Új privát üzeneted érkezett!

Jajj,szegény Zsolti!Jobbulást neki!Neked meg kitartást,gyere,adok pudingot!
Drukkolok hogy tudjatok aludni!!

Kép
Kép
Kép
kike

Szegény Zsolti baba! Mielőbbi gyógyulást neki! Puszi arra a tündéri pofira!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

patr!
Jobbulást a szépszemű Zsoltinak! Remélem nem lesz nagyon borzalmas éjszakátok!

d.dodó

Mi ez a pangás egész nap?

Holnapi program: összeveszni apával. Tuti az lesz belőle, mert lakásügyben totál más az elképzelésünk. Szerintem Ő a fellegekben jár, én meg a földön.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Jobbulást Zsolti manónak!
Zsu rendesen hazahordja a vírusokat...Kitartás Pati!

Kriszti legalább ne tervezd be :) Lehet hogy simán meg tudjátok beszélni a dolgokat...

kike! Holnap már jobb nap lesz!!!

Kép
andkata

Pattikám!
Jobbulást Zsolesznak és nyugodalmas éjjelt! Reméelm nem lesz semmi gond!

AKatus!

Holnap válaszolok.

Jó éjt Mamik!
20150601134430

AKata! Nagyon remélem, hogy meg tudjuk beszélni!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Kike hát igaz hogy autó nélkül nem egyszerű, úgy meg főleg nem hogy a férjed 4 műszakba dolgozik. Hú ez így rossz lehet. Az én férjem két műszakba dolizik,és az is szörnyű. Hát még a 4. :shock:

Patr szegény Zsoltika reméljük nem lesz semmi komolyabb. Mielőbbi gyógyulást neki.

T.Kriszti azért ezt tényleg szépen nyugodtan beszéljétek meg. Mégis csak egy költözés, és ugye ott a pici is, aki mellett azért nem olyan egyszerű, tudom a férfiak már csak ilyenek,azt hiszik minden csak könnyen megy, de még jó hogy itt vagyunk mi, akik gondolkodunk. Csak sajnos ők ezt nem veszik figyelembe. :?

Kép
linda24

Szegény Zsoltika! Mielőbbi gyógyulást kívánok neki! És Nóri is sok puszit küld neki! :wink: Nem csodálom hogy aggódsz Pati, én sem lennék nyugodt!

Mi úgy tűnik megússzuk egy kis taknyossággal, nagyon remélem legalábbis. Ma már csak 3x kellett kiszívni a nóziját és most nem is hallom hogy szorcsogna. Halleluja! Remélem így is marad mert a tegnapi éjszakát kizárólag az ellenségeimnek kívánom! :twisted:

Hű csajok! Nekem szép kis izomláz van kilátásban holnapra! :lol:

Miután kettesben maradtunk Nórival, magamra kötöttem és úgy pakolásztunk. Nagyon élvezte! Úgy örülök! :D :D :D

Kriszta - áramoljon a csí, drukkolok hogy meg tudjátok beszélni nagyobb balhé nélkül! ++++ :wink:

Véda - nagyon sajnálom hogy rossz volt a haza utatok! És a migrént is! :cry: Remélem holnapra már nyoma sem lesz és csak a szépre emlékszel majd! :wink:

Tami - remélem sikerül végre a biznisz! :D

Kike - hangulatjavító simi neked! :wink:

Képzeljétek! Én már tudom mit fogok adni miku ajándéknak, bárkit húzok! Tökjót találtam ki de psssszt! 8)

Jövőheti talit szerintem én sem merem bevállalni. :? Bazi messze van Páty :cry: Pedig tényleg szívesen mennék. Ha nyár lenne nem rinyálnék, de utálom ezt a hideget.... na és vacakol a babakocsink is bakker, lötyög a karja :shock: :roll:

Holnap jön az anyukááááááááááám!!! Jupppijéééééééééééééé!!! :D :D :D

Jó éjszakát minden ex-nyugdíjas pingvintársamnak!
Vendég

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
bondi

és egy kis mikulás-előzetes, mielőtt elkezdek visszaolvasni...

Ja, és a talira majdnem elvitt zserbóm nagyon finom lett.... Kép

Kép

Kép
Kép
bondi

bondi!
Nagyon jók a képek!

d.dodó

Patti, Kike, remélem, tudtok pihenni - küldök egy kis gyógyzserbót, h édes legyen az álmotok!

