukor miatt "eltanácsoltak", vagyis onnantól kezdve, hogy a 26. héten megállapították a gest. diab-t, már az A épület nőgyógyászati osztályára, és a szülőszobára jártam vizsgálatokra.

Azt a "tovafutó öltést" egész pontosan mióta használja a doki? Mert azért 15 hónapja igencsak megszenvedtem én is a varratkieséssel, bár én még hamarabb letudtam mint te!

Egyébként a 16. héten jó volt a cukrom, bár ahogy előszedtem most a leleteimet, már az is kicsit emelkedett volt (6.8mmol/l), de azt még elfogadták. Szerintem azért nem ártott volna akkor szólniuk, hogy vigyázzak kicsit jobban magamra, nehogy legközelebb felmenjen a cukrom, de legalább most már tudom, hogy mit kell (t)ennem. (igaz, épp tegnap pusziltam be a cukiban egy krémest, egy gesztenyepürét és egy kis forró csokit Kép utána viszont úgy émelyegtem, hogy megfogadtam, ez volt az első és utolsó a terhességem alatt)

Alma,
Most jut eszembe, kérdezted, hogy mit kell tenni a cukorbetegség elkerülésére. Először is mértékkel kell enni, főleg a szénhidrát-dús kajákat (pl. kenyérfélék, sütemények, de sok szénhidrátot tartalmaz a krumpli és a rizs is). Viszont sok zöldséget kell enni (bár a répa és a hüvelyesek is viszonylag sok CH-t tartalmaznak). A húsokban, felvágottakban, tejtermékekben, tojásban pl. nincs, illetve elenyésző a CH tartalom.
Szóval ahogy fent is olvastam, egyél sokszor keveset, és lehetőleg csak szükséges mennyiségű tésztafélét.
Én például kb. fél éve felfedeztem a csírák jótékony hatását, és a férjemmel együtt rendszeresen eszünk. Igaz, a babféléket annyira nem szeretjük, viszont most kénytelen leszek rászokni, mert egyik legjobb tulajdonsága, hogy szabályozza a test inzulinját, így elkerülhető a cukorbetegség. (Remélem, így is lesz!)

Na puszi mindenkinek!
VMóni

Ja! Azt meg akartam kérdezni, hogy az aláírásotokban a terhességi hét utáni +2, és néhol +4 mit jelent? pl. Sziszikénél a 31. hét a fogamzástól számított 31. hetet jelenti, azért van utána +2?

És azokat az édi kis beszúrt ábrákat hogyan csináljátok?
vmóni

Sziasztok Lányok!

Zürös hét volt,nem is olvastalak benneteket 1szer semKép.A fentiekből úgy néz ki mindenki jól vanKép,Évi kevésbéKép.
Alma,a roomi nem fizetős,csak a "hotel szoba".Régen a babás szoba 2 ágyas volt,most bepasziroztak még 1 ágyat,ezzel veszélyeztetve az intim szférádat.Ez igy nem olyan kényelmesKép.Apuka bármikor bemehet,ha birja,még a csaszira is.(Ablak mögé).
Megpróbálok képet felrakni,Barnamama neked meg irok.
Vigyázzatok magatokra!
Üdv,Lucamama

ui.hiába kicsinyitem,nem hagyja elküldeniKép
Lucamama

Sziasztok Lányok!
KépKépKépKép
Nagyon-nagyon nagy hírem van!!!!
Voltunk ma Ultrahangon, és gyönyörü, iszonyú mozgékony és egészséges a babánk!!!
Egyszercsak azt mondta a hölgy, aki a pocakomat nézegette és egyébként nagyon kedves volt, hogy Ô látja a bébi nemét is. Azt kérdezte szertnénk-e tudni? Hát szerettük volna, így hát megtudtuk
KISFIÚNK lesz!!!!!!!
(pont a szülinapomon)
Csodálatos volt látni, csorogtak a könnyeim és csak szorítottuk Tamással egymás kezét!

Kép VMóni, köszi a felvilágosítást!
ja és a 17+6 azt jelenti hogy 17. hét+6. nap (az utolsó menstuáció óta eltelt idô)

Kép Lucamama, roomi csak 1 van? Jelezni kell elôre vagy hogy lehet bejutni?

Kép Angelka, visszajött a tegnapi e-mail, amit neked írtam, elküldtem újra és írtam ma is. Puszzantás Marcikának!

Kép Sziszike, írtam neked is!!

