Új privát üzeneted érkezett!

sztem egyenlőre a neveket hagyjuk ki, hisz sokan még nem döntöttek. ha pedig kiderül a pocilakó neve, akkor esetleg megszínezem az illető sort: rózsaszín vagy kékre.
javaslat volt, le lehet ugatni.

ami pedig a tábla megfordítását illeti, tök mindegy, hogy hosszában vagy széltében nagyobb. maximálisan 600 pixelt fogad el egyirányban, s vagy automatice kicsinyíti a másikat, vagy ha azt meghagyom, akkor rettenet elnyújtja, szal élvezhetetlen.

ha nektek megfelel, maradnék a két táblás verziónál.
kissmanó

akkor próbáld meg a két táblásat.
Vendég

Kép
Kép
kissmanó

íme: csak közben felébredt az apróság, most míg megissza a teáját nyugi volt.
de megyünk ebédkézni, uhhó estig men is leszek olvasó üzemmódban sem.
kissmanó

tökéletes!!!
nagyon ügyes vagy!!!
Vendég

Sziasztok!

Tök jó lett a táblázat, már el is küldtem a kért adatokat priviben.

Képzeljétek, kaptam sms-t a sejtbanktól, hogy megvan a kombinált teszt eredménye. A honlapukra kellett felmenni - ott található a Down eredmények menüpont. A születési dátumot kellett megadni + az sms-ben kapott kódot.

A lényeg:

A szűrővizsgálat eredménye: negatív
Kockázat down kór előfordulására: 1:630
Kockázat a 18-as triszómia (Edwards-kór) előfordulására:
kevesebb mint 1: 50 000

És a terhességi kórra ők is azt írták, hogy menses alapján akkor voltam 12, uh alapján 12+3.
Tehát most már nagyon úgy tűnik, ez a +3 nap rajtam marad.

Nagyon örülök lányok!
A második trimeszterben vagyok, és a kicsikém egészséges!

KépKép
KépKép
kfnoémi

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szheni 2011.11.15 00:13-kor.

Heni

Kép
szheni

Kfnoémi: ezek szuper hírek! gratulálok!!

Heni: köszönöm, rendben van a pocid. Úgy látszik vannak hasfájósabb, és hasfájás mentes napok. És a tied hogy van?

mikorra mentek holnap?
Vendég

jajj ez a tábli oan szép :)

én a kombi teszt eredményét csak 10.e után kapom meg, de nem izgulok :) pufóufó bizti tökéletes mint az apja :oops:

az AFP-re hány hét, hány naptól, meddig lehet csinálni? betöltött 16. hét kell ugye? mert az akkor nekem dec.20től lehet karácsonykor pont...jajj úgy utálom a vérvételt... :?

poci: már tök nagy "dudorom"van, mármint még nem terheses hanem a háj és a puni közötti domborodás egyre feljebb kúszik, tágul az Űrhajó ufónak :)

cicitek nektek se fáj már úgy mint az elején? megszűnt vagy megszoktam? :?:

Kép
Kép
mniki84

Mniki: nekem 7végén nem fájt, most két napja megint alig tudok aludni a cicijeimen. Nekem változó.

A betöltött 16. héten van az AFP-s vérvétel, úgy tudom.
Olyan dudrom nekem is van, és itt sok mindenkinek már :wink: , majd a karácsonyi pocifotókra leszek kíváncsi!
Vendég

Anuk adatai alapján:
lécci írjátok meg, hogy van-e adat amit írjak a tesó oszlopba, vagy húzzak egy vonalat, lévén első lesz a csimota.
köszi

ja, s küldjétek az adatokat (főleg uh dátum), hogy holnap tudjam újból feltenni.
kösssssz
kissmanó

Sziasztok!

Jövő héttől szabin vagyok!! Juppi!! :D
Cicim nekem sem fáj már...annyira...
Voltunk ma védőnéninél, kaptunk időpontot az AFP-re, igen, betöltött 16. héttől csinálják.....
A táblázat nagyon jó, írtam pü-t!!!!