Az összes beteg kis drágaságnak jobbulást!

Babák gyönyörűek!

Kike - csodálom, h csak most borultál ki!!!! Magamnak mindig mondom, amikor morgok a kupi, a sok tennivaló meg a túlbuzgó Oti miatt, hogy bezzeg Kike csak mosolyog és teszi a dolgát három gyerekkel. És én már régesrég kiborultam ám, pedig csak 2 gyerekem van, és segítségem is van!
Szóval fel a fejjel, egy kis gőzkiadás mindenkinek jár!
Tesóddal nem tudtok olykor kettesben elszabadulni?

Wera - nagyon köszönjük, szuperanyus, hogy így bugráltál körülöttünk!
A kardiofitnesz biztosan megvolt nekem egy időre, hát még neked Kép

Vkata - köszi, én is örülök, h megismertelek benneteket Védával - meg az édes gyerekeiteket is!

Muffin - tök jó, hogy eljöttetek! És Eliot hihetetlen erős és cuki!
Ja, és a kis tanítványod gyönyörű levelet írt neked... Kép
És az is tök jó, h mentek telelni! Én is síbolond vagyok :wink: - bár a technikámon nem látszik :lol:

Anyjuk - szívesen, máskor is! Én is örültem, h dumcsiztunk, bár gondolom, a végén már észrevehető volt, hogy befáradtam :oops:

Kriszti - Anyós monnyon le! És remélem, férjeddel közös nevezőre juttok lakásügyben!

Magdi - drukkolok a tesóprojektetekhez. Nem akarsz megpróbálni egy kineziológust? Ő tényleg "old", nekem Otival kapcsolatos dolgaimban sokat segített.
Liza nagyon ügyes!

Köszönjük a jókívánságokat Otinak! Holnap leviszem dokihoz - érdekes lesz, kettővel, busszal, mert Apa viszi az autót olajcserére -, hogy csináljunk már valamit, mert szeptember óta nem igazán sikerül neki kigyógyulnia a légúti izékből.

Nici, kötelessége az orvosnak megkérdezni, akarsz-e oltást, és ha igen, ha nem, alá kell írnod egy papírt - innentől kezdve nem az övé a döntés joga, max. azt mondhatja, hogy épp nincs vakcina... :evil:

Apagondokhoz mindenkinek sok-sok türelmet és szeretetet kívánok!

Véda - jobbulást, remélem, hagytak aludni a gyerkőcök!

Patr, kicsi Zsuzska jajdecuki!!!!
Holnap visszakeresem a fotót, mert választottam ám rugit, de elfelejtettem, melyikeket... bocs... :oops:

mennem kell, a gyerekem most fogja meghozni a döntést kivel szándékozik aludni, és apával egymás mellé kell állnunk...

Uff, holnap nemtom jövök-e.
Jó éjt!

Kép
Kép
bondi

A gyerekem az apját választotta... hiába, engem már nem szeret... :cry:

Kike, a negatív anyaságról jut eszembe - ma már meséltem a talin is - valamelyik éjjel Oti ezt mondta álmában: Anya, ugye nem kapok ki?
Na, akkor jöttem rá, hogy talán a kelleténél egy kicsit türelmetlenebb vagyok vele, és rettentően szégyelltem magam.

Orsi, nagyon ügyes vagy, kortárs prózából PhD-zni... nekem irodalomból sose menne - van egy abszolutóriumom magyar nyelvészetből, de hogy lesz-e valaha időm akár egy negyed disszertációra is...

Wera, de jó! Anyukád egész hétvégén marad?

Na, most tényleg elszakadok tőletek.

Kép
Kép
bondi

Sziasztok!
Nagyon jók a képek!! :D
Patr:remélem tudtál aludni!