Puszi mindenkinek,
Úszom a boldogságban!!!!!!!!!!
Alma
Alma vagyok

Sziasztok, én is voltam ma uh-n! Kép Gyerkőccel minden rendben, méhszájról elhúzódott a méhlepény, és már több mint 70 deka. Kép Ha meggondolom, hogy 3 hét múlva már a babona szerint is kezdhetnék neki vásárolni (ha nem lenne meg szinte minden a nagyobbik gyerektől.. Kép )... hát, nagyon gyorsan megy az idő...
bambrus

Alma, ez csodálatos hír!!! Kisfiad lesz, kisfiad!!!De boldog vagyok - veled!!!

Küldtem neked ezt-azt, remélem megkaptad, csodálkoztam is, hogy nem válaszoltál, nem jelezte a ládám, hogy betelt volna, rendet teszek.Pedig úúúúgy vártam.

Millió pusznyó neked!

Többiek!!
Jó babázást, babavárást!
angelka

Almus, kitakarítottam a ládámat, azonnal küldd a leveleimet!!!Pusziiii
angelka

Angleka, most átküldtem a tegnapi
+ a tegnapelötti leveleimet is, reményeim szerint megkaptad!!!
Válaszolj azonnal, ha átment!!!!
PUSSSSZ

Bogyeszka, Te hánykor voltál UH-n?
A kórházban voltál?

Sziasztok, puszi
Alma
Alma vagyok

Kép Sziasztok Lányok! Kép

Kedves Alma! Kép

Kép GRATULÁLOK a kicsi fiadhoz, elhiszem, hogy milyen nagy boldogság töltötte el a szíveteket amikor a babácskátokat láthattátok az ultrahangon!

Vigyázzatok magatokra, és növeszd a pocikádat!

Puszi Sziszi

Kedves Bogyeszka! Kép

Örülök, hogy te is előkerültél, és hogy nálatok is minden a legnagyobb rendben van.

Ti is vigyázzatok magatokra!

Puszi Sziszike

Kedves Philissa! Kép

Mi újság veletek mostanában? Nagyon eltüntél?
Jól vagytok?
Babaproject ügyben van valami fejlemény???

Írj, ha van egy kis időd!

Puszi

Sziszike

Kedves Varjú Mónika! Kép

Én soha nem jártam a terhesgondozóba, illetve csak egyszer amikor állományba vettek.

Nekem az összes laboromat az A épületben a nőgyógyászaton csinálták, még a vércukorterhelést is, így soha nem kellett várakoznom.
A kiskönyvemet vagy a főnővér, vagy a dokibácsim vitte be az ultrahangra!

Ami a tovafutó öltést illeti én sem sokat tudok róla, csak annyit, hogy nem kell kiszedni Kép , és hogy gyorsabban gyógyul a seb. Kép
A szülésznőm mondata nekem, hogy Lacza Dr. mostanában ezt az öltéstípust használja, és meglátom, hogy sokkal jobb lesz és nem fog annyira fájni a gátsebem.
Engem ez nagyon megnyugtatott, de ha nem így lenne, akkor is kértem volna a felszívódó varratot.

Remélem tudtam segíteni!

Puszi mindenkinek

Sziasztok Kép

Sziszike ( 32 hét + 1 nap )

bedoli

Alma, 1 órára mentem az A épületbe. Hát te?
bambrus

Sziszi, köszi! Kép
bambrus

Sziasztok!
OFF: Sziszike, én írtam ám Neked, kb. 5 napja, Te nem válaszolszKépKép

Philissa

Philissa
Csenge Boglárka 2002.09.23.
Kép
és Hanga Bíborka 2005.05.05.
Kép
philissa

Sziasztok!

Olvasom, hogy többen is mennyire megszenvedtétek a varratszedést. Nem is tudtam, milyen mázlista voltam, hogy én anno, 2 éve szinte meg se éreztem, amikor Dr. Mousa engem megszabadított tőlük. Kép

BMárti

BMárti
bmárti

Kép Kedves Philissa! Kép

Én is írtam neked, remélem megkaptad, de azért mert nem válaszolok azonnal, csak érdeklődhetek felőletek a topikban is???? Kép Kép Kép

Puszika Sziszike és a fiúk!!!

bedoli

Kép Kedves Alma! Kép

Ígérted, hogy írsz bővebben is az ultrahangról, várom a leveledet, de nem érkezik.
Minden OK???

Ide egyébként írtam neked pár sot!

De csak ismételni tudom magam, Kép GRATULÁLOK Kép a kicsi fiatokhoz!!!

