Sziasztok!
Már rég írtam, de álltalában szoktam olvasni az írásokat.
Nagyon szépek a babucik, már én is várom, hogy kedden menjek. Pont úgy jön össze, hogy délelött kell mennem rendes uh-ra, délután pedig a 4d-s re. Amikor kaptunk időpontot a 4 d-s re akkor még nem tudtam, hogy mikor kellesz mennem a dokihoz.
A rosszullétek nálam elmúltak, de a mell fájás a továbbra is marad, néha én is nehezen tudok aludni hason.
Én már a védőnőtől kaptam beutalókat, de azt elfelejtettem megkérdezni tőle, hogy a vérvételre éhgyomorra kell menni? Tudtok róla valamit.
Mi a baba neméről még nem tudunk semmit, de remélem, hogy kedden már látunk majd valamit.
Velem a párom még soha nem jött és ha minden igaz akkor kedden a 4d-s re együtt megyünk.
Nem tudom nálatok, hogy van de az én párom még nem nagyon tudja elképzelni az egészet. Néha kérdezgetek tőle dolgokat és mindig azt mondja, hogy ráérünk még. Lehet, hogy az uh egy jó dolog lesz és benne is tudatosul majd az egész.
Én ma lépek a 12. hetet. Nagyon örülök neki.
Olyan sok mindent írtok, hogy nem is lehet már emlékezni mindenre, hogy mire is kéne válaszolni, reagálni.
Én most teljes mértékben el vagyok havazva az építkezéssel, mert most jutottunk olyan stádiumba, hogy a belső munkálatokkal lassan végeznek és lehet gondolkozni a berendezéseken. Hát egy kicsit nehéz, de megoldjuk valahogy.
Én is szeretnék majd a manócska szobájába valami falfestést, de hát velem is aza baj, hogy nincs kézügyességem. Majd valakit kerítek. Kata nagyon szépen megcsináltad a szobát.
Én is akartam ajánlani a kíetítőt, azzal egy kicsi könnyebb lehet az átrajzolás.
A karácsonyi ajándékokkal sajnos én is gondba leszek, mert nem igazán tudom, hogy kinek mit vegyek. Álltalában ilyenkor már a fél bandának meg szokott lenni az ajándék, most egy kicsit el vagyok csúszva.
Hát egyenlőre ennyi, már most hirtelen nem juteszembe semmi!
Ja amúgy néha nekem is vannak rémálmaim. Tegnap azt álmodtam, hogy vérzek és azon gondolkoztam, hogy biztos elment a baba. Rossz érzés volt nagyon.
Remélem fogok tudni jönni gyakrabban!
Kismanó: pü-ben küldtem egy két adatot a táblába.
Nagy most már elég ha eszembe jut még valami majd írok!
Szép estét mindenkinek!