KépKép
amadea

sziasztok,
megint egy gyors bekukk csak - sajnos. apa ezen a héten reggel fél6kor megy este fél7kor jön, háááát... elég fárasztó így nélküle, Milánnal késő-délután már nem nagyon lehet bírni, amíg az apja haza nem ér. érdekes, mert amint belép az ajtón, fülig ér a szája.

4D: tudom, mindenki elfogult a saját gyerkőcével kapcsolatban, de szerintem igenis szép és jó dolog a 4d ultrahang. íme:
Kép
ahol mi voltunk, ott 2szer töltöttünk el több mint fél órát. 1szer 1 óra lett volna, de nagyon rendesek voltak velünk. az első alkalommal fél órán át próbáltuk ébresztgetni, megkínáltak kávéval, kólával, csokival, sétálni is mehettünk, merthogy ezek a trükkök amiktől felébredhet, de semmi. ráadásul még befelé is volt fordulva így semmi nem látszott. úgyhog ycsak a vizsgálat felét kellett kifizetni, majd 2 hét múlva mentünk újra és akkor láttuk és fizettük a másik felét. akkor szerencsére aktívabb volt egy picit. :)

kiírt időpont: igazából a kiírt időpontot beleírják ak iskönyvbe. az hogy az uh szerint mekkora, szinte minden vizsgálatnál változni fog. én az elején júni 5re voltam kiírva, aztána vége-felé már júni 10-12-t saccolt a doki, végül május 30-án megszületett Milán, tehát az új dátum szerint majdnem 2 héttel korábban - mégis 3200 gramm volt és 53 centi. szóval az uh annyira nem mérvadó, nem lehet minden 12 hét + 3 napos gyerek egyforma méretű - szerintem. :?

kissmanó: nagyon szuper a táblázat! szerintem mindegy hogy képes vagy .xls a megoldás... na majd küldöm én is az adatokat. :)

mia_snow

Sziasztok Lányok!

Bocsi, h nem írtam tegnap, de már nem sikerült netközelbe kerülnöm.
Minden rendben van, csak a méhszalagok húzódnak :D
Mondtam is a dokinak, h most biztos teljesen hülyének néz, h a második gyerekkel egy "kis hasfájás" miatt egész nap zaklatom, de higgye el, h Bius lányommal az elmaradt menstruáción kívül a babamozgásokig nem volt semmilyen tünetem, úgyhogy ezek nekem új érzések, de nagyon-nagyon rendes volt, mondta, h ezt beszéltük meg, ha bármi van, hívhatom. Még rajzolt is nekem méhet, petefészket, hasfalat, szalagokat :D szóval tényleg jófej volt.
A párom a múltkori vizsgálatnál az UH-gépet akarta hazavinni, most meg a dokit :D
Amúgy tegnap egész nap, ma meg délelőtt olyan fullextrás ellátásban volt részem, h még magamhoz sem tértem: Párom ebédet csinált, takarított, bevásárolt, Biusért ment, aztán vacsit csinált, reggel meg az ágyba kaptam a reggelit, szóval az ég világon semmit sem kellett csinálnom másfél napig, csak pihennem. Álompasi... imádom!!!!!!!!

Amúgy semmi gyógyszert nem kaptam, magnéziumot sem és függetlenül a másfél nap fekvés után is érzem a húzódást, pillanatnyilag leginkább izomlázhoz hasonlít, de most már, h tudom, minden oké, már szinte fel sem tűnik.

Bocsi, h ilyen hosszúra sikerült.

Most 4 napig megint nem leszek, mert elutazunk, de utána jövök.

Sziasztok!

Kép
Kép
mimmi

Sziasztok!

Szuper a tábla! 34 éves vagyok.