Puszi Sziszike

bedoli

Szia Sziszike!

Írtam Neked egy mail-t,amire válaszoltál,de azt írja hibás csatolt file, nem tudom elolvasniKép
Ildi
Ildi és Levi

Kedves Ildi! Kép

Tegnap újra elküldtem neked az e-mailemet, a másik címemről is megkaptad???

Írj! Szia Sziszike

Kedves Alma! Kép

Hogy vagytok???
Mostanában nem írsz, pedig megigérted!
Minden rendben?

Várom a leveledet!

Puszi Sziszike

bedoli

Sziasztok Lányok!

Bogyeszka, én 10.35-re kaptam idôpontot, de már 10.10-kor behívtak! Olyan furcsa, mindig van az UH-n és a terhesgondozáson is egy csomó kimama, akikkel lehet, hogy már pár szót váltott az ember itt, de ott mégis ismeretlenként ülünk akár egymás mellett.

Szervezzünk egy találkozót?!
Kérek minden idelátogató kismamát, ha jó ötletnek tertja, jelezze!!!

Sziszike! már megint valami nem stimmel az e-mailekkel, de azonnal írok neked!!! Csodálkoztam hogy nem írsz, pont azért néztem be most is, hogy megtudjam mi van veled és Angelkával, na meg a többiekkel persze.

Angelka, már sok-sok e-mailt küldtem neked, de semmi válasz. Ma megkaptam az SMS-edet-ezért számolunk!!! Hívtalak is, de a hangpostád bekacsolt, hát oda nem üzentem!! Holnap próbállak újra hívni, mert mostmár semmit nem értek!!
Ki mondta nekem, hogy ne hallgassak rémtörténeteket???, na mindegy, ezt megírom most neked, e-mailben.

Puszi,
mindenkinek!!!
Írjatok!!!!
Alma
Alma vagyok

Sziszike, e-mailed érkezett!!!!
Puszi
Alma
Alma vagyok

MÓNIKÁM, úgy nincs tele a postafiókod??!!
mert akkor megint nem fog átmenni a levelem!
Tamás mondta, hogy neki ma válaszoltál. Én el felejtettem mondani neki, hogy megkaptad a csomagot, Bocsi!
Úgye nekem írsz még MA!!!
Pusz Alma
Alma vagyok

Alma, persze szivesen! Talizzunk! Kép
bambrus

Bogyeszka, Örülök, hogy szívesen!!

LÁNYOK!
Gondolom, ha a Margit Kórházas topikban levelezünk, ez azt is jelenti, hogy Óbuda és környéke javarészt a lakhelyetek?
Margit sziget?-ott lehet sétálgatni, beszélgetni vagy valami jó ki cukrászda?
TALÁLKOZÓ!!!!-kérjük jelentkezzen akit érdekel!!!
Már ketten vagyunk Bogyeszka és Én.

Puszi,
Alma
Alma vagyok

Almácska, hol a levelem? sehol. :-(

Ezt a találkozót hétvégén szeretnéd? Vagy nem gondoltad még ki? Sétálgatni!? Olyan hideg van....
Nincs több nyűgöm, elmennék én is szívesen, ha vidékiek is csatlakozhatnak. :-))
Mindenkinek pussz, A.
angelka

Nos, én nem igazán Óbudán lakom. Kép Ha a szabadban találkoznánk, akkor meg kéne ehhez várni a melegebb időt, cukrászdába meg úgy tudnék menni, hogy mondjuk hétvégén valamikor, hogy apjuk vigyázni tudjon a gyerkőcre. Kép
bambrus

Sziasztok Csajok!
Kép Mónika, hívtalak, de ma is csak a hangpostáddal tudtam volna beszélni többször is! :o( Nem is írok neked, mert én tegnap válaszoltam!!!! És ha nem írsz, mostmár nem is akarok veled sétálgatni, sem!!! Tuddmeg! És ki ígérte meg a fényképet nekem???
Kép Puszi, de csak MARCIPÁNNAK!

Kép Bogyeszka! Te merre laksz? -Mi Aquincumon lakunk! De van itt olyan kismama is aki Kecskeméti! - igaz ritkán jelentkezik! A sétálgatás csak egy ötlet volt, igaz hogy Angelka most nyügös, de igaza van a hideggel kapcsolatban. Inkább cuki, vagy bármi más, ha van ötletetek, írjátok csak le bátran. Nekem jó a hétvége is, a hétköznap is.