Bondi:ugyan-ugyan,nem azért választotta az apját,mert jobban szereti!Ha az enyémek választhatnának ,ők is Apát választanák-mert én szigorúbb vagyok velük,és Apát ritkábban látják!
Nehogy azt hidd hogy én olykor-olykor nem csapok oda :oops: De mondjuk kevesebbszer,mint Apa,és megpróbálok nem is annyit kiabálni velük,ha vita vagy,vagy veszekedés,inkább azt mondom hogy oldjátok meg,testvérek vagytok,és csak akkor avatkozok közbe,ha már nagyon eldurvult a helyzet.Na ezt jól leírtam,szóval általában ő az engedékenyebb,csak mikor betelik a pohár akkor lesz kemény velük,én meg azért átlagosan keményebben fogom őket.Bár tegnap este megelőlegeztem a mai jó viselkedést,egy mesével.
Tegnap az ugráló kötélen vesztek össze,de nagyon,volt hiszti,kiabálás,sírás,a végén elvettem,és most egy jó darabig nem kapják meg.

Akkor a legroszabb,ha Domi éppen szopizna,és jön ki valamelyik hisztizve-ilyenkor elég mérges tudok lenni,mert akkor már nem arra figyel Domi hogy egyen,és megnyugodjon,hogy aztán aludjon egyet,hanem a hangzavarra.

Sajnos a Tesómmal sem tudok elmenni sehova,mert ő nem is egerszegen,hanem Bak-on lakik,és dolgozik is,és ő sem bír az egy Kislányával.Tegnap azért beszélgettünk szkaypon-mivel most táppénzen van-de hát a Kislánya,felér az én kettőmmel-sajnos,köpköd,rugdos,verekszik,másfél hónappal fiatalabb a Kristinél.

Na,kisregény lett,bocsi!

Kép
Kép
Kép
kike

Jó Reggelt!

Kike! Küldök gyógysimit a lelkednek! Hidd el nem vagy rossz anya 3 gyerekkel Én biztos, hogy nem bírnék el néha Szabival sem bírok! Le a kalappal előtted! Apával próbálj beszélgetni és hát néha azért próbálj erőt meríteni a vele való törődéshez is!

Kubu! Drukk, hogy túl legyél a vizsgaidőszakon és legyen sikeres a végeredmény!

Pati! Jobbulást Zsoltinak! Neked kitartás!

A talis képek szupik! A babák nagyon édik és a mamák nagyon csinik! :D

Andkata! Örülök, hogy tesód haza mehet!

Kriszti! Ne veszekedj Apával! Nem éri meg felidegesíteni Magadat!

Viki! Lacusnak puszantó a buksijára!
Vendég

még nem olvastam vissza (de remélem, lesz rá időm 8) )
Szonja tegnap reggelre már csak hőemelkedésel küzdött, és irtóra fájt a torka, nem is nagyon akart enni (nem is evett :? ). A nyelve viszont totál lepedékes lett, és a kiütései is elhalványultak, úgyhogy a doki szerint nem skarlát, hanem víruskiütés. Bár mutatta is, hogy mennyire piros a gyerek torka...
Hm. Tegnap estére megint nagyon rémes piros lett a nyelve, málnanyelv, és tudom, hogy ez a skarlátnál van. De a kiütései tényleg alig látszanak... Nem kapott semmi különösebb gyógyszert, a torkára Tantum Verdét, a hasára normaflore-t, a gyulladásra Cataflamot.

Katák. Ha mondjuk :roll: ez tényleg skarlát, akkor nem gond, hogy nem kapott penicillint? Vagy miért nem hiszek a gyerekorvosunknak?? Csak estére annyira piros lett a nyelve megint, le is fotóztam (hihi, betegyem?), persze csak úgy látványos, ha mellé tesszük a normális nyelvecskéjének a képét, de azt nem fotóztam, persze.

Na, megpróbálok visszaolvasni, remélem, van sok kép a taliról :roll:

KépKép
szkagi

Jó reggelt4

Kike: én is gondolom, h szeret azért a fiam, és nálunk is ugyanez a helyzet, bár nálunk Apa egyáltalán nem üt, én néha suhintok, és kiabálós vagyok, amikor alapból fáradt v türelmetlen vagyok, ill. amikor tényleg értetlen a gyerekem.
Remélem, lesz időd hamarosan kikapcsolódni! Kép
Esetleg nem kérhetnéd Apa mikulásától, h vigyázzon a csemetékre, amíg elmész, csak sétálni egyet?

Ági, Szonjának jobbulást!!! Kép

(hű, ennyit még vissza tudok olvasni!)