Noémi, mikor voltál kombinálton, hogy már megvan az eredményed? Gratulálok hozzá!

Heni, holnap látod a bébidet! De jó neked! Szerintem is jó kis csapat vagyunk! A net simán helyettesíti a védőnőt, de akinek nincs? :roll:
Biztos vannak kivételek, de nekem sok újat még egyik se tudott mondan. A csúcs az volt, amikor a mostanitól /amikor elpször és utoljára voltam nála/ megkérdeztem, hogy kombináltra vagy integráltra menjek. Válasz: "Öööö a kombinált az jó, mert az szűri a Down-szindrómát ööö" - mert a másik nem?!

Mimmi, akkor remélem, most megnyugodtál!

Még este benézek, most esti menet, szokás szerint egyedül :cry:

Sziasztok!

Benta
benta

Sziasztok!

Már rég írtam, de álltalában szoktam olvasni az írásokat.
Nagyon szépek a babucik, már én is várom, hogy kedden menjek. Pont úgy jön össze, hogy délelött kell mennem rendes uh-ra, délután pedig a 4d-s re. Amikor kaptunk időpontot a 4 d-s re akkor még nem tudtam, hogy mikor kellesz mennem a dokihoz.

A rosszullétek nálam elmúltak, de a mell fájás a továbbra is marad, néha én is nehezen tudok aludni hason.

Én már a védőnőtől kaptam beutalókat, de azt elfelejtettem megkérdezni tőle, hogy a vérvételre éhgyomorra kell menni? Tudtok róla valamit.

Mi a baba neméről még nem tudunk semmit, de remélem, hogy kedden már látunk majd valamit.
Velem a párom még soha nem jött és ha minden igaz akkor kedden a 4d-s re együtt megyünk.
Nem tudom nálatok, hogy van de az én párom még nem nagyon tudja elképzelni az egészet. Néha kérdezgetek tőle dolgokat és mindig azt mondja, hogy ráérünk még. Lehet, hogy az uh egy jó dolog lesz és benne is tudatosul majd az egész.

Én ma lépek a 12. hetet. Nagyon örülök neki.

Olyan sok mindent írtok, hogy nem is lehet már emlékezni mindenre, hogy mire is kéne válaszolni, reagálni.

Én most teljes mértékben el vagyok havazva az építkezéssel, mert most jutottunk olyan stádiumba, hogy a belső munkálatokkal lassan végeznek és lehet gondolkozni a berendezéseken. Hát egy kicsit nehéz, de megoldjuk valahogy.

Én is szeretnék majd a manócska szobájába valami falfestést, de hát velem is aza baj, hogy nincs kézügyességem. Majd valakit kerítek. Kata nagyon szépen megcsináltad a szobát.
Én is akartam ajánlani a kíetítőt, azzal egy kicsi könnyebb lehet az átrajzolás.

A karácsonyi ajándékokkal sajnos én is gondba leszek, mert nem igazán tudom, hogy kinek mit vegyek. Álltalában ilyenkor már a fél bandának meg szokott lenni az ajándék, most egy kicsit el vagyok csúszva.

Hát egyenlőre ennyi, már most hirtelen nem juteszembe semmi!

Ja amúgy néha nekem is vannak rémálmaim. Tegnap azt álmodtam, hogy vérzek és azon gondolkoztam, hogy biztos elment a baba. Rossz érzés volt nagyon.

Remélem fogok tudni jönni gyakrabban! :D

Kismanó: pü-ben küldtem egy két adatot a táblába.

Nagy most már elég ha eszembe jut még valami majd írok!

Szép estét mindenkinek!

Kép

Kép
nanoemi

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szheni 2011.11.15 00:13-kor.

Heni

Kép
szheni

Ja, Puszedli, holnap fél 10-re megyek a kórházba. Köszönöm, h gondoltok rám...:)

Heni

Kép
szheni

Noémi!