Kép Sziszike, eltüntél! Minden rendben veletek??

Puszi nektek Kép
Alma
Alma vagyok

A VIII. kerben. Sajna Budán nem nagyon ismerek cukrászdát, úgyhogy a hely kiválasztásának nemes feladata rád vár. Kép Egy szombati nap esetleg?
bambrus

Bogyeszka!
Nekem megfelel egy szombat is!
Akár a SzentIstván körúton is van egy finom cuki, a nevét sajnos nem tudom,
a Víg Színházzal majdnem szemben. Ismered?
Alma
Alma vagyok

Kép Sziasztok lányok! Kép

Képzeljétek túl vagyok a 32. heti ( azaz a 32 hét + 4 napos ultrahangon!

Kicsi Olivér nem túl nagy ugyan, még csak Kép 1592 gramm Kép az ultrahangos súlybecslés alapján, de nem is bánom, mert így nagyobb eséllyel szülhetek természetes úton, hacsak nem hordom túl. Kép
Az ultrahanton azt mondták, hogy átlagos, viszont én több könyvben is utána néztem és a 32-33 hét körül a babák már 1800-2000 gramm körül szoktak lenni. Domikám ennyi idősen 1900 gramm volt!

Kép Várom saját tapasztalataitokat!!! Mekkora volt a babátok ennyi idősen, ha még emlékeztek rá!

Most előszőr a sima ultrahangon is megmutatta, hogy milye is van neki Kép Kép Kép nem mintha nem tudtuk volna, de most aztán még egy olyannak is szemet szúrt volna, aki még nem is látott ultrahangot. Le is fényképezték Kép !!!

Apa csinált rólam tegnap pocis fényképet, ha érdekel titeket megnézhetitek a:

www.babanet.hu/album/main.php?album=1086

- os albumom harmadik oldalán.

Aki egyébként még nem látta ez az albumot az megnézheti a 4D-s ultrahang képeket, és azt is nyomon követheti, hogy hogy nőtt a pocim! Kép

Mot röviden csak ennyi!

Kellemes hétvégét és jó pihenést mindenkinek!

Millió puszika

Sziszike és a fiúk!

Utóirat:

Kép

Kép NAGYON BOLDOG VALENTIN NAPOT NEKETEK ÉS KICS CSALÁDOTOKNAK!!! Kép

Szeretettel Sziszike

Kép

Kép

bedoli

Európa kávéház, ugye? Nekem jó, de most már jelentkezhetnének a többiek is! KépKépKép

Sziszi, nagyon csinosan nézel ki, meg nem mondaná senki, hogy már a harmadik gyerkőcöt várod! Kép
bambrus

Sziasztok!

Képzeljétek, voltam szerdán a dokimnál, és megnézte ultrahangon a babámat. Olyan volt mint egy kis hangya. Kép A lábánál volt a petezsák, de már a feje tisztán látszott, és a doki szerint már a kis szíve is működik. Azt én ugyan nem láttam, de elhittem neki. Azt mondta, hogy március 5. után egyik reggel menjek be hozzá a kórházba, csinálnak egy soron kívüli ultrahangot, és megállapítják, hogy kb. mikor fogok szülni. Az kb. a 11-12. hét magasságában lesz. Már alig várom! Kép

Alma!
Gratulálok a kisfiadhoz! Kép Szerintem most nekünk is az lesz, valahogy úgy érzem. Anyukám is megálmodta, úgyhogy még egy érv emellett. Na meg a lányom nem reagál lánynevekre, úgyhogy ha húga születik, kénytelenek leszük az ő jóváhagyása nélkül nevet választani... Kép

Sziszike!
Furcsa, hogy neked nem kellett a terhesgondozóba menni, nem tudom, hogy akkor mi szerint választják meg a kismamák ellátásának helyét...
Megnéztem a képeidet, helyes a kis pocaklakód. Kicsit emlékeztett az én lányom képeire a 20. hét körül. Azt hiszem, ő is gondolkodott éppen a vizsgálat alatt. Kép Egyébként szerintem nem kicsi annyira a fiad. Azt nem tudom, hogy a lányom 32 hetesen mekkora volt, csak azt, hogy a 30. héten volt 1492g. Végül a kiírt időpont előtt 2 nappal 3200g-mal született úgy, hogy előtte egy héttel 3800g körül saccolták a súlyát. Szóval erre a súlymérésre ne nagyon adj, mert nem biztos, hogy fedi az igazságot. Ha azt mondják, hogy a korához viszonyítva megfelel a súlya, akkor nyugodj meg, mert nincs semmi baj!
Egyébként kíváncsi voltam, hogy vajon találkoztam -e veled az elmúlt 1 évben de nem rémlik. Te is óbudán laksz?