Amit tegnap elfeledtem:
Anyjuk, Anna nagyon cuki a fejpánttal Kép

Lányok, Ottó annyira köhög szegénykém...
Katák, tudtok vmi varázsszert randa ugató köhögésre, na meg immunerősítésre? Mert szeptember óta nem sikerül teljesen kilábalnia a légúti fertőzésekből, és szeretném, ha már vége lenne. Amikor elkezdte az ovit, összesen egyszer volt beteg, két napig az első fél évben. Most meg.... pedig eszünk gyümit, vitamint, mindent. Esetleg nem kellene kérnem neki egy vérvételt v. kivizsgálást? Köszi a válaszotokat! Persze azért a mi orvosunkhoz is elviszem.

Kép
Kép
bondi

Jó reggelt!
Köszönöm szépen a drukkokat, jó kívánságokat, egész elviselhető volt az éjszaka! Lehet, hogy a kúpnak köszönhetően.
Mindenesetre láza nincs, most is alszik, (innen lászik, hogy beteg :shock: ). Azért én a bizti kedvéért kiváltom az antibigyót, nehogy szombaton kelljen rohangálni, aztán legfeljebb nem adom neki, de jobb, ha van itthon. Meg úgy is ma is le kell menni a dokihoz, mert nincs itthon több kúp, kell feliratni azt is.

Nagyon klasszak a talis képek, jó hogy nem rontotta el kedvet a hegymászás! :lol:

Kép
Kép
patr

Kike, Siófoktól ti nagyon messze vagytok? Mert oda megyünk a kép ünnep közt, négy napra!

Kép
Kép
patr

Patti, örülök, h Zsolti jobban van!

Ó, a hegymászás nem elrontotta a kedvünket, hanem hatalmas étvágyat csinált :D úgy felfaltuk Wera finomságos csirkecombjait.... :lol:

Kép
Kép
bondi

Jó reggelt mindenkinek!

Örülök, hogy a tali jól sikerült! A képekért külön köszönet, csodaszépek!
no én meg irigykedem ismét...

Zsoltinak és Szonjának kívánok mielőbbi gyógyulást!!!

Ma jön haza végre a lányom. Szombaton este mazsorett előadás, ott a középső remekel. remélem, el tudok menni.

Velem a helyzet változtlan :cry: , visszabújok a csigaházamba.

Sziasztok.
Vendég

Patr:majdnem két órányira vagyunk siófoktól :?
http://www.terkepkalauz.hu/index.php?op ... Itemid=145

Kép
Kép
Kép
kike

Marcsi:ne legyél te is magad alatt!
Mesélj inkább!

Kép
Kép
Kép
kike

Kike, kár! Megyünk Fonyódra is egyik nap, mert ott laknak Szabolcs szülei, de gondolom akkor még az is jó messze van! :?

Marcsi, nem ér begubózni! Itt ezt nem engedjük ám! Tessék panaszkodni, már attól jobb lesz, hidd el! Hát még ha okos tanácsokat is adunk, akkor pláne :lol:

Kép
Kép
patr

jó reggelt,

csak gyorsan.

Ágica rakd be a fotót!!! Ha ez skarlát, kell neki penicillin!

Bondi, Otinak nem lehet orrmelléküreggyulladása.? Az szokott hetekig tartó köhögést okozni,
Az immunerősítők más kérdés, azt egyrészt általában csak akkor lehet adni, ha egészséges egy gyerek, msáréstzt kérdés, hogy van-e értelme.

Kép
andkata

Patr:onnan meg másfél óra-sajnos :(

Kép
Kép
Kép
kike

Jó reggelt!

Mi elég normálisan aludtunk. Fél 9kor beájult, fél 12kor kelt, rotyizott, de visszaaludt. Utána meg 5kor, persze én többször is ránéztem éjjel. 5kor hammázott, visszaaludtunk. Fél 8kor keltünk családilag.

Később visszaolvasok, mert most hammázik, utána megyünk vásárolni is.
20150601134430

Marcsi, Kép

Akata, köszi a tippeket! Rá fogok kérdezni egy orr-füll-gége vizsgálatra.
Igazából Oti nem nonstop köhög, hétvégére abbahagyta, de járt három napot oviba, aztán újraindult nála. És cuccos sem nagyon jön az orrából. De csak meggyógyul már...

Kép
Kép
bondi

Szia Viki! Szép napot nektek!