Igen, éhgyomorral kell menni...vizeletvizsgálat is lesz, szóval előtte napokban hanyagold a banánt, a C vitamint és citrusféléket.....
Nálunk párom nagyon kis aktív, most azzal nyúz, hogy ő is látni akarja a bébit....lehet meglepjük magunkat karácsonyra egy babamozival....bár csak 17-18 hetes lesz akkor, a 4D-t meg csak a 20. után javasolják....

Heni!

Ez a bogyó homeopátiás szer, nem gyógyszer, nyugodtan szedheted...viszont felénk újabban jött divatba a homeopátia, 25 éve még nem tanították :wink: ...amúgy pl. a Tantumverdét is lehet szedni terhesen...

KépKép
amadea

Kissmanó: de jó, hogy sikerül megoldanod a táblázatot! Köszönjük! Küldök privit!
Niki: 16. betöltött hét kell. Én pl. dec. 20-án megyek rá, de biztos találtok majd olyan időpnotot, amibe a karácsony nem zavar bele. A védőnőnek kell írnia vmi beutalót.

Nanoemi: az AFP-re nem kell majd éhgyomorral menni azt hiszem, de ha általánosra mész, akkor ha vércukrot is néznek- és ha első vérvétel biztos néznek- akkor sajnos igen. :( Menj hamar, és mielőtt elájulnál, hivatkozz a babára és kérezkedj be! :lol: Maximum pár nyugdíjas utálni fog... Én is rettegek az éhgyomros vizsgálatoktól, mert rosszul vagyok, ha nem ehetek rögtön felkelés után, de szerencsére hamar lezavarták ezt az egészet ott, ahol voltam! :)

Szép estét Nektek!

Csillagtáncos
Mimmi: micsoda kiszolgálás, ezt nevezem! :D

Nekem kezd visszatérni a főzőkedvem, ma krumplifőzeléket főztem. Sajnos az elmúlt pár héten, amikor nagyon rosszul voltam, főzni se volt kedvem, és persze enni sem. De úgy tűnik, ez tényleg kezd javulni. :lol:

Kép

Kép

Kép
csillagtancos

Sziasztok!

Benta, múlt hét csütörtökön voltam a kombinált teszten. Meg is lepődtem, mert az mondta a nő, aki a vért vette, hogy eredmény 2 hét múlva lesz a dokinál.
Mondjuk az uh után már én sem izgultam az eredmény miatt, de azért jó érzés volt.

Szheni, sajnálom, hogy megfáztál. Én már írtam korábban is ezeket a homeopátiás szereket. Az Osciloccinum egyértelműen nagyon jó, ha köhögsz, akkor a Sthodal szirupot ajánlom.
Egyébként én az általad leírtak miatt járok mindig 1 patikába. Imádom! Nagyon kedvesek, tényleg segítenek még akkor is, mikor mögöttem több ember vár. De ez is - lenne - a gyógyszerészek dolga.
Pihenj sokat, remélem minél előbb meggyógyulsz!

Mimmi, örülök, hogy minden oké, és tényleg csak a szalagok.

Mia, ez a kép tökéletes. Na egy ilyenért megéri...

Mniki, az AFP- hez betöltött 16. hét kell. Szerintem még karácsony előtt 21-22-e körül el tudsz menni. Az egy vérvétel összesen, én úgy tudom nem éhgyomor. Legalábbis a barátnőm 2 hete így volt.

Nem tudom mitől, de ezen a héten én megint nagyon fáradt vagyok...úgyhogy megyek is, elteszem magam holnapra!

Jó éjt!

KépKép
KépKép
kfnoémi

Nekem azt mondta a védőnő, hogy éhgyomri :evil: , ha valaki előttem megy majd, írja meg a tapasztalatait, mert én sem bírom valami jól az éhezést.....