További szép Valentin-napot nektek!

Pussz!
VMóni
vmóni

Kép Kedves Móni! Kép

Örülök, hogy írtál nekem pár sort, és annak is, hogy megnézegetted az albumomat.

Kép Én egyáltalán nem bánom, hogy esetleg kisebb lesz Olivér mint a testvérei, bár azt mondják ilyenkor még nem lehet erre adni!
Benikém 2990 gramm, Domika 3100 gramm volt.

Ami a súlybecslést illeti nekem az a tapasztalatom, hogy kisebbnek becsüli az ultrahang, mint amekkora.
Domikát a 38. heti ultrahangon 2800 grammra becsülték és négy nap múlva 3100 grammal született meg, amin akkor nagyon csodálkoztunk.
De azt is szokták mondani, hogy + / - 300 gramm.
A barátnőmnél a 38. héten 3100-ra becsülték és két nap múlva 3500 grammal született meg.
Milyen érdekes, hogy nálad meg pont fordítva volt. Kép

Én nem budapesti vagyok, Pilisszentkereszten élek születésem óta. Nem tudom ismered e, de ez egy kicsit falu a Pilis hegy lábánál Dobogókő alatt 6 km-rel. Kép

Most röviden csak ennyi!

További kellemes hétvégét és jó pihenést mindenkinek!

Puszi Sziszike

Kedves Bogyeszka! Kép

Örülök, hogy te is megnézted a képeimet, és köszike a bokot Kép Kép Kép

Puszi Sziszike

bedoli

Sziasztok Lányok!
Kép V.Móni!
Gratulálok a pinduri pocaklakóhoz!

Én végig úgy gondoltam, hogy fiúnk lesz, de nem mondtam és nekem tényleg mindegy lett volna, hogy kislány vagy kisfiú.
Én még könnyen beszélek, így az elsö babánál!
A ,,kishangyáról,, eszembe jutott, amikor mi elöször láttuk, oly picike volt, hogy a dokim, azt mondta jöjjünk 2 hét múlva és akkor mond biztosat. Akkor HüvelykMatyinak neveztük, mert mint egy kis borsószem olyan volt. 2 hét alatt BabszemJankóvá kereszteltük, kizárólag a kis alakja miatt.

Kép Sziszike Válaszoltam a leveledre!!
És tényleg csinos Anyuka vagy,
így 32. héten is!!

Kép Bogyeszka, a végén ketten megyünk cukiba?! Nem emlékszem, csak arra, hogy nagyon finom a Dobos torta, a Nagymamám a szülinapomra mindig onnan rendelte és szép marcipánfigurák is voltak rajta-és milyen finomak...nyam, nyam, nyam.
Kép Lányok!! Nem szeretne senki velünk találkozni személyesen, hogy megismertjük egymást kicsit és elbeszélgessünk ????

Kép További szép Valentin napot,
szeretetben és szerelemben mindenkinek!!!

Puszi,
Alma
Alma vagyok

Sziasztok,
hol vagytok szombat óta sehol senki?
Alma
Alma vagyok

Hali, bocsi kissé összecsaptak a fejem felett a hullámok. Nagyfiúnak ünnepeltük a 2 éves szülinapját a múlt héten, ezen a héten a páromét, szóval van szaladgálás. Kép Voltam terheléses cukron, hálistennek a 26. hetivel is minden rendben, jócskán potyogtak a kavicsok a szivemről! Kép (Nagyfiúval előjött a gest. diab.)

Talit szerintem lebegtessük addig, amig a többiek is rászánják magukat, nagyobb társasággal azért jobb találkozni.
bambrus

Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni. Az első 2 gyermekemet Szép doktornál szültem, de már több, mint 10 éve. Most várjuk a harmadikat, és nem szeretnék más orvoshoz menni. Tudtok róla valamit? Ott dolgozik még?
Norina23

Én is Szép doktornál szültem a Margit Kórházban. Sajnos, úgy tudom, hogy vidékre ment dolgozni, de valakitől hallottam, hogy talán visszajön
woche

Azt nem tudod véletlenül, hogy magánrendelése van-e itt Pesten?
norina23

Nem mondod?!!Pont jókor jönne, mert én is ismét babát várok, és eddig nem tudtam eldönteni, hogy kit válasszak. Ha biztosat tudsz, írjál, de én is érdeklődöm a kórházban.
Névtelen