Kép
Kép
bondi

Puszi Mindenkinek!

Elvonási tüneteim hamarosan fognak jelentkezni!!!!! Segítség!!!!!!!!
20150601134430

Jo reggelt!

Agi: Szonjanak jobbulast!
Bondi: Otinak is! Kitartas a ket gyerekes bkvzeshez!
Patti: orulok hogy Zsolti jobban van!

Viki: Te is hoanyzol nekunk!

MI: Jol sejtettem hogy a 160 valami atmeneti csoda volt, este egy oranyi uvoltes utan 50et belenyomtam, es elaludt.
Gondoltam jo, max hamarabb kel ejjel. de NEM fel 7kor ebredt es akkor s csak 140et evett.
En biztos vagyok benne ez nem egyszeruen nem eheseg.....

Ronix nalatok volt a nem eves dolog ugye?
Mi lett a vege? Megoldodott? Menni volt a min amit megevett naponta? Semmit nem akart enni vagy csak tapot nem?
Mi az amit vegul megevett?

En mar kiserletezek ezerrel, de nem tudom mi a csuda ez. Tea minden mennyisegben lemegy, most reggel tejpepet adtam, az is, a bebietelt( alma, barack) higitva megissza, de a tap nem.
Lehet irtaok mas tapot....
Fogalmam sincs!
Lehet nem gaz hogy alig eszik, de akkor is nagyon idegesito- igen Tita, ezt en mondom, aki mindig nyugtat ne idegeskedj.
Azt hiszem csak akkor fogom elfogadni hogy nem eszik, ha kivizsgaljak es azt modjak minden ok, csak nem eszik.
Akkor elkonyvelem kis etku.
De addig csak ragom magam hogy lett egy nagyon jo evobol egy ik naprol a masikra nagyon rossz evo!
Vendég

KIKE: jobban vagy ezen a napsuteses napon? Apa otthon van? Htvegen otthon lesz?
Ha nem is tudtok gyerekmentesek lenni, csinaljatok valami kozos progit, seta, cuki, tarsasozas, mesefilm nezes.
Csak hogy legyetek egyutt ha meg se szolaltok csak ultok egymas mellett egymashoz bujva mar foltolt.
Vagy mondd neki 2 orara gyerekmentes szeretnel lenni.
Es setalj egyet, vagy csak ulj be a kadba....
Ne aggodj rossz napjai mindenkinek vannak, telen meginkabb befordul az ember.
Tudod ami nem ol meg az megerosit!
Es te nagyon stramm kis no vagy es a 3 gyermeked nagyon szeret Teged!
Vendég

sziasztok!

Bár az éjszakánk pocsék volt (2 óránként kaja), úgy tűnik megygógyult a kis Dörmikém!
Ma fél 7-kor már kurjongatva ébredt, most meg nem akar aludni,ez a gyógyulás jele :P

Kike!
Jobban vagy már?

Marcsi!
Ne gubózz be szerintem, az a legrosszabb, amit tehetsz.

Szonjának és a kicsi Zsoltinak jobbulást!

Nagyon jók a talis képek!
Mindenki olyan fotogén.

Bondi!
Jobbulást Otinak!
És le akalappal előtted a nyelvészet miatt, nekem meg az volt a mumusom. Szenvedtem vele végig. (Főleg a nyelvtörivel, de a leíróval is) A dissz.ről én is azt hittem, majd a gyed alatt. Na persze. :lol:
Gondolja a szerencsétlen, amíg nincs gyereke.
Itt végezted Pesten?

Mindenkinek szép napot.
Én elvileg el vagyok engedve ma délelőtt 2 órára, sztem elszaladok az Árkádba, meg túrok Emmuskámnak pár ruhát.

Nincs egy gönce, amit felvehetne! :P

Szép napot
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.17 22:12-kor.
Vendég

Orsi akkor lehet osszefutunkaz Arkadba:)
Mi is oda keszulunk, posta, rossmann, dm, bolt, 11kor ikea elott tali a textilkonyves csajjal.
Melyik turiba megy?
en egyet sem ismerek a kornyeken:(
Vendég

Sziasztok!

A talis képek nagyon jók.Babák és anyukák is nagyon szépek :lol:

Szonjának jobbulást!