KépKép
amadea

na, inkább felteszem most a táblát, holnap doki után egyedül maradok a lányokkal, így nem sok esélyem lesz.
szal akiktől kaptam adatokat (köszi érte, meg a kedves szavakért is), ott látszik igazán a módosítás.
Ha esetleg a bővítések miatt nem lenne elég ketőbe osztva a táblázat, sikítsatok, hisz egy perc plussz melóba sem telik, hogy 3 fele cibáljam.
ja, remélem érthető pl. a Heni sorában, hogy vizsgálatokhoz 3 adat van, a megjegyzéseknél pedig hozzá a magyarázat.

remélem senkinek nem böktem mellé az adatok bevitelekor.
a pm-eket törlöm mihelyst javítottam a táblán, nehogy utólag keverjek.
ha mégis bakiznék, kérlek figyelmeztessetek, s akkor javítom.
kössz a megértést.

Kép
Kép
kissmanó

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szheni 2011.11.15 00:14-kor.

Heni

Kép
szheni

Szia Lányok!

Ismét itt vagyok, már jó régen nem jelentkeztem. Elszégyeltem magam, hogy olyan béna vagyok és nem tudok vonalzót csinálni, pedig pontosan követtem az utasításokat.

Adatok rólam, ha esetleg beveszetek még a táblába. 36 éves vagyok.
Szülés várható ideje: 2009.06.21.
Testvér: Lujza 4 éves és 5 hónapos.
Legközelebbi vizsgálat 2008.dec.3. UH, majd dec.4:integrált teszt 1.vérvétele.

Egy kicsit visszaolvaslak benneteket.

Kép
Kép
sosi

Ja, a kórház: Pándy Kálmán Kórház, Gyula

Kép
Kép
sosi

Vonalzó próba

Kép
Kép
sosi

És megcsináltam :D
Mármint a vonalzó(ka)t!

Kép
Kép
sosi

vonalzópróba itt is

Kép
kissmanó

Sziasztok!

Heni, Kismmanó: gyertek majd az UH-s hírekkel!
Ácica: te is!

Mimmi: örülök, hogy minden rendben! Látod, nem kell aggódni4 bár én is be voltam parázva a minap.

Mia: szép a babátok!

Nanoemi: örülök, hogy elmúltak a rosszulléteid!

Csillagtáncos: örülök, hogy te is kezdesz jobban lenni, és hogy megint van kedved főzni. Nálam nem volt ilyen probléma. mondhatom magam mázlistának! :roll: (azért lekopogom).

a nagy vérvétel tuti, hogy éhgyomors, én már mondtam a férjemnek, hogy kísérjen el. Nem tudom, hogy fogom túlélni étlen-somjan, kávé nélkül...
Az AFP-snél sztem lehet enni.

Heni: a gyóygszertáros nem tanult homeopátiát. Jobbulást!!

Én is elkezdtem már a C-vitamint szedni, 500 mg-osnak a felét. Jó lenne nem megfázni, de sajnos a kollegám beteg, és nem maradna otthon, behozza a bacit :evil: .

Szia Sosi: én voltam békés megyei :wink: , a gyulai kórházban is jártam már, sajnos:(.

Nálam kis hányinger, álmosság van, de ma főnökmentes nap van, este lelépek hamarabb, jön anyukám látogatóba, oan jó!

Pusz, szép napot és várom az UH híreket!
Vendég

Sziasztok lányok

Hát engem hülyére fogtok venni :D Most jártam a teszveszen és alaposan bevásároltam. Kising, naci, napozó, body, cérnakesztyű stb. 5000-ért egy nagy rakat rucikát.

Még jó, hogy azuram nincs itthon jól le is cseszne. :D De egyszerűen nem tudtam ellenállni. Annyira szépek voltak, ügyeltem rá, hogy akár fiú akár lány lesz Pocok tudja hordani. Legtöbbje50-56 jó méret, de találtam olyan szép ingecske csomagot, ami 62-68.