Úgy tudom, hogy az még működik a Lajos utcában, de hát csak akkor merem felkérni a terhesgondozásra, ha a szülést is el tudja vállalni.
woche

Talán, ha a magánrendelőjében felkeresem, akkor kiderül, hogy visszajön-e. Nekem fontos lenne, mert nagyon jó viszony alakult ki a terhességek alatt, nem szívesen mennék máshoz. Még lehet, hogy vidékre is elmennék, ha nincs nagyon messze.
Nem tudod véletlenül a rendelő tel. számát. Priviben is megírhatod.
norina23

Hol vagytok "margitosok"?
woche

Nem titok a szám: 387-29-93, de biztosat nem tudok róla, próbálkozz.
woche

Köszi, megkeresem. Azért holnap visszanézek, hátha lesznek új információk.
norina23

Én is Szépnél szültem kétszer, mostanában meg rákszűrésre kellene hozzá mennem...elsápadtam a hírre.
Ha megtudtok valamit légysz irjatok le.
F. Dia
fd

Ha jól tudom, Szép doktor Balassagyarmatra ment.
bambrus

Sziasztok!
Február elején írtam meg történetünket és azt ígértem, hogy amint megkapom a Kórház levelét újra jelentkezem. Hát megérkezett. Az osztályvezető főorvosnő egy kétoldalas levélben reagált a betegjogi képviselőn keresztül beadott panaszunkra. Sajnos több ellentmondás is van az ügyben.
Talán emlékeztek, hogy a fürdetési idő alatt aspirált a kisfiam, rosszullétét én vettem észre este nyolckor. Az eset után egy órával az akkor dolgozó csecsemős nővér azt mondta nekem, hogy Barnabással kezdték a fürdetést, az utolsó babát mellé tolták vissza majd a riasztásom előtt öt perccel ültek le vacsorázni. A főorvosnő szerint a fürdetést Barnabással fejezték be (!) és a nővérek adminisztrálni mentek be a nővérszobába. Szóval ügyesen levédték magukat! Más dolgokban sem értek vele egyet, de ezeket már nem részletezem. Még annyit, hogy azzal fejezi be a levelét, hogy az azóta eltelt három hónapról semmiféle adattal nem rendelkezik. Ugyan miért mentünk volna vissza, ha nem hívtak be kontrollvizsgálatra? Egy sima náthával is visszarendel a háziorvosunk.
Csak reménykedni tudok, hogy házon belül volt "ügy", és a jövőben jobban megvalósítják az újszülöttek felügyeletét.
Barnamama
Barnamama

Barnamama, fontolgattok további lépéseket?
bambrus

Sziasztok!

Sziszike!

Bocs eltűntem, kicsit zűrös időket éltünk.
Nagyobbik fiamnál pszeudokruppot állapított meg a gyerekorvos. Eddig megúsztuk annyival, hogy éjszakánként többször szaladunk ablakot nyitni, meg nyugtatni a gyereket, súlyosabb roham nem volt szerencsére.
Én is görcsölgetek, tegnap egész rémisztő volt, a derekam is fájt, ami állítólag nem jó jel. De ma voltam kontrollon, nem romlott a méhszájam, az orvos szerint most már kihúzzuk.
Március 1-én megyek először CTG-re, már előre utálom a heti túrákat Rákoskeresztúrról Óbudára. A jó benne az, hogy ez már a finis! Nehezen bírom magam, nagy a pocak, sokkal nagyobb, mint az első.

Szia
Éva
evaanya

Sziasztok!

A jövőben én is szivesen csatlakoznék itt a margitosok táborához. Már kétszer "sikerült" ott szülnöm :-))))) Azért új infókat biztos mindig kaphat az ember.
Én sem a csecsemősrészleg magas színvonala miatt "járok" oda:-) Hanem a nagyon is megfelelő szülőszobai ellátás és főként a dokim miatt, akit nem cserélnék le, legyen akármilyen siralmas is a helyzet az "elfekvőben".
Most a 3. babánkat várom (8 hetes terhes vagyok).Érdeklődnék is egyből, hogy van-e itt olyan kismama, aki a Sztanyik dokinál fog szülni szept. végén? Csak felmérném a versenyhelyzetet, hogy kell-e szimultán szülésre számítanom:-))

Üdv,
Viki
ccviki

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?