Örülök,hogy Zsolti már jobban van.

Kike ne stresszeld magad.időnként én is eljutok oda,hogy így érzek mint te.Tudom,hogy milyen nehéz 3 kicsi gyerekkel,mert nekem is a 3 nagyobb közt ilyen kis korkülömbség van.Hidd el attól ,hogy néha kiabálsz velük attól még nem vagy rossz anya.Remélem ma már egy kicsit jobban vagy.

Anyjuk elhiszem,hogy kikészít ez a nem evés.Máté is eggyik napról a másikra vált ilyen rossz evővé.Csak hipp instant teával ízesítve hajladó meginni a tápszert,sehogy máshogy.Hidd el Annának is csak az a baja ,hogy nem izlik már neki.

Az én jó alvó gyerekem ,meg sajna egy pár napja átment rosszalvó gyerekbe.Ma reggelre is óránként sírt fel.Ha fel van is csak ölbe hajlandó lenni.

Kép
csugi

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.17 22:13-kor.
Vendég

Ja és örülök , hogy Emma is meggyógyult :lol: :lol:

Kép
csugi

Sziasztok!

Oké, nem gubózom be...

Hoztam két képet.
Tegnap délután én is voltam vásárolni, tanulókutyust szerettem volna venni, de sehol sincs... :cry: :cry: Pedig arra gondoltam, hogy azt veszek Emmának karácsonyra...
Nem tudjátok hol kéne még megnéznem?
Ill. ha valamelyikőtök látna valahol nem venné meg nekem? Persze a postaköltséget is fizetem!
A jövő héten megyek Budaörsre, remélem, az Auchanban lesz, bár szerdán nem volt... :cry:

Vettem Emmának egy rucit. az van rajta. meg az etetőszéket sem mutattam még...
Íme:
Kép Kép
Vendég

Sziasztok!

Jobbulást Zsoltinak! Patr, e-mail ment!
Vendég

Marcsi mi az auchanban vettünk.Nincs a környéketeken cora?mert még ott is akciós.Vagy még esetleg megpróbálhatnád valamelyik webáruházban,de ott biztosan drágább.

Kép
csugi

Emma gyönyörű :lol: :lol: :lol:

Kép
csugi

Olyan jók ezek a képek!

Talán kicsit jobban vagyok-este mikor lefeküdtem,még sokáig nem tudtam elaludni,csak járt mindenen az agyam.

És még mindig idegesít a csomóm is!hol van még dec.19.

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok!
Éjszakánk tűrhető volt! Asszem 1-kor meg 5-kor kelt. :oops: :lol:

marcsi!
Ezaz, nem begubózni! Nagyon szép Emmácska az uj ruhájában. És persze az etetőszéke is szép! Mi majd kölcsönbe kapunk etetőszéket, de most már csak januárban hozzuk el.

orsóanya!
Jó vásárolgatást!

Anyjuk!
Sajnálom a nemevést! Remélem nincs semmi baj. De igazad van, inkább nézzék meg!

AVERICK!!!! Merre vagy?
Nem eltűnni! Rég láttunk az ikrekről képet! Voltatok már UH-n?

Minden kis betegnek jobbulást!
Remélem Lizy nem kapja el tőlem, mert én tegnap óta tiszta takony lettem!
:?

d.dodó

[color=redTermészetesen AVERICK=MAVERICK! ][/color] :oops:

d.dodó

Igen en is mar kerestem tobbszor MAV-ot,merre jarhat?
Vendég

Wera: varhato volt a csaj attette vasarnapra a konyv atadasat....szerinted? :twisted: En mondtam akor hiszem el ha a kezunkben a konyv!
Vendég

Anyjuk!

Gyekőcöm most kelt fel.
Lehet, megkockáztatom az Örsöt, ha elküldöd a számod priviben.
Megnézem, mikro emgy alacsonypadlós.
Mi csak délre tudunk odaérni, de aztán jönnünk kell vissza, mert jön anyósom.

Vagy legyen inkább a jövő hét?
O.
Vendég

Amúgy turi a Bosnyákon van, irtó nagy és KILÓS!!!!
Egysze írtam neked, de nem olvastad.

Emmának irtó jó dolgojkat vzek ott, gyakorlatilg onnan öltözik.

Esetleg ti is jöhettek erre.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?