Kicsit félek, mert ugye UH hétfőn lesz, de ma járnak le az aukciók és nem akartam otthagyni. Nagyon hülye vagyok, hogy 12 hetesen már vásárolgattam neki? :oops:
Vendég

Anuk: kicsit :lol: , de ne is törődj vele! Jól tetted! És nem is volt oan drága! Én is fogdosom már a babaholmikat, és elég nehéz nemet mondanom, de még megálltam.
Amadea is vásárolt már, nincs ebben semmi rossz.
Vendég

Kép Napozó

Kép Egy adag body

Mondjuk Amadea azért 9 nappal előbbre van kiírva. Mondjuk úgy érzem, hogy Pocok május végén meglesz. Bár hosszúak voltak a ciklusaim, de szerintem egy héttel előbb fogant, mint a doki mondja. Akkor olyan furcsa érzésem volt. Most egy kicsit azért aggódom, mert szinte alig eszem, az is kijön belőlem, nehogy Pocoknak emiatt baja legyen.
Vendég

jajj de tündériek! Ezek a kis rucik oan szépek tudnak lenni!

pocok úgyis tőled szívja el a táplálékot. De azért próbálj enni! Légyszi!

Én egy kismami nadrágot vettem a teszveszen, de a 12. heti UH-ig nem akarom felvenni. Babona vagy mi, jó hülye vagyok, de nekem jobb így:).
Vendég

nekem egyik se éhgyomri lesz azt mondta a védőnéni csak a cukroslötty-zsemle evős/ivós...mindenhol más ezek szerint!!most is mondta hogy jól reggelizzek mert délig bizti ott leszek...:)

Kép
Kép
mniki84

Sziasztok!

Bejelentkeztünk babamozira, pont a szülinapomra adtak időpontot, aztán bababoltoztam kicsit, de nem vettem semmit :shock: ...apukámat is magammal rángattam, nagyon élvezte :D , még tanácsokat is adott :D ...

Anuk!

Nagyon klassz rucikat vettél....nekem már tele van a kiskád cuccokkal :oops: , majd rakok fel pár képet...egyébként teszveszen tényleg lehet jó dolgokat kifogni, nekünk a zenélő forgónk származik onnan :oops: :D ...

Mia!

Hányadik héten készült a 4D-s kép? Nekem azt mondta ma a dokinő, hogy nagyon jól fog látszani a 17. héten (akkor megyünk), csak a pofikája nem lesz részletgazdag, meg kis soványka lesz még.....

KépKép
amadea

Amit kifelejtettem :oops: :

A táblázat nagyon király és meghatódva láttam, hogy megkékültem :D ....

Szegedi mamiknak: a móravárosi tescoban nyílt most Kenguru Gold-os bolt, kb. 3x akkora, mint a Brendon, rengeteg klassz holmijuk van, de minden kb. egy ezressel drágább is....nálam még mindig a C&A a nyerő, bár ott nem túl nagy a választék....

Történt velem ma 2 aranyos dolog is:
Recepciós csajszi az ultrahangos dokinőnek: Itt van egy anyuka :D
Könyvesboltban babanaplót kerestem (nagyszülőknek gondoltam karácsonyra), eladónő mutogatja: Itt vannak a babanaplók, de kisfiús csak ez az egy van...és ezzel a kezembe is nyomta :wink: ...honnan a csudából tudta???? :shock:

KépKép
amadea

Amadea: látta a kék sort a táblázatban :wink:

Amúgy szerintem azért ne éld magad teljesen bele abba amit már most mondtak. Erősítse meg még legalább egyszer valaki.
Hisz azért soha nem lehet tévedhetetlen a dolog. Tudok konkrét esetekről.

Szerintem is jól látszik a 4D már 17-ik héten. 22-ik hét után már nem igazán fér el az egész babó a képernyőn egyszerre. Legkisebbemmel 18,5 hetesen voltam, s nagyon meg voltam elégedve. Bár nálunk (balkánok balkánja) épp akkor 1 hónapja nyílt az első 4D-s lehetőség.

Jajj, csak ma ne felejtsem el vinni a pendrive-omat. Múltkori vizsgálatot is megígérte dokinéni, hogy kiírja. Olyan jó fej.

Kép
kissmanó

Amadea: voltam már ott, de én gyorsan ki i jöttem, mikor megláttam az árakat. Nem a mi pénztárcáknak való:(.

De azért köszi a tippet! A C&A-t megsasolom, úgy látszik a múltkor nem néztem szét jól.

Babanapló a nagyszülőknek? Tök jó ötlet.
Érdekes, honnan tudta a néni hogy kék kell?

Remélem a 4D-n nem azt fogják mondani, hogy lány :shock: .

Én pocakosnaplót szeretnék karácsonyra.Lehet meghagyom a férjemnek, hogy vegye meg meglepinek :lol: .

Te hányra mész kissmanó a vizsgálatra?
Vendég

Kissmanó!

Tudom, hogy ez még nem 100%, de azért sikerült beleélnem magam :oops: , pedig én nagyon kislányt akartam...

Puszedli!

Bal oldalon hátul vannak a babarucik, én bodykat láttam nagyon jókat, mindjárt teszek fel képet, milyet vettem...
Nekem a Gombos Edina-féle babanapló van, a fogantatástól 18 éves koráig lehet bele írni....egyszerűbb a grafikája, mint a többinek, engem pont ez fogott meg benne....

KépKép
amadea

Hali jelentem egész délelőtt mézeskalácsot sütöttem :D Most már kihűlt lehet díszíteni. Aztán eldugom a fiúk elől, nehogy megint felfalják már karácsony előtt, mint tavaly :D
Vendég

Amadea: tennél fel a könyvről is képet? Vagy jöhet priviben, vagy adok egy e-mail címet. Csak belekukkantanék :wink: . Nem is hallottam róla, köszi a tippet!

Anuk: de ügyes vagy!! imádom a mézeskalácsot!

Karácsonykor ehetünk majd sok finomat, és majd lehet hozni a képeket, ki mennyire gömbölyödött ki az ünnepek alatt! :lol:
Vendég

Anuk, én ma vettem meg a babakocsit! Légyszi engem se nézzetek dinkának! Szintén tesz-vesz, és nem lehetett otthagyni! Annyira szép, mintha új lenne, és a férjem ki fog térni a hitéből, de sebaj!
benta

Nézzétek:http://www.teszvesz.hu/show_item.php?item=484930636#gallery

Az új ára "kicsit" több.

Heni, várjuk a híreket!

Sziasztok!

Benta
benta

Benta: mutasd! mennyi volt?

a múltkor én is láttam egyet a teszveszen, 10 e-ért, mózeses és sima, de nem vettem meg, úgy voltam lesz még.
Vendég

kívánságom... :lol: .

Gyönyörű!

Jól tetted, hogy megvetted!
Vendég

én vmi ilyesmit szeretnék (asszem)
http://www.teszvesz.hu/item493385695_ro ... kocsi.html
Vendég

Benta!

Nagyon klassz a babakocsi :wink: és tényleg jó árban van!

Puszedli!

Nem találom a memória kártyát a fényképezőbe....tuti a férjecském szórta el valahova (már megint)...ha hazajön, csinálok képeket....addig is, ilyen a borítója: http://www.polc.hu/adatlap/152938_babanaplo/

KépKép
amadea

Amadea: semmi baj. A borítóját köszönöm. Meg a tippet is.

Már csak két óra és lehet menni!
Vendég

Puszedli, kívánságod parancs! :lol:

Jó az a klasszik mózeskosaras, főleg ha hason alvós a baba. Olyanom maradt a fiúkról, csak nekem kell egy szaladgálós-autózós is. Mi lesz 2 óra múlva, mehetsz haza? Jó hétvégét!

Benta
benta

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?